209.000 likes voor Jankende Frans Timmermans

Frans Timmermans heeft maar liefst 209.000 mensen zo gek gevonden zijn Facebook pagina te liken. 209.000 mensen vinden jankende Frans geweldig, een ex-minister van buitenlandse zaken die ons echt heel goed geholpen heeft. Frans heeft het zelfs zo goed gedaan dat hij zich nu de rechterhand van Jean Claude Juncker mag noemen in de Europese commissie.
Frans heeft dat ook verdiend want, hij heeft zich als een waardig lid van de Europese gemeenschap gedragen. Hij heeft bij de VN een verdreven emotionele voordracht gehouden over de slachtoffers van MH-17. Hij heeft daarbij geen middel onberoerd gelaten om aan te tonen wat voor een slechteriken die separatisten waren en dit alleen op een zwak geïnterpreteerde bewijslast, zoals screenshots uit filmclips. Hij heeft met de beelden een verhaal geschetst, waarin de lichamen die rond het wrak lagen uitgestrooid, werden geschonden door de mensen die het eerst op de plek des onheils waren aangekomen. De bevolking, die rond de plek woonde waar het vliegtuig uiteindelijk uit de lucht is komen vallen, zou de overblijfselen van ‘onze’ mensen hebben beroofd van kostbare bezittingen. Het waren geen mensen maar beesten, dat was het plaatje dat van Ome Frans en cs moest blijven hangen.

Uiteindelijk blijft er niets van het door Frans gepresenteerde verhaal overeind maar, schijnbaar zijn er nog steeds genoeg mensen die met hem weglopen. Hij is na zijn VN optreden door de kritiekloze media bejubeld, “Wat heeft Frans toch mooi verwoord wat wij voelden”. Dat onze emoties door de media al werden vormgegeven voordat Frans zijn doos tissues onder zijn stoel bij de VN schoof, daar hebben we nog steeds geen mening over. De Telegraaf kopte vrij vlot “MOORDENAARS” en toonde de man met het beertje in zijn hand. Een enorm ongenuanceerde stelling die deze krant helemaal niet kon beweren maar, al snel werd dat geluid door de rest van de media ondersteund en dat is tot nu toe zonder bewijs blijven klinken.
Als je een willekeurig persoon op straat zegt dat ze niet alles moeten geloven wat er in de krant gepubliceerd wordt, dan zal niemand je tegenspreken. Ondertussen heeft het merendeel van het Nederlandse volk zich toch van de mening bediend dat de Russen of separatisten het wel gedaan zullen hebben. Het kan toch niet zo zijn dat Ome Frans en de gehele Main Stream Media het fout heeft? Nee, ze hebben het niet fout, ze liegen dat ze barsten.

Frans Timmermans is een demagoog, een volksmenner. Frans is iemand die vanuit zijn functie als minister van buitenlandse zaken het Nederlandse volk als een viool heeft bespeeld en zeker 209.000 mensen hebben dat nog steeds niet door. 209.000 mensen vinden Frans geweldig en dat is een aantal eensgestemden die je in dit land nauwelijks op één hoop kunt vegen. Alle propaganda kanalen hebben Frans na zijn VN optreden op handen gedragen maar, bijna niemand heeft kritisch gekeken naar zijn optreden. Bijna niemand want, de onderstaande video getuigt ervan dat niet heel Nederland door zijn tranen de realiteit niet meer scherp zag. De realiteit is dat de VN speech van Ome Frans onder de smerigste vorm van propaganda valt en Joseph Goebbels, de grootmeester van de Duitse propaganda tijdens WO II, had hem voor deze voorstelling een dikke 10 gegeven.
De Nederlander heeft zich zand in de ogen laten strooien met emotie en eenmaal emotioneel zijn wij zo bestuurbaar als radiografische bootjes. In de marketing weten ze al lang dat het aanschaffen van een artikel vaak een irrationele beslissing is, een beslissing gebaseerd op emotie. Emotie is een drijfveer die ons tot van alles in staat maakt, we redden honden die door het ijs gezakt zijn met gevaar voor eigen leven en sommige mensen raken zo buiten zinnen van de emoties dat zij zelfs complete gezinnen uitmoorden. In de rechtspraak wordt zo iemand “tijdelijk ontoerekeningsvatbaar” genoemd en in het geval van MH-17 kun je hier over een emotie-epidemie spreken.

Emotie is een prachtig fenomeen zolang we op de hoogte zijn van wat het met ons doet. We zijn in staat om ons eigen leven en dat van anderen rigoureus te veranderen alleen op basis van emotie en daarom is dit in de propaganda een eindeloos beproefd middel. Zo zijn we met z’n allen Afghanistan binnengevallen om daar één man te halen. Niemand die de vraag stelde of dat wel een legale zet was. Niemand die vroeg om hard bewijs materiaal aangaande de schuldkwestie van die man. Nee, CNN wist een half uur na het vallen van de eerste toren van het World Trade Centre in New York al dat Osama Bin Laden het gedaan had en daar hield de twijfel op. We hebben vervolgens Afghanistan met de grond gelijk gemaakt zien worden en nu verkeert dit land nu nog steeds in een staat van oorlog terwijl het nu bijna veertien jaar geleden is dat die eerste toren is gevallen.
De sentimenten van het slachtofferschap dat de VS had geleden waren nog niet over en op dezelfde golf van emotie hebben de Amerikanen de goedkeuring kunnen vinden om meteen maar Saddam Houssein van zijn troon te smijten. Ruim 2 miljoen Irakezen zijn dood of verdwenen omdat de emotie de ratio had verdrongen. De wereld is sindsdien in een steeds verder groeiende puinhoop veranderd, de mensen daar vluchten voor divers oorlogsgeweld en worden hier met heel verschillende emoties ontvangen. Zo waren er mensen digitaal aan het juichen als er weer vloot verdronken vluchtelingen op stranden in vakantiegebieden aanspoelden want, die kwamen zeker niet naar Nederland. Zo ziek zijn we geworden als indirect resultaat van de emotie die ons gevoerd wordt.

Zoals gezegd, Ome Frans heeft hier grof misbruik van gemaakt en ontvangt daar nog steeds de positieve erkenning voor in een 209.000 Facebook aanhangers. Zolang we ons door lieden als Frans Timmermans zo makkelijk laten bespelen, zolang we niet kritisch kijken naar de informatie die ons door de strot geduwd wordt, zolang we niet kunnen zien hoe de Media bij ons valse emotie losmaakt met ongefundeerde stemmingmakerij, zolang we de aan ons verkochte emotie niet kunnen relatieveren of toetsen aan de redelijkheid, zullen we nooit begrijpen waarom deze wereld in zo’n staat van puinhoop verkeert.
Beleid wordt ons verkocht met emotie. Oma blijft te lang in haar luier zitten tenzij jij meer zorgpremie betaalt, als je niet wilt dat het begrotingstekort nog harder oploopt moet je meer belasting betalen en, om te kunnen studeren moet je je in de schulden steken tenzij je ouders je studie kunnen betalen. De mensen met lage inkomens worden compleet uitgezogen en dat is nog lang niet over zolang we ons gelaten laten besturen met een instrument dat geen ratio kent. We denken alles rationeel te zien maar, niemand die de moeite neemt nog ergens de droge feiten van te bekijken. Politici weten hiervan en worden geholpen door marketingmensen en psychologen. We worden gemend als kuddedieren die op hol slaan als de juiste woorden uitgesproken worden. Als we zo overtuigd zijn tot een superieure soort te behoren, dan wordt het tijd dat we ons daarnaar gaan gedragen.

We zouden mensen als Frans Timmermans na zijn VN optreden uit iedere publieke functie moeten weren maar, hij is nu bevorderd tot vice voorzitter van de Europese commissie. Deze benoeming heeft niets met democratie te maken, zoals de gehele EU niet gebouwd is op democratische fundamenten. Ome Frans heeft een stukje oorlogsretoriek laten vallen bij de VN. Oorlogsretoriek verpakt in tranen en Nederland is er massaal voor gevallen. We zouden hem aan de schandpaal moeten nagelen maar in plaats daarvan plaatsen we hem op een troon. Hij zou geen invloed mogen hebben bij de biljart club in een bejaardentehuis maar, voor hem is geapplaudisseerd toen hij ‘terecht’ een nieuwe betrekking kreeg toegeschoven.
We zouden hierover een rationele gedachte over kunnen ontwikkelen maar, we vormen geen mening op basis van sterke argumenten. De meeste meningen zijn gemaakt van niets meer dan de emotie die ons door anderen wordt gegeven. Zo is het voor hele groepen de normaalste zaak van de wereld om Islamieten te haten maar, de joden daar moet je vanaf blijven. Het raakt kant nog wal. We hebben geen reden mekaar de koppen in te slaan anders dan emotie om helemaal niets. Het antisemitisme tijdens WO II was niets anders dan ingepompte emotie. De Joden kregen de schuld van de talloze zaken en als het maar lang genoeg geroepen wordt gaat men het vanzelf geloven.
Met dodenherdenking zeggen we nog steeds, “Dat nooit meer” maar, we maken er onszelf nog iedere dag zonder gedachten schuldig aan. Zonder RATIONELE gedachten!!

20 gedachten over “209.000 likes voor Jankende Frans Timmermans

 • 10/08/2015 om 06:52
  Permalink

  Erg Goedkoop ,om zo een Baantje in Europees parlement te versieren ,echt schaamteloos Nederlands politiek niveau .

  Beantwoorden
 • 09/08/2015 om 11:55
  Permalink

  ikheb meteen al gezegd dat franstimmermans geld verdiend aan de mensen die omgekomen zijn met de Mh17 zeliggen ook in naarden eenmoeder methaarkinderen nogmaals hoe kunje fransals je zegt christen tezijn maar je zit bij een club de p.v.d.a. die nietchristelijk is en die de ouderen omlaat komen inhun drek jij hoort ook bij die misdadigers net als rutte en poetin en merckel en wezijn al eens inoorlog geweest met duitslandtoen was het ook een enalverraad maar je bent christen zeg je frans dan weet jeook wat er binnenkort gebeurd ikzou maar opmijn knieen gaan fransen stoppen met die e.u.jesus komt terug eneen ieder word naar zijndaden geoordeeld frans timmermans

  Beantwoorden
 • 05/08/2015 om 01:40
  Permalink

  Toen Frans vol emotie zijn verhaal deed gaf ik gelijk al aan dat hij op dat moment bezig was om via die tranen een eliteplek bij de EU top te veroveren.
  Na zijn speech kreeg hij via facebook een heleboel veren in zijn reet gestopt en kon ik het niet laten mijn ongezouten mening over hem te geven…. mijn mening viel hartstikke verkeerd en de bagger werd over mij uitgestort. Waar ik het lef vandaan haalde om zo’n integer, aimabel, heel betrokken, vreselijk aardig intelligent mens af te kraken. En daar gingen weer tig veren in het rond… Ik heb geantwoord dat het nog maar een kwestie van tijd was dat ‘ons’ (Limburg) Fransje in het dikke pluche der elite zou zitten. Een antwoord daarop is mij bij gebleven: ‘Jij durft, Frans Timmermans staat bij en naast het gewone volk, dat heb je tijdens zijn speech kunnen zien, dus ik weet zeker dat hij nooit die intentie heeft gehad en ook nooit zal hebben’. Jaja ôzze Fransje, de clown vaan de vasteloavundj… pffff

  Beantwoorden
 • 03/08/2015 om 17:01
  Permalink

  Hij kan goed toneel spelen en dat heeft hem een goede baan bezorgd.
  Ik vind hem een arrogante kwal die niets om mensen geeft maar alleen om zijn eigen portomonee. De daders zullen nooit gepakt worden en daarmee heeft hij alle nabestaanden mooi in hun hemd gezet.

  Beantwoorden
 • 03/08/2015 om 14:53
  Permalink

  het zou fijn zijn als er nieuwe mensen bij nieuwepolitiekepartijen komen zoals de p,vv en s,p deze zullen iedere keer onderdeloep genomen moeten worden en eerlijk beoordeeld moeten worden want mensen als fransjetimmermans kunnen we missen als kiespijn en de e.u.ook die er eenpotje vangemaakt heeft ten koste van griekenland en nederland,daarom kies andere mensen en laat willem van oranje bovenaanstaan en de bildergroep onder zijn hoede komen zo nkunnen wij weer een nieuw en eerlijk Nederland opbouwen waar eerlijke mensen de dienst uit maken lang leve onze koning en koningin ikdenk dat hijzoals zijn vader ons een nieuwe tydinkan laten gaan geen huilende en leugenachtige politicie meermaar oprechte vaderlands lievendezonen endochters vanons landGOD ZijMET ONS Amen!!!!

  Beantwoorden
 • 03/08/2015 om 12:40
  Permalink

  Timmermans…. Ik heb het niet zo op hem…..

  Der Timmerfranz

  Dat uitgerekend Frans Timmermans is uitgeroepen tot politicus van het jaar, bij een journalisten verkiezing, zegt veel over de Nederlandse journalistiek. Hoe triest. Waarop kan welke journalist dan ook baseren dat Timmermans met de eer gaat strijken.
  Misschien wel omdat vrijwel onze gehele “onafhankelijke” journalistiek grote delen van het nieuws rechtstreeks van Reuters overtypt. Reuters, in handen van de grote banken en het grote geld. De samenwerking met de bankiersfamilie Rothschild stamt al uit 1848, blijkt uit verklaringen van Paul Julius Reuter, oprichter van Reuters. Het is ook in het belang van onder andere deze familie dat Rusland onderuitgehaald moet worden. Rusland is als mede eigenaar van de BRICS Bank, een zware tegenhanger van de Petrol dollar, een bedreiging voor de monopoliepositie van deze dollar. En dus moet er ingegrepen worden, kosten wat het kost. En Timmermans mocht ook zijn steentje bij dragen. In zijn speech voor de VN, die volgens sommigen meer op een open sollicitatie leek, haalt Timmermans hard uit. Emotioneel (prachtig geacteerd) praat hij over berichten die ons bereikt hebben. Er wordt met lichamen gesleept en bezittingen worden geplunderd. Het moet ondraaglijk zijn, eerst je man te verliezen en dan te moeten vrezen dat hun trouwring door dat tuig gejat wordt. Die vrees heeft der Timmerfranz er helemaal zelf en doelbewust bij de nabestaanden in geramd. De lichamen zijn namelijk netjes, ja mijnheer Timmermans, netjes geborgen in koelwagons. Persoonlijke bezittingen zoals camera’s, sieraden, telefoons en andere waardevolle zaken worden verzameld en ingeleverd bij de OVSE. De OVSE en enkele deskundigen bevestigen dit.
  De speech ging verder: “Tot mijn sterfdag zal ik niet begrijpen dat het zo veel tijd kostte voor de reddingswerkers op de rampplek hun moeilijke werk konden doen en dat menselijke resten worden gebruikt in een politiek spel. Ik hoop dat de wereld dit nooit meer hoeft mee te maken.”
  Tot zijn sterfdag? Die kan, wat dat betreft, dan snel aanbreken, want Timmermans weet heel goed waarom het zo lang duurt voordat Nederland naar de rampplek kan komen. In plaats van met de separatisten, die de controle hebben over het rampgebied, praat mijnheer Timmermans liever met de neo nazi Yatsenyuk, president van de Oekraïne. Yatsenyuk en gevolg zijn neergezet op hun posities op voorspraak van Amerika bij monde van Victoria Nuland, deze Oekraïense regering is in oorlog met de separatisten, dus een rare keuze (of een bewuste!!!) om juist met hen te gaan onderhandelen. Maleisië onderhandelde wel met de separatisten en was al op de dag na de ramp op de rampplek. Het politieke spel wordt zeker gespeeld en helaas over de rug van 298 onschuldigen. Alleen vergeet der Timmerfranz te melden dat hij een van de hoofdrolspelers in de nasleep is en dat hij zijn rol niet erg objectief neer zet.
  In de speech raaskalt Timmermans nog even verder en heel de westerse wereld krijgt een spontane hekel aan Rusland, terwijl de agressor toch echt Amerika is.
  De open sollicitatie heeft niet tot een functie bij de VN geleid, maar toch heeft Timmermans er een leuk baantje binnen de EU aan over gehouden. De EU, net zo corrupt als Timmermans zelf, dus wat dat betreft zit ie wel op zijn plaats.
  Maar in plaats van deze crimineel te benoemen tot politicus van het jaar, kunnen we er beter voor zorgen dat deze man zo snel mogelijk achter de geraniums verdwijnt.

  Sé Paratist

  Beantwoorden
 • 03/08/2015 om 11:59
  Permalink

  Het is een grote poppen kast het hele kabinet etc.
  Misselijk alles draait schijnbaar nog steeds om geld.

  Beantwoorden
 • 03/08/2015 om 11:08
  Permalink

  Ik vrees dat wij verloren zijn, en dat zij overblijven. Het is tè laat!

  Beantwoorden
 • 02/08/2015 om 21:48
  Permalink

  Maurice de hond heeft ook weer een opini uitgevoerd las ik vandaag op Nu.nl.
  Nog steeds ziet 76% van de Nederlanders volgens hem Rusland als schuldige aan het MH 17 debacle.Ik vraag me altijd af wat voor mensen hij daarvoor uitkiest. Mijn typt en kennissenkring wordt nooit gevraagd, en het antwoord zou daarom ook 100% anders uitslaan.
  Maarja zegt Cora van Mora: Maurice de Hond Hé.

  Beantwoorden
  • 03/08/2015 om 12:52
   Permalink

   Je zegt het zelf al, Johan…
   Gelezen op nu.nl
   Wist je dat nu.nl (net als oa SBS6) bij de Sanoma-groep hoort.
   En wist je dat er al jaren directieleden van deze Sanoma-groep naar de Bilderberg bijeenkomsten gaan.
   Dan weet je (nu) ook dat je de teksten op nu.nl met een hele grote korrel zout moet nemen.
   Ik kom al tijden niet meer op nu.nl, aangezien ik niet meer mag reageren. Want de waarheid is wel het laatste waar ze bij de Sanoma-groep op zitten te wachten.
   Na een aantal bedreigende waarschuwingen van hun kant vond ik het welletjes en kom ik er gewoon helemaal niet meer.

   Buiten dat hecht ik niet veel waarde aan peilingen of stemmingen. Bij onze laatste gemeenteraadsverkiezingen zou ook half Nederland op de Pedofielenclub van de VVD gestemd hebben. Dat kan niet waar zijn.
   Zeker niet na de blamage van Teeven en Opstelten, die na hun criminele activiteiten nog eens beloond werden ook.

   Lig dus niet wakker van die zogenaamde 76% die zouden denken dat Rusland de schuldige is.
   Vraag het om je heen en je krijgt een veel realistischer beeld.

   Wat overigens niet weg neemt dat (te) veel Nederlanders nog niet door hebben dat ze systematisch worden voorgelogen…..

   Beantwoorden
   • 04/08/2015 om 07:25
    Permalink

    Ook ik heb op Nujij een tijdelijke ban van inmiddels al een jaar, omdat ik onder de naam “De waarheid mag niet” te eerlijk kritische reacties gaf. Ik heb het maar zo gelaten omdat de vele minnen daar ere punten werden!

    Beantwoorden
    • 04/08/2015 om 16:33
     Permalink

     Die vele minnen zijn niet alleen van mensen die er weinig van begrijpen, of die al te lang met de kop in het zand zitten….
     Er worden ook mensen betaald om de beweringen van diegenen die wel nadenken onderuit te halen….
     Je kan het als erepunten zien….
     Maar ik vind het triest…. Een nieuwssite waar je de waarheid niet mag zeggen is geen nieuwssite, maar niks meer of minder dan propaganda…..

     Beantwoorden
 • 01/08/2015 om 21:28
  Permalink

  Likes kun je gewoon kopen. 20 euro voor 1000 likes volgens http://likeskopen.net/.
  Met het nieuwe maandsalaris van Frans van 23.000 kan hij voor 4000 euro dus 200.000 likes kopen. Wellicht dat er Nederland wel 9000 verdwaalde zielen zijn die hem oprecht liken maar ik denk dat de facebooklikes van Frans grotendeels net zo nep zijn als zijn tranen.

  Beantwoorden
  • 03/08/2015 om 07:16
   Permalink

   Dus dan zou het zomaar kunnen dat Maurice de Hond zijn stemmetjes anti Rusland/pro Oekraine ook ergens op een markt koopt.
   Want ik geloof geen ruk van zijn uitkomst, trenzij Nederlanders (en wat is dat op wereld schaal) wel heel dom en geindoctrineerd zijn.

   Beantwoorden
   • 14/08/2015 om 12:21
    Permalink

    @Johan,
    Ik geloof er ook geen ruk van. Trouwens, voor wat de MH17 speech van Timmermans betreft; het zou me niets verbazen als die al ‘n poosje klaar lag!

    Beantwoorden
  • 06/08/2015 om 01:50
   Permalink

   Hihihi… je bakt ze wel erg bruin! Alhoewel nog steeds dikke LOL om de reacties te lezen van jou en iedereen…

   Beantwoorden
 • 01/08/2015 om 20:27
  Permalink

  De DIK voor elkaar show van Timmerfrans.
  Leuker kunnen we het niet maken, smeuiger wel

  Beantwoorden
  • 06/08/2015 om 01:47
   Permalink

   Precies! Dikke LOL !!!
   Overigens, is alleen voorbehouden aan de katholieken. Die kunnen nml. de schone schijn hoog houden en/of spelen als geen ander!

   Compleet met zakdoekje, snik… snik oow gosie, kijk mij nou… ik ben zooo zielig!

   Beantwoorden
 • 01/08/2015 om 00:19
  Permalink

  hij is z’n loopbaan als acteur beslist misgelopen…..zo zie ik z’n optreden dan ook..”onecht en gemaakt”…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Het geweldsmonopolie behoort de overheid toe maar, is dat terecht? Is het terecht voor de politie om vuurwapens te trekken op ongewapende burgers? Er zijn de afgelopen jaren een groeiend…