De staat van Honecker in Nederland

De Nederlandse staat begint verdacht veel te lijken op de natte droom van Erich Honecker. Ze gaan je van dichtbij observeren en wat je zegt evalueren. Straks passen ze de wetgeving aan en kunnen ze je in heropvoedingskampen hersenspoelen als je iets verkeerds zegt. De ultieme controle van de bank. Je mag werken, slapen en genieten van de aangeboden entertainment maar, beslist geen kritiek uiten op het systeem waaraan je je hebt overgegeven.

10391414_948360681870366_4027497439989778847_n

Ga je stemmen? Dan stem je hiermee in. Jouw overheid en de partij waar jij je stem aan geeft wil graag spioneren op griezels zoals jij. Ze willen je graag lastig vallen als jij je op een forum of de sociale media op een negatieve manier uitlaat over je overheid. Ze willen je mening managen en bijsturen. Ze willen de publieke opinie gaan managen vanuit de loopgraven om de waarheid zwart te maken en hun leugens als propaganda bij je achter te laten. Nog heel even en je vrienden werken voor die overheid en doen hetzelfde bij je zonder dat je het door hebt.
De werkeloosheid daalt niet maar stijgt minder hard door het beschikbaar stellen van het door jou opgebrachte belastinggeld voor het ultieme verraad aan jouw vrijheid. Ga je hiermee instemmen? Vind je nog steeds dat dit allemaal moet kunnen in een vrije samenleving? Op deze manier hadden Opstelten en Teeven kunnen blijven zitten. Straks weet je niets meer maar mag je nog steeds instemmen en je kunt straks nog alleen maar instemmen met deze gang van zaken want een ander geluid wordt de kop in gedrukt.

2 gedachten over “De staat van Honecker in Nederland

 • 10/03/2015 om 19:34
  Permalink

  Eh…sorry loyalist: prima stuk!

  Beantwoorden
 • 10/03/2015 om 19:30
  Permalink

  Ikzelf kan pas weer stemmen als er een partij is die onze politieke leiders (“ook gij, Emiel Roemer”) achter de tralies wil hebben.

  Rechtsboven staat op deze site te lezen: “zijn de huidige financiële problemen waar onze EU-regeringen mee te kampen hebben vanuit de politiek op te lossen?”

  Het antwoord is natuurlijk “nee”. Want die EU-regeringen zijn helemaal geen volksvertegenwoordigingen. Het zijn louche organisatie-criminelen, geneigd tot alle kwaad en weinig goeds. Loopjongens van criminele bankiers die dit financiële probleem (dat er niet eens had hoeven zijn!) zelf -en met kwade opzet- hebben veroorzaakt. Je zou het niet zeggen maar stemmen is zelfs een anti-democratische daad omdat je er een systeem mee gaande houdt dat rot is tot op het bot. Wie daar anders over denkt die heeft helaas een aantal dingen niet begrepen. Wat helaas weinigen kwalijk te nemen is. Want een heel klein beetje liegen…..dat wordt door iedereen begrepen. Maar de 180-graden leugens van onze politici…die gaan aan bijna ieders voorstellingsvermogen voorbij!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Er staat een nieuwe crisis voor de deur, al worden we nog even zoet gehouden met de economische groei van minder dan 1% tegen 25% inflatie. Bij de meeste gezinnen…