We hebben de eerste LIKE van de Mossad binnen

Nou, we hebben het druk gehad na zo’n eerste weekje Loyalist. We vielen dankzij Charlie met onze neus in de boter en zijn daarmee meteen in het diepe gedoken. Voor een week oude website hebben we toch aardig wat interesse gekregen en is er heel wat vanaf de site gedeeld op FaceBook. We worden van Rusland tot in Venezuela gelezen en ook dat is een aardige gewaarwording.
Nee, zo’n eerste week Loyalist.nl heeft zelfs een onverwacht succes. We hebben zelfs de interesse gekweekt bij een hele interessante club, een club die de praktische uitvoering op zich lijkt te nemen van een duistere politiek die in onze artikelen op Loyalist beschreven wordt. Over wie hebben we het hier? Over de Mossad!! Ja, we hebben geen ‘like’ van ze gekregen maar, de Mossad heeft haar IP-sporen op onze site achter gelaten en we hebben bevestigd gekregen dat het hier om een IP-adres van de Mossad handelt.

We krijgen graag ‘likes’ en reacties maar, de interesse uit die hoek laat je weten dat je goed bezig bent. Je hebt ergens aan gekrabd en de bevestiging dat het jeukt is door de Mossad definitief gegeven. Dat is hetzelfde als een dikke vette “LIKE” met een onschuldig commentaar op ‘Project Paperclip’ van Maxima zelf; “In Argentinië hadden mijn vader en moeder ook veel Duitse vrienden.”
Nee, waar een schreeuwende internet jihadist faalt omdat hij opgaat in een bijna onuitputtelijke bron van kanonnenvoer voor de Israëlische geheime dienst, hebben wij toch even de interesse gewekt. Het wachten is nu op een legertje bivakmutsen die mijn huis overhoop komen halen en die me in m’n nest komen neerschieten omdat het CO2 wapen van mijn zoon er even echt uitziet als menig vuurwapen. Oh sorry, bivakmutsen … https://loyalist.nl/zoek-de-verschillen/

Dus vrienden van de Loyalist, we hebben een veel belovende eerste week van ons bestaan te vieren. Het is nog wat vroeg voor drank vertelt onze etiquette maar, starend naar mijn koffie denk ik dat daar wel een scheutje whisky in mag.
Ik neem aan dat de AIVD ook is komen kijken maar, die gaan op in de massa van Nederlandse ip-adressen. Dan zouden we moeten gaan zoeken naar die spelt in die nog relatief kleine hooiberg maar, die hooiberg die zie ik groeien en misschien krijgen we dan zelfs nog beveiliging voor de deur. Het budget was momenteel ’toereikend’ volgens Rutte in het debat afgelopen week en hij gaf te kennen dat mocht het nodig zijn ‘de diensten’ over alle middelen kunnen beschikken die zij nodig achten. Daarmee is Rutte tot Honecker gepromoveerd en de diensten worden vanzelf nog groter dan de STASI.

Het verschil met het voormalige Oost-Duistland en Nederland zal die verdomde vrijheid van meningsuiting worden. “Wij mogen alles roepen”, heeft onze Mark in Amsterdam gezegd nadat Charlies vrijheid van meningsuiting was beantwoord in een kogelregen.
Nu denken veel mensen dat de Mossad daarmee iets van doen had en, gezien de politiek die bedreven wordt is dat geen totaal vreemd idee. Misschien was de wereld veiliger geweest zonder veiligheidsdiensten. Ondanks dat het woord ‘veiligheid’ in hun functiebeschrijving staat falen ze ons keer op keer en, dat krijgt op een gegeven moment een luchtje. Of het nu om 9/11, de moord op Theo van Gogh of die van Pim Fortuyn gaat, de diensten zijn altijd betrokken al voor het drama zich uitrolt en na zo’n drama lijken ze alleen maar weer te groeien.

Terreur is als een agressieve reclame campagne voor dit soort diensten en misschien zouden we terreur omgekeerd moeten belonen met het afschaffen van een dienst per aanslag. De diensten hebben een belang bij terreur, zoals de farmaceutische industrie een belang bij ziekte heeft. Misschien dat onze Mark ons land wel veiliger had gemaakt door gewoon keihard de belofte te maken dat geen Nederlandse dienst ook maar een cent meer gaat krijgen omdat Charlie overhoop is geschoten.
Alex Pechtold wilde van Ome Ivo horen dat het gehele Nederlandse politie apparaat met volautomatische wapens wordt uitgerust. Ik ben het niet vaak met Opstelten eens maar, gelukkig heeft hij wel duidelijk gemaakt dat dit beslist niet de bedoeling is. Ik kan me nog zo’n filmpje herinneren van een diender die bang was voor een hond en het beest wilde neerschieten. Uiteindelijk is het dat gelukt maar, toen had hij in zijn paniek ook de hele buurt al geraakt. Mensen van een dergelijk kaliber, die moet je de veiligheid van een bureau bieden en volgens mij geldt dat voor het grootste deel van de Nederlandse politie.

In de wapenwedloop tegen de politie gaat het straks vanzelf mis. Komt de politie met automatische wapens dan hebben de criminelen Bazooka’s en als de popo die dingen dan weer van kleine verontwaardigde Alex krijgt, komen Holleeders buddy’s terug met clusterbommen.
Nee, geef mij de stille van de Mossad maar. Die jongens die raken geen wapens aan maar stoken labiele partijen op tot het stellen van een daad. De wereld komt over van de gefrustreerde activisten dus, een handige dienst heeft een onuitputtelijk wapenarsenaal dat na gebruik gewoon ‘onschadelijk’ wordt gemaakt.
Je gaat je bijna afvragen wie er straks met een bosje bloemen met een AK-47 ertussen gemoffeld voor je deur staat. Zo ver is het nog niet maar, het is zeker een doel dit soort clubjes zoveel te provoceren dat de bloemen een reëel gevaar worden.

De Loyalist leeft en groeit en, dat zou veranderen als er geen publiek voor was. Als de Loyalist jouw mening raakt, geef ons een opsteker. Soms zullen we misschien jouw plank misslaan maar, als je de Mossad kan irriteren dan is dat een succes waarvan jij deel uitmaakt met het verspreiden van onze gedachten. Stem niet, stem Loyalist!
De tijd zal ons leren of er ooit een bloemist met dit horloge mij met een vriendelijk gezicht wat komt brengen. Tot die tijd gaan we samen kijken naar de problemen hier en in de rest van de wereld. We zullen proberen alle aspecten van de machtsstructuren te doorgronden die zo’n invloed op onze levens hebben. Het gaat over geld, oorlog, gezondheid, voeding en de media die ons ‘informeren’. Het gaat over alles wat ons wordt aangedaan en, als we succes hebben kunnen we dat tot niets reduceren.

Loyalist – zoek de verschillen

https://www.youtube.com/watch?v=YMxeAemN40o

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Zolang we ons politieke bestel blijven steunen, zullen de problemen blijven bestaan en zelfs groter worden. Ergens moeten we aangeven dat we het spel door hebben en, dat kunnen we…