Italiaanse kok is de co-piloot

Wij hebben foto’s van een Italiaanse kok geplaatst in ons vorige artikel. Nu blijken die niet van de co-piloot te zijn terwijl we tijdens de plaatsing in die veronderstelling leefden. Ook hebben we mogen lezen dat onze co-piloot over ernstige psychische problemen beschikte in 2009 en, daar zelfs een pauze voor in zijn studie heeft moeten inlassen, omdat hij moest worden opgenomen in een psychiatrische kliniek.
Het geheel begint nog meer kaliber te krijgen dan de wapenvergunning van Tristan van der Vlis, die toevallig het neefje van Arie van der Vlis bleek te zijn. Arie van der Vlis is de afgetreden Generaal van der Vlis. Generaal van der Vlis is afgetreden omdat hij niet de bekende pianospeler in een obscure video wilde worden, die gemaakt is voorafgaand aan de genocide in Srebrenicia.

Het geheel leidt tot een speculatie waar we voorzichtig mee willen zijn maar, ondanks dat dit ongeluk zo duidelijk leek neemt de twijfel over de toedracht alleen maar toe. Ook deze zaak zal nog lang besproken gaan worden. Het geheel vraagt erom alert te blijven op de communicatie uit officiele kanalen en de gevestigde media want, met de toename van informatie zullen ook de vragen over de toedracht toenemen.
Zeg nou zelf, hoe plausibel is het dat een bedrijf als Lufthansa een psychiatrisch patiënt, met een vergelijkbare historie als die van Tristan van der Vlis, als piloot aan een baantje helpt? Dat dit in de VS kan gebeuren is begrijpelijk want, daar word je pas voor gek verklaard als je geen Prozac slikt maar, Lufthansa is Duits. Duitse Gründlichkeit is terecht een begrip. De Duitsers maken dit soort foutjes niet.

Eén gedachte over “Italiaanse kok is de co-piloot

  • 27/03/2015 om 16:03
    Permalink

    Niet alles klakkeloos geloven wat media meldt. Vliegtuig kan ook van afstand neergehaald zijn. Technisch is het mogelijk, atoombom Japan, maanlanding etc. Zwarte doos was snel openbaar en niemand kan het navertellen of het klopt. Men leest het vanaf een papiertje. Veel uit geschiedenis en nieuws klopt niet en elke keer die overeenkomsten met idd vd vlist etc..

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
De vlucht van Rutte heeft China bereikt. Wij gaan namelijk ook handel drijven via de nieuwe infracstructuur bank van de Chinezen (AIIB) en daarmee loopt de homogene macht van de…