Waarom Loyalist

Ja, loyalist is het geworden. Waarom? Omdat loyaliteit bij ons hoog in het vaandel staat en wij tevens onze vraagtekens hebben bij de loyaliteit die men nog steeds aan het systeem schenkt.
Loyaliteit is een goed ding, het wil zeggen dat men op je kan blijven rekenen, ook als het tegen zit. Ik ben loyaal met alle mensen op deze aardkloot, uitgezonderd van de individuen die aan de touwtjes trekken. Deze lieden zijn niet loyaal aan de mensheid, ze verstoren de mogelijkheid op harmonie omdat onze potentiële homogeniteit een direct gevaar voor hun doelstellingen is.

Wij zien een duidelijke en betere toekomst voor ons allemaal maar, dan zullen we eerst wat zaken moeten veranderen.
We zullen keuzes moeten maken, willen we het anders gaan doen. We zullen ons over geprogrammeerde angsten heen moeten stappen en ons moeten beseffen dat men ons vreselijk bij de neus heeft genomen.
De eerste keus die we hebben is het willen voeren van een progressieve discussie. Een discussie waarin de obstakels, die de mensheid in een patstelling lijken te hebben gebracht, worden benoemd zodat we samen tot eventuele oplossingen kunnen komen.

Men zegt vaak dat de mens slecht is en daarmee verklaart men in één zinnetje de toestand van de wereld. Wij denken anders en geloven dat Willem Holleeder een prima onderwijskracht was geweest als hij aan andere factoren bloot had gestaan. Wij geven de maatschappij vorm en worden gevormd door de maatschappij. De fundamenten van onze maatschappij zijn totaal verrot en daar lijdt de hele wereld onder behalve die enkelingen, die de macht over de koers van onze maatschappij gekaapt hebben.

Het is tijd om te erkennen waaruit die macht bestaat, hoe die macht zich manifesteert en met welke wapens onze acceptatie hiervan afgedwongen wordt. Het is namelijk belangrijk te weten waaraan die ander zijn kracht ontleent zodat je dat kunt bevechten.
We willen een einde zien aan uitbuiting, honger, oorlog en al die andere vormen van ellende, die het systeem waaraan wij deelnemen nodig heeft om te kunnen blijven bestaan.

Dit klinkt allemaal wat Utopisch, tot je ziet wat er in de wereld gebeurt en de achtergronden denkt te kennen die je nooit op het nieuws te horen krijgt.
We zullen nieuwsfeiten en de structuur van onze systemen regelmatig de revue laten passeren en daar ons licht over laten schijnen zonder direct te ver de diepte in te duiken.
Je kunt niet alles in één artikel zeggen en daarmee de problemen van de wereld oplossen. We zullen gezamenlijk moeten nadenken en discussiëren over de oorzaken, de gevolgen en de mogelijke oplossingen die aan deze nieuwsfeiten ten grondslag liggen.

Heb je nog hoop voor de wereld, heb je de hoop voor je kinderen en hun nageslacht om in de toekomst in een vrije en schone wereld een gelukkig leven te kunnen leven? Doe dan mee. Denk, praat en leer met ons mee over de structuren die deze wereld gevormd hebben en uiteindelijk de ondergang van de mensheid gaat worden als we niet ingrijpen.
We kunnen ingrijpen maar, dat vraagt om een breed platform waarin we zien dat ondanks al onze oppervlakkige verschillen we allemaal mensen zijn. We vragen om geleidelijk dit platform te tillen naar een beweging met ideeën. Ideeën ten bate van ons voortbestaan als soort want op deze manier kunnen we niet door blijven gaan.

Onze website loyalist.nl is een paar dagen geleden geboren. De inhoud zal groeien, het aantal schrijvers zal toenemen en misschien dat het uitgroeit naar een beweging die niet meer te stoppen is. Het zal een beweging voor mensen door mensen zijn en er zal geen bedrijf of overheid invloed op hebben.
Loyalist.nl heeft ook een Facebook pagina. Alles is vers van de pers dus het moet nog groeien maar, geef de loyalist vast een ‘LIKE‘, zodat je ons af en toe voorbij ziet komen. Misschien wekken we je interesse want, wie is er niet geïnteresseerd in een wereld die beter is dan wat we nu gepresenteerd krijgen?

Geef ons een like op Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
De haat tegen Mohammedanen neemt toe dankzij de aanslag op Charlie Hebdo en zijn medewerkers. Daarmee is deze aanslag een daverend succes. Het doel heiligt de middelen zal de organisatie…