Wie deelt hier de lakens uit?

De gehele westerse wereld staat in het teken van één en dezelfde politieke stroming. De realiteit wordt ons anders verkocht maar, sinds de tweede wereldoorlog is dit een waarneembare trend die als vehikel de Holocaust heeft misbruikt.
De Joodse staat Israel had zonder de Holocaust niet bestaan. Na de eerste wereldoorlog hadden de Zionisten al hun zinnen gezet op Palestina maar, toen kregen ze het niet van de grond. Daarvoor tussen 1881 en 1888 hebben de Zionisten Ten tijde van het Ottomaanse rijk zich hier ook al druk over gemaakt. Na de val van het Ottomaanse rijk, in 1918 leek de tijd rijp maar, wederom kon het plan geen doorgang vinden. 1947 is de staat Israel gesticht in Palestina zonder de goedkeuring van de Palestijnen. Sindsdien speelt Israel landjepik en, met succes.

Zonder de Holocaust was er te weinig draagvlak geweest voor de staat Israel in Palestina. Israel is gesticht als een goedmakertje voor de Joden die zo zwaar hebben moeten lijden in het door de Nazi’s bezette Europa. Dit is een actieve manipulatie geweest van de Rothschild propaganda machine, oftewel het Rothschild Zionisme.
Sindsdien staat Israel continu centraal in de conflicten in het midden oosten. Israel onderdrukt de Palestijnen en neemt steeds meer van hun leefgebied in beslag. Israel kan geen vriendschappelijke banden met haar buurlanden onderhouden vanwege haar fascistische gedrag en dit wordt allemaal bedekt onder de mantel van het schuldbesef omtrent de Holocaust.

De Rothschilds behouden controle over de wereld vanuit hun eigen bloedlijnen. Sleutelposities bij belangrijke machtstrukturen vinden aan het hoofd hiervan vaak een Rothschild. Zo bestaan er aanwijzingen dat Hitler ook van Rothschild bloede was.
Zijn moeder heeft als dienstmeid bij de Rothschilds gewerkt en heeft het dienstverband verbroken tijdens haar zwangerschap. Helaas beschikken we niet over een harde bewijslast dat zij zwanger was geraakt van de heer des huizes maar, dit was iets dat in die tijd niet ongebruikelijk was.

Deze implicaties brengen een vreemde realiteit aan het licht. Een Rothschild zou de hoofdschuldige zijn aan de Holocaust. Het impliceert dat de Nazi’s eigenlijk Zionisten waren en de Joden hebben vermoord ten behoeve van hun eigen politieke agenda. Dat strookt wel met de manier waarop zij omgaan met de Palestijnen. Zoals de Joden, voordat ze in concentratiekampen werden gedwongen, in aparte stadswijken werden opgesloten, vergaat het de Palestijnen nu niet veel anders.

Dat verklaart ook de enorme hoeveelheden geld die de Nazi’s uit Amerika ontvingen, onder andere via Prescot Bush. Prescot was de vader en opa van George senior en junior. De toevalligheid dat deze man twee presidenten van de VS heeft voortgebracht is te groot om het toeval te noemen. Beide waren gematigd populair bij het volk en toch zijn ze beiden president geweest van de grootste economische kracht in de wereld, die ook nog eens over het meest geavanceerde leger beschikt.
Het is ook de VS geweest die het grootste deel van de misdadige NAZI’s heeft helpen ontsnappen naar Amerika en Argentinië. Onze eigen Prinz Benno en de KLM hebben hier nog een belangrijke rol in gespeeld.
Is dat allemaal toeval? Is het een complottheorie? Google dan even op ‘project paperclip’.

Dankzij Bernhard en zijn vriendjes heeft Hitler weten te ontsnappen naar een gebied in Argentinië dat vol met ex-SSers zat. Ze hadden daar een ware Nazi enclave terwijl wij moesten geloven dat hij zelfmoord had gepleegd en naast zijn bunker verbrand was samen met zijn vrouw en hond.
Dit alles maakt ook de inspanningen van Nazi-jager Simon Wiesenthal bijzonder ongeloofwaardig. De processen in Nürnberg waren een farce, als je gaat kijken naar de hoeveelheid oorlogsmisdadigers die ontkomen zijn. Wiesenthal heeft zijn steentje bijgedragen door Adolf Eichmann als kopstuk zijnde te arresteren maar, eigenlijk was Eichmann niets anders als een keurige klerk zonder geweten. Eichmann was verantwoordelijk voor de logistiek en een goed uitvoerder op dat vlak, een getalenteerde boekhouder die zijn steentje wel heeft bijgedragen maar, alleen omdat hij zo braaf zijn best deed.

Wij zijn door het Zionisme onderwezen. Dat is een vreemde realiteit maar, dat is de politieke stroming die boven Nederland hangt. Daarom zijn we ook kritiekloos tegenover Israel. Alleen ex-politici, zoals Dries van Agt, durven hun mond nu open te doen over het Palestijnen conflict maar, zelfs Dries van Agt pakt niet de zaak bij de wortel aan.
De Rothschilds zijn het Zionisme en, het Zionisme heeft weinig met joden te maken. Er zijn genoeg foto’s van Joden die demonstreren tegen het Zionisme te vinden. Nogmaals, het is een creatie van de machtigste familie op deze aarde. Deze familie beheerst ons leven en verschaft zich macht dankzij het door hen gecreëerde geldsysteem.
Ze hebben niet alleen financieel de touwtjes in handen maar, via het bancaire vehikel hebben zij de politieke macht ook verkregen. Ze zijn rijker dan al het geld dat er buiten hen op deze wereld te vinden is maar, het gaat hen niet om geld. Geld houdt ons allemaal druk bezig. Wij stoppen enorme hoeveelheden energie in het verdienen van geld om het vervolgens weer aan de Rothschilds af te staan. Het weerhoudt ons van het nadenken over dit soort zaken, zodat zij gewoon blijven parasiteren op onze energie en ondertussen bepalen zij de politiek in de wereld. We werken voor hen, we wonen in een Zionistisch land en, het Zionisme heeft zich bewezen als een stelletje ordinaire Nazi’s in Palestina.

Nu wil het toeval, dit zal dan toch wel toeval zijn, dat Charlie Hebdo in 2009 een cartoonist in dienst had die Sarkozy als ‘Jodenvriend’ te kakken had gezet. De man is ontslagen omdat hij zich niet wilde verontschuldigen. Nu gaat het ivbm Charlie om vrije meningsuiting vandaag de dag maar, sommige meningen kostten je zelfs bij Charlie je baan. Nu had Charlie een noodlijdend bedrijf en, het zal wederom toeval zijn maar, Charlie heeft van de Rothschilds geld gekregen om zich voor de goede zaak te kunnen blijven inzetten.
Kijken we naar onze vriend Geertje Wilders, dan hebben wij onlangs een getuigenis mogen lezen van een mevrouw die beweert dat Geert gezegd heeft dat hij opgeleid is door de Israëlische geheime dienst. We weten dat Balkenende en Sarkozy samen op school hebben gezeten bij een school voor internationale politiek in de VS en dat Karzai van Irak er dat jaar ook rondliep.
Onze politici eten allemaal uit dezelfde ruif. Ze worden gekozen voordat wij op ze kunnen stemmen en dat maakt onze democratie tot een farce. We leven niet in een democratie maar in een door het Zionisme overgenomen staat. Daarom krijgen onze politici ook na politiek te worden uitgekotst van die leuke baantjes. Ze hebben het Rothschildsysteem een dienst bewezen en dat systeem betaald ze terug wat het ze verschuldigd is.
Charlie had gewoon pech want, onlangs hij had meer politiek nut als slachtoffer van de Islam dan als cartoonist. We zullen hem ook vlot vergeten ondanks dat we nu even allemaal Charlie zijn. Charlie was in dienst van het Zionisme en is erdoor geofferd. RIP Charlie maar, hij heeft het over zichzelf afgeroepen. Hij is in zee gegaan met de lui die de Nazi’s bestuurden en heeft zelfs zijn zaak verkocht aan de duivel.

Willen we van het Zionisme af, dan zullen we om het Rothschild geld systeem heen moeten en onze politiek moeten confronteren met het feit dat we weten wat ze zijn. Al onze politici dienen het Zionistische doel. De gespeelde tegenstellingen zijn onderdeel van het toneel om ons te laten geloven dat we in een democratie leven. Deze democratie heeft sinds Napoleon niet bestaan en wij kunnen de geschiedenis veranderen door niet meer te stemmen totdat we eigen partijen hebben. Dat is met de LPF bijna gelukt maar, het scheen ergens niet te mogen.
Pim Fortuyn was een outsider, geen lid van de Zionistische cabal. Hij was nooit zomaar op de kieslijst gekomen. De politiek noemde hem een racist en probeerde hem zo zwart mogelijk te maken. De media probeerde hem vreemd neer te zetten maar, zonder succes. Pim Fortuyn was een alleenstaande homo die een darkroom wel kon waarderen en, ondanks onze Calvinistische inslag raakte hij een snaar bij de bevolking, die een heel andere toon zet dan die van Geert Wilders. Fortuyn heeft de Rothschild propaganda machine geklopt. Had hij dat niet gedaan, had hij nu waarschijnlijk nog geleefd.
Daarmee mag genoeg bewezen zijn waaraan wij staan blootgesteld. We kunnen alleen voor Rothshild kiezen dus, waarom nog naar de stembus? Als we iets willen veranderen aan de ziekte waaraan deze wereld lijdt, dan begint dat met het negeren van het systeem dat jou geen stem geeft.
In Irak hebben ze daar geen wapens tegen maar, voor ons begint dat met niet stemmen en het opzeggen van ons geloof in deze schijndemocratie en het Rothschild systeem.
Probeer voor de zaken die ik hier beweer zelf de bewijzen te vinden. Geloof mij niet, zoek zelf naar informatie en leg eigen verbanden. We zijn goedgelovig genoeg geweest om mijn verhaal te accepteren als de zoveelste waarheid. Ga graven, zoek het uit en kom met nog meer feiten terug. Als je dat doet, dan zul je niet meer stemmen binnen het huidige bestel en kunnen we straks vreedzaam naar Den Haag om Rutte en zijn collega’s het binnenhof te laten verlaten met de eenvoudige woorden: “Het is over.”

Medhaj News

Palestinalink.nl 

Zaplog.nl

Beurs.com

Hebdo

Operation Paperclip

Eén gedachte over “Wie deelt hier de lakens uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Halverwege de jaren 70 was ik een jaar of 7/8 en als het heel koud was, dan droeg ik de door mijn moeder gebreide bivakmuts. Alle kinderen hadden toen bivakmutsen,…