“Als de Grieken niet willen hervormen!!”

We worden door onze ‘leiders’ nu opgezet tegen de Grieken. “Als de Grieken niet willen hervormen …”, klinkt het iedere keer op radio en tv. Daarbij wordt er voorbij gegaan aan het feit dat Griekenland door haar vorige regeringen, onder de druk van de EU, al helemaal kapot is hervormd. Nu kampt Griekenland met een werkeloosheid van 25% terwijl dat voor de hervormingen stukken lager was. De Griekse economie is totaal leeggezogen door de bank om vooral te voldoen aan de door de schuldencrisis aangestoken Griekse schuld.
De Grieken zijn door Goldman Sachs belazerd maar, hebben een bail-out van de belastingbetaler ontvangen. Dit soort bail-outs hadden we ook tegen overheidsschulden aan deze instanties kunnen wegstrepen maar, dat is niet de opdracht die onze ‘leiders’ hebben meegekregen. De Griekse schuld bleef staan en de Griekse burger moest letterlijk op de knieën. Al die schulden die wij als Europa aangaan, staan in een schril contrast tot de schuldenpakhuizen die de banken nu zijn. We worden in een wurggreep gehouden met die schulden omdat de schulden van de bank van ons worden als de bank failliet gaat. De Grieken passen hiervoor en, ze kunnen niet meer maatregelen nemen om de banken tegemoet te komen en dus kunnen ze niet voldoen aan de constructies die de Eurogroep probeert af te dwingen.

grafieken

Als de Grieken langer binnen de Eurozone blijven dan zal de schuld alleen maar groeien en zal de Griekse economie verder krimpen. De Griek zal nog alleen zijn hand op kunnen houden terwijl de rest van Europa betaald. Geen enkel Euroland is gediend met de deal van de Eurogroep. We hebben al zoveel geïnvesteerd in de ‘Griekse schuld’ dat hiervan een wezenlijk deel had kunnen zijn afgelost. Dan hadden de Grieken hun economie kunnen opbouwen en hadden ze op eigen kracht aan de restschuld kunnen voldoen. Nee, Griekenland had de groeiende schuldenput in Euroland moeten zijn die de rest naar beneden zou trekken zodat we uiteindelijk alleen maar voor de bank zouden werken. Dat past in het megalomane globalistische perspectief waaraan de bank ons via de EU wil onderwerpen.
Putin heeft het IMF met de wederopbouw van de Russische economie de deur gezegd. De Russische schulden zijn afbetaald, het begrotingstekort van de Russische staat is gedaald naar een 10% en het zou de Russen nog stukken beter gaan als ze niet zo werden dwarsgezeten. Om de Russen dwars te zitten is Oekraïne als katalysator gebruikt. Via Oekraïne was het eenvoudig om dichtbij de Russen onder de huid te komen. Al sinds het uiteenvallen van de Sovjetunie is Oekraïne het slachtoffer van Westerse manipulatie. Allerhande door USAID gesponsorde clubjes hebben daar voor politieke onrust gezorgd. Dit begon resultaten af te werpen met de ‘Oranje revolutie’ en heeft uiteindelijk geleid tot de coupe en een burgeroorlog.

De EU is een aanjager geweest in de coupe die er in Oekraïne gepleegd is en, daar zijn al vele miljarden van de EU burgerij in verdwenen. De Russen hebben de van origine Russische Krim veiliggesteld na de coupe en vervolgens viel MH-17 uit de lucht. Onder die realiteit ligt de ‘onderste steen’ van onze Mark begraven. Er kleven enorme belangen aan Oekraïne voor de bank. Rusland moet bevochten worden omdat Rusland de drijvende kracht achter het BRICS initiatief is. De Wereld Bank heeft haar monopoly op de infrastructuur van de banken verloren dankzij de BRICS initiatieven en de nieuwe Chinese investeringsbank waar ook Europa voor de vorm maar even kennis heeft gemaakt. Rusland moet bloeden voor zijn winnende gevecht tegen het monopolistische globalisme. Rusland moet weer terug in dit systeem en een oorlog lijkt de manier om de Russen uit te putten en weer bij de les te krijgen.
Ondertussen heeft Rusland de regering van Tsipras een onderhandelingspositie tegenover de EU gegeven. De Russen hebben zo’n grote economie dat ze de Grieken kunnen ondersteunen zonder dit te voelen en een Griekenland zonder een berg met schulden zal weer vlot haar economie op stoom krijgen en waarschijnlijk beter dan ooit tevoren.

Toch hebben de Grieken de EU een eerlijke kans gegeven. Zelfs het IMF bleek dit te begrijpen, blijkende uit een rapport dat de Eurogroep heeft begraven. Dat rapport toont aan dat Griekenland alleen weer zelfstandig kan functioneren na een flinke herwaardering van de schulden. Dit is altijd de insteek geweest van de regering van Alexis Tsipras maar, dit is door de Eurogroep verworpen. De Grieken moesten bloeden en de rest van Europa moest bloed geven om de Grieken in leven te houden.
Geen van onze regeringsleiders wil ons deze kant van de zaak tonen. Sommigen gooien een loos geluid in de ruimte over onze morele verplichting solidair te zijn met de Grieken. Dat raakt niet de kern van het probleem, het komt geeneens aan de rand want, wat de Grieken momenteel doen is eerder hun solidariteit met ons tonen dan andersom.
Zij willen ons niet meer laten betalen aan een uitzichtsloze put van groeiende achterstand. Het geld dat wij storten verdwijnt direct weer in andere banken en de Grieken hebben geen geld om hun economie draaiende te houden dus moeten ze weer aankloppen en zien wij allemaal onze gezamenlijke schuldenlast stijgen.

Zolang wij akkoord blijven gaan met een dergelijke grootschalige vorm van oplichting blijven we betalen. Het verlaten van de Euro zal ons vast wat gaan kosten maar, hoe langer we wachten des te
duurder het wordt. We zullen bij een verse munt eisen moeten gaan stellen over de creatie ervan, transparantie moeten eisen van een centrale bank en fractioneel bankieren en de heffing van rente daarover door privé instellingen moeten weren als wij een eerlijk ruilmiddel hieraan willen overhouden.
Wat er gebeurt met de Euro en ons EU lidmaatschap zegt veel over de binnenlandse politiek en andere bestuursorganen. Willen we ons verder laten uitkleden dan moeten we ons lidmaatschap bij de huidige EU vooral prolongeren maar, een verstandig mens zou daartegen moeten zijn. Willen we leven in een vredig Europa en vrij kunnen handel drijven volgens moreel acceptabele normen, dan moeten we de EU als een mislukt project beschouwen. De EU heeft de belofte van democratie hoog in het vaandel staan maar, dat is een belofte die iedere politieke partij ons ook in verkiezingstijden maakt. De daden van de EU zijn anders geweest. We hebben ons op allerhande manieren gewillig laten onderdrukken en daar betalen we nu een prijs voor die morgen hoger is.
De eerste stap is de Euro verlaten. De kosten zijn niet relevant want de kosten gaan alleen maar hoger worden. We zijn bij de neus genomen, hebben ons laten bestelen en moeten vooral niet denken dat dit eenmalig is want, de hele EU is een ondemocratische regelgever die nergens oplossingen voor biedt maar ze juist creëert. Onze boycot van de Russen is daar nog een aardig voorbeeldje van. De Russen hebben de Krim ingenomen en dat heeft Europa meer dan 100 miljard gekost aan gemiste handel. Europa is er niet voor haar bewoners, het derde rijk van Hitler was een nachtmerrie en het vierde rijk waarin wij nu leven heeft dezelfde financiers als Hitler indertijd. Daar willen we toch geen enkele associatie mee? Stem tegen de Euro en laat de politiek weten in welke richting de vlag waait, dan gooien we later de EU eruit en kunnen we onze eigen democratie herbouwen.

Zeg Nee tegen Euro teken de petitie

4 gedachten over ““Als de Grieken niet willen hervormen!!”

 • 10/07/2015 om 19:53
  Permalink

  we moeten uit de EU…dat gaat geld kosten, en eerst misschien meer dan erin blijven, maar dat geld gaat dan wel naar ons land ipv naar landen die hun huishoudboekje niet op orde hebben(kijk maar hoe goed IJsland inmiddels gaat) we kunnen niet ongebreideld doorgaan met het overeind houden van iets wat alleen maar om wil vallen… en elk land dat eruit wil zal even door de zure appel heen moeten, om daarna weer een stijgende lijn te vertonen.. het lijkt er nochtans op dat onze jongeren dit niet willen inzien, of geen ruggengraat meer hebben…”onze” politici(op een enkele uitzondering na)zitten er niet meer voor ons, evenals de mensen in de EU, die alleen maar bezig zijn hun eigen wereldje veilig te stellen, en de EU-moloch staande te houden. deze criminelen(ik heb er geen ander woord voor) zouden we zo snel mogelijk een rotschop moeten geven, en dan mensen aan het beleid zetten die het welzijn van Nederland voor ogen hebben, en niets anders….een EEG gestoeld op handelsbelangen , en alleen landen erin die het huishoudboekje werkelijk op orde hebben!

  Beantwoorden
 • 09/07/2015 om 09:06
  Permalink

  Duidelijke uiteenzetting van de gebeurtenissen in Europa, elke Europeaan zou dit moeten lezen, maar helaas slapen de mensen gewoon verder, anders zou de PVV morgen de grootste worden en het torentje in Den Haag niet meer bestaan….. Een utopie…. Ik weet het. Misschien, heel misschien worden de burgers van Europa nog een keer wakker en stappen ze van hun roze wolk op een grijze donderwolk! Ik ben niet geleerd maar heb me gelukkig wel al jaren ingelezen via diverse onafhankelijke websites daardoor weet ik al jaren dat dit (of zoiets) eraan zat te komen, zelf heb ik al voorzorg maatregelen genomen en heb ik gelukkig geen nalatenschap.

  Beantwoorden
 • 08/07/2015 om 12:41
  Permalink

  we moeten met zijn allen griekenland volgen wij gaan ook kapot aan de euro weg ermee

  Beantwoorden
 • 08/07/2015 om 12:36
  Permalink

  Er uit en zo snel mogelijk
  Ook alle op vreters en politiek op heffen
  Politie op de schop Niet alles is verkeerd
  Maar de grenzen van de politie zijn ver overschreden. Zie alle you tube filmpjes
  Heb het zelf ook mee gemaakt een zeer onterechte berisping en daar op volgende boete het ging niet over de hoogte van de boete die was onterecht en daardoor ook veel te hoog maar de nazi politie hoe je behandeld word als gewone inwoner van dit land ik hou op ik word er verdrietig van en het ergste het plezier van het leven is weg ook bij vele mensen die ik ken het is niet leuk meer ik vrees het ergste voor de generatie na mij ik heb mijn langste tijd gehad hier op aarde
  We gaan de richting op van oorlog omdat dat uitgespeeld word door de banken en hun financiers Ik stop kan het niet meer aan hoe we allemaal vroeg of laat naar de kloten gaan

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Guy Verhofstadt heeft zich bijzonder neerbuigend tegenover Alexis Tsipras uitgelaten over de zogenaamde hervormingen die de Grieken zouden moeten doorvoeren. Met een onterechte zelfingenomenheid heeft hij zich gebogen over de…