De zelfingenomenheid van Verhofstadt

Guy Verhofstadt heeft zich bijzonder neerbuigend tegenover Alexis Tsipras uitgelaten over de zogenaamde hervormingen die de Grieken zouden moeten doorvoeren. Met een onterechte zelfingenomenheid heeft hij zich gebogen over de Griekse situatie en Tsipras zelfs adviezen durven te doen. Hij heeft ook nog aangegeven dat de EU wel democratisch was omdat er een debat plaatsvond. Hij heeft van alles gezegd om niet te laten opvallen dat hij inhoudelijk geen enkele bijdrage heeft geleverd aan een oplossing.
Waar het in deze donder speech van Verhofstadt niet over ging was het cijfermatige deel van de Griekse tragedie. Als je een bijstandsuitkering hebt kun je je geen huis van 300.000 Euro veroorloven en die vergelijking geeft een beetje weer waar de Grieken zich nu bevinden. Er is geen mogelijkheid dat de Grieken, zelfs als hun economie zou draaien zoals in 2007, de berg van door rente verder oplopende schulden, kunnen betalen. Sinds de bemoeienis van de EU, in de vorm van leningen en eisen, is de Griekse schuld bijna verdubbeld. Dat is een feitje waar onze grootmeester van het gebroken Engels graag aan voorbij gaat dus, opteert hij voor een minachtende tirade.

Het valt niet mee om enige vorm van aardigheid in een meneer als Guy Verhofstadt te ontdekken. Hij heeft een grote bek met weinig inhoud en dat valt goed in het Europarlement. Dat zegt heel veel over dit orgaan. Het zegt veel over de EU-parlementariër, die klapt voor retoriek en geen flauw idee heeft waarover het gaat en daarbij zijn realiteitszin onderdrukt met een applaus voor lege woorden. Misschien zijn we dan zelfs te mild voor die klappende EU-parlementariër. Misschien dient hij niet het volk van Europa of alleen zijn eigen land maar, is het een omhoog gevallen meeloper die graag blijft meelopen in het circuit van beleidsmakers.
Wat het ook is wat er binnen die muren van de EU gebeurt, het is niet in het belang van de EU burger. Het is in het belang van de financiële wereld en de grote bedrijven. Guy Verhofstadt is een vertegenwoordiger van alle elementen die een probleem voor de mensen maken die geen beleidsbeslissingen nemen of daar aan meewerken. Verhofstad is de antiburger, een vent die het tegenovergestelde van een burger is. Een burger wil gewoon een fijn leven genieten en mensen als Verhofstadt zijn alleen zielloos op zoek naar wat succes en erkenning. Het maakt niet uit wat het kost, zelfs de levens van de burgers van Oekraïne beïnvloed Verhofstadt op een zeer negatieve wijze door een stelletje NEO-NAZI’s van geld en steun te voorzien vanuit de Europese unie.

Verhofstadt is als mens kapot. Misschien is hij kapot geboren, misschien is hij altijd kapot geweest. Verhofstadt is een laf politiek dier dat zichzelf beschermd door anderen van alles aan te doen voor zijn meester, het grote kapitaal. Hij is een sociale mutant die we in de psychiatrie ‘sociopaat’ noemen. Hij manipuleert de waarheid alleen om een beeld neer te zetten dat hij kan gebruiken voor zijn eigen doelen en gaat daarbij over lijken. Zo heeft hij niets over voor de burger in de EU landen, zoals hij niets over heeft voor de mensen in Afrika of Oekraïne. Hij voert alleen het woord voor zijn meester in gebroken Engels.
Verhofstadt is geen voorbeeld voor onze kinderen. We zouden naar politici moeten kunnen kijken en onze kinderen moeten willen uitleggen wie deze mensen zijn. We zouden met respect over ze moeten kunnen spreken en dat respect zouden we moeten willen doorgeven. De enige politici die in aanmerking zouden kunnen komen voor een dergelijk respect zijn Alexis Tsipras en Vladimir Putin. De gehele beroepsgroep roept alleen een accuut wantrouwen op maar, uit beide heren heb ik geen onvertogen woord gehoord. We hebben Putin nooit betrapt op leugens en Tsipras is stukken verder gekomen dan we na de verkiezingen in Griekenland voor mogelijk hadden gehouden.

Als we weten dat de alle politici een andere agenda hanteren dan waarvoor zij volgens de legende zijn aangesteld, waarom blijven we dan geloven in de politiek? Is het niet tijd om afscheid te nemen van de huidige politieke structuren en nieuwe neer te zetten waar we als mensen op kunnen vertrouwen? We willen gewoon leven in vrede, in een maatschappij die eerlijk is en niemand laat creperen. We hebben de behoefte aan veiligheid en dat betekent juist niet dat we overal op de wereld onze veiligheid zich moet laten manifesteren met tegenvallende resultaten.
Deze mensen maken onze wereld onveilig. Zij manipuleren, gaan oorlogen niet uit de weg en een door hen ontketende oorlog staat zelfs goed op hun CV. Daarom was Verhofstadt, vlak voor de burgeroorlog, in Kiev met die papzak van de VVD. Ze hebben daar hun fotomoment gehad en tijdens hun vertrek brak de pleuris nog erger uit omdat zij op dat podium het volk goed gemend hadden.
We hebben Hitler gehad als grootste slechterik uit de geschiedenis en tegenwoordig lijken politici zich steeds meer te spiegelen aan wat Hitler heeft gedaan. Ze maken overmatig veel gebruik van propaganda om de publieke opinie te masseren zodat het volk ze steunt in de meest waardeloze standpunten. Deze mentale nazaten van Ome Adolf zitten in dat Europese parlement. Niet zo sterk als ‘Der Fuhrer’ zelf maar, bij hem in woord en gedachten.

We zouden moeten stoppen met het steunen van die flauwekul. We moeten die EU verlaten voordat de onze maatschappij nog meer verschroeit door de uitslaande vlammen van Brussel. We moeten daar weg, omdat het een bolwerk van leugen en bedrog is dat onze uiteindelijke ondergang kan worden. We weten nu allemaal hoe ‘Democratisch’ Brussel is sinds we de les uit Griekenland hebben gekregen. We hebben van Nigel Farage al genoeg gehoord over het democratische gehalte van Brussel. We hebben zelf “NEE” gestemd tegen de Europese grondwet en hebben het verdrag van Lissabon door de strot geduwd gekregen. We weten genoeg om weg te willen wezen.
Willen we de EU verlaten, dan zullen we eerst de Euro moeten laten vallen. Dat kunnen we geleidelijk doen en we hebben genoeg mensen die daar goede ideeën over hebben ontwikkeld. Het gaat ons allemaal aan en daarom zoden we daar ook allemaal met een gezond verstand over moeten praten want, deze problemen gaan wij niet oplossen door Islamieten overal de schuld van te geven. We zullen mentaal groter moeten zijn dan schuldigen aan te moeten wijzen, we zullen onszelf moeten onderrichten over hoe dit zo ver heeft kunnen komen en in alle facetten onze maatschappij hiervan moeten reinigen.
We moeten schoon schip maken. We moeten de opruimen, ons moeten ontdoen van de rommel en de boel een verfje geven. Het heeft lang genoeg geduurd dus, kijk naar de mensen die ons beleid maken en stel jezelf de vraag of we hun voorbeeld moeten volgen.

Zeg Nee tegen Euro teken de petitie

7 gedachten over “De zelfingenomenheid van Verhofstadt

 • Pingback:Openbare Bank » Deze week ook in het nieuws

 • 11/07/2015 om 14:26
  Permalink

  Dit boek vertelt een verhaal, waar vele lezers, om duidelijke redenen, in eerste instantie bezwaren tegen hadden. Met als argument dat als de diepgaande historische informatie, die in dit boek is vastgelegd, waar zou zijn, dat zij er vanzelfsprekend eerder over gehoord zouden hebben.

  Met dit in gedachten menen wij, als schrijvers, de verantwoordelijkheid te hebben de lezers aan te moedigen niet alleen dit boek te lezen, maar ook de bronnen en documentatie te bestuderen, die onder aan de bladzijden worden gegeven.

  Bijna driekwart eeuw lang werd de wereld verteld, dat de Tweede Wereldoorlog (WO II) werd veroorzaakt door een krankzinnige (geesteszieke heet dat tegenwoordig), Adolf Hitler en zijn aanhang van racisten, de Nazi’s. De feiten zijn, dat WO II een veroveringsoorlog was ten gunste van het chemie, olie en farmaceutisch kartel. Met als doel bezit te krijgen over de miljarden dollar-afzetmarkt op de zich ontwikkelende terreinen van gepatenteerde chemische producten.
  Verdeel en heers, Problem-Reaction -Solution, Mass mind control via de gekochte media.

  Alle 8 documenten zijn gratis te downloaden in vele talen, Hieronder de link naar de Nederlandse vertaling:

  http://www.relay-of-life.org/nl/chapter.html

  Beantwoorden
 • 10/07/2015 om 10:49
  Permalink

  Die mannen aan de top weten als geen ander zich helemaal in hun element te voelen, weinig tegen gas en allemaal ja-knikkers, anders worden ze doodgezwegen (vb zie de oud-vazallen van Wilders?)

  Beantwoorden
 • 10/07/2015 om 07:34
  Permalink

  Midden in de crisis eisen EU-medewerkers loonsverhoging
  Slapend rijk in Brussel: € 24.000,- per maand…

  De geldverslindende Europese Unie zorgt goed voor zijn handlangers: 37 topambtenaren verdienen meer dan de minister-president, 5.461 EU-bediendes krijgen meer dan 10.000 per maand. Daarnaast is er een overschot aan vakantiedagen beschikbaar, betalen de EU-medewerkers slechts 12% belasting en gaan ze maximaal op hun 61e op een luxe-pensioen van €12.600.
  Een verzoek van de Oostenrijkse EU-afgevaardigde Martin Ehrenhauser onthulde het best bewaarde geheim in Brussel: wat verdienen eigenlijk de 23.186 EU-medewerkers? Hoe lang werken ze? En wat is hun pensioen?
  Het resultaat overtrof de stoutste verwachtingen. De bureaucratie in Brussel heeft veel weg van een zelfbedieningswinkel met volkomen abstracte salarisstructuren. Daarnaast mogen de Europese ambtenaren zich verheugen over tal van extra voordelen. Een totaal aan 100.000 dagen ‘bijzonder verlof’, op je 61e met pensioen, vette pensioenen, royale kinderbijslag en tal van toelages en bonussen. En uiteraard de hallucinante belastingvoordelen die voor de ‘gewone’ burgers van de EU niet weggelegd zijn.
  Topsalaris € 24000 per maand
  Volgens de informatie die Ehrenhausr kreeg krijgen 37 topambtenaren in Brussel €24.000 per maand (en dat is meer dan menig minister-president of staatshoofd krijgt. Het basissalaris van de zogenaamde EU-topambtenaren ligt tussen de €16.601 en €18.025 per maand. Daar komen dan nog tal van toelages bij. Zo is er een speciale ‘buitenlandtoelage’ (die dus bijna alle medewerkers krijgen) van 16%, een huishoudtoelage van 0500 euro per maand en kinderbijslag van 300 euro per kind per maand.
  Een op de vier medewerkers krijgt €10.000
  Maar ook op de lagere etages in Brussel hoeft men geen honger te lijden. Precies 5461 ambtenaren krijgen meer dan 10.000 euro per maand. Dat betekent dus 23,55% van de Eurocraten, ofwel bijna een op de vier EU-medewerkers gaat met meer dan 10.000 euro naar huis.
  Droombaan: EU-secretaresse
  Blijft het beperkt tot de hogere etages? Welnee! Ook ‘doodgewone’ medewerkers graaien flink in de door de Europese belastingplichtigen gevulde ruif. Zo krijgt een beginnend secretaresse €2.550,-.
  Netto.
  Nauwelijks belasting
  Opdat er natuurlijk iets overblijft van die vette salarissen hebben de eurocraten speciale belastingwetten voor zichzelf gecreëerd. Volgens de belastingexperts betalen EU-medewerkers nauwelijks belasting. Een ambtenaar met een basissalaris van €7.600 mag precies 900 euro aan de staat geven. Dat is net geen 12%. De gemiddelde EU-inwoner betaalt het driedubbele! Daarbij zijn alle toelages die de ambtenaren boven op hun vette salarissen krijgen belastingvrij. Ter vergelijking: in België betaalt een arbeider 60% belasting op toelages voor weekend- of avondwerk.
  100.000 dagen ‘bijzonder verlof’
  Omdat veel EU-medewerkers ver van huis werken krijgen ze bovenop hun dikke salarissen ook nog eens royaal bemeten ‘bijzonder verlof’. Per jaar vallen in Brussel 100.000 werkdagen uit. Uiteraard heeft dat geen enkele invloed op het inkomen.
  Pensioen: 12.600 euro
  En omdat vooral topambtenaren natuurlijk zo hard werken hebben ze ook recht op een appeltje voor de dorst wanneer ze op hun 61e ‘op rust’ gaan. Opdat het luxe leventje ook na de ‘actieve’ jaren kan worden voortgezet, kan bijvoorbeeld een Algemeen Directeur van de EU maandelijks bruto 22.000 euro tegemoet zien.
  En ze willen uiteraard meer.
  De personeelsvertegenwoordigers van de eurocraten hebben bij het Europees Gerechtshof in Luxemburg een klacht neergelegd over het tegenhouden van een serieuze loonsverhoging.
  In 2009, midden in de crisis, hadden de hardwerkende EU-ambtenaren een extraatje van 3,7% voor zichzelf in gedachten. De Duitse bondskanselier Merkel en haar Oostenrijkse collega Werner Faymann spraken hun veto uit tegen de verhoging, maar dat pikten men niet in Brussel.
  Terwijl in Europa miljoenen vrezen voor hun baan en hun broodwinning en keiharde besparingsmaatregelen moesten slikken, drukte de Europese Commissie er toch een verhoging van 1,85% door. En daartegen klagen de ‘armoedzaaiers’. Ze willen met terugwerkende kracht ook de rest van de salarisverhoging.
  Indien de rechters in Luxemburg hun collega’s in het gelijk stellen kost dat de Europese belastingbetaler nog eens 170 miljoen aan achterstallige lonen.
  Alle andere – kleinere – loonsverhogingen meegerekend zou daarmee het salaris van een EU-medewerker in drie jaar tijd met 7,2% gestegen zijn.
  Zwijggeld is nu eenmaal duur

  Beantwoorden
 • 10/07/2015 om 07:33
  Permalink

  GRAAIERS ZIJN HET MEER NIET EN HET LAND VAN HERKOMST NAAR DE KLOTEN HELPEN ALLEEN DAT HUN MAAR DE MACHT HEBBEN OM TE BEPALEN WAT HIER GEBEURD.EN HOEVEEL GELD ZIJ ZICH TE EIGENEN SCHAMEN MOETEN DIE ALLE HIER IN BRUSSEL DIE GRAAIERS..HOOP DAT ZE OOIT VOOR DE RECHTER ZICH MOETEN VERANTWOORDEN WAT ZE MET HUN LAND GEDAAN HEBBEN

  Beantwoorden
 • 09/07/2015 om 11:57
  Permalink

  Dat verhaal over Guy zou eigenlijk over bijna alle politici kunnen gaan, waren er maar meer leiders/politici als Nigel, Tsipras, Varoufakis, Pim, Putin, Geert, Hans Janmaat en nog wat, dat zou een hoop leugens schelen….

  Beantwoorden
  • 09/07/2015 om 16:52
   Permalink

   Geert Wilders is geen haar beter dan de rest. Hij wijst hele groepen mensen aan als oorzaak van een problematiek die niet bij hen ontstaan is. Het getuigt ook van weinig inzicht als we ons zo makkelijk zouden laten inpakken door een partij die er alle schijn van heeft vanuit Israel gesticht te zijn. We hoeven ook geen bevolkingsgroepen te benoemen om een duidelijk probleem in deze maatschappij als bron van het kwaad te kunnen aanwijzen. De creatie van geld uit het niets door privéinstellingen die hier ook nog eens rente over vangen heeft hier alles mee te maken maar, hierover zwijgt ook Geert Wilders als het graf. Wilders is een lakei in dienst van de bank, net als zijn collega’s en mag zeker niet verward worden met een Pim Fortuyn die een totaal ander gedachten goed koesterde dan deze sloerie van de bank.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
De strijd over een eventuele Grexit lijkt meer ‘The Alamo’ te zijn van de democratische waarden binnen Europa. Een finale strijd voor de Europese burger wordt nu van de Grieken…