Zonder CASH geen vrijheid

Toen de mens zich nog niet liet regeren door centrale overheden, was er geen geld. We waren vrij en, die vrijheid had een prijs. We moesten letterlijk werken voor de kost. We verzamelden uit de natuur eetbare zaken en we joegen op wild om te voldoen aan onze proteïnebehoefte. We woonden in zelfgemaakte huizen, die we nu als hutten omschrijven, dicht bij een waterbron. We zaten droog, warm, hadden eten en drinken, waarmee we voldeden aan onze eerste levensbehoeften. Wonen, eten en drinken zijn onze eerste fysieke levensbehoeften, zonder één van deze ingrediënten wordt onze overlevingskans klein.
We zijn ons gaan organiseren in stammen en handelden met andere stammen. De ruil van goederen kwam op gang en van daaruit ontstond de mogelijkheid dat we ons individueel gingen specialiseren. Hieruit is vervolgens de veeteelt en landbouw ontstaan. We leerden en gaven onze kennis door aan volgende generaties. Ons leervermogen en de overdracht daarvan heeft ervoor gezorgd dat we ons steeds verder hebben ontwikkeld, totdat we uiteindelijk zelfs kerncentrales konden bouwen.

Geld heeft in die ontwikkeling een groot aandeel gehad. Zonder geld hadden we niet gezamenlijk grote projecten kunnen voltooien omdat iedereen moet eten, drinken en wonen om te overleven. Geld is als ruilmiddel geaccepteerd en heeft onze ontwikkeling enorm geholpen maar, onderweg hebben zich bepaalde elementen in onze samenleving zich de creatie van het geld tot hun eigendom gemaakt. Zij maken het geld dat wij moeten verdienen met het werk dat wij leveren om te overleven. Zij zijn dus niet afhankelijk van geld om te overleven maar verrijken zich aan de arbeid van anderen, door geld gewoon te maken.
Daarmee hebben zij die het geld maken tijd over en die tijd gebruiken ze om hun macht op deze wereld te vergroten. Inmiddels zijn zij eigenaar van bijna iedere centrale bank in deze wereld en waar zij dat nog niet zijn is oorlog. Onze machthebbers hebben hun financiële belangen tot in de kleinste kieren van onze maatschappij verweven maar, nog steeds is dat niet genoeg. Ze hebben de volledige controle over ons geld behalve over het geld waarmee nog contant handel gedreven wordt.

De gehele bancaire infrastructuur is in hun bezit en daarmee bestaan er voor hen geen geheimen over onze bezittingen. Aangezien wij via vermogensbelastingen, inkomsten belastingen en successierechten al blijven betalen over onze bezittingen, wordt er een aanval ingezet op onze kansen te overleven in de huidige maatschappij. Zonder geld kun je niet wonen, eten en drinken. Als je een vriend in nood helpt, zal die vriend daar straks inkomstenbelastingen over moeten betalen omdat je straks die vriend geen cash meer kunt geven want, contant geld houdt op met bestaan.
De reden daarachter is eenvoudig, de wegen van contant geld zijn voor de staat niet te controleren. Veel mensen weten nog zonder belasting te betalen een extraatje bij elkaar te schrapen om de gasrekening mee te betalen en, dat wil de minister van financiën van de grootste macht binnen de EU tegengaan door contant geld te laten verdwijnen. Een appeltje voor de dorst in een ouwe sok of onder je matras bestaat straks niet meer. Je bent dan volledig overgeleverd aan een systeem waarin je schuldeisers en de overheid vrijelijk kunnen beschikken over de middelen waarmee jij moet overleven.

De creatie van geld is volledig corrupt en je overheid is van de bank. De overheid doet er alles aan om de moreel illegale wijze waarop de bank handelt in stand te houden. Daar zijn al heel veel mensen zich van bewust en, sommigen ageren daartegen maar, straks kan diezelfde overheid, dus eigenlijk de bank, je het zwijgen opleggen door je tegoeden te bevriezen. Na een druk op de knop kun je geen boodschap meer doen en, daarmee wordt iedere vorm van kritiek straks in de kiem gesmoord.
Veel klokkenluiders kennen die gedrag van de staat al. Mensen verliezen zichzelf in allerhande juridische processen tegen de staat, die zelden gewonnen worden. De staat maakt mensen kapot die te lastig zijn en, dat gaat straks veel eenvoudiger worden. Zonder contant geld zullen mensen steeds makkelijker bedreigd worden in hun bestaan. Iemand die probeert te overleven kan zich ook niet meer concentreren op een strijd tegen de heersende macht. Iemand die probeert te overleven zal alles verliezen dat hij ooit had om te overleven, tenzij hij zich overgeeft, zijn strijd opgeeft en zich voegt naar de norm die ons wordt opgelegd.

Zolang we ons niet massaal verzetten tegen dit financiële systeem is contant geld belangrijk om een stukje van onze overlevingskansen te waarborgen. Te weinig mensen verwerpen het huidige systeem en blijven stemmen in de hoop dat alles beter wordt maar, geen enkele politieke partij die de creatie van geld en het verdwijnen van contant geld in haar programma heeft staan. Alle politieke partijen in Nederland zijn van de bank. Zelfs de SP is niet sociaal genoeg om de kern van het handelen van de bank aan de kaak te stellen.
We leven daarom ook niet in een democratie maar, in de illusie een democratische maatschappij te zijn. We leven in een maatschappij van de bank en de bank is het eigendom van een machthebber die de aanjager achter menig genocide is. Iedere maatschappelijke crisis is tot dezelfde bron te herleiden en dat heeft niets met de verschillen van etniciteit, religie of sociale klasse te maken. Het is de bank die zelfs middels de media en politiek ons uit elkaar speelt. Het is de bank die aan de oorsprong van de vluchtelingencrisis staat en, het is de bank die het associatieverdrag met Oekraïne wil. We worden geregeerd door de bank en die bank wil dat we straks niet meer contant kunnen betalen.

Er loopt een petitie tegen het voorstel van, de Duitse minster van financiën, Schäuble tegen de afschaffing van contant geld. Het succes van dit soort petities zit hem niet altijd in directe beleidsveranderingen maar, in maatschappelijke draagkracht. Als iedereen ziet wat de afschaffing van contant geld met ons recht te overleven in combinatie met de vrijheid van meningsuiting doet, dan zal deze petitie massaal een stem afgeven en leiden tot een belangrijke bewustwording. We zijn van de bank totdat we bezit nemen over de creatie van geld.
Dus, het tekenen van deze petitie is niet zaligmakend maar, wel een initiatief dat tot een bewustwording kan leiden, dat we onze vrijheid met het verdwijnen van contant geld ernstig op het spel zetten. Iedereen heeft het recht te overleven en dat is de afgelopen decennia steeds meer onder druk komen te staan. Met het verdwijnen van cash zullen steeds meer mensen dakloos raken en op criminele wijze moeten zien te overleven omdat onze maatschappij ze geen keuze laat. Als we dat allemaal niet willen, dan delen we massaal deze petitie en tekenen we om in ieder geval een stem af te geven. Delen dus!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
De Telegraaf durft vandaag nog dit te koppen: “Nederlanders willen ook EU-referendum”. Volgens het artikel van de Telegraaf heeft 53% van de door Maurice de Hond ondervraagde Nederlanders aangegeven een…