Mark Rutte: “We zijn in oorlog”

Frans Timmermans zei het: “Het enige alternatief voor de EU is oorlog”. Een dag later vindt de aanslag in Parijs plaats en op het moment van schrijven kopt de Telegraaf een resultaat van 127 slachtoffers. President Hollande geeft een persconferentie en betitelt de aanslagen als oorlogsdaden. In Frankrijk is direct de noodtoestand afgekondigd, de grenzen zijn gesloten en het leger ingezet op eigen bodem. Frankrijk is een belangrijk EU lid en dus lijkt Frans een ziener of een succesvolle propagandist van aankomende oorlog.
Twee wereld oorlogen hebben ons uiteindelijk de EU gebracht. De onvrede over de EU neemt toe en volgens Frans Timmermans kan er nog alleen maar oorlog komen wil de EU overeind blijven. Frans wil graag oorlog, dat heeft hij al eerder bewezen met zijn houding rond MH-17. Frans werkt voor de macht, de onzichtbare hand die niet democratisch gekozen is maar wel het beleid in ons land, Europa en de wereld uitzet. Vanuit die optiek is Frans Timmermans is ook te koppelen aan de daders van deze aanslag.

Het is zeker dat de Amerikanen, Israel, Saoudi Arabië en onder andere Turkije ISIS steunen. De VS heeft toegegeven miljarden te pompen in een stelletje terroristen die massa’s Syrische burgers hierheen doet vluchten. Het antwoord van de EU was om vooral de grenzen open te zetten voor die vluchtende massa en dat lijkt een nobele gedachte of dient dat een doel? Er is vanuit de EU nog geeneens een gefluister gekomen dat dit probleem is veroorzaakt door de VS. We hebben het over ISIS, Islamieten, en ook het woord Mohammedanen wordt gebruikt in een vuur dat door de VS is aangestoken.
De Russen bombarderen met succes de door de VS gesponsorde legertjes naar de verdoemenis. Er is zelfs al sprake van een situatie dat Syrische vluchtelingen de opvangkampen van de VN verlaten en weer terugkeren naar de puinhopen die de VS voor ze heeft achtergelaten. De Islamitische staat gaat niet gevormd worden als het aan de Russen ligt en dat brengt de potentiële burgeroorlog in de EU in een stroomversnelling.

De Europese éénwording gaat pas echt gestalte krijgen na een herinrichting van de totale machtsstructuur in de EU landen. Dat betekent één centrale Europese macht met regionaal uitvoerende organen die alleen aan die macht gehoor geven. Dat kan alleen als wij onze soevereiniteit volledig willen opgeven. Wij zullen de EU moeten smeken om iets te doen aan de ellende die we straks moeten ondergaan. Niemand wil oorlog, alles is beter dan oorlog en we willen straks alles opgeven om verder bloedvergieten te voorkomen.
De EU zal straks pleiten voor een Europees leger. De wetgeving daarvoor ligt al jaren klaar. We hebben daar nooit het nut van kunnen zien maar, als we van de EU een nieuwe bril krijgen, kunnen we straks allemaal dit leger als de beste oplossing accepteren. Er zal door de EU een staat van beleg worden afgekondigd waarmee het laatste stukje van deze schijndemocratie wordt genivelleerd tot aan het niveau van de zeespiegel. Als dan de rust is teruggekeerd zal de EU zich als de oplosser van het probleem presenteren en ons het ‘nieuwe Europa’ door de strot duwen.

Het bovenstaande kan nooit gebeuren zonder de medewerking van de media. De media bestuurt de emotie van haar toeschouwers en zoals de MainStream Media in onze landen momenteel functioneert noemden we vroeger propaganda. Propaganda heeft de taak de publieke opinie te sturen en gebeurt op alle mogelijke manieren die de massa psychologie heeft ontwikkeld. Zo wist de NOS al 5 minuten na de aanslag te melden dat de aanslag het werk van ISIS was. ISIS heeft pas later gereageerd door de verantwoordelijkheid voor de aanslagen op te eisen. Kranten koppelen nu religie aan deze aanslagen en dus maken we weer in onze gedachten van iedere Islamiet een potentiële massamoordenaar.
Menig islamiet zal ontkennen dat ISIS iets met hetgeen zij geloven te maken heeft maar, wij zullen de Islam maar wat graag de schuld geven voor dat wat hier gebeurd is. We zullen ons nog meer afkeren van die Islamieten en met nog grotere argusogen kijken naar de vluchtelingen die we momenteel overal opslaan. We zullen de behoefte voelen ons te bewapenen tegen een hele cultuur van immigranten die slecht geïntegreerd is. Het zal tot meer rellen komen en uiteindelijk zullen daarbij doden vallen zoals gisterenavond in Parijs.

Niet alleen de autochtone Europeaan wordt hier bespeeld maar ook de gelovige immigrant. Die zal de reacties van haat en verwijt ontvangen. Hij zal zich in de hoek gedrukt voelen en zich steeds meer keren richting de gesloten gemeenschap die de Islam biedt. Hij zal zich radicaler gaan opstellen omdat hij zich bedreigd voelt en zal makkelijker tot actie overgaan. Zijn gedrag verschilt daarmee niet veel van het onze, we laten ons in dat geval beiden leiden door de angst voor de ander, gecultiveerd door de media.
Als hij in de toekomst belaagd wordt, dan zou hij kunnen retaliëren. Als hij dat doet en een vreselijke daad pleegt, dan zal ISIS die daad de volgende dag opeisen. Misschien heeft hij nooit contact met die lui gehad maar, zijn daad past dan in de ISIS propaganda en zal mensen zoals hij motiveren ISIS te steunen. ISIS gaat worden ervaren als middel voor de strijd van de Islamiet in Europese landen. Daarmee halen we ISIS over de grens zonder dat daar ooit een paspoort voor nodig is geweest. Wij gaan zelf ISIS hierheen halen door onze angst voor Islamieten.

Gisterenavond heeft er ook brand gewoed in Calais en als oorzaak is ‘vermoedelijke kortsluiting’ al genoemd. ‘Vermoedelijke kortsluiting’ is een ander begrip voor “geen idee” of “dat gaat je niks aan”. Het is echter wel bekend dat het kamp in Calais voor een enorme overlast zorgt bij de lokale bevolking en de mensen die gebruik willen maken van de tunnel richting Engeland. De Franse regering heeft heel weinig aan dit probleem gedaan. Ze hadden verboden van vrij kamperen in een straal van 50 kilometer rond die tunnel kunnen handhaven en dan had het probleem in Calais niet bestaan.
Zo gaan onze overheden om met de gevolgen van dit soort ongewenste problematiek om. Ze laten het probleem groeien en als het probleem rijp is dan wordt er geoogst. Het oogsten van de vruchten van dit soort problemen vind je terug in toekomstig beleid. Eerst worden we gemanipuleerd in de overtuiging dat het overheden ontbreekt aan daadkracht. “Ze doen niets!”, wordt er dan geroepen. We staan niet open voor het idee dat men moedwillig problemen laat ontstaan om ze te laten rijpen en een politieke agenda dienen.

Het gevolg van dit alles is dat wij ons steeds meer gaan verzetten tegen de Islam. De relatie tussen de Islam en de problematiek wordt ons met de paplepel ingegoten en ‘ZIJ’ doen niets. Als men uiteindelijk zelf gaat ingrijpen, dan begint dat met rellen, gevolgd door het in brand steken van moskeeën en vluchtelingen opvangcentra. Als het aan onze overheden ligt zal het daar niet bij blijven. Dit zijn de ingrediënten waarvan burgeroorlogen gemaakt zijn. De spanningen zullen blijven stijgen en uiteindelijk zal die spanning te groot blijken. Het geheel zal ontaarden in een slachtpartij en dan vind je op op een willekeurige ochtend een controlepostje van een stelletje blauwhelmen op de hoek van de straat.
Vanuit verschillende hoeken zullen we van wapentuig worden voorzien om het geheel nog verder te laten escaleren en, dit zal zolang doorgaan tot de macht tegen Ome Frans zegt: “Het nu wel genoeg  geweest. Geef dat even aan Jean Claude door”. Dan zijn Frans en zijn kameraadjes de helden die de vrede over Europa brengen en danken we de moeder van Jan Claude Juncker voor haar gift aan het nieuwe Europese rijk en geven ook haar postuum nog een Nobelprijs voor de vrede.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Het zit allemaal wat tegen. Hebben we net een aanslagen in Parijs gehad, beginnen we in Nederland steeds meer het geluid van de redelijkheid te horen. Niet het geluid uit…