VS spreekt schande van bombardementen op haar rebellen

De Russische steun aan het regime van Assad is gisteren officieel in de praktijk van start gegaan. De eerste Russische bombardementen op Syrische bodem zijn uitgevoerd en de VS spreekt zijn ontsteltenis daarover uit. De Russische bommen hebben namelijk de door de CIA getrainde rebellen groepen geraakt en dat was schijnbaar niet de bedoeling.
Voor iedereen die zich door andere bronnen dan de MainStreamMedia laat informeren is het geen nieuws dat ISIS en splintergroeperingen daarvan door de VS worden ingezet om een controlepositie in het middenoosten te krijgen. Dat maakt de VS tot de terrorist die zijzelf met ‘The war on terror’ zeggen te bestrijden.

‘The War on Terror’ was met Al-Qaeda en een World Trade Center in 2001 van start gegaan. Het doel was een complete destabilisatie van de regio door eerst het met oorlog geteisterde Afghanistan binnen te vallen, het hele land overhoop te schieten op zoek naar een kerel in een grot. Die kerel kwam uit de rijkste familie van Saoudi Arabië, die toevallig jarenlange zakenpartners van de familie Bush zijn. Osama Bin Laden stond in CIA kringen bekend als Tim Osman maar, dat is altijd het voer van complotdenkers geweest.
Door de zoektocht naar Osama kwam de Taliban in de verdrukking. Die Taliban jongens waren niet echt van het gezelligste soort, ze deden streng religieus en hielden er een middel eeuws rechtssysteem op na. Dat rechtssysteem is in de rechtvaardiging van het binnenvallen van Afghanistan veel gebruikt. Filmpjes van stenigingen en andere brute lijfstraffen hebben tijdenlang in de youtube top tien gestaan. We hebben met afgrijzen gezien wat de Sharia wetgeving was en waren blij voor de Afghanen dat ze daarvan verlost waren.
Vervolgens dook er een legertje dat zich ISIS noemde op en produceerde video’s die soortgelijke beelden toonde maar, nog een paar stappen gruwelijker. Het werden zelfs lachwekkende Hollywoodproducties die deden vermoeden dat geheel propaganda was. Het begrip “Sharia” is bijna synoniem voor het woord “Islam” geworden en daarom heet ISIS Islamic State. De propaganda video’s van aanvankelijk de Taliban en later ISIS zijn een belangrijk onderdeel van onze aversie tegen de Islam geworden. Waarmee we zeker niet willen ontkennen dat de Sharia wetgeving niet thuis hoort in een moderne maatschappij.

Ondertussen was de Afghaanse papaver productie zogoed als teniet gedaan onder het regime van de Taliban maar, toen de Amerikanen eenmaal geland waren werden de papavervelden opnieuw ingezaaid om de wereld te voorzien van de heroïne die hieruit gewonnen wordt. We hebben er allemaal weleens van gehoord maar, we kunnen de VS moeilijk zien als een grote dope-dealer. Wie herinnert zich Nancy Reagan niet met haar “Just say No” campagne? De VS heeft met deze campagne een gezicht van betrokkenheid aan ’The War on Drugs’ gegeven. Een oorlog waarin de autoriteiten in de VS hun eigen distributie kanalen beschermen door die van anderen te verwijderen. Dit houdt ook de prijzen van verboden genotsmiddelen op een buitengewoon lucratief niveau.

De grote vraag is natuurlijk; Wat gebeurt er nou met al dat geld dat wordt gewonnen uit die dope-handel? De theorie is dat de overheid daarmee de zogenaamde ‘Black Budget Projecten’ financiert. Dit zijn projecten die geen administratief spoor mogen achterlaten in het kasboekje van de staat. Op deze manier worden er enorme kapitalen vergaard op een geheel risicovrije manier. De concurrentie wordt met het spenderen van enorme hoeveelheden belastinggeld uitgeschakeld door een woekerende politiemacht, terwijl achter de ruggen van die politiemensen om de straten worden overspoeld met dope via de handen van de CIA.
Dat geld wordt uitgegeven aan zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Dat geld verdwijnt in de wapenhandel, de opleiding van legertjes zoals ISIS, terroristen zoals die jongens van Al Qaeda, de omkoping van regeringsfunctionarissen ten bate van private ondernemingen en privé legertjes zoals het voormalige ’Black Water’. Geld is geen probleem voor de VS en ze zeggen dat te bestrijden wat ze zelf creëren. Ondertussen blijven wij braaf klappen voor onze ‘bevrijder’ en geloven nog steeds graag dat we iedereen de democratie in moeten bombarderen.

Sinds de Russische bombardementen is er echter iets veranderd. Plotseling geven de Amerikanen toe dat ISIS hun leger is. Zelfs ons eigen nationale propagandakanaal doet net alsof dit algemeen bekende kost is. ISIS is plotseling van Amerika!!

https://www.youtube.com/watch?v=AA7CdzEa6dI

Na deze openlijke schuldbekentenis zijn we dus ook genoodzaakt anders tegen de vluchtelingen aan te kijken. De VS heeft nu namelijk toegegeven dat zij verantwoordelijk is voor de enorme vluchtelingenstroom vanuit Syrië. Afgezien van het feit dat we hiermee genoeg argumenten hebben om het belangrijkste deel van de Amerikaanse overheid voor een tribunaal te slepen wegens genocide, zijn de Amerikanen nu ook verantwoordelijk te houden voor de materiële schade in Syrië en Libië.
Als de Russen hun missie volbrengen is de VS dus Syrië straks een enorm bedrag verschuldigd. Dat bedrag is ook nodig voor de wederopbouw van het land zodat de vluchtelingen kunnen terugkeren want, daar komen die mensen vandaan en daar hebben zij zich tot voor kort altijd thuis gevoeld.

Wat doen we met de criminelen in onze eigen regering die de Amerikaanse gang van zaken blijven steunen terwijl ze behoren te weten hoe de vork in de steel zit? Denk aan onze minster van Buitenlandse zaken Bert Koenders, die durfde nog een week of 2 geleden op BNR radio te zeggen dat het Nederlandse leger naar Syrië moest om het regime aldaar definitief te ontzetten want, “Assad was de reden waarom de mensen Syrië ontvluchten.” Dat waren de woorden van Koenders. Een aardige man volgens Joost Niemoller maar, ook een crimineel. Koenders wilde de levens van Nederlandse militairen inzetten om te helpen die van mensen te nemen die voor hun land vechten.
Het bestaat niet dat onze tweede kamerleden hierover niets geweten hebben. Ook op deze site is er genoeg te lezen geweest over het verband tussen de VS en het ISIS leger. Met alle inlichtingendiensten die zo begaan zijn met onze veiligheid, bestaat het niet dat men niet geïnformeerd is over de ware aard van ISIS of Al Qaeda.

Als we uit deze opsomming één conclusie mogen trekken, dan is het dat onze politiek zich indirect schuldig maakt aan genocide. De vluchtelingenstroom vanuit het middenoosten is een creatie van ondermeer hun gedrag. Hadden zij zich uitgesproken tegen de VS en zich hard gemaakt voor gerechtigheid dan waren de hazen in Syrië en Libië anders gelopen.
Zeker de opruiende taal van een Geert Wilders is verderfelijk te noemen want, we weten allemaal dat de partijkas van de PVV door Israel gevuld wordt. Israel speelt mee in de oorlog tegen Assad. Israel haalt met helicopters gewonde ‘rebellen’ op om ze vervolgens in geïmproviseerde hospitalen op de Golan hoogvlakte weer op te lappen, om ze vervolgens weer terug in de strijd te brengen.
Dit alles heeft een zwaar stempel gedrukt op de atmosfeer in Nederland. We laten ons uitspelen door een totaal corrupte politiek en tot nu toe wint haar strategie. We hebben een taak als volk in dit spelletje, we zouden het niet meer moeten pikken.
We zouden onze politici ter verantwoording moeten roepen. We zouden morgen met miljoenen naar het Binnenhof moeten gaan en die jongens aan hun oren naar het nabijgelegen internationale gerechtshof moeten slepen om ze daar eens aan de tand te voelen. We mogen ons niet langer laten uitspelen door deze vieze propagandaoorlog, we zouden de handen in elkaar moeten slaan en een einde te maken aan deze waanzin. Dus Nederland mobiliseer je, ga naar Den Haag en maak een eind aan deze schurkenstaat.

13 gedachten over “VS spreekt schande van bombardementen op haar rebellen

 • 03/10/2015 om 22:06
  Permalink

  Ps
  De proeftuinen Rodesië en Zuid Afrika zijn mijns inziens gevallen omdat het grote derde rijk tijdelijk was uitgesteld

  Beantwoorden
 • 03/10/2015 om 21:42
  Permalink

  De bombardementen van de geallieerden In Syrië en Irak met inbegrip van NL, SA en Turkey , AUS, hebben niet veel effect gehad als ik nu hoor hoeveel die zes bombardementen van Rusland in Syrië veroorzaken? De Russen zijn op zichzelf niet zo krachtig dat ze de US en de geallieerden kunnen weerstaan, echter hebben ze de Chinezen in de rug, en die samen zijn zeer sterk. Poetin weet dit en op dit schaakbord speelt hij zijn spel. Wat betreft de vluchtelingen stromen kom ik weer terug op mijn voorgaande commentaar

  Zijn de oude Nazi plannen om het derde rijk uit te breiden met het midden oosten Libië, Irak, Sirië, Afrika, Marokko, Oekraïne etc. wel dood?
  Zo te lezen zijn ze nog springlevend en is deze bevolking menging geregisseerd vanuit de EU weer een voorloper van het grote Derde Rijk, gestuurd vanuit USA, Duitsland etc. Zo bewijst ook de 160 miljoen schilderij aankoop. Een echte Nazi demonstratie van kijk eens hoe goed wij zijn voor de cultuur.

  https://themolesite.wordpress.com/nl-migrants-to-europe-is-a-setup/

  ik denk dat Hitler als gek is weggezet omdat hij meer visie had in zijn kleine pink dan die hele Brusselse kliek die vandaag “denkt” te besturen! Ja, ook oorlog met Rusland zijn ze weer op uit in hun grootheidswaan van anderhalve soldaat die pief paf poef kan roepen. 6 actieve F16 vliegtuigen en 10 voor de onderdelen.
  De Amerikanen moeten dan de hete aardappelen uit het vuur halen, helaas, hebben de Aziaten om het maar bio te houden ook nog wel wat appeltjes met hen te schillen, Noord Korea zou best wel een nukeje willen testen in de US. en intern zit het in de US nu ook niet zo lekker.Zuid Amerikaanse landen zouden een verzwakt US wellicht binnenvallen. Dus Rusland krijgt in dit geval heel de EU inclusief de Nazi blauwdruk op een presenteerblaadje van mij persoonlijk. Ik betaal ondertussen liever belasting in groene hamer en sickel envelop dan in die enge blauwe.

  De belofte van het Derde rijk was ook een duizend jarige. De zg. verslagen nazi’s en hun financiers zijn mijns inziens pas in 1920 opgekomen. Ze hebben dus nog 900 jaar tegoed. De EU is de afgelopen 15 jaar duidelijk zichtbaar geworden voor iedereen. Een gezicht waar je niet blij van wordt. De komende 5 jaar afbouwen puntjes op de i, en vervolgens 900 jaar overheersen. En natuurlijk zal de angst de west Europeaan doen verkassen naar andere delen van het grote rijk zoals SYrië een ideaal land onder bestuur van Assad en Rusland om te settelen met een gemiddelde portemonai, heb ja wat meer ga je naar Dubai, heb je wat minder maar neem je kennis mee ga je naar Oekraïne Ofwel een groot rijk zonder wortels na de grote volksverhuizing.

  Conclusie: wereld verdeling

  Rusland de baas in Europa/midden oosten en Afrika , China de baas in het Aziatische deel en Amerika US mag nog steeds het noord en zuid Amerikaanse besturen. India Pakistan Afghanistan blijft nog even een open vraag.
  Israël en Zwitserland blijven onafhankelijke staten.

  Beantwoorden
 • 03/10/2015 om 12:55
  Permalink

  de derde wereld oorlog wordt zo in het M-O uitgevochten
  VS is mi de veroorzaker door vanaf de jaren 90 alle regimes moedwillig te destabiliseren

  Beantwoorden
  • 03/10/2015 om 16:31
   Permalink

   De Derde Wereld oorlog zal zich niet beperken tot het M-O, de taferelen die wij nu nog op tv zien hebben wij binnen nu en een paar jaar in onze straat. Mark my words.

   Beantwoorden
 • 02/10/2015 om 15:09
  Permalink

  Opruiende taal van Geert Wilders verdefelijk?

  http://www.demorgen.be/buitenland/-christenen-in-asielcentra-geslagen-en-met-de-dood-bedreigd-door-strenggelovige-moslims-a2470538/

  https://ejbron.wordpress.com/2015/09/27/duitsland-de-verkrachtingsepidemie-door-migranten/
  https://ejbron.wordpress.com/page/2/http://nl.gatestoneinstitute.org/6579/verkrachting-migranten

  https://www.youtube.com/watch?v=BmQ49DztFC4

  https://www.youtube.com/watch?v=SWWrpv-pbuc

  https://www.youtube.com/watch?v=g_qJae_4qAg
  https://ejbron.wordpress.com/2015/02/26/er-gutst-een-islamitische-verkrachtingsgolf-over-europa/
  http://www.jihadwatch.org/2014/11/uk-muslim-rape-gang-member-says-raping-girls-a-religious-requirement

  http://www.jihadwatch.org/2014/11/uk-muslim-rape-gang-member-says-raping-girls-a-religious-requirement

  https://www.youtube.com/watch?v=qZ-QX8LuKHA

  Graag u mening hoe u dit zou interpreteren?

  Beantwoorden
  • 02/10/2015 om 17:49
   Permalink

   Ik hoef geen video van Wilders te bekijken om te weten dat Wilders er hoofdzakelijk is edere vorm van maatschappelijke discussie te polariseren. Met de meningen die Wilders de ether in gooit kan hij ook nooit een geloofwaardige regeringspartij van de PVV maken. Wilders trapt herrie en rotzooi zodat we ons vooral blijven blindstaren op de gevolgen van beleidsbeslissingen zonder dat hij een invloed op die beslissingen uitoefent. Wilders is een trol die inspeelt op sentimenten en zijn achterban zonder oplossingen maar met een mening in hun vet gaar laat koken. Hij zal blijven stoken tot de vlam in de pan slaat en ondertussen schrijdt het beleid voort.

   Beantwoorden
   • 02/10/2015 om 18:21
    Permalink

    De video`s gaan niet over Wilders Maar over wat op dit Moment in heel Europa gebeurt! Wilders benoemd dit feit en daar kun je allerlei Labels opplakken. Tendens is in de regelurie media dat als je ook Maar een kritisch punt aanroerd mbt tot de Islamisering van Europa ben je een Neonazi, racist, xenofoob, en Islamofoob. Zo proberen ze iedere vorm van oppositie Mond dood te maken, Maar daar verdwijnd de realiteit niet mee. en ook de prognose voor de toekomst niet. De Islamisering van Europa is een feit waar niemand Meer om heen kan, Wilders is de vinger die naar de maan wijst. Wie heeft dit mogelijk gemaakt, wat is de reden hier achter? Ook deze vragen zijn geen geheim Meer, Maar dan ben je ook meteen een complot gekkie etc. Voormij is het duidelijk, ik heb mijn antwoorden gevonden, Maar ik ben er niet vrolijker van geworden.

    Beantwoorden
 • 02/10/2015 om 14:39
  Permalink

  Loyalist, ook ik geloof dat we voor een omslagpunt staan. Maar wie geeft mij nu eens een bron waar ik echt De Waarheid kan vinden? Jij geeft erg af op ” het westen”. Misschien heb jij gelijk, maar bij jou lees ik erg veel de mening van “het oosten” .lees Moskou. Vind ik net zo verdacht. Vertel: wees echt objectief en vertel mij waar ik de waarheid kan vinden.

  Beantwoorden
  • 02/10/2015 om 17:12
   Permalink

   Ik moet objectief vaststellen dat Putin weinig heeft gelogen de laatste 4 jaar Paul. Verder ben ik eigenlijk niet voor een partij maar, de puinhoop die het westen heeft gemaakt gaat niet door het westen opgeruimd worden. Dat is mijn probleem met het westen. Het westen creeert een probleem waarvan wordt geconstateerd dat het een probleem is en de oplossing waarmee men komt maakt de problemen nog vele malen groter. Dat heeft veel met een agenda te maken die ik hier nauwelijks besproken heb.
   Kijkende naar de uitspraken die gedaan worden door onze bewindslieden, verdienen deze lieden geen enkel vertrouwen van de mensen die zij vertegenwoordigen maar, dat betekent niet dat ik me door het zgn oosten laat vertegenwoordigen.
   Ik kies partij de waarheid en die is sinds decennia zoek in NL. Die waarheid vind ik nu wel als ik zo’n figuur als Putin hoor. Het is een constatering, geen keuze. Ik kies niet, ik stem niet want, ik geloof niet dat je je stem moet geven aan iets met een destructieve natuur. Ik denk wel dat we ons bewust mogen worden van waar wij ons als land bevinden, de stelling die onze bewindslieden innemen tegen beter weten in en dat we ons af mogen vragen wie of wat zij dienen als dat niet het volk is.
   Over Moskou kunnen we van alles vinden. Ik ben niet genoeg bekend met alle ‘in and outs’ om Moskou in detail te bespreken maar, ik hoor wat er gezegd wordt en dat het strookt met een realiteit die waarneembaar is. Dat is meer waard dan een ‘war on terror’ waar men jaagt op een fictieve vijand om vervolgens in die jacht allerlei mensen om zeep te helpen.
   Mijn vraag aan jou: hoeveel bronnen heb je nodig? Het westen claimt hetzelfde als Putin gezegd heeft. Putin zegt dat ISIS een creatie van de VS is en de VS klaagt over het bombardement van de Russen omdat ze ISIS stelling onder vuur hebben genomen. Als ISIS de bron van alle ellende is terwijl ISIS door de VS gecreeerd is, dan is de VS toch gewoon de bron van de ellende? Hoeveel bewijs heb je nog nodig om te begrijpen dat de VS genocide pleegt op een groep mensen, die nu op de vlucht slaan? Volgens mij zijn daar geen Russen aan te pas gekomen.
   Jij zegt dat je Rusland “net zo verdacht” vindt maar, op basis waarvan? Omdat hier in de krant ongenuanceerd staat dat Putin een slechterik is en een homo-hater? Putin is het onderwerp van een negatieve propaganda machine hier in het westen. De argumenten die in die propaganda gebruikt worden zijn vaak onwaar of vergezocht. Soms geeft het tegenovergestelde van de waarheid je ook een blik op een mogelijke waarheid. De waarheid ga je nergens vinden als je hem niet wilt ontdekken. Met logisch nadenken en informatie koppelen kom je waarschijnlijk dicht bij iets dat op de waarheid lijkt. Soms lijkt het eenvoudiger want, dan krijg je uit verschillende kampen dezelfde informatie, zoals in het stuk hierboven. Dan zijn er nog de in de publieke arena bekende feiten zoals je bijvoorbeeld in encyclopedieen kunt vinden. Dat zijn feiten waaraan je kunt controleren of men uberhaupt wel weet waarover men praat. Er is genoeg waarheid te vinden maar, je krijgt het maar zelden zo met de paplepel ingegoten als vandaag.

   Beantwoorden
 • 02/10/2015 om 07:37
  Permalink

  Het is voor de auteur van dit verhaal, voormij, en vele met ons verschrikkelijk om voor een groot gedeelte met deze feitenkennis te moeten leven, hoe moet je dat een een plaats geven? Ik kan al heel lang geen vreugde Meer uit het leven halen, natuurlijk ontbreekt nog heel informatie want het is gewoon niet mogelijk om de volledige waarheid in een Artikel samen te vatten, Maar ook de gehele MSM, Journalisten, het koningshuis etc iedereen werkt hieraan mee, verblind door hebzucht, macht en sexueele perversiteiten, Maar het rabbit hole gaat nog veel dieper dan auteur hier beschrijft, iedereeen, auteur, ik, lezers, heeft zijn begrenzingen van dat wat wij kunnen bevatten, Maar als je een totaal beeld begint te krijgen van onze “echte” geschiedenis, wat werkelijk al Meer dan tweeduitend jaar achter de coulissen van het wereld toneel gaande is dan tart dat ieder menselijk voorstellings vermogen! Ik heb het met mijn tekortkomingen proberen uit te leggen aan de mensen die mij na staan met als gevolg totale isolatie! Iedereen, ik ook, wort tot een bepaalde hoogte beinvloed door cognitieve dissonantie. Vaker heb ik al de vraag gestelt: ONTWAAKT.., en dan? Natuurlijk, de wens is de vader van de gedachte, met zijn allen de schuldigen voor een volkstribinaal brengen, Maar dat gaat niet gebeuren. Wat wel gaat gebeuren is een bloederige burgeroorlog in het hart van Europa, de derde in honderdjaar tijd! Die hoogst waarschijnlijk zal escaleren in die Derde wereld oorlog, die nodig is om het Restant van de mensheid de NWO te laten accepteren met een luciferiaanse wereldreligie. Het gaat natuurlijk allemaal veel verder, Maar ik heb mijn dagelijkse portie ellende voor vandaag alweer gehad! p.s excuuses voor de taal fouten!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
“Nou, die Putin is anders ook niet te vertrouwen!” Dat is een uitspraak die telkens weer terugkomt op het moment dat de internationale politiek besproken wordt. Waar komt dat vandaan?…