50 miljard AOW -reserves weggelogen

De beloften van Mark Rutte blijken bij het ontvangen van de eerste loonstroken toch wat tegen te vallen. Verschillende AOW-ers hebben bij het AD hun schriftelijke beklag gedaan. De AOW blijkt zoals beloofd in januari wel met 38 Euro gestegen te zijn en, dat wordt betaald uit de pensioenpot dus, de ontvanger van een kale AOW zou nog weinig te klagen hebben.

Dat totdat je de financiële gevolgen van het klimaat akkoord op het huishoudpotje van de afgewerkte AOW-er betrekt. Voorzichtig geschat zou dit een gemiddelde kostenstijging van 28 Euro in de maand betekenen. Daar komt een stijging van een 16 Euro van de zorg premie bij en, en voorzichtig geschat wordt ook het boodschappen doen een slordige 22 Euro per maand duurder voor de AOW-er. Op het moment dat de extra energiekosten doorwerken in de detailhandel, dan zou die laatste stijging nog weleens kunnen verdubbelen. Op zich is het logisch dat die AOW-er nu betaalt voor die 0,00003 graden die de aarde over 100 jaar warmer is. De AOW-er draagt hieraan tenslotte ook de grootste schuld.

Dus, ook in de bejaardensoos hangt nu de foto van Mark Rutte op het dartboard. De groep die door dik en dun altijd het grootste vertrouwen in de staat heeft getoond wordt nu daarvoor beloond. De rest van Nederland wist het al maar, de Nederlandse regering blust brandjes met leugens en nu is zelfs de mens van voor de oorlog ontwaakt aan het feit dat de staatspropaganda hem bij de neus heeft gehad. Die 1000 Euro die onze Mark ooit aan de werkende belastingbetaler beloofde, daar hebben ze nog om kunnen lachen maar, nu worden ook mensen met een pensioen met hun neus op de feiten gewezen.

Belogen

Je wordt belogen en iedereen in de tweede kamer kan gewoon blijven zitten. Bejaarden komen uit een tijd dat een minister door het stof moest als er een lidwoord verkeerd stond. Vandaag de dag zijn alleen de lidwoorden nog voorzien van enige waarheid, alles wat er uit deze regering komt blijkt ordinaire volksverlakkerij. Daar kun je Mark Rutte alle schuld van geven maar dan doe je jezelf tekort. We worden net zolang bestolen totdat we allemaal arm zijn en het begint tijd te worden dat we aan die realiteit ontwaken.

En ja, waar is die 50 miljard Mark?

 

Duw je favoriete bejaarde straks met een geel hesje aan het Binnenhof op. Straks als de temperaturen weer boven de 16 graden zijn. Je hoeft ze namelijk in de kou te laten zitten, dat doet de Nederlandse regering al. 16 graden met een zonnetje en een gratis bakkie erwtensoep. Kijken of de ME ook op bejaarden zal inslaan.
Leer het systeem begrijpen, dit gaat niet vanzelf beter worden. De Nederlandse regering heeft de controle over het land nooit echt gehad. Degene die controle over het land heeft, die maakt toevallig ook het geld. Daar zit helaas niets Nederlands bij.

 

Zie ook:

 

Loyalist:

 

Algemeen Dagblad:

 

 

10 gedachten over “50 miljard AOW -reserves weggelogen

 • 23/02/2019 om 16:32
  Permalink

  Tja en ondertussen worden vele, vele bomen gekapt: hoezo CO2 moet omlaag

  Beantwoorden
 • 01/02/2019 om 12:08
  Permalink

  De natuur heeft mij begiftigd met een sterk gevoel van herkenning van mensen die de boel belazeren en het komt vrijwel altijd uit. Bij Rutte had ik dat gevoel vanaf het moment dat hij in beeld kwam. Evenals bij Trump. 😡

  Beantwoorden
  • 01/02/2019 om 12:18
   Permalink

   Dat de richting van ‘gevoel’ bepaald wordt door de informatie die het gevoerd krijgt maakt ‘gevoel’ volledig irrelevant. Je kunt er gewoon een op feiten gebaseerde analyse op loslaten.

   Beantwoorden
 • 31/01/2019 om 14:05
  Permalink

  Trek de bejaarden een geel hesje aan! Zoals de schrijver van dit artikel zegt.
  Wederom een top artikel van de Loyalist!

  Beantwoorden
  • 03/02/2019 om 14:43
   Permalink

   Ik zou zeggen, laat niet “ bejaarden “ dit probleem oplossen, zij zijn immers al bewust weg gemarginaliseerd over de rand van de samenleving. Wordt tijd dat zo’n 4 miljoen Nederlanders het gele hesje aandoen, en dit kabinet tot aftreden dwingen. Geef Rutte dan een rolletje in Europa, dan staak hij waarschijnlijk zijn leugens, Europees valt dit minder op….

   Beantwoorden
 • 31/01/2019 om 13:11
  Permalink

  Tja, alles komt tegelijk de energiebelasting torenhoog, de afvalbelasting veel hoger, de btw omhoog op onze dagelijkse boodschappen. Wat wij meer krijen wordt snel ontnomen. We zien er niets van! De minder gefortuneerde voelen het het meest….een logisch gevolg…..

  Beantwoorden
  • 14/02/2019 om 02:41
   Permalink

   Ik ben zo blij dat wij in Suriname wonen. Daar kunnen we e normaal leven van dat lullige aowtje. Lage energiekosten. Geen achterlijke gemeentelijke belastingen. Het duurste wat hier betalen is Internet. 40 euro per maand.
   De regering hier is ook verrot maar daar merken wij niks van.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
“Klimaat, klimaat, klimaat!”, dat is waar 50% van de publicaties bol van staan. Waarom? Omdat na decennia van belachelijk maken de ontkenner van de CO2 onzin voeten aan de grond…