9/11 is gewoon een complot

9/11 heeft de wereld veranderd maar, niemand die nog achterom wil kijken op een handjevol complotdenkers na. Ja, ‘complotdenkers’ zo worden zij genoemd die gortdroog de analyse maken en daar vragen uit afleiden die de officiële kanalen niet kunnen beantwoorden. Men probeert met het woord “complotdenker” de legitieme vraag naar antwoorden in de kiem te smoren. De discussie mag niet gevoerd worden want, de antwoorden op de vragen kunnen niet gegeven worden zonder de integriteit van de officiële waarheid te schenden.
Er is een collectief wetenschappers dat geen technische verklaring kan vinden voor het vernietigen van 3 gebouwen met twee vliegtuien. Er zijn piloten die het vluchtpatroon van de vliegtuigen in simulatoren nauwelijks voor mekaar krijgen maar, een stelletje cocaïne snuivende religieuze fanaten, die de parfums van de hoeren van de afgelopen nacht nog droegen, hebben die vluchten weten te volbrengen op basis van wat ervaring met een Cessna’tje.

Het verhaal dat ons rond 9/11 verkocht is heel veel haken en ogen maar, omdat het verhaal uit zogenaamd betrouwbare bronnen komt, wordt het als zoete koek geslikt. We herinneren ons die traumatische dag nog wel, we weten waar we waren, met wie we waren en wat we gezien hebben. We weten dat er een ‘officieel onderzoek’ geweest is en dat de dader iets met Bin Laden heette. Dus, daarmee is alles verklaard en konden we gerustgesteld verder met leven.
De wereld is wel drastisch veranderd na 9/11. We stonden al wat sceptisch tegenover Islamieten maar 9/11 heeft alles bevestigd wat we dachten te weten. Die gasten doen werkelijk alles in naam der religie en, dat wordt vervolgens bevestigd in de talloze video’s waarin we lieden “Allah Akbar” zien schreeuwen. Dat men in Islamitische landen God aanroept voordat zij een verschrikkelijke daad plegen en dat de mensen die het slachtoffer zijn van dit soort gruwelijkheden precies hetzelfde roepen, dat ontgaat ons volledig. We zijn totaal paranoïde geworden als het de Islam betreft en, dat blijkt niet geheel onterecht.

In de oorlogen die volgden op 9/11 zijn alleen Islamitische landen aangevallen en, daarmee leek het westen een oorlog tegen de Islam te zijn begonnen. Het resultaat daarvan was simpel en voorspelbaar, Islamieten gingen zich weren en keerden zich steeds meer tot hun religie, hetgeen tot een groeiende radicalisering leidde. Vervolgens werden er vanuit die radicalisering acties ondernomen die we als schokkend ervoeren waardoor we bevestigd werden in alle oordelen die ons hierover al aangereikt waren.
Ondertussen ging het westen door met het destabiliseren van het middenoosten, miljoenen zijn nu omgekomen als gevolg van 9/11. Er is meer haat tussen levensovertuigingen dan voorheen, mensen laten steeds meer angst in hun meningen over anderen horen en, dat vuur jaagt zichzelf nu aan alsof het een perpetuum mobile betreft.

Iedereen die met een redelijke afstand naar de recente geschiedenis kijkt kan zien wat zich hier in grote lijnen afspeelt. We worden tegen elkaar uitgespeeld en ondanks de groeiende wederzijdse aversie worden we door regeringen gedwongen steeds dichter op elkaar te leven. Men vult een kruitvat dat tot ontploffing moet komen of dat ons allemaal zover uit elkaar drijft dat we met een enorme eenvoud te besturen zijn. Als niemand het meer met elkaar eens is, dan kan allerhande beleid doorgang vinden omdat er nooit genoeg maatschappelijk draagvlak gevonden kan worden om nog ergens massaal tegen te zijn.
De oorlog met Irak was al een jaar van te voren in de maak, er moest alleen een reden zijn. De reden waaronder die oorlog gevoerd is bleek achteraf en gek genoeg niet waar maar, dat heeft verder nooit invloed gehad op de inhoud van de lijst met landen die nog gevloerd moesten worden. We hebben alle sterke leiders in het middenoosten verwijderd zien worden en, in de instabiele puinhopen die ooit steden waren lopen nu bewapende lieden gesponsord door de VS en haar handlangers.

De aanstichters zeggen dat het allemaal verschrikkelijk is wat daar gebeurt en, dat we moeten helpen de vluchtende mensen een nieuw leven te geven. Onder die vlag worden nu mensen mensen als vee in de EU geïmporteerd terwijl 60% van die mensen mannelijke economische migranten zijn met een Islamitische achtergrond. De ene crisis jaagt de andere aan en niemand maakt pas op de plaats maar de plannen worden alleen maar wilder. Zo wil de EU minimaal 50 miljoen migranten importeren.
9/11 rukt onze samenleving uit elkaar maar, de meesten ageren alleen tegen wat dit evenement in gang gezet heeft, zonder de start van deze aaneenschakeling van evenementen nog te willen onderzoeken. De Islam is onze grote vijand geworden en de organisatoren van de ramp die al deze ellende heeft losgemaakt lopen nog steeds vrij rond. Wat denk jij als straks die rechtsextremistische Oekraïners hier zonder visum kunnen zijn en zich tussen de Islamieten gaan mengen? Vraag jij je nog steeds af of onze overheden helemaal gek geworden zijn of, dat ze het er misschien om doen. Er is een woord voor wat zij doen, “Social engineering” wordt het genoemd. Deze maatschappij moet veranderen, de wereld moet veranderen en, een klein clubje mensen gaat dat met onze hulp voor elkaar krijgen. Wij helpen door zo voorspelbaar te zijn, wij helpen mee door continu op de veroorzaakte problemen te wijzen alsof men van die problemen niet op de hoogte is. Wij leven allemaal in het “NU”, zo’n ‘moderne’ houding die ons verbiedt terug te kijken naar waar het allemaal begonnen is.

De mensen die het hebben van expertise afdwingen en hun handtekeningen onder officiële rapporten zetten, liegen dat ze barsten. Zo hebben we onlangs Jaap de Hoop Scheffer als ex secretaris generaal van de NATO zijn leugens laten verkondigen voor de camera. Dit soort lieden liegt een hele nieuwe realiteit de wereld in en, dat accepteren we zonder vragen of oordelen maar, we nemen het allemaal voor waar aan. Deze leugens gaan nog vele levens kosten en dat alleen omdat wij de manipulatie van de waarheid niet onder ogen willen zien. Het is makkelijker om in de wetenschap te leven dat we de leiding krijgen van mensen die het beste met ons voor hebben, al is die leerstoel nergens anders op gebaseerd dan goedgelovigheid.
Dat een volk dat achter telefoons aanrent om Pokemons te vangen geen verbetering van levensomstandigheden verdient is begrijpelijk en, omdat we in een democratie leven, gaan we allemaal in de zuiging van dat soort domheid ten onder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Omtrent Zionisme bestaat een hoop verwarring. Het woord Zionisme roept altijd weer een directe associatie met het Joodse volk op en, sinds de Holocaust is daardoor het woord Zionisme bijna…