Buitenlandse Zaken wil meer leven in de brouwerij

Ons ministerie van Buitenlandse Zaken wil meer leven in de brouwerij dan dat de MoslimBroederschap ons kan brengen. De MoslimBroederschap is een soennitisch islamistische politieke organisatie die als overkoepelende organisatie fungeert voor allerhande Islamitische politieke splintergroeperingen in het midden oosten. De Algemeen leider Mohammed Badie is in april 2014 veroordeeld wegens terrorisme en dat zegt iets belangrijks over deze organisatie.
De MB heeft een gewelddadige geschiedenis sinds de oprichting in het door Britten bestuurde Egypte van 1928. De ideologie achter de MB is het stichten van een soennitisch kalifaat in hoofdzakelijk Islamitische landen en hun  invloeden in landen die nog niet Islamitisch zijn  te vergroten. Het uiteindelijke doel is de totale Islamisering van de wereld en het ministerie van Buitenlandse Zaken steunt dergelijke initiatieven met ons belastinggeld.

We kunnen hier allemaal heel geschokt op reageren, we mogen aannemen dat de PVV deze stok direct zal oppakken, al zitten er voor Wilders wat haken en ogen aan het betoog dat hij had kunnen houden. De MB wordt namelijk door een aantal landen als terroristische organisatie gezien maar, daar heeft de PVV geen vrienden. De landen Egypte, Rusland, Verenigde Arabische Emiraten, Saoedie Arabië en Bahrein zijn, op Rusland na, allemaal Islamitische landen en Rusland zijn we aan het boycotten want, Rusland is tegenstander van onze vrienden de NAZI’s in Kiev.
De problematiek van de PVV lijkt de problematiek van de wereld, tenzij we dieper kijken en zien dat onze overheden eigenlijk het grootste probleem vormen. Aan de ene kant bevechten we allerhande terroristische clubjes die we aan de andere kant van wapens voorzien om mee te schieten.

Het lijkt onbegrijpelijk dat buitenlandse zaken onze belangen behartigt om dit soort groepen te financieren maar, zonder ons geld waren clubjes als Al-Qaeda en ISIS nooit tot stand gekomen. Onze overheden creëren problemen die ze zelf gaan oplossen en schieten bij het ‘oplossen’ de Islamitische wereld in puin. De Islamitische mensen voelen zich onder druk staan van onze regeringen en vinden jonge mensen bereid te vechten voor de Islam.
We kunnen blijven janken als we terugdenken aan allerhande terroristische aanslagen en achter idioten als Wilders aanlopen maar, we zouden het beste kunnen kiezen om hier niet meer aan mee te doen. Wij zijn niet anders dan de Islamieten maar zijn gewoon aan de andere kant van het hek gezet.

De VS bombardeert nu alles en iedereen die zich in de buurt van het ISIS leger ophoudt. De jonge mannen, die volledig gehersenspoeld zijn met het religieuze idee dat het goed is om je tegenstanders een zo sadistisch mogelijk einde te laten kennen, worden nu gebombardeerd door dezelfde partij die ze van wapens voorziet en de ideologie steunt om die wapens op te pakken in hun heilige strijd. Dat zouden we erg moeten vinden, het zou ons woedend moeten maken, maar wij zijn nu bang voor mensen die geloven in Allah.
Er zal een leger PVV-ers opstaan om te vertellen wat er in de Koran staat na het lezen van dit artikel. Plotseling is de PVV-er een lezende en denkende individu geworden die gehersenspoeld is, met hetzelfde idee als de Jihadisten die dezelfde woorden op dezelfde manier geloven. Het zijn niet de woorden of de religie die mensen hiertoe dwingen maar, het wordt u geboden door uw eigen overheid.

7 gedachten over “Buitenlandse Zaken wil meer leven in de brouwerij

 • 03/04/2015 om 14:28
  Permalink

  Door allemaal naar andere actualiteiten te wijzen, worden de regeltjes behoedzaam erdoorheen gesluisd?
  Dat er intussen op de beleggingsmarkt het geld door wolven wordt weggemoffeld met de aloud-bekende trucs wordt uitgekleed.
  Daar sta je dan met geld wat geen ene klap meer waard is, je pensioen is opgedroogd, je spaargeld enorm belast , en geen ene r….. meer opbrengt en verder niks waar meer is?

  Beantwoorden
 • 02/04/2015 om 20:56
  Permalink

  Moslim Broederschap ? Dat is de afgezette president van Egypte! Verder snap ik niet veel van dit artikel, maar blijf goed bezig.

  Waar ik ook niet veel van snap is dat Duisenberg als ECB president zo snel mogelijk het veld moest ruimen voor Tricet Omdat hij de euro koers maar niet omhoog kreeg tot vlak voor de krediet crisis, en nu wordt Dhragi bejubeld omdat hij de koers de grond in boord.

  Of snap ik het wel? Het volk is straks arm als een luis, en de speculanten met grote pakken dollars bejubelen Dhragi!

  Beantwoorden
  • 03/04/2015 om 12:25
   Permalink

   je snapt het goed Johan, dat proces is al in gang gezet….

   Beantwoorden
 • 01/04/2015 om 21:37
  Permalink

  wel een beetje vreemd om PVV’ers met jihadisten te vergelijken…beetje appelen en peren… en “meneer”Bosman heeft het allemaal goed begrepen denkt hij…PVVérs zitten alleen in de onderste lagen v/d bevolking….dream on Bosmannetje…oja, en vooral blijven wegkijken jongen…

  Beantwoorden
  • 04/04/2015 om 22:50
   Permalink

   Ja, het is pijnlijk te vernemen dat veel PVV-stemmers “wel eens een zwarte in een witte Mercedes hebben zien rijden”.

   Beantwoorden
 • 01/04/2015 om 18:17
  Permalink

  Geert Wilders is een visser die in troebel water vist. Groot kan de PVV als politieke partij nooit worden omdat ze in dat geval niet in staat zal blijken om mensen van enige importantie naar voren te schuiven. Hetzelfde probleem dus waar onze voormalige NSB ook al mee te kampen had. Maar het is ook helemaal niet de bedoeling dat de PVV groot wordt: zij moet slechts een politiek vangnet bieden aan de ontevreden kiezers uit de onderste lagen van de bevolking.

  Het is van groot belang om eens goed te kijken waarom zoveel mensen uit islamitische landen naar Europa vluchten. En dan komen we al gauw bij de vele “vredesmissies” (lees: aanvalsoorlogen) van de NATO terecht. En uiteindelijk bij de Dollar (Euro, Pond) die met militaire afpersing en gappen overeind moet worden gehouden.

  Beantwoorden
 • 01/04/2015 om 13:46
  Permalink

  Het theater van de poppenspelers

  Als je niks doet dan gebeurt er ook niks en als iemand wat gaat doen dan moet de rest mee, of zo..

  Politiek wordt pas interessant als je gaat klooien..anders is het erg saai.
  Erg rijke mensen hebben het gauw saai en gaan gebiedsspelletjes doen met paradoxale inzet van lokaal “Gezag”en dat maakt er dan een zooitje om hun Heren te dienen..

  Vreedzaam gezag is saai gezag waar niemand voor wil vechten en doodgaan…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Steeds meer mensen worden betiteld als zijnde ‘verward’. Met de verwarde Telegraaf voorop is onze media in een totale door propaganda gestuurde verwarring geraakt omdat onze politiek dit nodig heeft.…