De Europese grondwet krijgt een eigen openbaar ministerie

De laatste keer dat we het vermoeden konden hebben in een echte democratie te leven was op 1 juni 2005. We zijn toen voor of tegen de invoering van de Europese grondwet gaan stemmen en hebben dit idee afgewezen in een duidelijke “NEE”. Dat kwam absoluut niet overeen met de politieke agenda en dus, heeft Balkenende tegen onze duidelijke “NEE” in ons verraden door het verdrag van Lissabon te tekenen.
Balkenende heeft op dat moment het land en de burger verraden. We hebben hem met de verkiezingen ons vertrouwen geschonken en hij heeft vervolgens onze soevereiniteit verkocht aan de EU. “We hoefden ons geen zorgen te maken en een referendum was een domme politieke zet die niet meer gemaakt zou worden”, waren de geluiden uit Den Haag. De burger was te dom om de diepgaande belangen van dergelijke beslissingen te doorzien en voortaan zou Den Haag gewoon stilletjes haar Europese beleid voeren.

Intussen zijn we met zijn allen niet meer zo enthousiast over Europa. Europa heeft een belangrijke rol in de burgeroorlog in de Oekraïne gespeeld, zoekt ruzie met Rusland en leent alsof het niets kost geld in de VS. Dit geld betalen wij dmv belastingen terug en de banken worden opnieuw van ‘buffers’ voorzien omdat zij hun balansen helemaal stuk gecreëerd hebben door het maken van geld en het investeren in discutabele producten.
We hebben helemaal niets aan het Europese recht. Ons eigen rechtssysteem maakt vreemde bokkensprongen en op dat van de EU hebben we helemaal geen zicht. De EU produceert sneller regelgeving dan we kunnen lezen en we lijken te worden ondergesneeuwd door regels waarvan we nog niet op de hoogte zijn. Het enige voordeel van de EU zijn de open grenzen, dat maakt de im- en ex-port binnen de EU een stuk eenvoudiger maar, dat andere voordeel is allang geen voordeel meer. Liever de wisselkoersen betalen dan dat je hele hebben en houwen aan de devaluatie van de Euro wordt blootgesteld.

Nu is er een mannetje van de VVD dat tweede kamer lid is en landelijk bekendheid geniet als Ard van der Steur. Hij is tevens woordvoerder voor het ministerie van Veiligheid en Justitie en in die functie gaat hij weleens praten met Ome Frans Timmermans over zaken waar wij collectief te dom voor zijn. Zo is onze Ard op 16 maart weer eens gaan praten met ome Frans over een Europees Openbaar Ministerie. Dit ministerie zal zich als handhaver van de Europese subsidie wetgeving presenteren maar, dat zal enorm groeien als het eenmaal in het leven is geroepen.
Ons rechtssysteem zoals wij dat kennen gaat verdwijnen. Dit gaat nog een tijdje duren maar, dat gaat niemand tegenhouden, al moeten wij er niets van hebben. Er is geen partij die hier ons over geïnformeerd heeft en, er is geen partij tegen dit levensgevaarlijke voorstel ageert maar, vlak na de installatie van dit nieuwe EU onderdeel zal men snel met de bouw van de bijbehorende gevangenissen beginnen. Dat betekent weer werk voor de bouw en dat gaan we lekker positief als groei betitelen.

STEURTWEET

We zijn snel het beetje controle dat we nog hadden aan het verliezen. We staan erbij, kijken ernaar en stemmen misschien op een andere partij en hopen dat het beter wordt. Welke partij heeft hier ook maar iets over vermeld? Geen één toch? De SP zegt niet bijzonder van Europa te houden maar keurt alles kritiekloos goed. De PVV zegt een echte tegenstander van de EU te zijn maar legt dit soort zaken niets in de weg. De overige partijen hoeven we geeneens te noemen want, die lopen allemaal met Brussel weg.
Geen woordje van Wilders over de EU en genoeg over de zo gevreesde Islamisering van het land. De Moslims zijn een miljoen man sterk in dit land en, in Brussel maken een stuk minder Nederlanders dit land met de grond gelijk. Tijd om onze ogen te openen en het echte gevaar binnen onze landsgrenzen te adresseren. We worden door de politiek verkocht aan Brussel. We zijn onze grondwet aan het verliezen, we zijn onze economische soevereiniteit verloren aan de bankiers en straks worden we opgepakt in opdracht van het OM in Brussel.

4 gedachten over “De Europese grondwet krijgt een eigen openbaar ministerie

 • 21/03/2015 om 10:33
  Permalink

  Onze rechterlijke macht is niet in staat om te toetsen aan onze grondwet, wel aan Europese verdragen. Wat dat betreft hebben we wat meer rechten gekregen, alhoewel ik nu wel advocaat van de duivel speel. Voor meer info zie: http://bit.ly/1BYr0px

  Ik leef mee met de veteraan van de reactie hierboven, ik voel me ook verraden. Maar niet alleen door politici, ook door het stemgedrag van het Nederlandse volk die het selecte corrupte clubje aan de macht houd. Centralisatie van macht zorgt voor afstand tussen het volk en de politiek, langzaamaan leven we steeds meer in een dictacuur.

  Ik adviseer daarom om stapje voor stapje steeds meer onafhankelijk te worden van de staat; denk aan deeleconomieeen/bitcoin/permacultuur/zonneenergie/broodfondsen etc.

  “The secret of change is to focus all of your energy, not on fighting the old, but on building the new.”
  ― Socrates

  Beantwoorden
  • 25/03/2015 om 09:38
   Permalink

   Socrates heeft zeker niet in het engels geschreven, en dat hij in die taal geciteerd wordt is tekenend voor de slaafsheid van NL, eigen taal wordt vervangen door de taal van degene die we ons laten aansturen, straffen en belonen. Wij zijn geen souvereine staat meer, en krijgen de leiding die we verdienen.

   Beantwoorden
 • 21/03/2015 om 00:15
  Permalink

  Met alle respect naar u schrijver van dit artikel.
  Er is geen Europese grondwet, er is een onrechtmatig verdrag van Lissabon.
  Ik ben ex-militair en heb jaren geleden trouw belooft aan de Nederlandse staat.
  Zoals u ook schrijft, “”De laatste keer dat we het vermoeden konden hebben in een echte democratie te leven was op 1 juni 2005. We zijn toen voor of tegen de invoering van de Europese grondwet gaan stemmen en hebben dit idee afgewezen in een duidelijke “NEE”. Dat kwam absoluut niet overeen met de politieke agenda en dus, heeft Balkenende tegen onze duidelijke “NEE” in ons verraden door het verdrag van Lissabon te tekenen.
  Balkenende heeft op dat moment het land en de burger verraden. ‘’’’
  Ik als ex-beroeps militair voel me verraden. Nu wordt het weer Europese Grondwet genoemd. Dat is het niet, het is een verdrag dat ons ondemocratisch door onze strot is geduwd. Brussel doet maar, en paait allerlei landen met een financieel voordeel.
  Nu dat er ellende van is gekomen met een buur en handelspartner, willen ze een Europees leger. Als we blindelings akkoord gaan dat het nu een Grondwet is. Erkennen we dat we een dictatuur zijn geworden.
  Ik ben verraden door Balkenende. Daarmee beschouw ik mijn eed van trouw ontbonden.
  Dat Brussel het grootkapitaal verrijkt weten we allemaal. Brussel hoort er voor de burger te zijn, niet voor het grootkapitaal.
  Ik ben verraden door de Nederlandse staat. Ik vertrouw mezelf en slechts enkele.
  ‘’ De Europese grondwet krijgt een eigen openbaar ministerie’’ waarom een paar honden uit Brussel mogen wat gaan veranderen. Onder het genot van een drankje en etentje. Betaald door Lobbyisten.
  Als Den Haag vertrouwd op mijn belofte jaren geleden, hebben ze het mis. Ze mogen in het geval van oorlog met Rusland, me best een wapen geven. Ik ben bang dat ik kleurenblind ben en geen kompas kan lezen.
  Sorry, voor mijn uitspatting. Niet persoonlijk aan u. Wel aan die honden die Nederland verkopen.

  Beantwoorden
 • 21/03/2015 om 00:01
  Permalink

  het zou de oppositiepartijen niet baten actief vew erweer te voeren.
  Te weinig draagkracht in dze maatschappij.

  Degenen die er wat aan zouden kunnen doen-ruim de helft- zijn er te beroerd voor en komen niet opdagen. Dus PVV en SP te weinig draagkracht in de samenleving
  De rest stemt voor het merendeel heel dom en onverstandig eurofiel neoliberaal
  Een collectief van partijen dat als een economische/financiele sekte de boel afbreekt voor machtsvergroting, geldelijk gewin,status en marktuitbreiding met een ideologisch mensbeeld dat alles loochent wat de echte moeite waard is.potsierlijk.streven naar dictatuur,dwang en repressie
  wacht maar af..de verplichtingen ,dwang en repressie gaan verder opgevoerd worden, inleveren,onzinverkopen en nog meer machtswanen.

  Met de lamme,inerte mentaliteit van het volk staat elke oppositie met de rug tegen de muur.(om weer afgeschoten te worden voor de verkeizingen..en weer stinkt het volk er in….
  NL bestaat uit politieke suffers en bralblaters.
  Desekte drijft drijft op vnl. traditionele kiezers en die verdwijnen met de leeftijdsgroei.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
We moeten echt eens stoppen met zeiken over die bankiersbonussen. Iedere keer als er weer wat bankiers opslag krijgen schreeuwen we moord en brand maar we kijken nooit naar de…