De Hond: “53% zegt “NEE” tegen de EU”

De Telegraaf durft vandaag nog dit te koppen: “Nederlanders willen ook EU-referendum”. Volgens het artikel van de Telegraaf heeft 53% van de door Maurice de Hond ondervraagde Nederlanders aangegeven een referendum ‘wel te zien zitten’. Dit is een positief, voor de EU negatief, gebrachte boodschap. Als 53% een referendum wil, betekent dat simpelweg dat 53% de EU niet meer wil. Nederland is het zat, zelf het door De Hond geselecteerde publiek kan daarin geen EU-lievende bias meer brengen. De Britten gaan een referendum krijgen en wij willen hetzelfde. We willen geen referendum als wij niet de behoefte zouden hebben onze stem te laten horen en, we willen onze stem laten horen om aan te geven dat we eruit willen.

Het vertrouwen in de EU brokkelt hard af en lijkt nog instabieler dan de Euro. Het totalitarisme van Europa is te snel gegaan, er is ons teveel in korte tijd door de strot geduwd en als we de EU niets in de weg leggen, zullen we blijven betalen tot de dood erop volgt. Dat klinkt hard maar, de realiteit is nu al harder dan die woorden. Zo zijn er sinds de door de EU opgelegde privatisering al tal van koppen gerold in Nederlandse ziekenhuizen omdat commerciële gezondheidszorg een nagel aan de doodskist van de volksgezondheid is. Als je winst wilt maken ten koste van andermans gezondheid, dan gaat de gezondheid van die ander hard achteruit als je handig bent.

We hebben met de privatisering alles duurder zien worden en de berg guldens die de Nederlandse bevolking rijk was zien verdwijnen bij de burger onder de druk van de immer aan exorbitant hoge inflatie onderhevige Euro. Daarvoor hoef je geen CBS cijfers te zien maar alleen in je boodschappenkarretje te kijken, de EU heeft ons niets dan ellende voor een hoge prijs gebracht.
Zo bombarderen we Syrië niet alleen vanuit een NAVO bondgenootschap maar, ook vanuit een Europees mandaad. Europa wil ook de dienstplicht weer invoeren en een Europees leger en, wij mogen toezien hoe we straks onze kinderen andere mensen laten afslachten omdat dit door de staat verplicht wordt gesteld.

We zijn het zat blijkt nu zelfs uit de cijfers van Maurice De Hond. Zelfs de selectie van de meest gezagsgetrouwe Nederlanders begint zich tegen de tirannie van de EU te verzetten en als de Britten komende zomer aangeven dat ze willen vertrekken, moeten wij zeker niet nalaten eenzelfde referendum af te dwingen.
De gevolgen daarvan zullen voelbaar zijn. De EU zal bijzonder rancuneus reageren door ex EU-landen extra handelsbeperkingen op te leggen. Ergens zullen we door die zure appel heen moeten bijten want, als wij en de Britten vertrekken, zullen de Duitsers niet lang op zich laten wachten. De Duitse politiek ervaart al een enorme druk vanuit haar burgerbevolking omtrent de huidige gang van zaken, de Oostenrijkers wensen al veel EU-reglementen aan hun laars te lappen en de Grieken kunnen niet wachten op de verlossing van deze roversbende die hun land heeft leeggezogen.

De EU heeft te grote stappen willen nemen en heeft gegokt op massa. Zo is het eventuele toetreden van Turkije een onbegrijpelijke stap voor de Europese burger en, een stap die al eerder was afgewezen. Brussel blijft altijd terugkomen op afwijzingen. Zo hebben wij in 2005 de Europese grondwet afgewezen en daarvoor het verdrag van Lissabon door onze strot geduwd gekregen. Geen echte volksvertegenwoordiger had dit ooit toegestaan maar, die zijn er allang niet meer als ze ooit bestaan hebben.
Schijnbaar begint het in ons land te dagen dat een stabiel Europa niet door de EU geboden kan worden. De politieke stabiliteit in Europa wordt hoofdzakelijk overeind gehouden door een gemeenschappelijke vijand, terwijl over de gevolgen daarvan een nieuwe instabiliteit zelfs ontstaat. Het Schengen akkoord lijkt geen stand te kunnen houden door de verdeeldheid over de vluchtelingen opvang en, het Schengen akkoord is de belangrijkste pijler van het gehele Brusselse gebouwencomplex.

Brussel is dood en vraagt om met een nekschot uit haar lijden verlost te worden. We kunnen dat geven door onze mening te laten horen en een referendum af te dwingen. Als De Hond niet om 53% anti stemmen heen kan, kun je de som makkelijk maken dat minimaal 75% van Nederland van Brussel af wil. Dan moet het maar wat kosten, dan zullen we even bloeden voor onze exit uit de Euro en daarna met een vers vorm te geven munteenheid opnieuw kunnen bouwen en floreren aan een vrij Nederland. Misschien voor het eerst een kans op echte vrijheid als we schoon schip kunnen maken en, dat begint met ons vertrek uit de Europese zombi staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Waarom worden er openbare zaken aan de openbaarheid onttrokken? Zien we niet keer op keer zaken niet deugen die over een bepaalde vorm van geheimhouding beschikken? Hoeveel documenten zitten er…