De illusie van democratie en Fortuyn 13 jaar dood

Vandaag precies is het 13 jaar geleden dat de illusie van de schijndemocratie waarin wij leven een ernstige klap heeft opgelopen. Vanavond om 18:00 is het precies 13 jaar geleden en, in die 13 jaar hebben we weinig opheldering gekregen over de motieven van de dader. Er zijn veel vragen opengebleven aangaande de toedracht van de moord op Fortuyn. We hebben nooit de camera beelden van de met bewakingscamera’s behangen mediapark mogen zien. We hebben verhalen over een tweede schutter mogen horen, er zijn hulzen van verschillende kalibers gevonden en ook het autopsie rapport kent verschillende versies.
Het stinkt nog steeds rond de moord op Fortuyn en in mei 2014 is Folkert van der Graaf voorwaardelijk vrijgelaten. Van der Graaf heeft bijna 12 jaar gezeten voor de moord op de illusie van de Nederlandse democratie. Het is van der Graaf verboden om contact met de nabestaanden van Fortuyn of de media te hebben en hij wordt verplicht begeleid door een psycholoog of psychiater ondanks het feit dat er geen psychische stoornissen bij van der Graaf zijn vastgesteld. Met andere woorden; Folkert mag zich vrij bewegen zolang hij zijn bek maar houdt.

Het is onze overheersers niet gelukt om Fortuyn klein te krijgen op reguliere wijze. Normaal had niemand kunnen blijven staan met alles waarmee Fortuyn door het slijk is gehaald. Men heeft hem als rechtsextreem neergezet maar, iedereen die kijkt naar het beleid van Fortuyn moet concluderen dat er iets meer aan de hand was dan zijn oplossingen voor de integratie problematiek.
In zijn boek “De puinhopen van Paars” heeft hij aangegeven hoe hij dacht het land te reorganiseren. Zo wilde hij de problemen in de zorg laten aanpakken door mensen die in die zorg actief waren en niet door een stelletje bureaucraten. Soortgelijke ideeën had hij ook op het gebied van educatie. Een belangrijke drijfveer voor het kiezen van het politieke pad was dat hij zag hoe Nederland afgleed op het gebied van onderwijs. Hij wilde het onderwijs laten organiseren door de mensen die er passie voor hadden en door de mensen die er verstand van hadden omdat hij over diezelfde passie beschikte.
Natuurlijk is als argument voor de moord op Fortuyn naar de aanschaf van de JSF toestellen nauwlettend bekeken. Het was toen al bekend dat de wapensystemen van codes werden voorzien die wij als gebruiker niet kregen. Dit maakt deze toestellen volledig onbruikbaar in een conflict met de VS of Israel maar, dat was en is voor de zittende macht geen probleem. Zo hebben we onlangs ook mogen vernemen dat alle verkeersvliegtuigen vanuit de VS of Israel tegenwoordig vanaf de grond kunnen worden overgenomen. Dat maakt een zelfmoord actie van een jonge co-piloot bijzonder discutabel. Het toestel van German Wings heeft er 10 minuten over gedaan om neer te storten volgens het vluchtpatroon. In de overleveringen kon de piloot niet meer in de cabine komen en heeft dus genoeg tijd gehad om de autoriteiten te alarmeren om met dit systeem zijn leven en dat van de passagiers te redden maar, het systeem bleek waardeloos of al in werking. We zullen het waarschijnlijk nooit weten want, wie gaat ons dat vertellen?

Er zijn tal van zaken die met Fortuyn aan het roer anders waren gegaan. Zo was Fortuyn niet pro Europa maar, niet tegen een Europa ‘light’. We hadden nooit het verdrag van Lissabon ondertekend en we hadden nooit de behoefte aan een referendum gehad aangaande de Europese grondwet.
Tegenwoordig zijn we het er allemaal over eens dat immigranten zich onze taal eigen zouden moeten maken. Toen Fortuyn daarmee kwam was hij gebombardeerd als zijnde een extreem rechtse racist.
We hebben de paniek in de ogen gezien van mensen als Ab Melkert, toen de ‘golden boy’ van de PVDA. De toenmalige politiek was volledig in paniek en dat leidde tot vreemde resultaten in de media. De media deed haar politieke best het volk tegen deze racist op te zetten maar, ondanks alle inspanning is dat toen niet gelukt. Fortuyn bleef overeind en had al gewonnen voordat er in de verkiezingen gestemd was.
Hij wist in welk wespennest hij zich stak en ontnam de pers de mogelijkheid hem door het slijk te halen door volledige openheid over zijn privéleven te geven. Fortuyn was homoseksueel, bezocht ‘darkrooms’ en stak niet onder stoelen of banken zijn levensstijl te genieten. Hij vond het allemaal wel spannend en heeft daar vaak een openheid over gegeven die de pers munitie uit handen nam.
Hij ontving ook bedreigingen en heeft daar uitvoerig melding van gemaakt. Hij heeft geen beveiliging gekregen en heeft de verwoording voor zijn dood bij onze politiek leiders op voorhand neergelegd. Je mag op alleen dat feit al zeggen dat de moord op Fortuyn een politieke was en zeker geen éénmansactie van een schijnbaar mentaal toch gezonde dierenactivist.

Na de gemeenteraadsverkiezingen van 6 maart 2002 werd het duidelijk dat Fortuyn een recht had het debat aan te gaan met de toenmalige politiek leiders van het land en daar is de onderstaande video als getuigenverslag in te raadplegen. Toen werd al duidelijk in welke atmosfeer de nationale verkiezingen van 14 mei 2002 zouden gaan plaatsvinden en achteraf kunnen we nog alleen maar constateren dat we sinds die tijd in een sneltreinvaart achteruit zijn gekacheld op de beleidspunten die Fortuyn toen besprak.
We zien de lijstrekker van de PVDA Ab Melkert al politieke zelfmoord plegen omdat hij tegen alle redelijkheid in zich plotseling moest verdedigen in onhoudbare standpunten. Je kunt duidelijk zien hoe men geen redelijk antwoord kan geven op inhoudelijke zaken en alleen maar grossiert in zwakte. Dat was een atmosfeer die alleen maar sterker ging worden en de handigste speler was Balkenende die zich niet hoefde te verdedigen omdat het CDA geen del uitmaakte van de toenmalige paarse regering.
Er was geen politiek kruid gewassen tegen de waarheden van Fortuyn alleen, de ideologie van Fortuyn ging dwars tegen het ingezette beleid in. Het ingezette beleid moest ook toen al kosten wat het het kost doorgang vinden en dus, was voor Fortuyn simpelweg geen plaats. De media heeft hem zwart proberen te maken door hem als een racist neer te zetten vanwege zijn scherpere immigratie beleid, de politiek heeft hem willen stigmatiseren als een extreem rechtse demagoog en toch zou hij bij de nationale verkiezingen als winnaar uit de bus gekomen zijn.

Als contrast ziet het immigratie beleid van de SP er nu niet anders uit als dat van Fortuyn toen. Fortuyn was daarmee geen visionair maar een realist. Nu nog steeds denken grote groepen mensen dat Fortuyn een soort Wilders on steroids was maar, het tegendeel is waar. We hebben ons wel door de media laten bespelen want, anders had Fortuyn 80% van de stemmen gehad in de peilingen.
Hij heeft een gevoel verwoord dat leefde bij de Rotterdammer en later bij de Nederlander. Onze politiek probeert dit gevoel nu te adresseren met partijen als de PVV en de SP. Deze partijen doen niets anders als de stemmen vangen van die laag van de samenleving die Pim Fortuyn op handen droegen.
Daarmee is duidelijk geworden dat onze politiek niet geïnteresseerd is het volk te vertegenwoordigen. Zelfs de VVD-stemmer wordt misleid met beloftes die niet worden nagekomen met als excuus de coalitiepolitiek. Je hebt in Nederland geen stem en breng je je stem uit dan geef je je goedkeuring aan een beleid waarvoor je niet kiest, ongeacht wat je hebt gestemd. We hebben één keer echt een keuze kunnen maken, één keer hebben we iemand naar boven gedragen en die zou ons vertegenwoordigen als hij in leven was gebleven.

Fortuyn heeft zich toen nog niet eens uitgelaten over het bankwezen of de manier waarop ons geld gecreëerd wordt maar, we mogen aannemen dat hij op de hoogte was over hoe de hazen lopen. Hij was recalcitrant, wenste zich niet over te geven aan de slaafse politiek die zelf ex-activist Paul Rosemöller ten deel was gevallen. Onze politici raken geïnfecteerd met het virus dat deze maatschappij zo bedreigt voordat zij op de kieslijsten verschijnen. Fortuyn maakte daarin een grote uitzondering en daarom was hij een gevaar voor het establishment. Daarom moest hij dood, daarom heeft van der Graaf nooit gepraat en daarom is Folkert na 12 jaar vrijgekomen alsof het een ‘gewone’ moord betrof.
Dit soort politieke moorden kunnen niet ongestraft voorbij gaan en dus was er een ‘gewillige’ dader nodig. Folkert van der Graaf werd in verband gebracht met de moord op een ambtenaar en is sinds die tijd bij de AIVD in het vizier geweest. Folkert had misschien de keus voor die moord op te draaien terwijl zijn gezin bedreigd werd of een nieuwe te plegen tegen dezelfde strafcondities. We weten het niet en we zullen het nooit weten want, Folkert houdt zich aan de afspraak en zwijgt als het graf.
Lee Harvey Oswald heeft ontkend tot Jack Ruby hem overhoop schoot. Jack Ruby overleed niet al te lange tijd daarna aan kanker. Ruby was al ziek en kon een dergelijke daad dus plegen tegen een minimum straf. Kennedy was een gevaar voor de gevestigde orde en bedreigde het bestaan van de FED, misschien had Pim Fortuyn iets soortgelijks kunnen doen. Men heeft het risico niet willen nemen en, ondanks onze verontwaardiging zijn we wederom in slaap gesust. Vandaag is dus de dag dat 13 jaar geleden de volksvertegenwoordiging in Nederland voorgoed is gestorven. RIP Pim Fortuyn, RIP Nederland.

3 gedachten over “De illusie van democratie en Fortuyn 13 jaar dood

 • 12/05/2015 om 12:40
  Permalink

  Pim Fortuin was niet mijn politieke man. Met z’n allen achter de grote leider aanlopen…..dat dóé je gewoon niet. Maar wat was ik toen nog dom: hij had als geen ander in de gaten wat de EU ons zou gaan brengen. De walgelijke moord op Pim Fortuin was zonder meer een aanslag op het laatste restje aan democratisch gebeuren in ons land. Het heeft mijn kijk op politiek Den Haag voorgoed veranderd.

  Middelijk na de moord op Pim Fortuin is één van zijn smerigste aanranders, de heer Ad Melkert, naar de VS -waar anders?- gevlucht en kreeg daar een mooi baantje. Maar hij is al weer terug in het land. Er van overtuigd dat hij nog veel voor onze samenleving kan betekenen….

  Ik wens onze politici alleen nog maar een langzame dood met veel ondraaglijk en uitzichtloos leiden toe. Van harte!

  Beantwoorden
 • 08/05/2015 om 22:02
  Permalink

  Helaas leert de geschiedenis van de afgelopen 13 jaar, dat Pim Fortuin ook nog eens 100% gelijk had met al zijn denkbeelden. Helaas ook dat hij na zijn dood te veel “vrienden” had die vooral zichzelf wilden promoten i.p.v. zijn denkbeelden.

  Beantwoorden
 • 06/05/2015 om 14:45
  Permalink

  Helaas zijn deze nieuwe ‘ geloven ‘ alweer door de oude ‘ satanische’ sinds mensenheugenis weer aan de macht

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Het is vandaag 9 mei en het is vandaag “zaterdag 9 mei de dag van Europa”. Ja, ik wist ook niet van het bestaan van een dergelijke dag maar, er…