De Oranje bitter van Klaas Hofnar

De destabilisatie van onze samenleving is in volle gang en we doen zelf goed mee. De overheid heeft terloops even 1400 vluchtelingen laten neerstrijken in Oranje. Oranje telt een populatie van 115 mensen en daar zijn bovenop de 700 vluchtelingen die al zonder al te veel bezwaren waren neergestreken in Oranje daar nog eens 700 aan toegevoegd. Voor hen die niet kunnen rekenen zal ik even het sommetje maken. 1400/115 = 12,17. De gemeente Den Haag kent een inwoneraantal van 515,880 inwoners. Als je met Den Haag hetzelfde zou doen als Den Haag met Oranje gedaan heeft, dan kun je de mensen gaan stapelen in de tuinen van het paleis Noordeinde. 515.800 X 12,17 = 6,27 miljoen extra mensen in Den Haag. Ik denk dat de gebeurtenissen in Oranje een mooie aanleiding zijn om de burgers van Oranje een hart onder de riem te steken door met 6,27 miljoen mensen naar Den Haag te trekken.

Dit is niet de schuld van de vluchtelingen en de paniek bij de mensen in Oranje is meer dan begrijpelijk. Het kan niet meer “dom” genoemd worden wat er in Oranje is gebeurd, hier is gewoon sprake van opzet. Iedereen kan bedenken dat een gemeenschap van 115 mensen zich direct bedreigd voelt met het plaatsen van zoveel vreemde mensen. Oranje had zoals gezegd al 700 mensen opgenomen voordat we in het landelijke nieuws over het bestaan van Oranje hadden gehoord. Dat ging schijnbaar nog. De burgermeester had hiervoor afspraken gemaakt en die afspraken zijn geschonden toen er nog eens hetzelfde aantal mensen aan de populatie ging worden toegevoegd.
Over die mensen wordt een hoop angst gezaaid en een dergelijk beleid bevestigd die angsten. Dit beleid stuurt aan op de negatieve confrontatie met de vluchtelingen problematiek. We hebben uit de berichtgeving al mogen begrijpen dat deze mensen eigenlijk op de vlucht zijn voor wat de VS en zijn lokale bondgenoten daar deze mensen hebben aangedaan. We hebben mogen leren dat de VS de rebellenlegertjes heeft opgeleid en heeft uitgerust met wapens. Dus, Amerika is verantwoordelijk voor de in gang gebrachte vluchtelingenstroom. Noch de EU of onze overheid spreekt daar echter schande van, Europese ministers van Buitenlandse zaken vinden nog steeds dat het westen Assad moet ontzetten.

Als onze regering de agenda van de VS steunt en de VS steunt en bewapend rebellen, wat voor een mensen zitten dan verborgen tussen al die vluchtelingen? Gaat de Nederlandse staat die vluchtelingen screenen volgens de normen die wijzelf zouden hanteren? Is de Nederlandse staat wel zo begaan met ons welzijn of is dit een manier waarop ze met opzet de wig steeds dieper in deze maatschappij drijven?
We hebben als mensen de morele plicht deze vluchtelingen te helpen zo goed als we kunnen. Uiteindelijk zijn wij verantwoordelijk voor de daden van onze regering. Wij betalen de rekening voor onze onoplettendheid en desinteresse. Dat heeft onder andere deze vluchtelingen tot gevolg gehad. We zouden ons moeten schamen tegenover de mensen die hier hun veiligheid moeten zoeken maar, we moeten zelf de gehele toelatingsprocedure nauwlettend in de gaten gaan houden. De regering heeft namelijk niet de belangen van de echte vluchtelingen of onze belangen op haar agenda staan. Als de regering van Amerika steunt in de creatie van ISIS, dan heeft zij ook tevreden naar de onthoofdingsfilmpjes van ISIS gekeken. Dus, als deze huurlingen van de VS tussen de stroom vluchtelingen in meekomen, zal de Nederlandse staat ze zonder morren toelaten.

De gevolgen daarvan gaan we straks in het nieuws vernemen. Er zal gemoord, geplunderd en geroofd worden. Men zal zich tegen de vluchtelingen keren want het onderscheid tussen vluchteling en terrorist kunnen we dan niet meer maken. De daders zullen nauwelijks ter verantwoording worden geroepen want, waarschijnlijk voeren ze straks de taak uit waarvoor ze hiernaartoe zijn gekomen. Dat is een angst die leeft bij mensen. Die angst is niet onterecht maar, hoe gaan wij daarmee om?
Nu is dit land al in twee groepen te scheiden. We hebben mensen die voor vluchtelingen zijn en we hebben mensen die tegen vluchtelingen zijn. De hele discussie tussen deze groepen wordt gevoerd met harde woorden en achterlijke uitspraken. Beide kampen radicaliseren en kunnen nog alleen naar elkaar schelden zonder te kijken naar de oorzaken van het probleem. Problemen kun je alleen goed oplossen als je de oorzaken ervan kent en onderkent. Nu zoeken de twee tegenover elkaar staande groepen oplossingen voor de gevolgen van het probleem op radicale manieren, en die discussie gaat nergens toe leiden behalve een diepere tweesplitsing van deze samenleving.

Die tweesplitsing creëert een chaos waar alleen maar meer chaos uit voort kan komen en dat is koren op de molen voor hen die het probleem in de hand hebben gewerkt. Dit zorgt ervoor dat onze regering kan blijven regeren omdat men altijd om oplossingen zal blijven vragen aan de overheid. We zullen niet met z’n allen tot de conclusie gaan komen dat we juist die overheid verantwoordelijk moeten stellen voor de huidige problematiek. We zullen mekaar bevechten, de overheid zal blijven bestaan, de vluchtelingen zullen blijven komen en af en toe zal het vreselijk mis gaan in dit land. Waarom? Omdat wij niet kunnen nadenken.
De mensen in Oranje zijn terecht overstuur want, gelet op het bovenstaande hebben ze dus nu ergens tussen die 1400 mensen een aantal terroristen in hun midden. Die zullen met verschrikkelijke daden de discussie nog verder opdrijven tot we verzanden in met angst gecreëerde chaos. Dit is een ‘verdeel en heers’ politiek die zolang als de mens kan terugkijken in de geschiedenis heeft gewerkt. Willen we daar vanaf, dan zullen we ons niet moeten richten op de vluchtelingen maar op de politiek die deze situatie heeft gecreëerd.

Dat de macht over een morbide vorm van humor beschikt, blijkt wel uit het feit dat het dorpje waarin dit nu plaatsvindt de naam van ons koningshuis draagt. Het feit dat 200 jaar geleden de voor Napoleon gevluchte Willem van Oranje het kanaal overstak om samen met de Rothschilds DNB te stichten, heeft hier alles mee te maken. Daar komt die macht vandaan. Een gebeurtenis van 200 jaar geleden is gaan woekeren als een akelige vorm onkruid over de wereld. Als gevolg daarvan hebben we een enorme hoeveelheid oorlog gevoerd terwijl niemand van de bevolking voor oorlog heeft gekozen. Laten we ons nu weer in oorlog manipuleren? De tijd tikt.

14 gedachten over “De Oranje bitter van Klaas Hofnar

 • 17/10/2015 om 20:02
  Permalink

  Voormalige Oostblok landen hebben geen uitkeringen zoals bijstand, simpel ten tijden van het communisme bestond er geen werkloosheid dan hoef je er ook geen uitkering voor te verzinnen.
  Wat blijft er dan over voor de asiel zoeker?, Bed, Bad, Brood en daar moeten zij direct voor gaan werken voor de Overheid zoals gemeente en staat.
  Dit is de rede dat een land waar ik al 8 jaar met plezier woont en leeft Polen geen asielzoekers heeft en die er binnen komen zijn snel weer vertrokken mede omdat een Pool geen zwarte mensen tolereert.

  Beantwoorden
 • Pingback:De Eurocommissaris verantwoordelijk voor TTIP geeft nu openlijk toe: ze werkt niet voor de Europese bevolking | Stop de bankiers

 • Pingback:EU Handelscommissaris Cecilia Malmstrom: ‘I do not take my mandate from the European people’ | Lang Leve Europa!

 • 11/10/2015 om 12:24
  Permalink

  Mogelijk kan zijn n vakantie adres in Griekenland ook omgebouwd worden tot opvangcentrum

  Beantwoorden
  • 12/10/2015 om 08:03
   Permalink

   Welnee man, Vluchtelingen komen aan in zuidelijke landen, vervolgens is hun weg naar Noord West Europa, Engeland, Duitsland, Scandinavische landen, Nederland, Belgie, Frankrijk. Daar zit de populatie Europeanen met de meeste kennis die bang gemaakt moet volksverhuizen naar de nieuwe EU gebieden Afrika en midden oosten. Kant en klaar huisje boompje beestje baantje.
   Het is gedirigeerd! georkestreerd. 100 jaar geleden al bedacht, met een kleine Russische tegenvaller uitgesteld, en nu weer gooien de Russen roet in het eten!
   In SYrië demonstreren de Russen hoe sterk ze zijn op gebied van bommengooien, de rest houden ze nog achter hun ellebogen, en dan hebben ze China ook nog achter de hand.

   USA protesteert? Sinds wanneer gooien die niet gelijk met bommen of doen die een invasie, Sinds ze zeven kleuren bagger schijten!

   Beantwoorden
   • 12/10/2015 om 08:08
    Permalink

    kleine Russische tegenvaller uitgesteld, (1945 net op het nippertje in Berlijn kunnen stoppen)

    Beantwoorden
    • 12/10/2015 om 08:20
     Permalink

     Hongarije, mogen de vluchtelingen niet blijven? bergen kritiek, allemaal georkestreerd! Kroatië, STechie, Slowakije, die landen zijn niet interessant als voormalige oostblok kennis voor de (schaarse) geregisseerde vluchtelingen stroom

     Beantwoorden
 • 10/10/2015 om 13:10
  Permalink

  VVD gooit bepaald geen knuppel in het ‘ hoenderhok’ ?

  Beantwoorden
 • 08/10/2015 om 08:10
  Permalink

  Het is volgens mij allemaal onderdeel van het grote derde rijk1000 jaar Europa, en rond 1920 uitgedacht
  Zo zie je mensen, Afrika wordt voorzien van gratis satelliet internet, de Afrikanen arme sloebers komen massaal of opgejaagd naar Europa, Afrika en Midden Oosten worden in de toekomst bij Europa getrokken en moeten ontgonnen en bevolkt worden door mensen met kennis, de Europeanen worden bang gemaakt in overbevolkt west Europa kunnen verkassen naar satelliet landen in Afrika of midden oosten Syrië/Libië in heropbouw. Deze landen zullen tegen die tijd een campagne en een woningbouw plan beginnen zodat het daar voor u goed toeven is Veiligheid gegarandeerd door de staat! In de jaren rond 1970 heeft eenzelfde situatie gespeeld op kleinere schaal in Nederland. Surinamers kwamen massaal en kliekten samen, namen stadswijken over en de autochtone bewoners vluchten als het ware naar satelliet steden als Zoetermeer (in mijn persoonlijke waarneming Den Haag) en de hoogbouw buitenwijken. Vandaag de dag zijn er zoveel nationaliteiten in Europa dat er geen overwicht meer is van een bepaalde soort en zijn de meeste goed opgeleid. Dus nu wederom de grote volksverhuizing uit angst voor het onbekende aangewakkerd door de overheid en MSM
  Zo zie ik Rodesië en Zuid Afrika als de gevallen proeftuinen van het tijdelijk uitgestelde Derde rijk.
  Iedereen zonder wortels wonen en werken. Maxima heeft het al een (beetje slim) verklapt “De Nederlander bestaat niet” Het grote derde rijk viert zijn 100e verjaardag.
  Alleen vermoed ik dat Rusland de scepter gaat zwaaien.

  Beantwoorden
 • 07/10/2015 om 17:45
  Permalink

  Deze taak staat hem als een niet als welkom geheten , dat had beter in handen van Asscher gelegen ?

  Beantwoorden
 • 07/10/2015 om 13:16
  Permalink

  En laat de haatreacties van linkse “gutmenschen” maar komen!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
De politiek is net zo failliet als het financiële systeem. Dat kan ook niet anders want, het failliete financiële systeem heeft ons de politiek gegeven. Direct na de slag bij…