Handel in drugs is handel van de staat

De staat profiteert het meest van de handel in drugs. Er zou namelijk geen crimineel bestaan als er geen wetten waren om te overtreden. Vanuit dat perspectief kun je ook voor een legalisering van alle drugs voor mensen vanaf 21 jaar zijn. Er zijn geen coke dealers meer als het bij de drogist-afdeling van de buurtsuper gewoon verkrijgbaar is. Drugsimperiums storten in elkaar, politiemensen kunnen zich gaan richten op andere takken van sport zoals netwerken van pedofilie, mensenhandel en overheidscorruptie. Als bonus vangt de belastingdienst nog BTW en andere belastingen en accijnzen op een productgroep die gretig aftrek vindt maar nooit legaal verhandeld is en, zakken de prijzen binnen deze productgroep zo hard dat verslaafden geen criminele handelingen meer hoeven te verrichten om in hun dagelijkse behoeften te voorzien.
De overheid doet het liever anders. De staat faciliteert criminaliteit door de handel in drugs illegaal te maken want, illegaliteit zorgt voor een cumulerende onveiligheid en, daar spint de heersende macht goed garen bij. Criminaliteit is een handeltje van de overheid en die handel breidt zich uit met wetgeving en de handhaving van die wetten. De handhaving zorgt dat de paleizen van justitie vol blijven en de paleizen van justitie zorgen dat er een tekort aan penitentiaire inrichtingen blijft bestaan. Wij betalen ons helemaal blauw aan een schim die zelfs gestimuleerd wordt in haar bestaan, zoals is gebleken in de IRT affaire. De wetgeving en handhaving tegen verdovende middelen zorgt nauwelijks voor preventie van het probleem dus, zou het veel goedkoper en mens vriendelijker zijn alle drugs officieel te importeren en via veilige kanalen te distribueren.

We zouden alvast één stap kunnen doen en dat is de teelt van hennep volledig te legaliseren. Hennep heeft niet alleen een recreatieve functie maar, ook een medicinale en je kunt het zelfs als grondstof voor enorm veel producten gebruiken. Er duiken steeds meer verhalen op van mensen die hun ziekte met succes bestrijden met medicinale wiet en alleen al daarom zou de teelt van hennep gelegaliseerd moeten worden. Juist daar zit ook een ander probleem. Wij moeten gezond worden gehouden met duur chemisch opnieuw verwerkt afval in plaats van met een plantje dat op de meeste veldjes kan groeien. Als de medicinale kracht van wiet universeel toepasbaar zou blijken voor kanker patiënten, dan zou de gehele oncologische industrie kunnen opdoeken en zouden we meer dan genoeg geld aan verzekeringsmaatschappijen afdragen om vooral goed voor oma te blijven zorgen.
Nee, de industrie, de zorgverzekeraars die aandelen in de industrie hebben, de banken een innige verwevenheid met verzekeraars hebben en diezelfde banken die de overheid in hun zak hebben, allemaal willen ze de natuurlijke oplossing verboden maken omdat zij hier ernstige schade van zouden ondervinden. Dat is begrijpelijk want, er is geen wet die hun gedrag illegaal maakt maar, dat zal niemand verwonderen want, zij hebben de wetten gemaakt.

Daarmee kent de teelt van wiet dus enorme belangen, of liever gezegd het verboden houden van de teelt. In Nederland kennen we een gedoogbeleid, je mag geen wiet verbouwen maar, je mag het wel gebruiken. In de praktijk mag iedereen een aantal planten in zijn achtertuin kweken maar, als de woningstichting er achter komt is dat genoeg reden om je op straat te gooien. Je kunt als boer ook niet je land vol zetten met deze plant, ondanks dat je gewoon aan landbouw doet. Het gaat dus stiekem in loodsen en wordt de stroom gestolen voor het enorme vermogen dat nodig is om de groeilampen te laten branden. Weer ontstaat er meer criminaliteit door een verbod van de overheid en, dit verbod is ter bescherming van machtige branches en verschaft die overheid weer een behoefte tot uitbreiding.
Het overheidsbeleid rond de wietteelt is slechts één voorbeeld van hoe alles in elkaar grijpt. Welk deel van de wet en regelgeving in deze maatschappij je ook belicht, het is altijd tegen de vrijheid van de burger gericht en ten bate van grote financiële belangen. Geen burger wordt hier beter van behalve de lieden die worden uitgenodigd voor de aandeelhoudersvergaderingen bij multinationals en de ambtenaren die omhoogvallen omdat hun departement weer gaat uitbreiden. Dat maakt ons land op een geraffineerde wijze zo corrupt als de pest, zonder dat die corruptie is aan te tonen met directe geldstromen waarmee de zakken van dit soort lieden zich vullen. Let maar op, Mark Rutte gaat straks naar de EU en zal daar op zijn lauweren kunnen rusten onder het genot van ruim 2 ton tegen 16% belasting. Dat is legaal volgens de wet en toont het niveau van de totale corruptie waaraan de Nederlandse burger is blootgesteld.

 

Dit probleem ga je niet oplossen met de wetten die beschikbaar zijn, dit probleem kun je niet laten oplossen met goedwillende politici binnen het systeem maar moet vanuit het volk komen. Dat begint met het verlaten van de Europese Unie. Onze wetgeving wordt steeds meer vanuit Brussel bepaald en het is slechts wachten op dat onachtzame moment dat ons totale zelfbeschikkingsrecht met één handtekening wordt overgedragen aan de bureaucratische dictatuur van Brussel. Iedereen zegt dat dit nooit zal gebeuren maar er is al zoveel gebeurd wat niemand voor mogelijk had gehouden.
We betalen ervoor en steeds meer, een naheffing op de contributie van een half miljard is niets voor de EU en wij zijn verplicht te dokken dankzij het ESM verdrag. Ze willen je mening niet horen maar wel je centen. Zolang we in de EU blijven, kunnen we ook de discussie over de legalisering van wiet niet voeren. Het wiet beleid van Nederland ligt binnen de EU al moeilijk genoeg. Nu kan de wiet zonder ook maar één enkele grenscontrole vanuit Nederland naar Griekenland reizen en, er komt een dag dat men die situatie niet meer gaat handhaven. Dan wordt wiet in alle opzichten verboden en worden die onschuldige gebruikers tot criminelen gedegradeerd. Met de wet in de hand zal men die gebruiker of bezitter van wat stukjes plant geweld aan doen, zijn vrijheid beperken tot de muren van een gevangenis en zijn leven ruïneren.

Waarom? Omdat wij geen enkele controle kunnen uitoefenen binnen een systeem waar de belangen van de macht gelijk aan die van multinationals zijn. Er wordt een slordige 80 Euro per maand aan gezondheidszorg per Nederlandse burger uitgegeven. Dat alleen is al ruim 16 miljard per jaar aan pure waanzin waarin je gedwongen participeeert als Nederlandse burger. Je hoeft daarom niet gezond te zijn zolang je maar kunt werken en, als je niet meer kunt werken wordt je afgeschreven en wordt de rest gedwongen voor je peperdure behandelingen te betalen. De vraag is niet: “Wat moet je doen?” De vraag is: “Wat gaan wij doen voordat het te laat is?”
Het is een illusie dat het ooit wel weer beter zal worden, het is een droom dat er een dappere politicus zal opstaan en dat hij je gaat redden, we zullen het zelf moeten doen of het moeten laten gebeuren zoals de macht het graag wil. Mark Rutte wilde de Nederlandse stemmer na het referendum schofferen door eigenlijk gewoon te tekenen. Hij heeft het iets anders verpakt maar, daar kwam het wel op neer. Dat is een daad die je al crimineel kunt noemen als je niet naar de Nederlandse maar naar de universele wetgeving kijkt. Er bestaan geen volksvertegenwoordigers in Nederland, slechts lakeien van de macht die hun acties aanpassen aan de wensen van Brussel. Je leeft niet in een democratie omdat je je muil open mag trekken zonder dat iemand naar je luistert, je leeft in een dictatuur omdat je een beleid wordt opgelegd waartegen je ondanks je protest gewoon aan hebt te voldoen.

De Legalisering van de wietteelt zou een grote stap vooruit zijn voor een land waar vrijheid weer betekenis krijgt.

Eén gedachte over “Handel in drugs is handel van de staat

  • 08/12/2020 om 22:18
    Permalink

    Ik heb het altijd al gezegd er zit meer achter het gebruik van drugs. Toen ik jong was kwam het opzetten niemand deed er iets aan. Een goede aanpak en het was van de baan. Zo heb ik altijd gezegd daar valt voor de regering veel te verdienen. Ik ben blij dat ik er altijd vanaf heb kunnen blijven. Mijn zoon en dochter niet. Zoon al lang clean dochter nog steeds niet helemaal maar gaat nu wel een hele tijd goed. Ook schoonzus daaraan verloren. Hoop dat dit kabinet helemaal opgedoekt word liever vandaag dan morgen

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Vandaag zijn de Demmink verhoren op Twitter omgedoopt tot #pedoverhoor. De omvang van deze zaak laat zich nog raden maar, de macht wankelt in de pedocratie van Nederland, dat is…