Hollywood elite betaalt een half miljoen Dollar om kind op juiste school te krijgen

De Elite in de VS gaat met de billen bloot . Hoog aangeschreven instituten blijken kinderen van welgestelden middels fraude toe te laten en benadelen daarmee de mensen met minder financiële mogelijkheden. Als je eerlijk en arm bent dan heb je minder mogelijkheden de top te bereiken in het land van de ongekende mogelijkheden. Nu wordt duidelijk waarom. Prestige wordt met geld gekocht en laat zich als investering uitbetalen. Dat betekent dat het geld bij hen blijft hangen die al niet eerlijk zijn en dat begint met de plekken waar het leiderschap van Amerika gekweekt wordt. Dit is corruptie by design en weerspiegelt de samenleving in de wijdverspreide fraude waaraan de wereld ten onder lijkt te gaan.

 

 

In de VS is het belangrijk voor je carrière naar welke school je gaat. Kom je van een prestigieuze school, dan heb je voorrang bij het verkrijgen van de beste baantjes. Aanzien betaalt beter dan prestaties en dat gaat twee kanten op. De scholen en universiteiten functioneren binnen een commercieel systeem en dat betekent dat een school met meer aanzien bijna automatisch meer en makkelijker fondsen kan werven. Omdat die scholen beter in de slappe was zitten kunnen ze vervolgens leerkrachten aantrekken die zich in de maatschappij op hun vakgebied bewezen hebben. Dit soort leerkrachten hebben vaak een celebrity status, hetgeen ook weer status aan de studie geeft.

Dus, het is voor de ‘Kids in America’ belangrijk toegelaten te worden tot de beste universiteiten. Het is voor de ouders van deze kids ook belangrijk, niet alleen door de liefde die zij voor hun kinderen ervaren maar, het geeft hen ook status als hun kinderen tot prestigieuze scholen worden toegelaten. De universiteiten waar hun kinderen worden toegelaten zeggen iets over henzelf. Je bent geslaagd als ouder als je kind goed terechtkomt. Iets dat iedere ouder wil. Een doel van dat ouderschap is een succesvol nageslacht. Door velen wordt dit succes in het vergaren van maatschappelijk succes vertaald, geluk in het leven moet zo’n kind zelf maken.

 

 

“Je moet van goede huize komen”, is een gezegde dat wij in Nederland kennen. Het zegt iets over je afkomst, het zegt iets belangrijks over die ouders. Het is vrij onwaarschijnlijk dat de aardappeleters van van Gogh intellectuelen als kinderen voortbrachten. Je verwacht van intelligente mensen dat zij intelligente kinderen voortbrengen. Wordt je kind tot Harvard toegelaten, dan zegt dat iets over de ouders die het kind hebben voortgebracht. Een prestigieuze opleiding van het kind streelt de ijdelheid van ouders en, als die ouders geld hebben dan wordt daarin geïnvesteerd.

Van jongs af aan kunnen kinderen al professioneel gecoacht worden om tot zo’n school te worden toegelaten. Er worden op jonge leeftijd al cursussen en allerlei sportprogramma’s voorgesteld door coaches. Dit soort coaches weten waar de instituten naar kijken en om het ‘geluk’ wat te manipuleren worden tal van dure zomerprogramma’s in elkaar getimmerd.
De opleidingsinstituten kijken echter ook naar de SAT en CAT scores. Dat zijn tests waarop algemene ontwikkeling en intelligentie worden onderzocht. Ben je zo dom als een deur, dan wil zo’n school je niet hebben omdat dit leidt tot een vervuiling van hun statistieken. Dus, je moet getalenteerd zijn, je kunt zelfs niet al te slim zijn en toch worden toegelaten op basis van je sportprestaties. Voor de scholen zijn de prestaties van hun sportteams belangrijk dus worden kinderen ook op zogenaamde sports-scholarships aangenomen.

 

 

Er zijn dus verschillende manieren waarop het systeem te manipuleren is om toch op zo’n school te te komen. Zeker als je geld hebt. Daarom zijn ook de meest prestigieuze instituten elitair en een broeinest van aankomende corruptie. De meest vooraanstaande scholen zijn Yale en Harvard. Onderzoek vervolgens maar waar de Amerikaanse elite is ‘opgeleid’. Corruptie brengt corruptie voort. Corrupte ouders die het systeem met grote bedragen het systeem manipuleren, brengen kinderen voort die moreel zelden sterker zijn dan zijzelf. Nu is tot grote schrik van CNN gebleken dat deze corruptie is blootgelegd. Met verslagen gezichten hebben ze afgelopen nacht gerapporteerd over deze criminaliteit en natuurlijk moesten woorden als “white privilege” en “racism” vallen. Het meest pijnlijke voor CNN is dat de fraudeurs tot dezelfde elite behoren als de CNN kopstukken zo graag adoreren.

 

 

Hollywood acteurs hebben fraude weten te plegen met de SAT en CAT scores van hun kinderen. Sport coaches zijn omgekocht om tot een positief oordeel te komen voor toelating tot de scholen. Er zijn grote donaties gedaan aan stichtingen en aan scholen om maar kinderen geplaatst te krijgen. Het enige dat nodig is geweest is geld, veel geld. Dat vind je in Hollywood, bij grote bedrijven waar de top miljoenen salarissen ontvangt en ook in politieke kringen. In de Amerikaanse politiek hoef je niet bijzonder intelligent te zijn om toch een invloedrijke positie te verwerven. Een goede school en een opstapje in de vorm van geld om je campagne te financieren doet een hoop. De onthulling over deze corruptie die nu is blootgelegd staat nog slechts in haar kinderschoenen. Iedereen wist het maar, niemand pakte het op. Nu wel en, dit gaat leiden tot een schokgolf in Amerika.

Plotseling wordt duidelijk waar het ‘leiderschap’ in de VS van gemaakt is. Dit is een belangrijke reden waarom de corruptie zo diep op de maatschappij heeft ingegrepen. Moreel corrupte ouders brengen kinderen voort met een soortgelijk waardepatroon. Liegen en bedriegen wordt daarmee de norm en, dat maakt dat soort mensen ook makkelijk te chanteren. Het gebrek aan moraliteit waarover deze mensen en hun nageslacht beschikken maakt dat zij zich makkelijk tot misdaad zullen laten verleiden als zij denken hiermee weg te komen, dat zit diep verweven in de Amerikaanse maatschappij maar, niet alleen in Amerika.

 

 

Kijken we naar Nederlandse politici, dan hebben de meest prominente figuren hun studie in Leiden gedaan. De Nederlandse ministeries, zeker justitie, zitten vol met Minerva leden. Minerva mag je vergelijken met Skull & Bones van Yale in Boston maar dan op een polderniveau. Het zijn corrupte mensen die hun eerste loyaliteit aan iets anders geven omdat ze moreel corrupt zijn. Het is een sekte die zichzelf de posities bezorgt om de touwtjes in handen te houden ten koste van het algemeen belang. Dat gebeurt in de VS en dat gebeurt hier evengoed.

 

Den Haag, 26 oktober 2017.
Het kabinet-Rutte III en koning Willem-Alexander staan op het bordes bij Paleis Noordeinde in Den Haag.

 

De zaak in de VS gaat nog even groeien. Tot nu toe zijn er een slordige 50 mensen opgepakt waaronder bekende gezichten die ook hier op de buis te zien zijn geweest. Op valsheid in geschrifte kan in de VS zomaar twintig jaar gevangenisstraf worden uitgedeeld en met dat gegeven zal een wezenlijk deel van de Amerikaanse elite op dit moment angstige tijden beleven.
Trekken we dit breder, dan weten we waar dit vandaan komt. Dit is het echte offensief dat op de Deep State is geopend. De macht van Hollywood over het publiek loopt de zoveelste deuk op. Steeds meer begint duidelijk te worden hoe corrupt en immoreel die zogenaamde Hollywood elite is. Dat terwijl deze lieden nu al ruim twee jaar op de president van Amerika afgeven. Dit is slechts het begin.

Op hetzelfde moment zien we de Democrats als partij uit elkaar vallen. Nancy Pelosi heeft aangegeven dat Trump de moeite van het impeachen niet waard is, Robert Mueller en zijn rapport willen ook maar niet openbaar worden, hetgeen de gehele partij enorm verdeelt. Nu schreeuwen ze allemaal het rapport te willen zien, straks zal wellicht alles gepubliceerd worden, ook de methodes die Mueller heeft gebruikt om tot resultaten te komen.
Ondertussen is de partij geïnfiltreerd door een nieuwe groep van radicale socialisten. Cenk Uygur van de Young Turks, een links alternatief kanaal dat onder andere door stichtingen van George Soros ondersteund wordt, heeft aangegeven hoe hij dit ging doen en, hij heeft wat extreme linkse coryfeeën zoals Ocasio Cortez naar binnen geloodst. Wil je weten hoe dat waarschijnlijk zit, bekijk dan de onderstaande video.

 

Amerika bevindt zich in een burgeroorlog waarin meer dan twee partijen strijden. De kracht van de oude partijen verdwijnt en nieuwe krachten proberen de macht over te nemen. De heersende elite is in strijd met een nieuwe groep die zich als politieke terroristen laten omschrijven. De waanzin slaat steeds verder toe en het lijkt er zelfs op dat dit door de FED wordt aangestuurd. De hele klimaatwaanzin komt vanuit het private centrale bankwezen waarmee men denkt op een nieuwe manier controle over de wereld te krijgen. Ondertussen vecht Trump hard voor de soevereiniteit van de VS door controle over de grenzen te krijgen. Dit zijn niet alleen de fysieke grenzen maar, iedere vorm van buitenlandse invloed op de handel en wandel van de Verenigde Staten. Deze strijd vindt op vele niveau’s plaats. De berichtgeving in de VS staat onder controle van de FED, die regelt dat via de CIA en andere organisaties. Die mediakanalen worden steeds ongeloofwaardiger gemaakt. De Hollywood elite heeft ook een media macht, wat deze mensen zeggen wordt als waarheid geconsumeerd. De politieke elite wordt met de grond gelijk gemaakt en straks zullen we ook grote industrieën in het vizier krijgen.

Het hoort bij een strategie die gevolgd wordt. De mensen binnen de Trump administratie vervullen een specifieke functie waarvan zijzelf op een dieper niveau niet op de hoogte zijn. Lieden als Pompeo en Bolton tonen de vaak de wensen van de Deep State. Dat pad lijkt Trump in bijvoorbeeld Venezuela te volgen. Het is echter niet te zeggen wat de toekomstige oplossing voor Venezuela is. De grote drie, China, Rusland en de VS zijn alledrie met dit land bezig en de publieke stelling die gecommuniceerd wordt kan heel anders zijn dan hetgeen achter de schermen plaatsvindt. Trump is niet de enige die van de private centrale bank af wil, dat wil China ook en de Russen hebben dit al voor elkaar gekregen.
Op dit moment is er geen uitkomst te voorspellen behalve dat Trump het op de FED heeft gemunt. De FED voorzitter heeft 2 dagen geleden een interview gegeven bij het programma 60 minutes dat barst van de soundbites die Trump gaat gebruiken. Het publiek gaat leren dat de wereld wordt bestuurd door een handjevol bankiers die alleen maar armoede, geweld en ellende brengen.

 

 

Verwacht de komende tijd steeds meer onthullingen die je niet in de krant zult lezen. De wereld gaat wakkergeschud worden met steeds meer en steeds schokkendere onthullingen. Het is even wachten geweest. Na de inauguratie speech van Trump bestond er geen twijfel over dat dit ging gebeuren. Vervolgens hebben we Trump alleen maar zien incasseren. Achteraf gaat dat helemaal nergens over en ondertussen is er alleen maar informatie gewonnen via alle spionage systemen die tegen hemzelf zijn gebruikt. De media is als “FAKE NEWS” weggezet en ook dat lijkt tractie te hebben. Dit is door gedruppeld in het gehele westen. Dat maakt ook dat de strijd in Amerika voor onze toekomst belangrijker is dan de aankomende verkiezingen. Ook wij gaan steeds meer zien hoe wij in vele opzichten gespiegeld aan de Amerikaanse samenleving zijn of andersom.

2 gedachten over “Hollywood elite betaalt een half miljoen Dollar om kind op juiste school te krijgen

 • 17/07/2020 om 13:22
  Permalink

  Ik zie ook verbindingen tussen China,Rusland & US omtrend hun afkeer tegen (neoliberale) onafhankelijke centrale banken.
  Zie ‘The Princes of the Yen’ (of lees het boek) voor meer informatie.

  Mijn inschatting is dat daardoor ook een oorlog om puur een griepvirus buiten kijf staat.
  Ongeacht virus, China moet producten aan Amerika kunnen blijven verkopen, anders implodeert de boel daar. Het is nu juli 2020, waarin het gezicht van het neoliberalistische monster alsmaar zichtbaarder en perverser word (BLM die uiteindelijk zichzelf marxistisch verklaart).

  > “De mensen binnen de Trump administratie vervullen een specifieke functie waarvan zijzelf op een dieper niveau niet op de hoogte zijn”

  Het lijkt er soms inderdaad op dat Trump kiest voor gecontrolleerde oppositie binnen eigen partij.
  Fauci is nog de enige met WHO/Gates conflict of interest, en die lijkt er nu straks ook uit te vliegen.
  China’s betrokkenheid bij WHO lijkt minder prio te hebben voor Trump, dan zn eigen tuintje op orde te krijgen.

  Bijzonder van deze krachtmeting, is dat zelfs op Netflix de pedocratische aap uit de mouw komt “Eppstein – The Filthy Rich”.
  Combineer dat met een lockdown, en iedereen researched via internet ineens hoe groot dit alles is.

  Beantwoorden
 • 14/03/2019 om 12:08
  Permalink

  Prachtig kerel, heerlijk stuk waarvan ik het positieve zie.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Je zou het grappig kunnen noemen als het niet zulke enge vormen aannam. Waar hebben we het over? Die verschrikkelijke Baudet natuurlijk. Mensen in linkse kringen gaan echt helemaal over…