In Frankrijk geldt de noodtoestand

Terwijl onze ogen op de gebeurtenissen rond Syrië, Turkije en Rusland zijn gefocust, is Frankrijk in een authentieke politiestaat veranderd. In Frankrijk zijn de sinds de aanslagen meer dan 300 mensen uit hun huizen gesleept omdat men nu alle anti overheidsgeluiden als een daad van terrorisme gelden. Het Franse internet wordt gecensureerd, sommige buitenlandse publicaties zijn niet langer verkrijgbaar via de Franse netwerken en men pakt zelfs 25 ‘Climate Change’ critici op omdat zij verkondigen dat de klimaatverandering wordt aangegrepen als middel voor verdere toekomstige onderdrukking van de burger.
De klimaattop komt eraan en organiserend land Frankrijk wil geen geluidje horen dat de burger zou kunnen ontwaken aan de draconische maatregelen die op die top over ons zullen worden afgeroepen. Op dit moment is alles wat overheden voor ons gaan beslissen ongeloofwaardig geworden. We weten dat ze ISIS steunen om Assad weg te krijgen. We weten dat we aan de opstand tegen Assad de, voor EU-landen zo problematische, vluchtelingenstroom te danken hebben. We herinneren ons nog dat onze regering een paar maanden geleden de grenzen wagenwijd open wilde houden en nu wil onze Mark precies het tegenovergestelde.

De EU wilde aanvankelijk ook alle grenzen nog verder opengooien. De vluchtelingenstroom nam echter af want ISIS kwam onder een steeds grotere druk van de Russen te staan. De vluchtelingen die nu de Turkse grens nog halen zullen voor een groeiend deel uit ISIS strijders bestaan. De EU levert graag haar bijdrage aan alle vormen van ellende. Probeer nu nog maar eens één argument te vinden waaruit blijkt dat we voordeel hebben van ons EU-lidmaatschap dus, de EU geeft 3 miljard aan de Turken om de vluchtelingen van ISIS van een trainingskamp en nieuwe wapens te voorzien.
In Frankrijk is de noodtoestand afgekondigd, en net zoals de Patriot Act in de VS zal deze toestand waarschijnlijk blijven bestaan. Uiteindelijk gaan we dit totalitaire systeem zich door Europa zien uitbreiden. We zien Duitse burgers zich bewapenen tegen een stroom immigranten en uiteindelijk zal ook Duitsland een drama kennen dat een gelijke sfeer zal uitademen als de aanslagen in Frankrijk. Stuk voor stuk zal de vrijheid van meningsuiting worden overvallen door de afgekondigde noodtoestanden in verschillende Europese landen.

Die vrijheid van meningsuiting is het laatste wat deze schijndemocratie nog biedt om haar corporatistische aard mee te verhullen. De vrijheid van meningsuiting zal beperkt worden en het antigeluid zal verstommen tot een onhoorbaar gemompel bij de koffieautomaat in de kantine van de zaak. De democratie zal een gelijk niveau kennen als ooit in de DDR gangbaar was en misschien wordt zelfs het woord ‘vroeger’ verboden.
De EU zal zich opnieuw uitvinden in de Europese federatie. Landen zullen ophouden te bestaan en opgedeeld worden in regio’s. Stemmen zullen we blijven doen maar, de keuze zal beperkt zijn. Dat wordt dan weer zo’n gemak gebracht door ons Europa. Momenteel moet iedereen in Frankrijk zijn bek houden want, de klimaattop moet soepeltjes verlopen. Geen geluid over de waanzin klimaatproblemen op te lossen met extra belastingmaatregelen. Het leven gaat duurder worden na de klimaattop dus, zullen we nog meer moeten verdienen en het probleem, als dat er echt is, daarmee vergroten. Deze waanideologie mag geen tegengeluid krijgen en de noodtoestand komt als geroepen om dit geluid te dempen.

Uiteindelijk zullen schrijvers van publicaties als deze geen plek meer hebben binnen de EU. De VS lijkt om soortgelijke redenen uitgesloten. Het geluid van echte oppositie zal uit deze maatschappij verstommen tot wat onderling sjagereinig gemompel ergens in een badkamer met de kraan aan. We zullen onze buren niet meer kunnen vertrouwen, we zullen niet weten wie er voor de staat werkt. We zullen met steeds minder geld moeten blijven uitkomen om onze groeiende lasten te betalen. Het gaat hard en steeds harder. Het totalitaire corporatisme heeft haast omdat het al teveel van zichzelf heeft laten zien.
Gelukkig voor dit systeem zijn er genoeg mensen die zich niet voor de politiek interesseren. Het zal hun tijd wel duren of ze berusten in hun eigen machteloosheid hier tegen op te treden. Stel dat je iets organiseert, dan sta je alleen en niemand gaat uit protest alleen op het daartoe aangewezen Malieveld staan.

Wie had ooit kunnen bedenken dat Rusland het bolwerk voor de toekomstige vrijheid van meningsuiting zou worden? Het wantrouwen jegens Rusland daalt met het uur en dat is niet zo vreemd, we kunnen de Russen maar niet betrappen op liegen terwijl onze eigen overheden niets anders doen.
We denken dat Mark Rutte de schuldige aan dit alles is maar, als Mark gaat wordt de volgende Mark naar voren geschoven. Geen Wilders, Roemer of Pechtold die je gaat redden want, zij zijn allemaal onderdeel van het zelfde systeem. Niemand die de band met de EU wil breken voordat de EU ons als land gebroken heeft. We staan steeds dichterbij dat breekpunt terwijl we alleen maar hopen dat het niet zo is.

We hebben hoop, gebaseerd op niets anders dan de angst de waarheid onder ogen te moeten zien. De waarheid is dat onze angsten werkelijkheid gaan worden als we te bang blijven om iets te ondernemen. We zijn nu al te bang om de waarheid te delen, omdat de waarheid is geëvolueerd tot een complottheorie. We kunnen onze buren, vrienden en collega’s onmogelijk laten weten dat onze wetenschap afwijkt van hetgeen gepresenteerd wordt op tv. We zijn bang voor alles, we zijn bang iets te verliezen. We zijn verlamd door angst en zullen alles verliezen omdat we uit die angst helemaal niets ondernemen.
Een hoop mensen zullen instemmend knikken maar, niet meedoen aan de verspreiding van een waarheid die alleen de informatie uit de media koppelt tot een nachtmerrie in wording. De meesten zullen wat bleekjes doorklikken op wat positievere berichten want, zo leuk is dit allemaal niet.
Straks bij de koffieautomaat mag je nog even mompelen tegen je collega dat je het allemaal al jaren geleden hebt zien aankomen. Je wist het en deed niets …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Als je nog twijfels had over de goede intenties van de EU, dan is het wel aardig om heel even de krant te lezen. “Miljarden en visumvrij reizen voor Turkije”,…