JC praat met buitenaardsen

Velen hebben het natuurlijk al gezien en gehoord maar, zelfs buitenaardsen maken zich nu zorgen over de toekomst van de EU. Ja, JC Juncker praat met aliens. Hij schuift met enige regelmaat aan de interplanetaire onderhandelingstafel om ook met hen Europese zaken te bespreken en onlangs hebben de leiders van andere planeten hun bezorgdheid uitgesproken over de voortgang van de EU.
Dat laatste is natuurlijk volkomen terecht, de EU van Juncker weet overal een puinhoop van te maken. Nog nooit is de bevolking van Europa zo tegen de EU geweest als nu en, schijnbaar heeft dit ook wat buitenaardse wenkbrauwen doen optrekken. De club van Juncker blijft de kraan van de democratie maar verder dichtdraaien en dat leidt nu tot een groeiende continentale onrust die wellicht met gemak op andere planeten kan overslaan. Het mag dus niemand verbazen dat ook de buitenaardsen JC op de vingers tikken.

Laten we even eerlijk wezen, het is allemaal onze eigen schuld. Iedereen weet dat JC waarschijnlijk van kinds af aan al lijdt aan grootheidswaanzin. Zijn voorletters verwijzen al naar de hoop die zijn ouders voor hem hadden. Iedereen die zijn kind bestempeld met de initialen van de geestelijk leider van de westerse beschaving, legt teveel druk op jonge schoudertjes. In Luxemburg heeft men nog jarenlang olie op dat vuur gegooid door hem maar tot premier te blijven verkiezen. Vervolgens is zijne Goddelijkheid doorgegroeid naar de functie van voorzitter van EU-commissie en daar heeft zijn mentale rekbaarheid een soort zwangerschapsstriemen opgelopen.
Jean Claude waande zich de reïncarnatie van Jezus Christus en liet de wijn rijkelijk vloeien omdat hij zonder enige moeite altijd weer meer kon maken. Zijn apostelen werden door hem in hun gezicht geslagen en, zoals het goeie volgelingen binnen het Christendom betaamt hebben zij niet terug geslagen. JC kon alles maken want hij was de God van Europa en zoekt nu buiten de aarde aansluiting met andere planeten omdat de aarde toch wat nietig is.

Tegelijkertijd is het bijzonder irritant om op een dergelijke wijze geïnformeerd te worden over het bestaan van leven buiten de planeet aarde. De statistiek heeft allang laten zien dat bestaan van buitenaards leven niet te ontkennen is. Van steeds meer planeten vermoedt men dat de mens daar kan leven en, als dat vermoeden bestaat, dan zou daar al weleens leven kunnen zijn. We zouden dat leven met wat voorzichtigheid moeten benaderen. We zouden daar mensen naartoe moeten sturen die een goede indruk achterlaten en niet een beschonken idioot met een God complex.
Verder valt het dan ook wel een beetje rauw op je schedel, dat apostel Rutte nog geeneens de moeite heeft genomen zijn eigen kolonie met opstandige volgelingen te informeren over de sociale contacten die opperwezen Juncker buiten onze planeet onderhoudt. Dan voel je dat je niet het vertrouwen krijgt dat je als betaler van de wijn verdient. Het is alsof je de rekening van een feestje betaalt waarvoor je zelf niet bent uitgenodigd. Zelfs die kleine geste van apostel Rutte was genoeg geweest om een niet grotere hekel te krijgen aan de tempel in Brussel maar, ook apostel Rutte bewijst zich keer op keer als een valse profeet.

Wat dit verhaal tot nu toe aantoont is het ontbreken van gezond leiderschap binnen de Europese kerk. We dachten al langer dat er iets niet in orde was met JC en nu weten we dat zeker. Dat deze man voor de Marsrover uit zomaar tussen neus en lippen door vertelt dat hij met de leiders van andere planeten om de tafel zit, getuigd van een minachting voor de belastingbetaler die niet te verkroppen is. Wat daar bijzonder aan steekt is dat onze eigen apostel Rutte de man op handen heeft gedragen, samen met de overige presidenten van EU lidstaten.
Wat JC te melden had en opdracht toe gegeven heeft, wat zijn afkeuring kreeg en wat hij heeft toegejuicht, alle door hem genomen beslissingen komen op losse schroeven te staan door het zolang verzwijgen van het feit dat hij aan interplanetaire conferenties deelneemt. We zouden dit tot op de bodem moeten uitzoeken. Hoe kan het dat dergelijk groot nieuws door de open en democratische politiek van de EU achteraf op deze wijze nog even terloops wordt medegedeeld in het Europese parlement? Worden wij met z’n allen gerepresenteerd middels het leiderschap van zijne Goddelijkheid JC Juncker en zijn 10.000 apostelen in Brussel? Moeten we die zorgen van die buitenaardsen niet wegnemen en die EU gewoon totaal afbreken want, er is duidelijk een enorme kloof tussen Brussel en de Europese mens. Je kunt als burger ook geen vertrouwen hebben in een apparaat dat de mentale gesteldheid deze Messias verborgen houdt. Dus afgezien van de waanzin van het Brusselse beleid, kunnen we als Europa geen leiding accepteren van iemand die van water wijn maakt, daarmee zichzelf en zijn vrienden bedruipt en vervolgens met een dubbele tong zijn buitenaardse buddy’s te woord staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
We spraken onlangs Jaap de Hoop Scheffer nog over de oorlog in Irak. De Hoop Scheffer ontkende stellig dat deze oorlog een illegale oorlog was. Meneer de Hoop Scheffer “heeft…