KLM is een akelig bedrijf

KLM is zeker sinds het einde van de tweede wereldoorlog bewezen een akelig bedrijf. De KLM is enorm druk geweest met het exporteren van nazi’s naar de VS en naar het geboorteland van onze koningin. Dit alles ging onder leiding van de toen o zo populaire prins Benno der Nederlanden maar, daar zwijgen we liever over. Het is gebeurd, het was ooit en nu is alles anders. Toch?
We mogen Camiel Eurlings toch dankbaar zijn dat hij KLM heeft geprobeerd te nekken, al denk ik dat dit een geldput wordt waar de staat straks nog miljarden in zal laten verdwijnen. Nee, de KLM is een beetje een vies bedrijfje. De braafste van de klas die nooit zal zeggen wat de meester met de kinderen in het stookhok doet. De meester is voor de KLM de staat en, nu mag de KLM zelfs een rolletje spelen in de staatspropaganda alsof het om de hoofdrol in het schooltoneel gaat.

Op basis van een briefje van een canadees Oekraïense reiziger gaat KLM een Russische pianiste uit haar playlists weren. Dit briefje vertelt dat de pianiste een kant heeft gekozen in de burgeroorlog in Kiev. Valencia Lisitsa heeft de kant gekozen van de separatisten. Zij scheldt op het machtsbolwerk van Kiev met sterke woorden zoals “Hondepoep”, “Varkens” en “Nazi’s”. Allemaal termen die eigenlijk prima passen bij het door de EU gesponsorde regime. Je weet wel, van Balen en Verhofstadt met een stel hakenkruis monsters op een podium in Kiev. Daarna sloeg de vlam echt in de pan, werd er een coupe gepleegd, en ontstond er een burgeroorlog.
Valencia heeft nog gespeeld in Donetsk, een stad die door de separatisten verdedigd wordt tegen de nazi’s van Kiev, op de herdenking van de inval van nazi Duitsland in Rusland. Dit briefje spreekt schande over haar uitlatingen richting de aanhang van Kiev. Het symphonie orkest van Toronto heeft zelfs haar boekingen hierdoor afgelast en de KLM zou volgens deze reiziger hetzelfde moeten doen. Voor deze Canadees Oekraïne reiziger is duidelijk dat de separatisten verantwoordelijk zijn voor het drama met MH-17. Dat is hetzelfde verhaal als de VS, de EU en de staat der Nederlanden ons zo graag wil laten geloven en zij worden daarin gesteund door massa media.

Inna Thorn, a Canada-based Ukrainian, wrote to KLM:
I traveled this August with KLM‬ from Canada to Netherlands and then to Ukraine and was appalled to see Valentina Lisitsa‬ being featured in your in-flight entertainment.
This year Ms. Lisitsa contract and concerts were cancelled by the Toronto Symphony Orchestra because of her heinous tweets where she calls Ukrainians “dog shit”, “pigs”, “nazi” and celebrates terrorists responsible for taking down MH17‬ and killing close to 300 people on board including nearly 200 Dutch citizens*.
I am certain the Dutch airline company KLM will reconsider their decision about including a xenophobic performer in their entertainment programming after being informed about Ms. Lisitsa’s other performance. Thank you for your attention to this matter.

Valencia heeft een kant gekozen en dat is volgens onze autoriteiten niet de juiste. Daarom wordt Valencia uit de playlists van de KLM geboycot. De KLM geeft daarmee aan de kant van Kiev te hebben gekozen nog voor het onderzoek is gepubliceerd. Dit is sinds MH-17 een heel gebruikelijke gang van zaken en werd toen ingestoken door de media en ‘man of that moment’ Frans Timmermans. Timmermans heeft met zijn gejank bij de VN gewezen op de separatisten want de regering van Kiev kan dit gewoon niet gedaan hebben. Bij de coupe in Oekraïne hebben allerhande westerse clubjes zich ingemengd om het geheel voor elkaar te krijgen. De coupe is gelukt maar heeft het land in tweeën gereten. Daar hadden Frans en zijn vriendjes niet op gerekend.

De steun aan de regering van Kiev is een schande. Het leger heeft de mensen in oost Oekraine bestookt met alles wat ze hadden. Straaljagers hebben woonwijken gebombardeerd en de bevolking moest gebukt gaan onder constante artillerie beschietingen. De regering in Kiev is op illegale en niet democratische manieren aan de macht gekomen en haar gedrag tegen haar eigen bevolking wordt door het westen gesteund. Als het aan Ome Frans en zijn vriendjes had gelegen, dan hadden we de eerste versie van het Europese leger er op afgestuurd. Het geheel maakt ons als land medeplchtig aan moord op een groep mensen die niet bij een stelletje fascisten wilden horen. We zijn besmet geraakt, vies, besmeurd met het bloed van mensen die net zoals wij in veiligheid willen leven.
De redenen waarom dit gebeurt zijn politiek. Politiek geeft niets om mensen maar om het behalen van doelen in een veredeld stratego spelletje. Frans Timmermans, Mark Rutte en de rest van het gehele politieke spectrum doet hier in mee. Ook zij die zwijgen dragen schuld, misschien wel juist zij die zwijgen.

Valencia zweeg niet. Zij ziet de smeerlapperij voor wat het is. Zij is nu een gevierd pianiste die haar roem te danken heeft aan Youtube. Ondanks haar succes durft zij zich politiek uit te laten en de KLM laat haar daar de prijs voor betalen, terwijl het met muziek niets te maken heeft. De KLM heeft een politieke stelling ingenomen terwijl het slechts een corrupt bedrijfje is. We zouden de KLM als dusdanig moeten behandelen en moeten boycotten omdat de KLM zich tegen de vrijheid van meningsuiting keert. Waarschijnlijk heeft de KLM nooit iets tegen het Fidela regime gehad tot Maxima het land betrad. Toen moest Julio Poch het plotseling zonder direct bewijs ontgelden omdat we omwille van Maxima d’r vader moesten laten zien dat het Fidela regime onze goedkeuring niet had. Het is een vies bedrijfje dat KLM en ik zal er nooit meer mee vliegen. Dat afgezien van het feit dat je elders goedkoper af bent en beter geaccomodeerd wordt.

3 gedachten over “KLM is een akelig bedrijf

 • 29/08/2015 om 19:13
  Permalink

  Er zijn nog steeds een aantal rare verboden in dit land continent.
  Hitlers boek mijn kampf is verboden.
  De holocaust mag je niet ontkennen
  Maar wat frank en vrij wordt toegelaten is collaborative samenwerking met Nazisme door de politiek in EU verband

  En achteraf is het antwoordt: Met de kennis van nu was dat niet zo verstandig.
  Maxima komt weer weg, met hij is een beetje dom geweest, en Timmerfrans huilt zijn ogen kapot van neptranen en vlucht de pensioen vergetelheid in

  Beantwoorden
 • 29/08/2015 om 09:29
  Permalink

  KLM of NS, het waren beide vervoerders in dienst van de Duitsers met boter op het hoofd.
  Het zou me niets verbazen als de mogelijk gevonden goudtrein in Polen enkele NS symbolen bevat

  Beantwoorden
 • 28/08/2015 om 22:07
  Permalink

  Een uitstekend artikel. Het verwoordt alle politieke smeerlapperij op Nederlands en Europees niveau. En de Koning kijkt stug de andere kant op en gilt: Ministeriële verantwoordelijkheid.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Talloze foto’s en videobeelden zijn ons onder ogen gekomen maar hebben ons niet bereikt. We hebben het afgedaan als zijnde de wreedheden van de wereld, de mens is slecht en…