Koningshuis vuistdiep in de PEDOCRATIE

Vandaag zijn de Demmink verhoren op Twitter omgedoopt tot #pedoverhoor. De omvang van deze zaak laat zich nog raden maar, de macht wankelt in de pedocratie van Nederland, dat is de meest voordehandliggende conclusie die je voorlopig moet trekken. De naam Demmink was door de Telegraaf in 1993 al met pedofilie in verband gebracht en ook de naam van Joris Demmink kwam kwam voor in de Rolodex waaraan het politieonderzoek in 1997 zijn naam dankte. Ondanks dat de gevonden feiten er niet om logen is het gehele onderzoek abrupt beëindigd. De hele zaak werd van hogerhand gefrustreerd en is vervolgens in de doofpot beland.
De alternatieve media kon die doofpot echter niet ongemoeid laten en dus bleef het rumoerig omtrent de persoon Demmink. Steeds meer werd duidelijk dat de Nederlands justitie werd geleid door minstens één crimineel, maar het kwam nooit tot een hoorzitting en, zonder veroordeling blijft enig daderschap onbewezen. Het daderschap van Demmink kon dus nooit worden aangetoond zolang hij secretaris generaal van justitie was. De positie van Demmink is door de ministers en staatsecretarissen van justitie altijd beschermd met het excuus dat de aantijgingen meerdere malen zijn onderzocht en dat er nooit iets gevonden is. Ondanks alle rumoer rond Demmink werd dit door de kamer nooit serieus onderzocht en nu komen de harde feiten naar boven.

In de media is de zaak Demmink altijd afgeschilderd als het materiaal van complotdenkers. Dat blijkt volledig terecht. Nederland is ten prooi gevallen aan een elitaire club die van seks met kinderen houdt. Dit gebeurd al decennia lang en, als je kijkt wat er met dit land gebeurt, dan lijkt het nu te worden bewezen in een rechtszaal dat bestuurlijk Nederland absoluut geen plek heeft in de volksvertegenwoordiging verdient. Nederland is een PEDOCRATIE. Dit land wordt bestuurd door pedofielen die mekaars seksuele activiteiten allemaal als een soort zwaard van Damocles boven het hoofd hangen. Het beleid in dit land komt mede tot stand door de afpersing die dit strafbare gedrag automatisch in de hand werkt.
Ook het koningshuis komt niet ongeschonden uit de strijd. Prins Claus en zijn zoon Friso zijn vandaag in de rechtszaal opgegraven, zodat we konden leren over de hobby die zij deelden met de rest van de PEDO-LIGA. De gehele Nederlandse staat is chantabel en, dat is ook al eerder gebleken toen Claus in het begin van de jaren 80 in de VS was geweest. Het artikel “Linksgestrickt” laat geen spaan heel van de illusie dat Claus een aardige, zachte, hetero Prinz was. Nu blijkt Claus met die vriendelijke glimlach kinderen misbruikt te hebben en, dat toont aan dat dit land al heel lang in grote bestuurlijke problemen verkeert. Het kabinet heeft hemel en aarde moeten bewegen om de toen vermeende homoseksuele praktijken van Claus in de doofpot te krijgen en, deze affaire wordt in verband gebracht met CIA chantage en de plaatsing van kruisraketten in Nederland. Iedereen raakt besmeurd met de pedofilie van de staat.

 

Dit land is plotseling te smerig om aan te pakken omdat deze smet zich als een olievlek gaat uitbreiden. Er is nooit iets gedaan aan de handel in kinderen, dit was een elitaire hobby en we hebben geen idee hoeveel kinderen het leven hiervoor hebben moeten laten. Van één kind weten we bijna zeker dat hij het niet heeft overleefd. Manuel Schadwald is geronseld in Berlijn en naar Nederland gebracht. Hij is in Nederland verdwenen en, als je de verhalen mag geloven, aan boord van een zeilboot, net buiten de Nederlandse kust gestikt in het lid van een Nederlandse politieke figuur. Dat soort ongelukjes gebeuren als en stelletje hooggeplaatste pedo’s zich klem zuipen en vol snuiven. Manuel Schadwald is op 12 jarige leeftijd uit Berlijn verdwenen, gestikt in de lul van een lul en opgeruimd. NEXT!!!!
Dit soort daden zijn zo immoreel dat niemand zich kan voorstellen dat het nog erger kan. Het kan nog veel erger, als je alleen maar kijkt naar de wereldwijd opduikende verhalen van wat Satanistische sekten met kinderen doen. We leven in een wereld waar kinderen worden verbruikt door groepen volwassenen op de meest sadistische wijzen. De bewijzen bevinden zich in de getuigenverslagen van de slachtoffers die dit soort avonturen overleeft hebben, we kunnen ons alleen niet voorstellen dat het ook echt gebeurt. Het staat ook niet in de krant, de omroepen doen geen onderzoek en Hollywood maakt er weleens een film over. Dan behoren dit soort verhalen plotseling tot de realiteit van de fictie en is de wereld gelukkig beter. Als iemand dit voor een film kan bedenken, dan kun je er gerust op zijn dat het in een ernstigere vorm echt bestaat.

De verhalen die als complottheorie worden weggezet blijken plotseling meer waarheid te bevatten dan de geaccepteerde informatiekanalen ons ooit hebben laten weten. Onder druk van de alternatieve media is Demmink nu aan het vallen. De alternatieve media heeft nooit opgegeven dit onrecht aan de kaak te stellen. De journalisten met budgetten hebben nooit meer aangedurfd te kijken naar de zaak Demmink en hebben meegeholpen het lid op de doofpot te houden. Die deksel is vandaag open gegaan en, die pot moeten we ondersteboven houden tot het laatste eruit is. Deze zaak is slechts het begin van een serie processen waaruit uiteindelijk zal blijken hoe ontzettend corrupt dit land is.
Vandaag hebben we gehoord dat pedofilie als een ziekte zich heeft genesteld in het centrale zenuwstelsel van dit land. Het is niet alleen Demmink, er zijn heel wat kopstukken genoemd maar, er zullen er nog veel meer namen volgen. De namen die niet zullen worden genoemd, die verdienen nog steeds onze aandacht want, men heeft dit geweten. In de wandelgangen van het Binnenhof zal bekend zijn geweest wie wat op zijn kerfstok had en hoe je daar politiek beter van kon worden. Zeker als je Demmink de hand boven het hoofd gaat houden ben je vrij je aan de wet te onttrekken en de gevolgen daarvan zijn zichtbaar in Nederland.

De politiek heeft het misbruik van kinderen binnen eigen gelederen gedoogd en, dat maakt ze medeplichtig aan de gepleegde vergrijpen. Deze mensen zijn stuk voor stuk niet te vertrouwen in het bestuur van dit land. Alle besluiten die deze mensen hebben genomen zijn met een andere motivatie tot tand gekomen dan men van de volksvertegenwoordiging verwacht. Het is dus uit voor de politiek. Het zijn kindermisbruikers, ook al hebben ze niet actief deelgenomen. Ze hebben hiervan geweten en niets gedaan. Ze hebben niet hun achterban geïnformeerd, uit persoonlijke motieven waar zelfs angst een motivatie kan zijn. Als je bang bent om dood te gaan, dan moet je niet doen alsof je voor je achterban je kop op het hakblok zou leggen en, daarmee diskwalificeert iedere politieke partij zich van het mogen produceren van volksvertegenwoordigers.
Nu kunnen we misschien ook iets beter begrijpen waarom we in de Euro zijn belandt en vervolgens direct bestolen zijn. Nu kunnen we makkelijk zien waarom we stapje voor stapje de controle over eigen land verliezen aan de EU. We zijn niet vertegenwoordigd maar verkocht als vee binnen de pedocratie, aangevoerd door het koningshuis. Daarom wordt er ook zo voorzichtig met de Oranjes omgegaan. Daarom krijg je geen boete voor het gooien van een waxinelichthoudertje maar twee en een half jaar opsluiting. Daarom moeten de complottheorieën uit het klaslokaal bestreden worden want, als die kinderen al meer weten dan de leraar kan vertellen, dan is er iets heel erg mis in Nederland.

Kinderen die op school te horen krijgen dat Osama Bin Laden verantwoordelijk is voor het instorten van de ‘Twin Towers’, die raadplegen met gemak het internet en komen met vragen terug waar nog geen enkel officieel kanaal een antwoord op heeft. Gebouw 7 is door geen vliegtuig geraakt en was zelfs extra stevig omdat hier diensten in gehuisvest waren die van daaruit zouden opereren in het geval van crisis. Je hoeft niet lang te zoeken op “Building 7”, om de BBC reporter met het gebouw nog op de achtergrond, te zien en horen vermelden dat dit gebouw is ingestort. 10 minuten later stortte het gebouw plotseling in elkaar terwijl het door geen vliegtuig was geraakt. Kinderen weten dat het officiële rapport de complottheorie is en, dat wil men in het onderwijs tegen gaan.
Voor de elite breekt een tijd van enorme crisis aan. Ze kunnen dit niet meer onder de pet houden maar, ze kunnen ook niet toegeven. Een volksopstand zou het gevolg kunnen zijn. Hoe dieper je nadenkt over al die mensen die kapot zijn gemaakt door de staat, met de wetenschap dat dit soort lieden daar de aanjagers van zijn van, iets dat zo crimineel is dat met 1000 jaar gevangenisstraf niet te betalen is, hoe beter je je kunt voorstellen in wat voor een toestand we terechtgekomen zijn dankzij de getuigenissen van Koos van Woudenberg en Raphael Beth.

Dus Nederland, we zitten in een crisis. We moeten ons verzetten tegen de regelgever die de door hem gemaakte regel aan zijn laars lapt. We moeten onderkennen dat we worden geregeerd door criminelen van het smerigste soort en daar iets aan doen. De getuigenissen waren schokkend en live te volgen via Twitter @WeAreChangeRdam. Dat gaat de rest van de week nog door, nog vier dagen #pedoverhoren krijgen we voor onze kiezen en daarna zal iemand in Den Haag moeten reageren.
De volksvertegenwoordiging blijkt in ieder geval helemaal geen recht van spreken te hebben als het juist en onjuist gaat. Ondanks dat we dit al jaren weten, heeft Den Haag zich nu als zo ontzettend fout bewezen. We moeten nu eerst het totale ontslag van de tweede kamer accepteren en de paspoorten van alle hooggeplaatste ambtenaren innemen.
Deze hele zaak moet nu tot op de bodem worden uitgezocht middels een volkstribunaal want, nu moeten alle lijken uit de kast en het is na deze zaak niet meer wenselijk om daar de ambtelijke wegen voor te bewandelen. De zaak Demmink is het einde van de politieke elite, het einde van een EU-lidmaatschap en misschien een opstart naar een referendum democratie zoals de Zwitsers hebben in de republiek der Nederlanden. En ja, natuurlijk gaat Nederland zijn eigen geld uitgeven dat door het volk gemaakt, gebruikt en beheerd moet worden. Op weg naar betere tijden met de laatste nekslag voor de nog steeds heersende aristocratie.

33 gedachten over “Koningshuis vuistdiep in de PEDOCRATIE

 • 20/12/2020 om 12:59
  Permalink

  Dat ronde huis in Nunspeet is volgens mij afgebroken. Daar schijnen hele gruwelijke praktijken plaats te hebben gevonden.

  Beantwoorden
  • 05/02/2021 om 13:38
   Permalink

   en wie kwam daar heel vaak de nazi opa van rutte …en wie liet het afbreken in overleg met STAATSbosbeheer ook weer rutte…. toeval of wilde hij dna sporen van zijn nazi opa opruimen….

   Beantwoorden
 • 17/10/2020 om 21:57
  Permalink

  Dan is er nog niet de vraag geweest WIE Marianne Vaatstra vermoord heeft , en sinds kort vraag ik mij serieus af welke moordenaar heeft Nicky Verstappen vermoord….

  Beantwoorden
 • 11/08/2020 om 15:14
  Permalink

  En gelukkig is president trump bezig om die pedofielen netwerken op te rollen

  Beantwoorden
 • 17/07/2020 om 15:15
  Permalink

  Zoek alleen naar PATEO op internet en de beerput gaat voor je open. Dat ronde huis in Nunspeet staat er nog wel, maar er gebeurt volgens mij niets meer. Hoop ik !

  Beantwoorden
 • Pingback:Koningshuis vuistdiep in de PEDOCRATIE – Loyalist – HOE kan ik voor altijd leven

 • 03/07/2020 om 12:57
  Permalink

  Ach gun de nederlandsche schapen hun sprookjesherder. De koning is een symbool voor culturele binding. DNA doet er niet toe. Net zo schijn als fiat currency(€). Waarom betalen wij eigenlojk belastng voor de koning als de centrale bank onbeperkt geld mag blijven printen. Laten we het koningshuis direct uit de printer financieren dan kan het volk de belasting gewoon zelf houden.

  Beantwoorden
 • 01/07/2020 om 20:23
  Permalink

  Zo komt er uit de meest negatieve kwestie ook nog wel iets positiefs voort. De hele corrupte rotzooi moet in elkaar storten zodat er uit de puinhopen een nieuwe Hollandse staat kan verrijzen.

  Beantwoorden
 • 12/06/2020 om 11:54
  Permalink

  Helemaal waar op een puntje na, Juliana werd geruild, het kindje van Wilhelmina was een mongooltje. Een familie uit Soest had ook net een kindje gekregen, die twee werden omgewisseld. Prins Hendrik heeft later bij Juliana een dochter verwekt. Zij is een paar jaar geleden overleden in Eindhoven.

  Beantwoorden
  • 28/02/2021 om 10:21
   Permalink

   Op 11 maart 1927 heeft Juliana (1909 – 2004) het leven geschonken aan een meisje dat Marie Claire Roovers zou heten. Marie Claire is na na een ongelukkig leven gestorven in 1997.

   Beantwoorden
 • 01/11/2019 om 16:07
  Permalink

  Nu 1-11-2019

  Ondanks dat meer bekend is hult de media en politiek in stilzwijgen en blijft alles in de doofpot.

  De Nederlandse zombie inwoners zijn ook niet meer instaat deze info tot zich te nemen.

  Beantwoorden
 • Pingback:In verschillende lagen van de Europese bevolking, maar ook in de politiek, zien we “verwarde” mensen | E.J. Bron

 • 20/07/2019 om 23:01
  Permalink

  Kijk op Face Book bij princesse Jacqueline de Croÿ, Kompromat….over Demmink Ulrich, Dutroux etc. De verbanden tussen Demmink en de KGB en het misbruik van kinderen wat nu ook gebeurt door manipulatie van het weer. NWO

  Beantwoorden
 • 26/03/2019 om 14:22
  Permalink

  LS, koningshuis vuistdiep…is alweer DRIE jaar oud, en er is NIETS gebeurt… De lemen voeten van de keizer zijn ook zo ontzettend dik… Je kent er dus jaren tegenaan zeiken … en nog steeds blijft het bolwerk overeind.
  Is Thierry Baudet nu degene waar de hoop op gevestigd is…?
  Eens gelogen betekent blijven liegen, anders kost het je kop, de ANGST regeert ALLE levels in dit spel, er zijn slechts andere belangen, en degene die het sterkste is wint…

  Beantwoorden
  • 26/03/2019 om 14:54
   Permalink

   Beste Hans,

   Zolang het rechtssysteem in Nederland op zijn gat ligt is er weinig hoop dat er vanuit die hoek actie komt. Op dit moment is het nog onmogelijker tot serieuze vervolging over te gaan dan 3 jaar geleden. Toen zijn belangrijke getuigenissen gegeven en daarmee is de zaak afgeblazen. Er is geen recht in Nederland. Er is wel een groeiende onderdrukking. Het is niet vreemd dat het vallen van het recht en het verdwijnen van democratie samengaan.

   Beantwoorden
 • 28/02/2019 om 07:15
  Permalink

  ga maar eens diep zoeken op Google naar de zgn Oranjes en de pedo’s dan zal je schrikken want er staat heel veel wat verborgen op Google. En de zgn Oranjes zit geen druppel bloed van Oranje in want Juliana was een pleegkind omdat Wilhelmina geen kinderen kon krijgen

  Beantwoorden
  • 17/07/2019 om 14:24
   Permalink

   Juliana was gewoon een bastaard meid die verwekt is door een grootmeester, ene Sebastian de Ranitz, vertrouweling van Willem 3, omdat de vechtgenoot van Wilhelmina t.g.v. zijn syfilliss zelf onvruchtbaar was.

   Beantwoorden
   • 30/07/2019 om 09:53
    Permalink

    Dat had ik ook vernomen maar niemand die er ooit iets over vermeldt, behalve u in deze reactie.

    Beantwoorden
   • 28/02/2021 om 10:31
    Permalink

    ‘Moeder des vaderlands’ Wilhelmina (1880 – 1962) is verwekt door paleisadjudant jhr. Sebastiaan de Ranitz (1846 – 1916), omdat koning-gorilla Willem III (1817 – 1890) geen nageslacht meer kon verwekken a.g.v. syfilis. De Ranitz’ zoon Coen (1905 – 1983) studeerde met Juliana in Leiden en het viel omstanders op dat ze elkaar consequent aanspraken met neef en nicht. Juliana heeft in 1948 tot ieders verrassing haar halfbroer Coen benoemd tot burgemeester van Utrecht.

    Beantwoorden
   • 24/06/2021 om 22:18
    Permalink

    Je bent in de war met Wilhelmina, Wilhelmina kreeg een kind met het syndroom van Down, en dit kind is omgewisseld met een kind van boeren.

    Beantwoorden
  • 05/10/2020 om 04:13
   Permalink

   Dat was een pleegkind maar Juliana was pas bevallen en dat kind (de echte princes) hebben ze toen omgewisseld omdat het een downsyndroom had. De ouders van het gezonde kind bevestigen dat ook.

   Beantwoorden
 • 21/02/2019 om 20:43
  Permalink

  Ik sluit me aan bij de tekst die hierboven geschreven staan……in een artikel heb ik gelezen dat volgens de wet het “ Nederlands koningshuis” geen rechten meer heeft op welke titel dan ook nadat met de tweede wereldoorlog koningin wilhelmina is gevlucht en daarmee haar land in de steek heeft gelaten.p

  Beantwoorden
  • 10/07/2020 om 12:07
   Permalink

   juist dat heet deserteren soldaten kregen daarvoor de kogel en zij onder de mom van ik kan het volk helpen maar dan uit het buitenland

   Beantwoorden
  • 02/09/2020 om 20:16
   Permalink

   Dat klopt helemaal ,toen de Koninklijke familie uit Nederland vluchtte tijdens de oorlog , Daarmee hebben ze hun titel verloren .

   Beantwoorden
 • 21/02/2019 om 19:44
  Permalink

  Het ronde huis in nunspeet was vroeger ook een plek waar dit soort praktijken hebben plaatsgevonden en wie weet wat nog meer . het huis bestaat niet meer maar de historie ervan is een erg intressant onderwerp om op te zoeken

  Beantwoorden
  • 30/06/2020 om 17:07
   Permalink

   kijk maar eens bij pateo.nl pateo tv
   met johan oldenberger

   Beantwoorden
 • 20/02/2019 om 19:03
  Permalink

  Geweldig dat we de andere kant van oranje ook eens mogen kennen. Hoewel ik absoluut geen orjane fan ben. Ik ben nl van mening dat wat er nu zit er helemaal niet thuis hoort. Er zit geen druppel oranje in die familie. Bewijs krijgen we niet want die lui staan geen DNA af. Als je niks te verbergen hebt , waarom dan niet?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
De waanzin in de rechtszaal in Amsterdam neemt met rasse schreden toe tijdens de pedoverhoren. Het begon allemaal vanmorgen. Getuige A. de Jong had geen bezwaar te worden opgenomen door…