Libische vluchtelingen ontsnapten niet aan Gaddafi

https://www.youtube.com/watch?v=8rciD0wcAYY

Toen Gaddafi nog leefde waren er geen vluchtelingen die hun levens waagden om aan Libië te ontsnappen. Vandaag de dag zijn die vluchtelingen er wel en dan vraag je je af hoe dat toch mogelijk is. De Libiërs zijn bevrijd van hun verschrikkelijke dictator. Het westen heeft goed meegeholpen Libië kort en klein te schieten en de burgers de zo gewilde democratie gebracht. De Libiërs hebben wat ze wilden en nu slaan ze massaal op de vlucht. Sommige volkeren zijn duidelijk niet te helpen, al zijn je intenties nog zo goed.
Weinig mensen in ons land die de Libische problematiek nog kan schelen of zelfs begrijpen. De Libiërs zijn bevrijd van hun zo kwaadaardige dictator en zijn nu schijnbaar vrij om het land te ontvluchten. Ze willen, nu ze bevrijd zijn, natuurlijk allemaal graag in Europa wonen en daar zullen lieden als Geert Wilders wel weer een punt van maken. Velen zullen het nog met hem eens zijn ook, laat die Libiërs in hun eigen puinhoop leven, dan hadden ze maar niet hun Arabische lente moeten beginnen.

https://www.youtube.com/watch?v=AraW4avWHnE

Libië gold als het meest welvarende land van Afrika en voor Gaddafi was het er een dorre boel. Libië is gaan floreren onder Gaddafi en dat hebben we hier nooit geleerd. Gaddafi heeft zijn groene boekje uitgegeven toen hij aan de macht kwam en dat boekje is het lezen waard. Het beschrijft het Zionisme waar steeds meer bewoners van deze aardkloot aan onderdoor gaan. Het beschreef ook de gelijke rechten van vrouwen tegenover die van mannen en was zijn tijd eigenlijk vooruit. Uiteindelijk heeft hij Afrika willen bevrijden van het Rothschild Zionisme door met een Afrikaanse munt te komen gebaseerd op goud en dat heeft hij met zijn leven moeten bekopen.
Sinds de ‘bevrijding’ van Libië zie je die bevrijde mensen vluchten, dat is wat we met de bevrijding van deze slechte dictator bereikt hebben. Dit is een resultaat van de verbetering die wij gefinancierd hebben en, daar hoor je niemand over. Geen politieke partij die je vertelt dat de westerse interventie in Libië een daad was die dood en verderf heeft gezaaid, zonder dat de bevolking daarvan gelukkiger werd. Volgens het westen is de operatie gelukt. Bij het horen van het nieuws over de moord op Gaddafi sprong Hilary Clinton zelfs een gat in de lucht.

We hebben dit niet alleen Libië aangedaan maar, ook Afghanistan, Irak, en nu Syrië weer. We steunen oorlogen die daar worden uitgevochten door idioten van wapens te voorzien. We hebben last van de resultaten, angst om terugkerende Jihadisten die onze premier liever dood ziet dan levend en betalen ondertussen de wapens waarmee ze onschuldige mensen mee het land uit jagen als ze mis schieten.
De vraag is en blijft waarom we dit blijven steunen door onze goedkeuring geven aan een politiek systeem waarin alle partijen hierover zwijgen. Als de politiek zelf de waarheid niet onder ogen kan zien, waarom zou je dan blijven stemmen? Komen dezelfde partijen dan niet terug in de kamer in andere verhoudingen? Zal dat echt iets uitmaken? Zullen ze zich dan wel afkeurend uitspreken over de gang van zaken in landen zoals Libië, zoals ze ook deden toen Gaddafi daar nog zat?
Voor de bank was Libië een gevaar. Het IMF heeft Afrika bij de ballen en de Afrikaanse munt had kunnen afrekenen met de macht van het IMF. Dus, van wie is onze politiek? Is die politiek van jou of van de bank?

6 gedachten over “Libische vluchtelingen ontsnapten niet aan Gaddafi

 • 27/09/2015 om 13:23
  Permalink

  Laten we het simpel houden; de enigste die belang hebben om Afrika de destabiliseren is: Europa en Amerika. Waarom?

  Waar denken jullie dat onze welvaart is gebaseerd? “Hard werkende Nederlanders?” of “De verzetsstrijders na de tweede wereldoorlog?”.

  Simpel; kolonisatie, uitbuiting, structurele manipulatie. De volgende landen: Nederland, Groot-Brittannië, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, deden en doen niet anders.

  Hoe kan het, dat in Afrika (+/- 5 x zo groot als geheel Europa) de meest gesproken voertaal; Frans is? Juist.

  Hoe kan het, dat in Zuid-Amerika (+/- 5 x zo groot als geheel Europa) de meest gesproken voertaal: Spaans is? Juist.

  Hoe kan het, dat in India (+/- 5 x zo groot als geheel Europa) de tweede taal: Engels is? Juist.

  Hoe kan het, dat in Zuid-Afrika de voertaal: Zuid Afrikaans is en wij Nederlanders dat kunnen verstaan? Juist.

  Wat wij in westerse cultuur parmantig: “dictator” noemen was en is feitelijk een sterke leider die de boel in de Arabische cultuur in gareel hield. Zo ziek en narcistisch is de zogenaamde Europese beschaving.

  De grondleggers van de echte menselijk beschaving kwamen niet uit: Nederland, Groot-Brittannië, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, in de wereldgeschiedenis. Maar..uit het Oosten en Midden-Oosten; net zoals het originele christendom uit het Oosten kwam; maar zeker niet uit Europa!

  Het gekonkel van: Amerika, Israël, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, is duidelijk debet hieraan. Kijk naar de grote Duitse hypocriet Merkel heden; slijmt er lustig op los bij Poetin, die 6 maanden geleden nog niet goed genoeg was volgens haar om “gewoon handel te drijven”.

  Zieke Europeaanse geest en cultuur die de wereld heeft verkloot; en aan het verkloten is. En maar zeiken in Nederland over Hitler…….terwijl Nederland de meeste landverraders had van geheel Europa. Kijk eens naar de NSB die groepen met Nederlanders in 40/45 naar de Oekranie lieten vertrekken om daar land toe te eigenen en te werken voor het grote Duitsland. Is jaren buiten de geschiedenis boeken van Nederland gehouden; tot dat ze nog een levende Nederlander vonden die zijn verhaal deed vanuit Polen en wiens zoon nog in Nederland leeft en alle erkent………..

  Het foute politieke spel van deze landen; is heden onze werkelijkheid en we hebben nog maar het tipje van de sluier opgelicht..

  Hand in je eigen cultuur steken; alvorens je de echte grondleggers van menselijke beschaving; dictators noemt….omdat de massa media maar is gemanipuleerd…….en de Arabische lente is veroorzaakt door de C.I.A……

  Beantwoorden
 • 11/03/2015 om 18:55
  Permalink

  Beste mensen: er is niet één vaderlandse politicus die de moed heeft om te zeggen:

  “Wij veinzen openlijk het nederlandse volk te vertegenwoordigen maar dienen heimelijk de onbeschaamde financiële belangen van criminele bankiers”.

  En daarom moeten de louche organisatie-criminelen die zich onze volksvertegenwoordigers durven noemen wèg. We moeten ons niet langer door politieke partijen of andere verzonnen bagger laten verdelen. Dit heeft nu al veel te lang geduurd en we komen zo geen steek verder: oktober 1929 (Wall street crash) ligt weer opnieuw vóór ons!

  Beantwoorden
 • 10/03/2015 om 20:33
  Permalink

  De Arabische Lente is -en het duurde geruime tijd voordat ik hier achter kwam- door het westen aangesticht door speciale eenheden. Dezelfde methode om regeringen te destabiliseren hebben we ook kunnen waarnemen in Oekraïne (rijk aan grondstoffen!) en de laatste tijd is Hongarije (wil de Euro niet!) ook steeds vaker het doelwit van deze eenheden. Het is wel duidelijk dat de Amerikanen ook “westerse normen en waarden” brengen in de islamitische wereld. Irak had massavernietigingswapens (die ze niet hadden maar wèl aardolie), Ghadaffi introduceerde de goud-dinar en het werd zijn dood. Dat brengen van “westerse normen en waarden” betekent ook dat onder de vlag van de NATO hele woonwijken met de grond worden gelijk gemaakt. Dieper in centraal Afrika sluipen veel cocaïne-verslaafde zwarten met Dassault-wapens rond. Kortom: ingesloten tussen drie muren vluchten velen naar Europa. En daar keert zich dan onder de druk der tijden de gore haat tegen hen die alles al verloren hebben.

  De ware schuldigen van de vluchtelingenstroom zijn niet die vluchtelingen maar de gangsters in ons kabinet. Want “we moeten onze vrienden van de NATO helpen”.

  Beantwoorden
 • 08/03/2015 om 21:46
  Permalink

  Ik heb die Arabische lente altijd al raar gevonden. 90 % inwoners van die landen hadden het goed. Huisje boompje beestje grote auto, bijna gratis energie, onderdak, scholing, medische verzorging.

  Moet je de stumpers nu zien in Syrië, Libië, Egypte dankte ze Allah op hun blote knieën voor de staatsgreep van Al Sissi. Iran kreeg de CIA geen poot aan de grond, dus daar werd de opstand keihard neergeslagen, en ondanks de Russische invloed blijft Syrië en Oekraïne beperkt.

  Het is precies als vroeger Roomse kerk. Je gelooft in God de enige of je verliest je hoofd, je neemt goedschiks of kwaadschiks die democratie door je strot.

  Beantwoorden
 • 08/03/2015 om 21:36
  Permalink

  Het Westen reageert Amerikaans…humaniteit, vrijheid en democratie(onze opvattingen daarover..wij haten de democratie maar het is nu eenmaal in suggestie verplicht ritueel)
  Amerikaans is: om dit te bereiken begin dan een oorlog, gooi en schiet de boel verrot,creëer massaslachtingen en nieuwe heropbouw-orders en haal vooral de olie binnen.
  Paradoxaal dus en anders zorg je voor een rivalenstuntje met je aloude tegenstander/gedachte vijand.
  Zorg er wel voor dat je de boel tijdig overdoet aan anderen als het teveel gaat kosten..de rotzooi voor anderen

  Destabiliseer en vooral in de verhoudingen tot je potentiele (economische) gedachte vijanden en help “oppositie”aan wapens en training om gewelddadig te overtuigen..
  Amerika/USA the most warring nation in the world en zo intrigant als de Mossad..

  In het geval van Libië kon iedereen voorspellen dat de stammen bijltjesdag zouden kennen en -gezien het aantal wapens per persoon- dat het weer stammenoorlog zou worden.

  Maar nu was het dan tijd de voor de vrijheid en “democratie”..een begrip dat daar volstrekt onbekend is. Hear say, maar dan zonder invulling en gezien al die missies om mensen dood te maken vanuit Europa en MIdd. Zee moeten die Europeanen toch wel veel met ons op hebben..

  Tijden terug adviseerde is met het nodige cynisme dat als wij al die bootjes niet willen laten afzinken( vergelijk de film “Mahdi”) we beter op vaste tijden grote cruiseschepen kunnen sturen die een paar keer per week een aantal centrale havens aandoen in Noord Afrika..Afrika verhuist naar Europa..tijd om Europa te verhuizen naar Afrika..geen gasdebatten meer nodig..)
  Bizar genoeg is dat nu zelfs een voorstel geworden..betere controle, mensen in leven, geen mensenhandel meer…heel mooi..maar wel een twijfelachtige toekomst want de EU kan dit geflierefluit echt niet veel langer volhouden en zal moeten gaan spreiden over de lidstaten. Maar wat is het animo voor Roemenië, Bulgarije??

  We hadden niks te zoeken in Irak, Libië, Afghanistan en hebben niks te zoeken in Syrië

  Beantwoorden
 • 08/03/2015 om 21:09
  Permalink

  Dat is dus pure onzin. De meerderheid (> 80%) wou helemaal niet van Khadaffi af, maar verdedigden juist de Jamahirya. Maar die beelden van demonstrerende Libiër pro Jamahirya werden in het westen nooit getoond!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Ons financiële systeem is te duur om een basisinkomen te kunnen verstrekken aan iedere Nederlander. Een basisinkomen is de wens van veel mensen in Nederland maar, dat gaat niet zolang…