Linksmens

Iets wat de volledig door MainStream Media geïndoctrineerde linksmens niet kan toegeven is dat Nederland door een Trump-achtige figuur gered moet worden. Voordat we nu allemaal naarstig op zoek gaan naar een leider, moeten we eerst toegeven dat we die al hebben gehad. Pim Fortuyn was iets subtieler dan Trump maar ook Fortuyn was alleen te stoppen door een kogel. Voor Fortuyn kwam de kogel van links. Het kamp dat zich links noemt laat zich altijd met een kinderlijk gemak radicaliseren en, intelligente beslissingen zijn ook zelden van die kant gekomen.

De linksmens wil graag zorgzaam doen voor anderen, ongeacht de kosten. Geld is voor de linksmens zo’n vies woord dat alles gratis moet worden. Alles kan alleen gratis worden als niemand meer iets verdient en, als er met werken niets te verdienen valt dan blijft men liever thuis. Dat hebben we door de geschiedenis heen met allerhande socialistische experimenten zien gebeuren en de oogkleppen van de linksmens staan niet toe de gevolgen van dat gedachtegoed te onderkennen. De linksmens wil door de staat verzorgd worden en, dat krijg je het snelst voor elkaar als je om de zorg voor anderen vraagt.

 

Talentloze luie flikker

Die linksmens is dus weinig anders dan een luie flikker die niet de verantwoording voor zijn eigen gedrag opeist maar, gebaat is bij meer lieden die baat hebben bij zijn denken. Ze offeren hun eigen vrijheid op aan hun gemakzucht omdat ze niet de gedachte bezitten over enig talent te beschikken.
De afgelopen eeuw is die linksmens misbruikt voor de agenda van een stelletje bankiers die dit soort ‘idealisten’ gebruiken om de hele wereld aan hun macht te onderwerpen. Dat was niet meer tegen te houden geweest als Hillary Clinton in de VS president was geworden.

Kijken we naar wat er in de VS is gebeurd en kijken we naar de situatie in Nederland, dan kan Nederland even snel transformeren als de VS. Een gezonde samenleving geeft iedereen gelijke kansen. In de VS is voor iedereen de kans snel beter geworden zijn persoonlijke situatie te verbeteren. Er wordt veel minder geroofd, gestolen en gevochten als men niet gedwongen is te overleven. We moeten erkennen dat ook hier diezelfde regels gelden. Marokkaanse jeugd had niet een groter probleem hoeven te zijn dan ze zijn geworden als deze groep niet aan zijn lot was overgelaten. Het schoolsysteem heeft ze gefaald, ze vielen buiten de maatschappij en werden daarom met weinig respect behandeld. Is het vreemd dat een deel van die groep zich tegen de maatschappij keert?

 

Nederland eerst

Het idee ‘Nederland eerst’ wordt ons ontnomen door een linksmens die dit niet sociaal vindt. Nederland kan pas iets voor een ander doen als het zichzelf niet te gronde richt. We zouden effectief gehoor kunnen geven aan de economische problemen in Afrikaanse landen en, dat doe je niet door Afrika hierheen te brengen.
We zouden moeten stoppen met het geven van ontwikkelingsgeld aan corrupte regeringen. Dat is voor veel politici in Afrikaanse landen het persoonlijke verdienmodel geworden. Het resultaat daarvan is dat kleine projecten die mensen verder helpen door die overheden om zeep worden geholpen. Hoe meer honger er is, des te meer valt er voor die overheden te verdienen. Dat is een situatie die is gecreëerd door de manier waarop er met ontwikkelingsgelden is omgegaan. Onze ‘hulp’ heeft de mensen in die landen veel ellende gebracht.

Vervolgens zitten wijzelf met een samenleving die in verval raakt, omdat we gebukt gaan onder de kosten en bijgaande corruptie van dat ’sociale’ mechanisme. HET WERKT NIET!! Het heeft nooit gewerkt en het zal nooit werken omdat de linksmens zoveel wil maar nooit bij de middelen zit. De linksmens voert de strijd tussen arm en rijk en wil dat winnen door de rijken te bestelen. Dat is een zandbak ideologie die je na je kleuterperiode behoort te ontgroeien maar, dan moet je wel eerst in die zandbak hebben gezeten. Het is nogal infantiel om de wereld in slechts twee dimensies te willen verbeteren. De enige manier om een situatie te verbeteren is door daaraan te werken. Mensen hierheen halen en ze dan met een krap inkomen in een huisje proppen, biedt voor niemand oplossingen.

 

Afbraak

Ondertussen zijn er heel wat zaken niet meer zo goed geregeld als ze ooit waren. Een prachtig voorbeeld daarvan is de zorg. De kwaliteit van de zorg is enorm afgenomen en gebureaucratiseerd. Het is wel bijzonder dat met de intrede van de computer de bureaucratie alleen maar is toegenomen. Men wil steeds meer van je hebben en weten. Wat je terugkrijgt is steeds minder en, mede dankzij de vergrijzing staat de zorg voor bejaarden enorm onder druk. Door de financiële druk is er jarenlang bezuinigd op mensen die deze zorg met veel liefde op zich namen en, dat terwijl we een enorme influx aan mensen zien die ook middelen nodig hebben om hier te kunnen overleven. Die twee zaken botsen met elkaar. De linksmens is niet tegen oma maar eist ook van de staat dat er voor Zoya wordt gezorgd.

De mensen die daar een probleem in zien worden met het grootste gemak ‘racist’ genoemd, om daar de discussie mee te ontwijken. Zo functioneert de linksmens. De linksmens denkt nooit in oplossingen en maakt van hen die problemen erkennen het probleem. Het vehikel waaronder op deze manier gediscussieerd wordt noemen we “politiek correct”. Politieke correctheid is het wapen tegen een eerlijke argumentatie want, de linksmens bezit geen argumenten. Deze mens bezit alleen kreten en die kreten kunnen zelfs op financiële steun rekenen van de mensen die zich zo graag de wereld zouden toe-eigenen.

 

Te dure overheid

Als land zijnde, moeten we eerst aan onszelf denken voordat we anderen kunnen helpen. We moeten eerst voor oma kunnen zorgen en, dat gaan we alleen bereiken als we onze concurrentiepositie ten opzichte van de rest van de wereld veranderen. De grootste rem op echte economische vooruitgang binnen het huidige financiële systeem zijn belastingen. De belastingen in dit land zijn zo hoog dat mensen weinig overhouden en dus weinig kunnen uitgeven. De middenklasse wordt steeds kleiner en, juist die middenklasse is van een enorm belang voor het ondernemersklimaat in het land. Zonder geld gaat er niets en nu betalen we heel veel belasting dat door de overheid over de balk wordt gesmeten en daardoor in de verkeerde zakken belandt. De overheid is veel te duur en vergeven van linksmensen die graag uit die ruif vreten en de rest van de centen rondstrooien.

Het gevolg hiervan is dat de werkeloosheid toeneemt. De cijfers mogen anders duiden maar, er zijn tal van mensen die best zouden willen werken en buiten de cijfers vallen omdat ze geen uitkering hebben. De productiecijfers worden opgepompt met inflatie we verdienen steeds minder maar, dat blijft verborgen dankzij de constante waardevermindering van de Euro.

 

Het is tijd

Dit land wordt uit elkaar getrokken, gedemonteerd en, de meesten onder ons hopen op betere tijden. Hopen is echter niet genoeg, een leider hebben we geeneens nodig, we moeten gaan opkomen voor onze belangen. We moeten met z’n allen in gesprek gaan, buiten de politiek om want, daar kunnen we duidelijk helemaal niets van verwachten. Het wordt tijd dat we met z’n allen weerstand gaan bieden aan de linksmens. Het is de hoogste tijd dat we ons allemaal gaan uiten op een beschaafde manier. Dus, zet die tv uit, en neem deel aan die in elkaar zakkende maatschappij. Laat horen waar de waarden en normen van deze maatschappij liggen en deel relevante artikelen. De tijd dat de beter gesitueerde Nederland zijn mond nog kan houden is al lang gepasseerd. Vrijheid verlies je als je er niet voor wilt vechten. Dat is ook terecht want, als je nergens voor wilt vechten dan heb je ook geen waarde.

4 gedachten over “Linksmens

 • 29/01/2019 om 10:20
  Permalink

  Wederom de bekende spijker op de kop. Alleen zie ik het concept van ‘geen leider’ maar wel veranderingen d.m.v. de massa buiten de regering om, nog niet slagen. Als ik het juist interpreteer dan is het een soort revolutie door de massa die de bestaande parelemtaire basis niet langer erkend? Prima idee omdat de 1e en 2e kamer vol zit met Links liberale deugmenschen en bestaande ministeries en departementen ook. Op deze krochten van Links draait nu Nederland. Tevens is die invloed van Das EU Reich ook aanzienlijk aan het worden en zien de Linkse deugmenschen de EU als het evangelie (met toegang tot goed betaalde banen in Brussel). Zelf ben ik en absolute NEXITeer… 👊🏻🇳🇱

  Beantwoorden
  • 31/01/2019 om 16:11
   Permalink

   Daar heb je meer mensen met zelf automobile Voor nodig dus een verminderd ego denken

   Beantwoorden
 • 29/01/2019 om 09:59
  Permalink

  Hoe waar en hoe kunnen we dat bij de meeste mensen onder ogen brengen, in mijn omgeving sluiten ze hun ogen en oren . Het gaat ze nog te goed denk ik , maar willen niet in de toekomst kijken , helaas. A,U,B blijf kritisch schrijven .

  Beantwoorden
 • 29/01/2019 om 09:43
  Permalink

  Obama had met Clinton een 16 jarig plan om de usa af te breken. Rutte en consorten had een plan om Nederland in 8 jaar af te breken. Obama en Clinton is het godzijdank niet gelukt. In tegenstelling tot Rutte die het in 8 jaar gelukt is.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Voor sommigen is het alsof je een vorm van heiligschennis pleegt. De zichtbare overeenkomsten tussen Pim Fortuyn en Donald Trump mogen geeneens voorzichtig benoemd worden, zonder dat men daar schande…