Nederlandse leger verslagen in Veldslag om Eelde

25-03-2017 Eelde Groningen
Groningse separatisten hebben vannacht het vliegveld Eelde in een ware veldslag teruggewonnen op het Nederlandse leger. In antwoord daarop zal waarschijnlijk de stad Groningen de komende dagen weer zwaar onder vuur liggen van de zo gevreesde Tomahawk-raketten waarvan in de loop van vandaag een nieuwe lading vanuit de haven van Antwerpen wordt verwacht.
Sinds het optreden van Europarlementariërs  van Baalen en Guy Verhofstadt op het podium voor het Binnenhof, vlak voor de staatsgreep van ex-VVD-er René Leegte met zijn zelf opgerichte partij OINK (Oranje Is het Nederlandse Koninkrijk), ligt het zich afscheidende Groningen onder vuur.

De bron voor het conflict ontstond al jaren geleden, doordat de Groningse huizen op instorten stonden na alle gaswinning gerelateerde aardbevingen. De toenmalige Nederlandse overheid heeft de problemen en protesten van de Groningers jarenlang genegeerd en afgezwakt maar, uiteindelijk onder leiding van toenmalig VVD-minister Kamp de problematiek erkend. Die erkenning ging gepaard met beloftes de geleden Groningse schade te herstellen en de gaswinning af te remmen.
Kamp heeft echter zijn woord niet kunnen houden onder de druk van het TTIP verdrag. Amerikaanse bedrijven waren geïnteresseerd in het Groningse gas en hebben de gasbel opnieuw aangeboord. Daarop is de “Groningse revolutie” een feit geworden en zijn de Amerikaanse bedrijven onder de dreiging van gewapend geweld van Groningen afgedropen.
De Nederlandse regering heeft die opstand met behulp van het leger proberen neer te slaan en heeft de situatie totaal onderschat. De Groningers voelden zich gesterkt in hun strijd op morele wijze door uitspraken in de internationale gemeenschap van Russisch staatshoofd Putin. Putin heeft vervolgens vrachtschepen met wapentuig naar Delfzijl gestuurd om de Groningers een kans te geven en sindsdien verkeert Nederland in deze burgeroorlog.

Nederland raakt totaal verscheurd onder het beleid van Leegte en de EU. Overal op straat vinden we militairen, scholen en universiteiten blijven leeg met de actieve herinvoering van het dienstplicht. Iedere vorm van protest tegen de huidige gang van zaken wordt met veel geweld door het leger van Leegte beslecht in bloedbaden gelijk aan dat van Amsterdam eerder dit jaar.
Ook de Groninger heeft het zwaar want, de kruisraketten richten zich hoofdzakelijk op burgerdoelen om de Groningers te demoraliseren. Zo zijn gisteren nog 2 JSF’s door de Separatisten neergehaald met oude Russische BUK-raketten maar, niet voordat een kleuterschool in Klazienaveen door de JSF’s met de grond gelijk was gemaakt.

Oud premier, persoonlijke vriend en ex-partijgenoot Mark Rutte heeft nog fel gereageerd op het neerhalen van de Nederlandse vliegtuigen. Hij had iets over een ‘onderste steen’, MH-17 en die BUK-raketten. Het geheel had iets lachwekkends uit de mond van de man die jaren geleden het land zo heeft gefaald. Onder zijn leiding heeft dit land zich verkocht aan de Amerikanen met het tekenen van het TTIP verdrag met deze burgeroorlog tot resultaat.
“Een mooi zooitje”: zou Joris Demmink zeggen, de eigenaar van verschillende bordelen met naar verluid alleen kinderen maar in dienst. Deze voormalige SG van justitie is goede vrienden met de regering van Leegte. Verschillende topambtenaren dragen bij aan zijn ondernemingen door de constante groep van bezorgde ouders rond zijn zaken weg te houden met speciale anti terreur eenheden van de politie.
Onlangs vroeg een journalist in Groningen een zwaar bewapende Groningse separatist hoe het allemaal zover heeft kunnen komen. Zijn antwoord was simpel, “Het begon met de VVD van Gerrit Zalm, daarna tekende Balkenende in Lissabon, toen was er de crisis van 2008 en daarna kwam Rutte ons redden met TTIP. Nu staan we hier, Groningen kapot geschoten voor een stelletje buitenlandse bedrijven die ons komen bestelen.”

Het bovenstaande is fictie en een potentieel toekomstbeeld. Met TTIP leveren we al onze resterende soevereiniteit over aan het buitenlandse bedrijfsleven en als we ons daar als burgers tegen verzetten, dan staan we er straks net zo voor als de bevolking van Oekraïne.

De Groninger denkt dat zijn huis gered is nu dat minister Kamp heeft besloten minder gas uit de Groningse bodem te halen. De schade van alle verzakkingen en bevingen wordt nu in kaart gebracht en die schade zal door Groningse bedrijven en zzp-ers hersteld worden zegt Centrum veilig wonen. In deze tijden van de flexibilisering verwacht je dat iedere Nederlandse ZZP-er en misschien zelfs een paar handige Polen mogen intekenen op deze klus maar, dat ziet Centrum Veilig Wonen niet zitten.
Een prachtig stukje geografische kartelvorming dat gaat worden toegestaan door de EU en ook de Nederlandse overheid want, de hele affaire ligt nogal gevoelig. Al jaren klagen de Groningers over verzakkingen en bevingen maar, de overheid heeft net gedaan of haar neus bloedde. We hebben zelfs het telefoongesprek van kamerlid Leegte inhoudelijk mogen leren kennen. Dit inmiddels wegens de zoveelste VVD fraude zaak afgetreden kamerlid beloofde zijn gesprekspartner de Groningse zaak nog even op te houden. Leegte stapt op vanwege een niet vermelde betaalde nevenfunctie. Hetgeen bijna gelijk is aan het terugvinden van een bonnetje dat verloren was gewaand met een niet corresponderend, eerder als waarheidsgetrouw gepresenteerd, bedrag erop.

Ondertussen ligt TTIP op de loer. Een verdrag dat ons verplicht tot het dienen van internationale commerciële belangen zonder enige vorm van zelfbeschikkingsrecht. We zullen moeten voldoen aan de belangen van bedrijven ten koste van alles dat ons lief en niet met geld te kopen is. Als de VS straks in Groningen naar gas wil boren is de Nederlandse overheid misschien niet bij machte om zich te houden aan de door minister Kamp eerder gemaakte beloftes. Groningen zal de gaswinning van vreemde mogendheden misschien moeten toelaten omdat anders de Nederlandse overheid miljarden zal moeten betalen.
Dit alles zal worden afgedwongen buiten de rechter om, in achterkamertjes met advocaten en het eindresultaat zal altijd zijn dat de Nederlandse burger mag betalen. Den Haag zal de deur voor de ‘buitenlandse investeerders’ nog verder openhouden. Groningen zal economisch opbloeien en vergeven zijn van buitenlandse aannemers die ook onder het TTIP verdrag de schade van de opgevoerde gaswinning zullen gaan herstellen.

We hebben onze financiële soevereiniteit aan Brussel gegeven, we hebben onze NUTS-bedrijven aan de opgelegde privatisering gegeven en nu geven we buitenlandse bedrijven in ons land meer macht dan onze eigen overheid heeft.
Niemand weet hoelang het gaat duren maar, dit gaat onherroepelijk tot een verzet van de bevolking leiden want, alles wat onze politici tekenen leidt tot meer instabiliteit. We hebben geen media die ons informeert en we zullen ons daarom laten verrassen door de totale dictatuur van het grote geld.
“We waren erbij maar, hebben het nooit geweten”: zullen we zeggen. Woorden die doen denken aan die van onze oosterburen 70 jaar geleden. We kunnen met gemak in een toestand verzeild raken waarin onze kinderen onder dwang van de staat bewapend naar Groningen trekken om daar de opstand neer te slaan.
Kiev is hier niet ver vandaan en Den Haag is een stuk dichterbij. Uiteindelijk kan Den Haag weleens Kiev worden als we niet donders goed op onze tellen passen. Het TTIP verdrag is het grootste gevaar voor de Nederlandse burger sinds de tweede wereld oorlog. Ons financiele systeem loopt op zijn laatste poten en alleen een crisis kan het leven daarvan nog even rekken. We raken steeds instabieler en het is tijd om massaal op te staan tegen de aankomende totale tirannie in dit land.

4 gedachten over “Nederlandse leger verslagen in Veldslag om Eelde

 • 06/04/2015 om 15:01
  Permalink

  Stel, dit scenario zou eens waarheid worden, welke kant zouden de Friezen dan kiezen die al jaren een onafhankelijke vlag met hartjes voeren. Gaan die ook mee voor hun onafhankelijkheid, en nemen ze de west-Friezen ofwel de noord Hollanders mee in hun strijd?
  En ja, ik ben een echte Hollander en al jaren niet zo tevree met de Nederlandse provinciën. O, mijn God in de lage landen, onze Nederlanden zullen uiteen vallen.
  Ook zie ik vanuit het zuiden de gele vlag met rode leeuw Zeeland, Braband en Limburg intrekken wegens een verlaat Orange appeltje met ene Willem en diens erfopvolger Alexander.

  Beantwoorden
 • 26/03/2015 om 07:12
  Permalink

  De NVB heeft op haar web site op 23 maart 2015 gereageert op Luyendijk’s boek “Dat kan nu niet waar zijn”
  Maar gauw kijken op de web site van de Nederlandse Vereniging Banken en zit genoeg materiaal in om de discussie metde banken opgang te helpen/ forceren.

  Beantwoorden
 • 25/03/2015 om 12:23
  Permalink

  dit soort scenario’s zijn me ook al eens door het hoofd geschoten, voor verschillende situaties. het zijn reële mogelijkheden als we zo verkocht blijven worden…het roer moet om…Wilders en Roemer hebben gelijk. van de VVD, PVDA en D66 met nog wat partijen, hebben we niets te verwachten! de VVD roept af en toe een Wilderskreet, maar dit zijn tnt holle frasen, zoals Wilders terecht opmerkte.

  Beantwoorden
 • 25/03/2015 om 12:15
  Permalink

  massaal opstaan door thuis te blijven en niets van je te laten horen..
  Leuke paradox..maar niet erg consistent lijkt me.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
"Klaas Knot, de directeur van DNB reageerde niet na het zien van het programma "Door de bank genomen" van De Verleiders." zegt George van Houts verontrust in de video. "Ze…