Op de slachtbank van de democratie

Het gaat niet zo best met onze democratie. We worden omringd met corruptie en die corruptie wordt door de media niet belicht. Loyalist duikt in die verdekte corruptie die iedereen tot slaaf degradeert, namelijk het financiële systeem. Zowel de politiek als de media willen hier geen berichtgeving over zien. De Nederlander moet nog langer onwetend blijven en zeker zo vlak voor de verkiezingen is het geluid van Loyalist voor Sanoma een echt probleem.
Sanoma is een grote uitgever van allerhande leesvoer. Deze uitgever publiceert de meest uiteenlopende zaken, van de Playboy tot de Margriet en allerhande tv-gidsen daartussen, als het gedrukt staat dan is het goed mogelijk dat het door Sanoma is uitgegeven. Deze uitgever heeft ook ze site nu.nl gekocht en een onderdeel daarvan is de site nujij.nl. Dit is een platform waar je als lid je eigen nieuws onder de aandacht kunt brengen van een in aantallen aardig publiek. Loyalist postte daar vaak haar artikelen in om ook bereik te vinden buiten de Facebook community en dat had aardige resultaten.

Het geluid van Loyalist wijkt echter af van het geluid dat men meestal in de krant leest en bijna van begin af aan ging het tussen Loyalist en nujij mis. Aanvankelijk kregen we veel reacties en stemmen maar, al snel verdwenen onze artikelen van de pagina’s. We kregen een varia aan inlog-problemen en uiteindelijk konden we helemaal niet meer terecht op onze eigen nujij pagina.
Loyalist gebruikt geen aanstootgevende taal en inhoudelijk gaat het over de achtergronden van onze politiek. Niets dat doet vermoeden dat Loyalist uit de nujij registers zou kunnen worden verbannen. We hebben vaak te zien gekregen dat links naar www.loyalist.nl werden geblokkeerd, soms konden we niets posten en later weer wel. Nu is onze gehele account verdwenen en wordt ons IP-adres geweerd door nujij.nl.

Het is een schrale troost dat Loyalist zo gevaarlijk wordt geacht dat ons dit platform ontzegd wordt maar, het is een droevig gegeven dat dit de staat is waarin de media in onze ‘democratie’ verkeert. Loyalist is niet goed voor Nederland heeft Sanoma bedacht en we komen hiertegen graag toch nog even in het geweer zonder hier een oeverloze strijd van te maken.
Het zou leuk zijn als de lezers van onze artikelen zouden willen proberen om ze toch nog op nujij te posten. Op die manier zal misschien steeds meer duidelijk worden hoe groot de problemen in ons land zijn en waarom de woorden van Loyalist misschien toch meer waarheid bevatten dan de gemiddelde Sanoma publicatie haar publiek kennis van wil laten nemen. Het geeft te denken als je op basis van de informatie die je verstrekt op een dergelijke manier monddood wordt gemaakt.

De volgende stap is dat wij van Facebook geweerd worden want, ook dat kan zomaar gebeuren. Ook in dat geval zullen we blijven schrijven over zaken die wij en schijnbaar Sanoma belangrijk achten. We zullen andere websites vragen onze artikelen te posten en nieuwe domeinnamen blijven opvragen. Dus, mocht Loyalist verdwijnen zal ze onder andere namen weer opduiken want dit is een strijd die nog lang niet gestreden is.
Mocht de vrijheid van woord en schrift in Nederland je iets waard zijn, help ons dan onze artikelen te verspreiden. We zijn geen commerciële organisatie maar gewoon bezorgde burgers, niet anders dan onze lezers en schijnbaar schuren we aan een pijnlijke waarheid die vooral niet algemeen bekend mag worden. Help ons verandering te brengen in de financiële dictatuur waar nu al zoveel mensen onder gebukt gaan.

5 gedachten over “Op de slachtbank van de democratie

 • 07/03/2015 om 12:15
  Permalink

  Ik wist trouwen niet dat de pijlen in de dukaat ook weer Rothschild was!

  Beantwoorden
 • 07/03/2015 om 12:13
  Permalink

  Zoals de meeste kritische reageerders worden ook mijn berichten op nujij.nl veelvuldig door de redactie verwijdert, en niet vanwege vervelend taalgebruik maar omdat ik een waarheid zeg die niet gezegd mag worden. Dat is dan ook gelijk mijn nickname.

  Leuke wetenswaardigheid en geestverwante groeperingen in Amerika
  http://www.vrijspreker.nl/wp/2013/04/slave-queen-e-a/

  Beantwoorden
 • 05/03/2015 om 16:35
  Permalink

  Dus jij hebt daar ook last van?
  Ik ook..in de ban,,iets te confronterend over joden een massaslachting in Gaza..
  bij Elsevier idem, de dito voor Trouw(te confronterend richting Arie en zijn on bijbels gedrag,samen met Kees de Hork van de SGP, en dan nog een paarvrije meningsuitingen plenty maar wel via de censuur van de M moderator..(…??) waarde Telegraaf zo dol op is en waarbij alleen nietszeggende dingen mogen passeren volgens de huisregels (..?? ) (als je je aan de huisregels houdt word je er alsnog afgeknikkerd..)..Alles onder censuur en gewogen aan de neoliberale maatsteven..Gestoord dus.)

  Nu zijn er sites die wel de vrije mening ondersteunen en daar ga ik dan als reageerder maar naar toe.

  De macht van de sites gaat zover als de tolerantie van de partij en heilige mening van de moderator groot is en dan zit je als reageerder dan toch vies in het nadeel..
  Terwijl het mij niet kan schelen als mijn mening niet gedeeld wordt is het klaarblijkelijk wel de modus van de sites. Pas je er niet in dan hoor je bij de outcrowd, een outcrowd die geweerd moet worden, gecriminaliseerd moet worden, onfatsoenlijk dient te worden verklaard en in de smalende stront moet worden gezet..
  Heel fascistoïde praktijken..Alex P superstar en Buma zijn profeet..en dat zal iedereen weten…anders word je de duivel uitgedreven met bralblaat..

  En ja..er is ene heel duidelijk verband te leggen tussen neoliberaal en papier/cijfers wat we geld noemen..de fake van geld is hun vaarbewijs..

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Beleidsbeslissingen worden ons door de regering verkocht zoals men een fruithapje aan baby’s voert, die weinig zin hebben in het gebodene. Mark Rutte doet met de lepel nog een keer…