Overal schijt aan en als de dood voor de staat

Overal schijt aan en als de dood voor de staat. 4 jaar lang behandeld voor zijn vergrijpen en nu bang met spijt. Ondanks die spijt, kan hij zijn slachtoffers niet tegemoet komen. Ondanks die spijt wijst hij met zijn kleingeestige argument naar het slachtoffer en zegt dat Bart er niets aan over heeft gehouden en daarom “verbitterd” is. Geen enkel inlevingsvermogen na 4 jaar behandeling en toch spijt, de vraag is waarvan.

Gisteren ontbrak de getuigenis van van Maasdam. Van Maasdam heeft gewacht tot alle journalisten het gerechtsgebouw te Amsterdam verlaten hadden. Bij WeAreChangeRotterdam wisten ze na uren wachten nog steeds dat hij wel een keer naar buiten moest komen. Kijk naar dit bizarre interview met de kinderpooier die niet wilde praten, waarop de staat hem gewoon heeft laten gaan. Deze hele zaak is een enorme beerput waarin hooggeplaatsten worden genoemd, namen die al jarenlang bekend zijn maar, nooit hiervoor met de rechter in aanraking zijn gekomen.

Je moet toch meer respect kunnen opbrengen voor een willekeurige bananenrepubliek dan de pedocratie van Nederland …

Steun WeAreChangeRotterdam, zij brengen het nieuws dat je decennia langs onthouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Kinderprostitutie leeft in de bv Nederland. Dat is een stelling waar we, sinds de pedoverhoren, niet meer omheen kunnen. Deze vorm van misbruik en prostitutie is waarschijnlijk niet veel jonger…