Paniek in Europa

De vluchtelingencrisis veroorzaakt een paniek in Europa die niet onbegrijpelijk is. Tja, waar moet je heen met al die vluchtelingen? Dat is de grote vraag waar veel Europese burgers zich zorgen over maken. Die vluchtelingen zijn hoofdzakelijk mensen die op de vlucht voor oorlog zijn en enkele terroristen zullen zich mengen onder die vluchtelingen om in de ongeregistreerde chaos vaste grond onder de voeten in Europa te vinden. Als ik de leiding over een legertje zoals ISIS had, zou ik hetzelfde doen. Ik zou mijn mannetjes laten integreren in de vluchtelingenstroom en ze daar als separate cellen de Europese grenzen laten overlopen tussen al die andere mensen. Ik zou ze allemaal een verschillend e-mailadres geven waar ze zich kunnen melden. Ik zou ze allemaal een uniek telefoonnummer geven waarnaar ze kunnen sms-en om hun nieuwe prepaid nummers door te geven. Als iemand gepakt wordt, valt de organisatie niet en je kunt ze met één bericht allemaal tegelijk bereiken.

We rekenen op onze overheden dat ze het kaf van het koren gaan scheiden en precies daar zal het waarschijnlijk mis gaan. We zullen zien dat mensen het land gaan binnenstromen en zich uiteindelijk op onze straten begeven. We zullen angstig reageren of vol erbarmen richting deze mensen kijken, omdat ook zij primair de veiligheid van hun gezinnen voorop hebben staan. We mogen beslist niet vergeten dat Syrië gewoon een welvarend land was voordat een stelletje hooligans onder een religieuze vlag Syrië in een puinhoop veranderden. Syrische burgers worden met een willekeur door rebellen van verschillende fracties om niets mishandeld en vermoord.
Mensen zijn op de vlucht geslagen voor het geweld dat hen en hun landgenoten werd aangedaan. Deze uittocht is geen afspraak tussen miljoenen mensen. Ze ontvluchten hun land niet om ons te pesten maar, er is een serieus probleem dat ons nu pas in praktische wijze raakt maar, waar we door onze steun aan de VS allang zijdelings bij betrokken waren. Er zijn genoeg bewijzen dat al die rebellen legertjes materiële en financiële steun uit het westen ontvangen want, nog voor de inval in Irak van de VS en de Britten stond ook Syrië al op een lijst van landen die veroverd moesten worden.

https://www.youtube.com/watch?v=9LTdx1nPu3k

Onze regeringen hebben door de jaren heen altijd hun steun gegeven aan die Amerikaanse pogingen om ‘democratie’ te brengen in landen die daar niet op zaten te wachten. Het totale middenoosten is door de VS gedestabiliseerd met redenen die geen enkele juridische grond vinden onder de vlag van de VN. Dat de VN wel een oordeel velt over Zwarte Piet maar niet over de miljoenen mensen die dankzij de VS de dood gevonden hebben, geeft precies aan hoeveel waarde we nog kunnen hechten aan deze organisatie. Onze regering steunt de VS en acht de VN een orgaan dat zonder kritiek altijd gelijk heeft.
Wij hebben niets gezegd over onze deelname aan het militaire geweld in Afghanistan uitgevoerd door ons leger. Wij hebben onze steun gegeven aan de oorlog in Irak waar 2 miljoen mensen dood of vermist zijn. Die landen zijn compleet verscheurt geraakt door de interventie van het westen in landen waar we niets te zoeken hadden en dat heeft extremisme en terrorisme aangewakkerd. ‘The war on terror’ is de grootste terroristische daad die deze wereld ooit gekend heeft en dat is begonnen met een daad van terrorisme op 9/11. CNN durfde binnen een half uur na de aanslag te beweren dat het Osama Bin Laden was, die was ergens in Afghanistan en zonder harde bewijzen voor zijn daderschap is men dit land binnengevallen om een terrorist uit een grot te sleuren.

Nu bijna vijftien jaar verder, worden we allemaal in de gaten gehouden door onze eigen overheid en die geeft haar surveillance materiaal ook nog af aan de NSA of wie het verder nog hebben wil. Wij zeggen daarover allemaal betrekkelijk weinig. Wij begrijpen dat onze veiligheid ten koste gaat van onze privacy. Wij hebben alle maatregelen die de overheid heeft genomen met een enorme gemakzucht geslikt. We hebben er niet over gesproken en wij hebben alles geaccepteerd, tot de vluchtelingen uiteindelijk over onze grenzen worden gejaagd. Dan hebben we plotseling een mening. Veel mensen zijn bang, anderen zijn jaloers omdat er wel budget is voor vluchtelingen en niet voor hun problemen.
Op het moment van schrijven spreekt Geert Wilders over patriotisme. Hij zegt zijn steun op aan allerlei landen en vergeet Israel te noemen. Israel wordt aangewezen als één van de sponsoren van ISIS. ISIS draagt de primaire verantwoordelijkheid voor deze exodus uit Syrië en dat maakt het gehele betoog hypocriet van de over patriotisme orerende Wilders. Ondertussen zullen de vluchtelingen over de Nederlandse grenzen komen want, die mensen moeten ergens blijven en, als medemensen hebben ze recht op onze zorg. Als wij onszelf Christenen noemen, dan is ons geloof genoeg om deze mensen onder onze vleugels te nemen uit barmhartigheid. Als we humanisten zijn dan doen we dat uit onze overtuiging over universele menselijke gelijkheid, er hangen geen prijskaartjes aan de waarde van een mensenleven. Als we Islamitisch zijn dan willen we onze geloofsgenoten ontvangen ongeacht van welke stroming ze zijn. Als we bang zijn, dan zullen we deze mensen willen weren.

We zullen nog niet bang genoeg zijn en waarschijnlijk komt de voorspelling van Wilders uit om een verdere tweedeling in de samenleving tot stand te brengen. Wilders heeft voor de camera van de NOS verteld dat er bloed kleeft aan de handen van dit kabinet met het toelaten van deze vluchtelingen. Ondertussen wordt er nu al gesold met de vluchtelingen die in de Jaarbeurs in Utrecht zijn gestald. Die mensen worden van hot naar her gesleept in Nederland, deze onrust kan groepen met mensen die al bol van de stress staan snel teveel worden. De uitbarstingen die hieruit kunnen volgen zullen ons overtuigen van de al eerder aangewakkerde gevoelens. Wilders zal gelijk krijgen, zijn aanhang zal groeien en dat terwijl de PVV en ISIS allebei dezelfde sponsor kennen.
Er van buitenaf tegenaan kijkend zie je opgejaagde mensen en, bange gastheren die hun angsten waarschijnlijk bevestigd zullen zien in ieder incident dat de media voor ze zal uitlichten. Ondertussen zullen we gebombardeerd worden met hartverscheurende filmpjes om een ander deel van de samenleving te bevestigen dat ze hun hart nog steeds op de juiste plek hebben. We zullen mekaar naar de strot vliegen omdat de emoties te hoog op zullen lopen en misschien zal dit zo ver gaan dat we geen ISIS strijders op eigen bodem nodig hebben om de lijken in de straten te kunnen zien liggen.

Mocht dit gebeuren dan is dit het resultaat van de ongeïnteresseerdheid van mensen die zich nooit hebben geïnformeerd over wat er nu echt in de wereld aan de hand is. Je blijft stemmen en het maakt niet uit want, alle politieke partijen reageren alleen nog op wat zich op het NOS journaal afspeelt. Nu zijn het vluchtelingen maar er is geen partij die wijst naar de VS of Israel omdat zij de oorzaak van de totale destabilisatie zijn die deze mensen op de vlucht heeft laten slaan. De politiek geeft oplossingen voor problemen die iedereen kan zien ontstaan maar, die nooit voorkomen worden. Vervolgens raakt het publiek verdeeld doordat de partijen stelling innemen waar de kiezers zich al dan niet achter scharen. We leven in een systeem dat alleen kan blijven bestaan op basis van die verdeling. Als we het allemaal eens gaan worden, dan zijn we het zeker eens over het feit dat de politiek liegt door middel van de onthouding van informatie. De politiek kan dat niet doen zonder de steun van de Mainstream Media.

Zolang we klakkeloos blijven geloven wat we zien op tv, zullen we ons altijd overgeven aan onze eigen emoties. Zien we alleen maar mannen in een rubberbootje stappen, dan vragen we ons terecht af waarom er geen vrouwelijke vluchtelingen zijn. We trekken de makkelijkste conclusie want, die wordt al ingegeven door de beeldopnamen. We hoeven niet meer te denken want, het ingegeven idee heeft de emotie al losgemaakt en onderdrukt iedere potentieel rationele gedachte. De politiek wrijft in zijn handjes, de media heeft zijn werk goed gedaan en jij blijft achter in je machteloosheid. Je uit je frustraties, je machteloosheid en je compassie maar, je hebt geen flauw idee wat er speelt. Je kent de achtergronden niet en moet het eigenlijk hoofdzakelijk doen met aannames over hoe het is gekomen en wat die mensen willen. Je bent bang of je wilt ze in je eigen huis opvangen. Beide opties zijn weinig rationeel maar, we functioneren nog alleen maar vanuit emotie, anders waren we met stemmen allang gestopt.

Als er straks iets gebeurt dat we als terrorisme gaan beschrijven, loop dan vooral niet met een politicus weg voor je veiligheid. De politiek biedt je geen veiligheid maar, zal terroristische activiteiten ‘laten’ gebeuren. De emotionele chaos die dan uitbreekt zal je doen laten rennen naar die politiek die de oorzaak is van je ellende. Laat je niet door angst beheersen, laat niet de opgelegde emotie je beslissingen dicteren maar denk na en zoek de achtergronden dieper uit tot je het probleem begrijpt. Laat je hart spreken nadat je hersenen dat al gedaan hebben.
De inzet van ISIS door de VS, Israel en Saoudi Arabië was bedoeld om Assad ten val te brengen. Het zelfde is in Libië gebeurd en, onlangs heeft Bert Koenders, de minister van Buitenlandse Zaken nog op BNR radio gezegd dat het vluchtelingen probleem aan Assad te danken is. Dit is dezelfde man die in 2007 een voorvechter van een parlementair onderzoek naar de Nederlandse steun van de invasie in Irak was. Denk niet dat Koenders van mening is veranderd. Zijn persoonlijke mening is niet van belang ten aanzien van zijn functie of partij. Hij geeft woorden ter ondersteuning aan een beleid dat wordt opgedragen door een macht die wij niet te zien krijgen. Assad moet vallen. Dat zegt Koenders en dat zegt ISIS. Daarmee zijn de intenties van een eventueel militair ingrijpen in Syrië van Nederland gedefinieerd. De vluchtelingen en de crisis die zij met zich meebrengen dienen een doel. Wij gaan voor de VS de hete kastanjes uit het vuur halen en dan kan geen vluchteling terug. Dan is Syrië gesloopt door het machtsvacuum dat Assad zal achterlaten.
De goedkope retoriek van Wilders gaat ook niemand helpen behalve de PVV. Komt Wilders aan de macht dan zal hij een militaire interventie in Syrie voorstaan, de val van Assad bewerkstelligen en het land in totale chaos verlaten zonder de stroom met vluchtelingen te kunnen stoppen. Hij zal vluchtelingen onder sterk protest binnenlaten omdat zijn kabinet dan een aanwijsbare verantwoording draagt voor de onophoudelijke stroom van mensen die kiest te blijven leven. De stemmer zal zich bedrogen voelen en de PVV verlaten om weer steun te geven aan de volgende populist die wel weet hoe je pragmatisch problemen oplost. We gaan geen verbetering zien als we blijven stemmen.

8 gedachten over “Paniek in Europa

 • 21/09/2015 om 09:18
  Permalink

  Gisteren heb ik gesproken met iemand die in een groot vluchtelingenkamp in de buurt van Düsseldorf werkt. Hij vertelde dat de helft van de mensen daar uit Albanie komt…… Dat is toch wel héél vreemd, daar hoor je namelijk niks over in de media en voor zover ik weet leven ze daar in vrede?

  Beantwoorden
 • 18/09/2015 om 10:22
  Permalink

  Wat ik hier nog niet heb horen vallen is de naam Illuminati, die op mondiaal niveau onder de drijvende kracht van Rothschild dood en verderf zaait, oorlogen uitlokt en financiert..Deze ploert moet eerst opgeruimd worden samen met die 1% van de wereldbevolking die onze wereld mega-groot bedreigd ! Zij oefen macht uit dmv grote multi-nationals zoals Monsanto om de wereld letterlijk te vergiftigen..
  Eerst heeft die bankenmaffia die hoe kan het ook anders, door niemand minder dan Rothschild, die wereldwijd een aandeel heeft van meer dan 85% in deze illegale geldschepperij, de gehele crisis heeft veroorzaakt ! Zij moeten worden opgeruimd..Auschwitz mss maar weer hiervoor in gebruik nemen..Zyclon-B werkt nl uitstekend!

  Beantwoorden
  • 21/09/2015 om 23:32
   Permalink

   Afgezien van de Zyclon B oplossing die je aanrijkt worden de Rothschilds op deze site uitvoerig besproken. De opossing om een einde aan deze macht te maken ligt verborgen in hoe er in de wereld geld wordt gecreeerd. Het financiele systeem kent deze club als eigenaar. Het eerste waar we vanaf moeten is dat systeem en dat gaan we nooit via de politiek redden want, die is van de bank (Rothschilds sinds de slag bij Waterloo).

   Je kunt niet alles in één artikel proppen Chris. Anders had er maar één artikel op deze site gestaan.

   Beantwoorden
 • 17/09/2015 om 14:52
  Permalink

  Als ik dit lees ,dan komt het ongeveer overeen met hetgeen ik al wist,,
  nl ,,dat de VS en Israel en nog enkelle landen de,, IS,,voorheen ISIS)
  en nog enkelle rebellen groepen,, steunden met wapens etc,
  Dat gebeurde ook in Afgahnistan.Daar keerde deze groep zich ook tegen oa Amerika,,
  Omdat deze groep niet naar de pijpen vd oa Amerikanen wilde dansen
  Amerika,en nog enkelle lande hebben economische belangen,voor al deze oorlogen
  Het resultaat ,zien we nu,,En wij ,oa mogen de rommel straks opruimen,etc,etc,
  Dit stuk wat ,door ((WIE))klopt volgens mij wel in grote lijnen

  mt vrd grft

  Beantwoorden
 • 17/09/2015 om 14:39
  Permalink

  goedkope retpriek van Wildrs of niet..Wilders geeft waan wat WIJ doen en verwijst naar gevolgen van dat doen.

  Koenders geeft meteen de schuld aan een ander( die zelfs nog democratisch is gekozen ook..en NEE tegen de VS zei..)..deze showboy heeft tot nu toe nog verrekt weinig inzicht en visie getoond..tegen democratie, voor TTIP en lui als de donder..
  Deze kletsmeier verkondigt heel arrogant standpunten over teksten die hij niet eens heeft gelezen..alleen de klok heeft horen luiden..en meteen weer naar het volgende vliegtuig wil hollen voor betere accommodatie in een duur hotel..
  Lege figuur..

  Beantwoorden
 • 17/09/2015 om 09:24
  Permalink

  Ik ben erg benieuwd naar jouw mening over de houding van Moskou in deze.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
We zouden eens op moeten houden met constant te reageren op de verhogingen van salarissen van het koningshuis. Laten we even wel wezen, ze hebben daar recht op. Zij zijn…