Stem jij in met miljoenen schade vergoeding?

Iedereen zit wel te zeuren over wie nou die miljoenen moet gaan betalen maar, kan iemand mij uitleggen hoe je miljoenen Euro’s in een fonteintje van een 30 vierkante meter kunt dumpen? Dit is je reinste oplichterij van Italiaanse makelij en, daar doen de partijen die dit klakkeloos willen vergoeden gewoon aan mee.
Voordat wij als samenleving zouden gaan betalen, zou ik toch graag eerst een gedetailleerd schaderapport willen zien en het commentaar van Nederlandse experts willen horen. Daarna mogen we nog steeds vaststellen dat het opdraaien voor de schade gewoon een Romeinse aangelegenheid blijft. Als je een olifant de porseleinkast in jaagt, weet je dat je weinig hele kopjes overhoudt. Dit is een organisatorische fout van de Italiaanse overheid en, die mogen de schade proberen te verhalen op de verantwoordelijken of hun w.a. verzekeringen maar, zeker niet op onschuldige burgers die geeneens de wedstrijd gezien hebben.

Als de wereld wel zo in elkaar steekt, dan moeten we de schulden die ontstaan zijn uit de banken crisis van de Amerikanen vergoedt krijgen. Wij hadden al weinig regelgeving voor de banken maar, in de VS hebben ze werkelijk alle regelgeving losgelaten met een desastreus resultaat voor alweer die onschuldige burger, die zijn pensioentje nu ziet verdampen.
Het zegt zeker iets over de politieke partijen die op deze vergoeding staan. Ze willen binnenkort weer gekozen worden door het stemvee en als ik het stemvee iets zou willen adviseren; “Stem niet!!” Dit soort excessen van maffiose praktijken van onze overheid rijzen de pan uit en zullen alleen maar toenemen als wij dit gehele politieke systeem tegen beter weten in blijven steunen.

Het geld moet op om weer nieuw te kunnen maken, daarom geeft de overheid dit met bakken uit. Of het nu om fonteintjes, terrorisme bestrijding of de deelname aan oorlogen gaat waar we niets mee te maken zouden moeten hebben, de Euro moet rollen en nieuwe schulden moeten gemaakt worden, kosten wat het kost.
Je kunt wel hopen op de SP of de PVV, dat zijn de partijen die hoofdzakelijk aan de zijlijn iets roepen dat lijkt op een antigeluid maar, daar gaat ook nooit een oplossing uitkomen want, zij zijn net zo goed onderdeel van het systeem dat dit in de hand werkt. Hoe sneller we gezamenlijk in gaan zien dat we enorm belazerd zijn, des te sneller kunnen we opruimen en afscheid nemen van dit financiële systeem.

Kijk naar IJsland, die stoppen de bankiers in de gevangenis. Kijk naar Rusland, die hebben de Rothschilds buiten gezet en samen met de BRICS landen een eigen financieringsbank gestart. De enige manier om uit deze impasse te komen is de accepteren dat we door de bank op gruwelijke wijze zijn genomen en dat onze gehele politiek die bank toebehoort.
We kunnen wel gaan roepen dat Feyenoord dan maar de schade moet vergoeden maar, zelfs Feyenoord treft hier geen enkele blaam. De Italianen hebben dit laten gebeuren, die hadden moeten weten dat je niet een stel hooligans in een fonteintje moet jagen. Het schade bedrag is crimineel hoog en dat de Nederlandse burger opdraait voor zwakke Italiaanse planning is de Nederlandse burger is ook volstrekt belachelijk.
Als we voor een tegoed bon van 5000 Euro die Italianen door de Intratuin kunnen jagen, dan is het einde van dit geneuzel die 5000 nog wel waard. Gaan ze niet akkoord, dan moeten ze maar naar een rechter gaan en de in het artikel genoemde partijen moeten gewoon ordinair hun bek houden en het volk vertegenwoordigen. Dat laatste blijkt keer op keer een onmogelijkheid dus, waarom ga je nog stemmen? Roept u maar!!

3 gedachten over “Stem jij in met miljoenen schade vergoeding?

 • 25/02/2015 om 19:07
  Permalink

  Ik denk er wellicht anders over.

  Het nationaliseren van de schade is natuurlijk idioot.
  Ik moet dan meebetalen aan mongolen die de boel afbreken, kom zeg..!

  Voor mij geldt als eerste: Feijenoord. Deze club heeft hooligans in het kielzog die ze niet in bedwang kunnen houden. Geldt ook voor andere clubs met dit soort etterende kankergezwellen.
  Laat Feijenoord maar zonder publiek en daarmee ook zonder hooligans voetballen.
  Zendt het maar uit op tv (als dat zo nodig moet,want als het geen pijltjes gooien is dan is het voetbal dat de uitzendingen verpest..)
  Hooligans droog in eigen huis en laten ze daar de boel maar afbreken.

  Het tweede is natuurlijk de daders pakken..dat is veel te weinig door de Italiaanse politie gedaan.
  Het is derhalve raadzaam verdovingsgeweren in stelling te brengen..vernielzucht wordt dan dokken. Je blijft met je poten van andermans spullen af!! En als je dat niet laten kunt dan volgt er een roesje en daarna de rekeningen en wellicht lange celstraffen..Opruimen die hoolitokkies.

  Rome zit wel vol oudheden en veel minder vol met Intratuin. Dingen van meer dan 1000-1500 jaar oud mogen best wat extra respect krijgen en zijn dan ook absoluut niet inwisselbaar met Intratuin.
  Dat dat niet binnenkomt bij hersenloze figuren die echt een harde hand verdienen, is een tweede.
  Dat moet er dus in geramd worden..niet onderwijzen maar er in slaan.

  Een prima oefening voor het leger in man tegen man gevechten lijkt me.

  Stel de objecten veilig en grijp dat zooitje ongeregeld en laat ze mank en blauw huiswaarts gaan..ze moeten het echt voelen en niet alleen aan de portemonnee en het staatshotel.
  Is ook een prima oefening voor ons leger.
  Krijgen we een heel daadkrachtig leger van..

  De rekening daarvoor gaat naar de voetbalclub vanwege hun jolige psychoten omdat ze wedstrijden niet zonder publiek wilden spelen.

  Beantwoorden
 • 25/02/2015 om 18:27
  Permalink

  Ik stem al jaren uit protest niet meer. Ben vorig jaar ook lekker geëmigreerd naar Hongarije, en gebruik het maximale voordeel hierbij van de EU.
  In Nederland blijven was max. nadeel
  Lekker bij Viktor Orban en af en toe suikeroom Poetin op visite

  Beantwoorden
 • 25/02/2015 om 17:57
  Permalink

  Een duidelijke en absoluut correcte stellingname tegen het tuig dat denkt als “volsvertegenwoordiger” onbeperkt belastinggeld als kadootje te mogen weggeven.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
We zijn als de dood voor alle ellende die op ons af lijkt te komen maar, onze angsten zijn vooral fantasie gedreven. Die fantasie wordt geprikkeld door de politiek die…