Teeven laat wachtgeld lopen voor Demmink

Fred Teeven heeft weinig van zijn wachtgeld kunnen genieten want, onze Fred komt terug in de kamer. Ja, wie anders moet Demmink buiten schot houden? Als je daar zo’n pikkie van de PVDA neerzet dan zouden die weleens, alleen om de kiezer te welgevallen, Joris als nog naakt in de wind hangen. Dat Teeven niet zo handig is met bonnetjes is onze eigen ‘crime fighter’ snel vergeven want, ondanks de wetenschap dat Teeven zelfs voor een drugsdealer administratief een beetje slordig is, heeft de stemmer de gehele VVD gisteren vergeven.
Het wordt weer business as usual in de Haagse achterkamertjes. De pedofiele elite blijft nog even uit de klauwen van de rechter, de belastingdruk laten ze even wat vieren om de kiezer wat gunstiger te stemmen en dan kunnen we over twee jaar weer hetzelfde doen om daarna weer twee jaar lang met het gezicht door de corruptie en mishandeling van medeburgers gehaald te worden.

Over twee jaar stemt de Nederlander weer op partijen als CDA en VVD omdat de meesten in dit land nog iets bezitten en dat daarmee denken te beschermen. Dit is hoofdzakelijk te danken aan de linkse retoriek die alleen met woorden afgunst haar kiezer denkt te bereiken maar de werkelijke oorzaak van armoede net zo goed onder de pet houdt. Het zal nog wel even duren voordat we massaal dit spelletje doorkrijgen maar, dat zwaard van Damocles gaat uiteindelijk wel op onze corrupte politiek neerdalen.
In de tussentijd, in aanloop naar de tweede kamer verkiezingen zal de RABOBANK misschien nog gered moeten worden van haar beleid om spaargeld te gaan beboeten. Deze bank zal leegstromen en met de vlucht van kapitaal zullen we wel weer een belastingcent in deze systeembank mogen douwen. Dijsselbloem zal ons dit moeten gaan verkopen en dat zal de droom van Diederik volledig om zeep helpen dus, over twee jaar vindt onze Diederik een baantje bij één of andere internationale nucleaire organisatie.
Dat is voor hem ook beter, dan kan hij reizen, steekpenningen aannemen van centrale directeuren die hun zaakjes niet helemaal voor elkaar hebben en gefêteerd worden op wat gekocht vrouwelijk schoon om daarna gechanteerd te worden. Hij zal de wereld vervuilen door veel te vliegen en met de centen in zijn zak de andere kant op te kijken.

Jeroentje Dijsselbloem zal zich voor de EU het vuur uit de economisch matig getalenteerde sloffen lopen en zal in een constante staat van oorlog met Varoufakis leven omdat hij de Grieken niet kan loslaten. De Euro zal een dramatische val maken en dan gaan we het druk krijgen. We zullen zoveel moeten produceren om de door ons ingekochte producten te kunnen blijven betalen dat de VVD zichzelf op de borst zal kloppen vanwege de ‘verwachte’ economische opleving. Mensen die niet kunnen werken zullen aan het werk gezet worden met behoud van uitkering om het nutteloze ambtelijke controle apparaat te bekostigen. Invaliden zullen sportkleding naaien in de kelders van gemeentehuizen en ambulances en begrafenisondernemers zullen de overheid als grootste klant krijgen. Het wordt één groot feest!

Als we dan kijken naar de aanstelling van Fredje Teeven, dan valt het dus allemaal wel mee. Als we het ‘Fred-incident’ tegen het licht van dit toekomstbeeld houden dan is Fred een druppel op een gloeiende plaat. Het is slechts een voorteken dat wordt afgegeven door ons slaafse stemgedrag want, hoe is het toch in Godsnaam mogelijk dat de VVD nog steeds Nederlands grootste partij is?
De VVD heeft ons ome Gerrit gegeven en, daar heeft de ellende een behoorlijke vlucht genomen. We hebben van het CDA de EU gekregen met het ondertekenen van het verdrag van Lissabon, na het negeren van de uitslag van het referendum door JP Balkenende. De enige partij die altijd te laat met zijn handen al in de lege clubkas grijpt is de PVDA. De partij van werkend Nederland. Een sneue club die zich met Wimpie Kok volledig heeft laten verkopen en daarna Nederland door Woutertje Bos heeft laten verkopen aan het grote geld.

We hebben niets van de recente geschiedenis geleerd. De geschiedenis van ons geld is daarmee voor te ver voor ons in het verleden. We herinneren ons wel alle seizoenen van ‘Boer zoekt vrouw’ want, dat is het enige dat ons in een acceptabele realiteit houdt.
Dit zou in Duitsland niet meer zo snel gebeuren maar, Duitsland na de Weimar republiek was niet anders dan wij nu acteren. Dat Hitler ook slechts een employee van de bank was, dat doet voor ons niet meer ter zake want boer Gerrit heeft het misschien gedaan met die ordinaire blonde in stal.
We zijn het slachtoffer van de weinige interesse die onze medemens nog heeft in het politieke toneelspel. We zijn zelfstandig nadenken landelijk vergeten en laten ons wijzen door de stemwijzer tenzij die iets aangeeft dat we nooit zouden stemmen. We zijn verloren tot er zich een crisis aankondigt die de uitzending van boer zoekt vrouw moet onderbreken. Momenteel komen we niet verder dan voor of tegen Islamieten te zijn want, dat schijnt de enige groep te zijn die zich laat radicaliseren. Dit alles terwijl het ‘Boer zoekt vrouw extremisme’ zoveel meer schade aan onze maatschappij toebrengt.

Dus, we gaan door in het spoor dat voor ons al was uitgelopen. We zullen als speurhonden op een trainingslocatie netjes de daar neergelegde voorwerpen aangeven als zijnde ‘gevonden’. We zullen nooit begrijpen waar we voor klaar gestoomd worden omdat we dachten dat de training het echte ding was.
Zolang we aan de lijn van onze politiek blijven lopen en ons blijven verbazen, zal uiteindelijk blijken dat we het nooit echt begrepen hebben. We kunnen niet door de manipulatie van de bank heen kijken en zullen altijd alleen op de gevolgen daarvan reageren en diezelfde partij om de oplossingen vragen. Dus Nederland maak je borst maar nat. De komende twee jaar kunnen meevallen maar, na de verkiezingen van 2017 komt echt de man met de hamer.

3 gedachten over “Teeven laat wachtgeld lopen voor Demmink

 • 29/10/2015 om 11:59
  Permalink

  Ter attentie het laatste nieuws over Demmink , Teeven en Opstelten .
  En de a.s. recht zaak .
  Volgens mij wil de regering zichzelf binnenkort laten opheffen om herverkiezingen af te dwingen ,zodat gedane zaken zijn witgewassen en personen zoals hier boven vermeld niet meer vervolgt kunnen worden.

  Beantwoorden
 • 20/03/2015 om 15:20
  Permalink

  Houwers blijft liberaal: kopt nu.nl
  De ene VDD boef pikt de zetel van de andere VVD boef Mark Verheijen. Zetelroof roeptoetert Halbe Zijstra.
  Crimineel gedrag zevert Teeven die dit plekje had uitgezocht.
  De meerderheid is geslonken naar 1 in de 2e kamer, hoe het in de 1e kamer zit weet ik niet eens maar dat maakt na Duivenstein zijn kunstje toch niks meer uit.

  De politiek is failliet met een meerderheid aan stemmen uit de minderheid van 49% en zoals ik het nu bezie, Ik kan die mensen niet meer luchten of zien. Alles en iedereen heeft wel ergens iets te maken met een smerige affaire.
  Maarja ik ben inwoner van Hongarije, en de EU politiek veroordeelt Victor Orban. Nou ik weet wel beter. Ik heb het in Nederland vorig jaar al gezien, en gebruik alleen de positieve kanten van de EU.

  Beantwoorden
 • 20/03/2015 om 11:02
  Permalink

  Het trieste is dat in 2017 er evenveel of nog meer inertie is..
  Zelfdiscipline is een heel groot gebrek. Veel bral en de lal maar weinig inhoud.

  Het is echt onbegrijpelijk dat we steeds onze eigen/dezelfde beulen kiezen..en vorm geven aan de wet van het behoud van de ellende. We raken er door conditionering steeds dieper in.
  De minderheid bepaalt nu de meerderheid..en straks is de sekte van eurofiel neoliberalen als coalitie compleet.
  De beruchte 7/the dirty seven: zoals voorspeld VVD,CDA,PvdA,D66,SGP,CU en GL

  En we kiezen ze nog steeds en dus kiezen we voor onze afgang. Niet stemmen leverde echt geen winst.
  Een compleet eurofiel neoliberale Eerste Kamer…dat betekent onheil.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
RTL heeft zich laten gebruiken onrechtmatig verkregen bewijs te presenteren als het bewijs dat MH-17 niet door vliegtuigen is neergeschoten. Het is buitengewoon frappant te noemen dat Jeroen Akkermans een…