Timmermans hakt weer met het emo-bijltje

Frans Timmermans laat zich weer van zijn emo-kant zien want, in Oostenrijk, vlakbij de grens met Hongarije, is een vrachtwagen gevonden met de lijken van tientallen vluchtelingen in de laadruimte. Waarschijnlijk zijn die mensen al een tijdje dood want er wordt bericht over lijken die in een staat van ontbinding zijn. Dat is het resultaat van de oorlogen die mannetjes als Frans Timmermans voeren. Laten we nooit Ome Frans vergeten met zijn emotionele toespraak bij de VN. Deze toespraak was erop toegespitst om zoveel mogelijk verontwaardiging als voedingsbodem voor militaire actie te creëren. We moesten een hekel gaan krijgen aan de opstandelingen die tegen het regime vochten dat met behulp van de EU een coupe heeft gepleegd in Oekraïne. De slachtoffers van MH-17 zijn daarvoor misbruikt door Ome Frans. Nu heeft Ome Frans een nieuwe bron van leed aangeboord, de vluchteling.
Waar Frans Timmermans het niet over gaat hebben is over hoe de stroom vluchtelingen tot stand is gekomen. Deze stroom vluchtelingen is namelijk het resultaat van de door het westen opgepompte versie van de Arabische lente. De VS heeft haar kans schoon gezien in de verwarring die door deze volksopstand ontstond om een door hen gesponsord legertje extremisten bij Libië over de grens te zetten. Het leger van Kadaffi bleek echter te sterk voor deze zogenaamde rebellen dus, heeft de VS ze nog verder geholpen. De VS heeft bombardementen uitgevoerd op stellingen van het leger van Libië en de rebellen geholpen het rijkste land van Afrika te veranderen in een puinhoop. Libië is totaal verwoest door de VS. Dit eens zo welvarende land moest bevrijd worden van haar dictator. Nu zijn ze vrij van Kadaffi en moeten ze hun leven vrezen voor allerhande gefractioneerde rebellen organisaties.

11933606_1004547269608085_1084177779_n

Men wilde dezelfde truc uithalen met Syrië maar, daartegen hebben de Russen en de Chinezen zich verzet. De Amerikanen hebben van deze landen te horen gekregen dat zij een militaire interventie van de VS niet kunnen accepteren. Ook de dictatuur van Assad moest wijken zodat ook de Syriërs bevrijd zullen zijn. Syrië was ook een welvarend land maar, licht nu bijna net zo in puin als Libië. Dankzij de ellende in Libië zitten nu mensen van het Nederlandse leger ook in Mali. Ons imperialisme onder de vlag van het brengen van democratie lijkt eindeloos en kost momenteel menig Afrikaans gezin het leven. 
Sommigen vluchten, procentueel gezien zijn het maar enkelingen, met gevaar voor eigen leven en dat van hun kinderen. Ze zoeken veiligheid en tientallen zijn gestorven achterin een vrachtwagen. Waarschijnlijk zijn ze gestikt in die afgesloten geisoleerde laadruimte. Door mensensmokkelaar te lang laten zitten in die metalen kist in de hete zon zonder verse lucht.
Alsof dat niet erg genoeg is moet Ome Frans nog even zijn plasje van meelevendheid doen over de lijken van deze gevluchte mensen. Als Frans echt iets wilde veranderen, dan had hij naar de oorzaak van de ellende gewezen. Het IS leger is de directe oorzaak van deze stroom met vluchtende mensen en, het westen zit achter de financiering van een legermacht dat de Islam gebruikt als dekmantel.
 John McCain heeft die jongens in Libië nog allerhande beloften gedaan. Hij zei zelfs dagelijks contact met ze te onderhouden. Er is de VS enorm veel gelegen aan een succesvol IS leger want, ze zijn zelf momenteel met handen en voeten gebonden. IS wordt bevoorraad door de VS en Israel, daarom hebben wel Islamitische landen grote problemen met deze bende en laten ze Israel ongemoeid. Dit terwijl Israel toch als de gemeenschappelijke Islamitische vijand wordt gezien.

Ondertussen komt de vluchtelingenstroom goed op gang. Ome Frans pleit niet voor het beëindigen van de bevoorrading van IS maar wel om de mensensmokkelaars aan te pakken. Zonder oorlog geen vluchtelingen Frans, zonder IS geen oorlog, zonder de VS en Israel geen IS dus, zonder de VS en Israel geen mensensmokkelaars. 
Als je oprecht was, zou je dat bespreken. Als je werkelijk begaan was met die voor geweld vluchtende mensenmassa, dan zou je daar iets van zeggen. Maar, daar is het je niet om te doen. Je broodheren willen iets heel anders. Je broodheren willen zoveel mogelijk bevolkingsgroepen vermengen zodat in Europa ook verder de spanningen toenemen. De totale verwarring in Europa moet toenemen, men mag niet de tijd krijgen verder na te denken want er zijn al teveel mensen die onze overheden zien voor wat ze zijn.
Onze autoriteiten zijn de best georganiseerde misdaad syndicaten die de geschiedenis ooit heeft gekend en jij bent daar onderdeel van. Je bent een kruimeldief Fransje, niets meer en misschien nog minder. Je verkoopt je diensten en pikt een graantje mee van de opbrengsten ten koste van al die mensen.

Het probleem zijn niet de vluchtelingen, het probleem zijn mensen als Frans Timmermans. Mensen die de emotie bespelen om maar niet een weergave van de werkelijkheid te hoeven geven. De werkelijkheid is dat die mensen vluchten voor westers belastinggeld en betaalde rente. De werkelijkheid is dat deze mensen hun bestaan ontvluchten voor corporatistische belangen. De werkelijkheid is dat Frans geen enkel deel van het volk vertegenwoordigd maar dat van de criminele organisatie die alles bepaald in de westerse wereld.
 Frans jokte alles bij elkaar om een mandaat te scheppen om met een legermacht in te grijpen in Oekraïne want het leger van Kiev is te zwak. Frans had er geen problemen mee als er mensen platgebombardeerd zouden worden dankzij zijn toneelstukje. Frans zou gedeporteerd moeten worden naar een werkkamp in Siberië. Met een beetje geluk mogen we dat nog meemaken. Frans Timmermans is de moderne variant van een oorlogsmisdadiger. Het wordt tijd dit te adresseren.

7 gedachten over “Timmermans hakt weer met het emo-bijltje

 • 08/09/2015 om 08:38
  Permalink

  Sinds de oorlog in Libië weten we dat de VS de rebellen ondersteunden. John McCain is op meerdere foto’s en videobeelden handenschuddend te zien met deze lieden. De aanval op Libië kende veel verschillende merken rebellen die zich in het IS leger hebben verenigd.
  De techniek is voor de VS ook niet vreemd. Sinds de Russen Afghanistan zijn binnengevallen heeft de VS de Mujahedin strijders gesteund in hun verzet tegen de Russen. Die strijders stonden op een lijst met de naam Al-qaeda die beheerd werd door de CIA. De Russen vertrokken en Al-Qaeda bleef.

  Vanuit de VS zijn aanvankelijk grote hoeveelheden materieel verscheept. Een dergelijke logistieke operatie gaat niet ongezien. Aanvankelijk waren die ISIS jongens wat laks in het verhullen van de herkomst van deze spullen maar, dit soort foto’s laat weinig aan de fantasie over. https://www.loyalist.nl/buitenlandse-zaken-wil-meer-leven-in-de-brouwerij/
  Het leger van Irak zou worden bijgestaan in hun strijd tegen ISIS. Luchtbevoorradingen gingen mis en belandden ongelukkigerwijze bij de tegenpartij. De Irakezen hebben de wereld hierop attent proberen te maken maar verder dan een paar kleine artikeltjes kwam het niet. Ik kan ze niet meer vinden maar, dit nieuws heeft onze landelijke pers indertijd van het ANP gekopieerd en gepubliceerd.

  IS verkoopt de olie die ze vinden in de gebieden die ze hebben bezet op de ‘zwarte markt’. Die zwarte markt bestaat uit Saoudi Arabië en men vermoedt Turkije. Turkije is een partij die niet genoemd is want, dat is een complexer aspect in de oorlog tegen het IS leger. De Koerden liggen onder vuur van IS. Er zijn in Koerdisch gebied vrijwilligers legers actief in de Koerdische strijd tegen IS/ Daesh. De Turken zien hun kans schoon om hun strijd te beslechten met de Koerden onder de dekmantel van de bestrijding van IS. Saoudi Arabie sluist gestolen olie de markt in en Israel is al meerdere malen min of meer betrapt op het steunen van dit leger. http://www.veteranstoday.com/2015/07/11/hack-of-netanyahu-chief-of-staff-shows-israeli-control-of-isis/

  Turkije heeft een eigen belang dus, Turkije zal ik verder buiten beschouwing laten. Er zijn in het verleden genoeg financiele sporen gevonden die naar de genoemde landen leiden. Zij hebben allemaal een eigen belang en een gemeenschappelijk belang om het middenoosten in een chaos te doen veranderen. De VS wil controle over Syrie, dat gaat niet zolang Assad blijft zitten. Israel heeft min of meer dezelfde motieven als de VS en zoekt manieren om haar grondgebied uit te breiden en vanuit Saoudi Arabie komen veel leidinggevenden die met veel geld de controle bewaren.
  IS is een leger dat vrij plotseling zal ophouden te bestaan als het haar doelen heeft gediend. Overigens zijn ook via Qatar geldstromen richting IS doelen waargenomen. Dit zijn landen die onder de bescherming van de VS leven en hun hand en spandiensten hier graag voor lenen. De belangen van Israel en de VS zijn zoals altijd nagenoeg hetzelfde.

  De VS werkt al tijden aan de destabilisatie van de regio. 9/11 was de reden waarmee het allemaal is begonnen en heeft nu de levens van miljoenen mensen verwoest. Uit de gecreeerde chaos willen westerse krachten controle krijgen en behouden over de regio. Denk je nou echt dat we de Libiers hebben bevrijd van Kadaffi? Die mensen die zijn niet van de regen in de drup gekomen maar, van de dauw in een overstroming. De belangen voor de VS om dit te willen zijn teveel om op te noemen.

  Er is genoeg berichtgeving over geweest. Om die berichtgeving te achterhalen is een klus waarbij Google je nog aardig kan helpen.

  Beantwoorden
 • 08/09/2015 om 04:55
  Permalink

  Dag, Ik wil graag van je aannemen dat ISIS gefinancierd en bevoorraad word door de VS en Israël, maar toch even voor mijn duidelijkheid; op welke feiten is deze stelling gebaseerd? Ik vraag het vanuit interesse, ik kom dit vaker tegen op diverse plekken. Er staat nooit bij waar het op gebaseerd is.

  Beantwoorden
 • 29/08/2015 om 18:52
  Permalink

  De vuiligheid wordt me gewoon te veel.
  Hoop dat de Russen en Chinezen een paar leuke slimme gadgets in hun migs hebben ingebouwd om die VS straaljagers aan te pakken.. Net als dat vliegdekschip van de VS wat plots geen kant meer op kon.
  Ik ga wel belasting aan Poetin betalen dan. Heeft nog mijn voorkeur ook.

  Beantwoorden
 • 28/08/2015 om 19:13
  Permalink

  heb tegenwoordig nog maar 1 emo als ik Franske zie…ik word acuut behoorlijk misselijk…

  Beantwoorden
 • 28/08/2015 om 14:33
  Permalink

  Daar staan we op te wachten Frans, op jouw verlossende antwoord hierop?

  Beantwoorden
 • 28/08/2015 om 13:23
  Permalink

  Moet je alleen die grijns op zijn kop zien dan weet je wel weer hoe laat het is.

  Beantwoorden
 • 28/08/2015 om 11:10
  Permalink

  mee eens..gladde intrigerende taal,,woorden suggereren een heleboel te zeggen maar aan op een eigen invulling van zijn verhaal
  Manipulatief.

  Tja..Brussel gaat klem en zit klem..
  Bevolkingen willen niet.
  Brussel wil geen volk uitzetten..Bevolkingen maar wat graag.Regeringen willen geen illegalenjacht,Bevolkingen wel omdat die de gevolgen krijgen en die wel eens goed kunnen gaan opbreken.

  Regeringen onder dictatuur van Brussel. De eurofiel neoliberalen hebben er geen moeite mee om hun bevolkingen weer verder uit te melken met lasten verzwaringen..die hebben die emo-verhalen nodig om het geld los te weken..”Wij moeten GOEDdoen.. het RIJK der HEMELEN wacht ons na onze goede daden..” dat is de ondergrondse misleiding. Daarom emo-verhalen
  (Dit klinkt toch net als ISIS, of niet?..)

  Dus moeten wij de “vluchtelingen”overladen met allerlei goede dingen en bedoelingen, (verhogen daarmee hun eisen) en moeten trots zijn dat wij de “vluchtelingen” voorrang geven op basis van positieve discriminatie voor al het leed dat hen is overkomen(???niemand gezien die ondervoed was.. en trots op het gegeven dat we we straks strak lopen van illegalen en er weer een Halbiaanse aanslag komt op uitkeringen omdat die pot teveel verdeeld moet worden?)
  Dit gaat dus weer een miljardentekort opleveren..

  De VN die ons de les leest heeft overigens van het ene moment op et andere de rantsoenen wegens geldgebrek voor vluchtelingen met 50% verlaagd..Niks positieve discriminatie dus..
  Wel grote bek dat we het allemaal anders moeten doen.(.Zwarte piet moet ook al weg..)
  Die zijn op hun beurt bezig is met manco-dictatuur.

  Dan Samsom die nog steeds in een achterhoedegevecht verward zit, heeft nog niet door dat deze massa ongenode binnenkomers zich helemaal niet laat verdelen of reglementeren..
  Zodra een luxe of comfortzoeker ergens geplaatst wordt die hij/zij niet prettig vindt dan gaat ie meteen weer op reis naar een rijker land en duikt daar onder..
  Je ziet het in Calais, je ziet het in Griekenland. je ziet het in Italië, oud Oostbloklanden zijn NIET in trek en die bevolkingen daar hebben er zonder aperte noodzaak ook geen trek in om comfortzoekers te installeren en positief te discrimineren
  (Die sturen zelf ook al legio mensen tijdelijk naar het Westen om wat bij te sprokkelen. Met een uitkering van 15 euro per maand doe je ook daar niet veel.)

  Samsom kan niet overweg met sociale en culturele problemen ….
  Trouwens: heel eurofiel neoliberaal niet

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
KLM is zeker sinds het einde van de tweede wereldoorlog bewezen een akelig bedrijf. De KLM is enorm druk geweest met het exporteren van nazi’s naar de VS en naar…