TTIP is blackmail

“TTIP is Blackmail” zegt: Peter C. Gøtzsche. Peter is de auteur van het boek “Deadly Medicine and Organised Crime. Hij legt in zijn boek de genocide die wordt gepleegd door de farmaceutische industrie bloot. Na kanker en hartfalen, sterven de meeste mensen in de westerse wereld aan voorgeschreven medicijnen.
Als je dus niet bent overleden aan hartfalen of kanker, dan is kans dat je met medicijnen bent vermoord het grootste. Bij kanker en hartfalen is daar nog een zeer groot grijs gebied. Na het constateren van deze aandoeningen wordt namelijk zo snel mogelijk gestart met een pilletje. Het zou best weleens kunnen zijn dat medicijnen, als killer, op nummer 1 staan. Zo zijn cholesterol verlagers en bloedverdunners vaak de oorzaak van complicaties waar hartpatiënten indirect aan overlijden. Net zoals chemotherapie alleen overleefd wordt door mensen met een goede conditie. De doodsoorzaak van mensen die de therapie niet overleven heet nog steeds kanker maar, als het lichaam zo verzwakt is door de therapie dat het de therapie niet meer aankan, dan zijn ze indirect eigenlijk gestorven aan het toegediende medicijn en niet aan de ziekte.

Hoe kan dat nou gebeuren? Hoe kan het dat die overheid, die wij met veel geld betalen om dit soort zaken buiten onze gezondheidszorg te houden, faalt in het reguleren van de farmaceutische industrie? Hoe kan het dat deze bedrijfstak een zo andere doelstelling openlijk communiceert dan Peter C. Gøtzsche beweert?
De oorzaak zit hem in de basis. Je kunt niet van een commercieel bedrijf verwachten niet aan marktontwikkeling te doen. De farmaceutische industrie is gebaat bij een zo groot mogelijk afzet gebied. Hoe meer ziekte er in de wereld is, des te groter de kans is voor deze bedrijven om te groeien.
Het is ook niet voor niets dat juist de familie Rockefeller aan de voet van het idee van vaccinatieprogramma’s stond. Dit is een familie die rijk is geworden in de olie industrie. Niet omdat zij het beste en meest efficiënte bedrijf hadden dat olie uit de grond pompte maar, omdat zij met veel geweld de olievelden van kleinere bedrijfjes hebben bemachtigd. Ze zijn in de VS uitgegroeid tot het grootste oliebedrijf door de competitie letterlijk uit te schakelen en te ontdoen van hun eigendommen.
Vervolgens hebben ze zich gericht op het bankieren en de medische industrie. Ze hebben politici gekocht voor hun commerciële doelen. Ze hebben beleid laten implementeren ten gunste van hun commerciële gewin en hun rijkdom en invloed is hierdoor exponentieel gegroeid.

Als je denkt dat bedrijven die op een dergelijke leest geschoeid zijn, het welzijn van mensen voor winstbelangen komen, dan kom je bedrogen uit. Onze overheid is volledig in de greep geraakt van dit soort industrieën. De overheid is volledig corrupt en verspreidt over veel interne organisaties de verantwoordelijkheid, zodat deze corruptie breed over het functioneren van onze overheid is uitgesmeerd. Iedereen heeft boter op zijn hoofd en iedereen kan een ander aanwijzen die precies hetzelfde doet. Baantjes in deze industrie en de daaraan gerelateerde takken waarin dit soort industrieën actief zijn, worden vergeven aan de ex-politici die zich als verdienstelijk bewezen hebben.
Agnes Kant(SP) is werkzaam bij het Nederlandse Bijwerkingen Centrum Lareb. Ze heeft daar een communicatie baantje dat dikker betaald wordt dan dat van minister president van Nederland. Onze ex-minister van Volksgezondheid Ab Klink (CDA), werkt nu voor een zorgverzekeraar. Zo’n zorgverzekeraar is als de lijm tussen de farmaceutische industrie en de financiële markten. Beiden hebben niet het welzijn van mensen als grootste belang en toch hebben zij daar een enorme invloed op.

We leven in een volledig corrupt systeem omdat het zich voordoet als iets dat het niet is. Nederland is geen democratie maar een corporatistische staat, waarin politici worden betaald om de wetgeving op maat te maken voor de hoogste bieder. Hebben we onlangs niet mogen horen hoe ING de nieuwe wetgeving voor Jeroen Dijsselbloem schreef? Hij hoefde de wet nog alleen ons te verkopen.
Ja, je mag stemmen maar, alleen op de poppetjes die door partijen naar voren worden geschoven, dat heeft met democratie niets meer te maken. Waarom denk je dat er nog alleen van die halfzachte figuren in de tweede kamer zitten? De karakterloosheid straalt er vanaf, ze hebben geen inhoudelijke kennis die ertoe doet maar, ze zijn niet te beroerd om je te beliegen dat het gedrukt staat. Ze worden ingefluisterd door spindokters en alleen de manier waarop ze overkomen is nog bepalend voor hun positie.
De laatste keer dat je een kans had om je stem echt uit te brengen was in 2005. Die kans is toen nog voor de verkiezingen vermoord omdat de politiek zich geen raad wist met een éénling die het allemaal beter wist.
Het is niet zo lastig om van Nederland een goed geoliede sociaal en maatschappelijk succesvolle machine te maken. Alleen zolang wij blijven geloven in de oprechtheid van onze politici binnen dit systeem, zullen we daarop moeten blijven wachten. We zullen moeten leren accepteren dat we na de slag bij Waterloo maar weinig kans op een echte democratie hebben gehad. Ons is de wortel van medezeggenschap voorgehouden maar, je hebt niets te vertellen want de regels worden door het grote internationale bedrijfsleven gemaakt en die zijn niet gericht op jouw welzijn maar op een verdere uitbreiding van macht en de bijkomende centen.

Dat is het systeem dat innovatie tegenhoudt want, een medicijn tegen kanker is de nekslag voor de farmacie. Motoren die meer energie generen dan ze gebruiken zijn de ondergang van energiebedrijven en auto’s die op water lopen zouden de oliehandel nivelleren tot wat verroeste pompen ergens in een woestijn. De technische vooruitgang in deze wereld wordt tegengehouden door een systeem dat schaarste gebruikt als machtsmiddel, schaarste zorgt voor ongelijkheid en ongelijkheid resulteert in onenigheid. We zijn verplicht hieraan mee te werken dankzij de verplichte zorgverzekering, die wij bij bedrijven afnemen onder de druk van het geweld van de staat.
Met TTIP krijgt het internationale bedrijfsleven nog meer invloed op onze levens. We zullen alles braaf moeten slikken en onze regering zal hierop geen invloed meer hebben. We zullen geleefd worden onder het juk van het TTIP verdrag en we zouden ons mogen afvragen hoe het kan dat onze volksvertegenwoordiging dit contract toejuicht in plaats van veroordeeld. Hebben we nog volksvertegenwoordigers nodig als ze niets anders blijken te zijn als een stelletje slappe hielenlikkers die hopen zich nog te verrijken aan een crimineel systeem waartegen zij duidelijk niet zijn opgewassen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
ISIS wordt nog wel een lieve bondgenoot als die Russen de strijd verlaten. Belangrijke bondgenoten steunen ISIS in hun missie. De coalitie van de Russen, waar Iran, Irak en Syrië…