Waanzin tijdens pedoverhoren

De waanzin in de rechtszaal in Amsterdam neemt met rasse schreden toe tijdens de pedoverhoren. Het begon allemaal vanmorgen. Getuige A. de Jong had geen bezwaar te worden opgenomen door de camera’s van WeAreChangeRotterdam maar, na enige overredingskracht van een batterij afgestudeerde rechtenstudenten was dat in de kiem gesmoord en kon het verhoor beginnen. Dat verhoor ging door tot het woord “rolodex onderzoek” viel. Daarna werd het stil en werd deze toenmalige politieman niet verder bevraagd, hetgeen bevestigt dat de doofpot zich nog steeds als dusdanig bewijst. De waarheidsvinding houdt in de rechtszaal op te bestaan om de pedocratie het leven in de ogen te ogen te gunnen.
Dat het echter nog gekker kan werd pas rond de klok van één bewezen. Kinderpooier K. Maasdam stond vanmiddag in het getuigenbankje gepland. Maasdam had echter niet zo’n zin meer om te komen en is uiteindelijk door een AD journalist opgehaald. Betaal je een verkeersboete niet, dan wordt je door vier man politie van je nest gelicht maar, ben je kinderpooier, dan moet de pers je maar komen halen, anders kom je gewoon niet. Vervolgens had deze kinderverkoper nog een reden gevonden niet onder ede gehoord te willen worden. Hij wist plotseling niet wat de bedoeling was, heeft weer met wat van die studenten gepraat en is vervolgens weer naar huis gegaan. Einde van dag twee in het pedoverhoor.

Daarmee geeft deze dag exact weer waarom justitie zelf dit onderzoek niet kan leiden. Justitie Amsterdam zit tot in zijn nek in de materie die zij ‘onderzoeken’ en legt daarom embargo’s op bewijsmateriaal. Dat politieman de Jong na het vermelden van het rolodex onderzoek bijna met kop en staart de rechtszaal is uitgesmeten, zegt al meer dan genoeg. Als men dan coulant is met een kinderpooier die, aangaande de behandelde materie, meer kerven op zijn stok heeft dan die stok lang is, dan weten we dat dit juist DE getuige is om te horen maar, dat ligt daarmee ook meteen wat lastig voor de bewakers van de rechtsstaat.
Je kunt de slager niet zijn eigen vlees laten keuren, zij van WC eend adviseren WC eend en, als we dat advies blijven volgen, dan zullen we nooit in staat zijn dit product te vergelijken met zijn concurrenten. In dit geval is de concurrent van justitie de waarheid en, die wordt momenteel onder een tapijt geschoven bij die al bijna 30 jaar groeiende bult in het midden.

Het systeem verschuilt zich al jaren achter iets dat goed was aan deze samenleving, “Niemand is schuldig zonder een veroordeling van de rechtbank”. Het is alleen jammer om te moeten constateren dat de overheid en met name het ministerie van justitie alle middelen heeft om dit proces te traineren. Dat de staat die middelen ook gebruikt, zegt iets over het democratische gehalte van dit land en de heersende corruptie. De staat kan zich niet toetsen aan de door haar gecommuniceerde idealen over hoe de democratie zou moeten zijn en de rookgordijnen hier omheen worden afgeschermd door de media.
De vermelding van deze procesgang in de media was vandaag weer marginaal. De Telegraaf en het AD leveren wat pagina ruimte in terwijl dit proces direct inzicht verschaft in de democratische staat van dit land. Dit is de graadmeter van de ons aangeleerde principes die hier in het verdachtenbankje zittend aan de MSM op wonderlijke wijze onopgemerkt voorbij schreiden.

Zo wonderlijk is dat natuurlijk niet. Dit schrijven was er nooit geweest als dit proces dertig jaar geleden was gevoerd en, toen faalde de journalistiek al de politiek te bewegen dit probleem te onderkennen. De informatievoorziening in dit land faalt, de overheid is misdadig en justitie is het vangnet van de staat. We hebben tot nu toe weinig kans gemaakt een openbare aanklacht te doen tegen de gang van zaken in dit land. We wisten nauwelijks wat er speelde tot de ‘complottheorieën’ niet meer te negeren waren.
De gehele MSM heeft haar best gedaan door op het deksel van de doofpot te blijven zitten. Nederlands meest publieke ‘crimefighter’ bleek een opiniemanager van het ministerie van justitie te zijn en, met dat gegeven bestaat de vraag niet meer over hoe het zover heeft kunnen komen. Als er één complot is, dan is het dat zelfs de ‘vrije’ media outlets er belang bij hebben de misdaden van de staat af te schermen van de publieke arena. Peter R. de Vries heeft altijd stellig ontkend dat er ook maar iets met Demmink aan de hand was en als hij dat zei, dan werd dat geloofd ook nog. Dat de Vries een hoop zaken heeft geschaad, daar weten we nog minder van. Zijn benadering van de zaak Vaatstra, de zaak Bolhaar, of Demmink zeggen al genoeg, terwijl hij nog heel wat andere slachtoffers heeft gemaakt.

Je overheid is niet de overheid die je op school, van je ouders en tv hebt mogen leren kennen. Die overheid wordt bevolkt door criminelen die allemaal het misbruik van kinderen gedogen en waarvan een deel van de gedogers ook nog actieve misbruikers zijn. Dit land is gekaapt door de pedofilie en is daarom geen democratie maar een pedocratie.
Blijf het nieuws rond de Demmink verhoren volgen via de social media want, de tv kan uit en de krant kan onder de kattenbak vulling. WeAreChangeRotterdam en Loyalist proberen je dagelijks via Twitter op de hoogte houden. Tweet mee, deel mee en doe mee om een begin te maken de boel eens op te ruimen.

@wearechangerdam
@LoyalistNL

Met dank aan http://vitalifeiten.nl/ voor de video.

Eén gedachte over “Waanzin tijdens pedoverhoren

  • 06/04/2021 om 21:08
    Permalink

    Hier is een filmpje van een vrouw die de gruwelijke pedo rituelen mee heeft gemaakt.
    Deze criminelen besturen Nederland..

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Overal schijt aan en als de dood voor de staat. 4 jaar lang behandeld voor zijn vergrijpen en nu bang met spijt. Ondanks die spijt, kan hij zijn slachtoffers niet…