Zionisme misbruikte de Holocaust

Omtrent Zionisme bestaat een hoop verwarring. Het woord Zionisme roept altijd weer een directe associatie met het Joodse volk op en, sinds de Holocaust is daardoor het woord Zionisme bijna even beladen als antisemitisme en, niemand wil die associatie. Het woordje “Jood” is zelfs beladen geworden, ondanks dat we weten dat we het gewoon over iemand van Joodse komaf hebben. Dit woord heeft de nasmaak van de Holocaust gekregen en laat zich op een gelijke manier als Godslastering voelen bij een van jongs af aan geïndoctrineerde Katholiek. Het horen van het woord “Jood” brengt al een schrikeffect teweeg en laat de zo zorgvuldig in onze breinen geïnstalleerde software zijn werk doen.

 

In de jaren 70 werd de film “Turks Fruit” met Rutger Hauer en Monique van de Ven door velen ervaren als een educatieve seksfilm. Naakt was nog steeds ongemakkelijk in die jaren zeventig. De liberaliserende jaren zestig wel een goede start hadden gemaakt met het afbreken van al die puriteinse dogma’s maar, de moraliserende kerk stond nog midden in de samenleving. De kerk kon niet tegen naakt, ook al blijkt achteraf dat vooral binnen de kerk juist naakt op zeer grove wijze werd geschonden.
De eerste confrontatie met naakt op tv kreeg je als kind van die jaren dankzij de uitgezonden fragmenten van de Holocaust. Stapels mensen lagen bloot of in kuilen op mekaar. Opgestapelde lijken achter hekken terwijl daar nog van die met leer behangen skeletten tussendoor bewogen. Uitgehongerde mensen, te zwak om zich nog normaal voort te bewegen of zonder kleding als zombies hangend aan de hekken, vanaf de buitenkant van het kamp gefilmd. Dat waren allemaal Joden aan het eind van de Holocaust. Dat beeld staat geëtst in onze hersenen en, ingebrand in onze lenzen door zwart/wit tv’s.

Hoe het verhaal van de Holocaust is verteld en vanuit welke bron het is gekomen, is bedenkelijk. De vertellingen zijn volledig éénzijdig en propagandistisch van aard maar, niemand die zich kon voorstellen dat over zo’n verschrikkelijk verhaal nog gelogen diende te worden. De feitelijke bewijslast over de ware toedracht is echter dun en gekleurd maar, ondanks dat is dit het verhaal dat ons het meest is bijgebleven uit alle geschiedenis vertellingen en tevens het eerste stuk geschiedenis dat wij als kinderen kregen ingelepeld.
De Jodenvervolging in NAZI-Duitsland was een feit maar, onder de talloze concentratiekampdoden waren Joden slechts een percentage van de mensen die daarin gevangen zaten. Waarom is het drama dat de Joden is overkomen zo uitgelicht terwijl het lot van al die andere bevolkingsgroepen is verzwegen? Waarom is juist een onderdeel van het leger dat was gespecialiseerd in het voeren van psychologische oorlogsvoering zo nauw betrokken geweest bij het verspreiden van het nieuws rond de Holocaust? Wat is uiteindelijk het resultaat daarvan?

De Holocaust heeft Israel gecreëerd, nadat dit voorstel al twee keer eerder was gedaan. Zonder de Holocaust was Israel in 1948 niet gesticht in het toenmalige Palestina. Het verhaal van de Holocaust heeft het weggeven van Palestijns grondgebied door het Britse Koninkrijk acceptabel gemaakt. De wens van de stichting van een ‘Joodse’ staat kwam uit Zionistische hoek. Het Zionisme kwam uit de hoek van Asjkenazische Joden uit het oosten van Europa. Het Zionisme is een politieke stroming, die niet aan religie gebonden is omdat dit niet paste in het gedachtengoed van seculiere Joden.
De bankiersfamilie Rothschild zijn succesvolle uitdragers van het Zionisme. Door de macht als bankier van de wereldeconomie hebben zij, over alle landsgrenzen heen, de Zionistische agenda over de gehele wereld kunnen implementeren. Zij financieren in oorlogen alle partijen, zij pakken de winst en winnen invloed door de schulden die gemaakt worden. Er is bijna geen land op deze aardkloot waarin de Rothschilds geen invloed hebben op de druk waarmee het geld door de aderen van die economie stroomt. Het Zionisme is de machtigste politieke invloedssfeer ter wereld geworden en lijkt slechts één doel te hebben, de totale macht over de gehele wereldbevolking.

 

Dat gaat nagenoeg ongezien en over de ruggen van het Joodse volk. Israel bestaat hoofdzakelijk omdat Israel geen fout kan doen in de ogen van dat volledig geprogrammeerde westen. Dat betekent dat Israel de buren mag pesten als de buren reageren is er een probleem in het middenoosten. Het middenoosten is een belangrijke regio voor het Zionisme. De wereld draait op het geld waarvoor zoveel energie uit de grond moet worden gepompt. Heb je de controle over geld en energie, dan vergroot dat de macht en daarmee wederom de politieke invloed.
Israel is een vrijstaat geworden voor schendingen van de mensenrechten en steeds meer Joodse mensen beginnen zich daar, net als de Palestijnen, tegen te verzetten. In Israel is er verzet tegen het Zionisme terwijl de rest van de wereld nog geeneens weet dat ook zij onder volledige Zionistische invloed staan. Het Zionisme in Europa en de VS wordt “NeoLiberaal” genoemd maar, het neoliberalisme dient in alles de Zionistische agenda. Daarom gaf de nieuwe premier van Engeland ook zo snel mogelijk aan Israel te kennen, dat ondanks het verlaten van de EU, de relatie met Israel en de agenda zijn doorgang zal vinden.

 

Het Zionisme leeft op oorlog, het groeit met iedere oorlog die gevoerd wordt en daarom hebben we het aantal oorlogen sinds de tweede wereldoorlog ook alleen maar zien toenemen. Het is niet anders dan iedere andere ideologie die de wereld wil overheersen, alleen andere ideologieën dienen ook altijd de Zionistische agenda, zonder zich daarvan bewust te zijn. De Islam en het Christendom zeggen beiden iets van: “Ga heen en vermenigvuldigd u”, Hitler had weer hele eigen ideeën en het Zionisme financiert iedereen met een slecht idee en is de enige ideologie die zich uiteindelijk meer macht weet toe te kennen. Zelfs de Sovjetunie is dankzij de financiering van het Zionisme tot stand gekomen. Het maakt niet uit welk -isme in het geloof van mensen leeft, uiteindelijk wint de agenda die ons allemaal verder de slavernij in wil dwingen.
Zionisme draagt geen filosofie uit waardoor het ongezien infiltreert, waar het zich door diverse vormen van gelegaliseerde criminaliteit verder verstevigd in de kleinste vezels van de maatschappijen van haar gastheren. We herkennen het niet, daarom zien we niet wat het doet met de wereld. Als een infectieziekte waarvan de incubatietijd te lang is om te achterhalen waar we het hebben opgelopen en, waarvan de symptomen te divers zijn om met een oplossing te komen. We kennen het niet omdat we geeneens de naam durven te gebruiken, omdat het allemaal te gevoelig ligt.

Zo zijn we in de propaganda-val van de Holocaust terecht gekomen. Dit zeggende zonder dit evenement te willen ontkennen maar, wel met de belangrijke kanttekening dat de slachtoffers van de Holocaust misbruikt zijn voor een propagandaoorlog die de wereld heeft veranderd. Israel steekt nu overal het vuur aan en zonder oordeel kiezen onze regeringen de partij van Israel en wij blijven dat slikken. Wij zijn het normaal gaan vinden dat de Palestijnen in een openlucht gevangenis leven en, het lijkt alsof de mensen die de verschrikkingen van de NAZI’s nog kennen nu onder een regime leven dat soortgelijke misdaden begaat.
Zionisme is nergens vies van als het maar rendement heeft en, de ideologie gebiedt dat dit altijd ten koste van anderen gaat. Het is geen religie en behoort niet specifiek de Joden toe omdat ook de Joden onder diezelfde politieke stroming gebukt gaan. Sinds de slag bij Waterloo, kruipt de basis van deze politiek via de centrale banken het Europese beleid binnen. De eerste wereldoorlog, de tweede wereldoorlog en de oorlogen die tijdens de koude oorlog gevoerd zijn tot in de dag van nu, zijn allemaal aangejaagd vanuit de Zionistische agenda.   

 

Je mag het alleen nog steeds niet benoemen omdat men je voor antisemiet zal uitmaken. Die geprogrammeerde reactie komt voort uit wat wij hebben geleerd over de holocaust en vooral door de manier waarop. De penetrante beelden van de talloze lijken, de uitgemergelde lichamen en de verhalen over gaskamers zijn gekoppeld aan het Joodse volk. Dat het Joodse volk daarvoor misbruikt is door het Zionisme kan niet gezegd worden omdat dit teveel tegenstrijdigheid voor ons oplevert. Dat is wat de propaganda machine met succes heeft volbracht.
Er zijn feiten die zelfs duidelijk maken dat het Zionisme een verantwoordelijkheid in de Holocaust had. Hitler was de frontman van deze misdaden en, zoals iedere terrorist heeft hij zich volgens het verhaal van het leven beroofd. Zo zijn de daders ook nooit te ondervragen en blijft als enige waarheid, bij aanslagen groot of klein, alleen het verhaal hangen. 9/11 is daarvan een prachtig voorbeeld. Osama Bin Laden is vermoord en in zee gedumpt. De bewijzen of hij iets met de organisatie van 9/11 te maken heeft gehad hebben we nooit gezien. Nu geloven we dat hij dood is omdat we de overleveringen hebben gehoord en de film hebben gezien. De jacht op Osama Bin Laden heeft nu ongeveer 5 miljoen mensen het leven gekost en heeft de kenmerken van de Zionistische terreur waar iedereen zo graag aan meedoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
“De Publieke Omroep Voor Iedereen”, dat is de titel die de VARA aan de volgende clip heeft gegeven. Kijkend naar de clip kun je met gemak constateren dat men behoorlijk…