De Schoolmeesters van nu.nl

De meesten onder ons zijn een stelletje goedgelovige donders en nieuwsbrakers als nu.nl doen er alles aan om dat zo te houden. Zij die het internet gebruiken voor hun nieuwsgaring en buiten de bekende bronnen op onderzoek gaan, komen vaak met meer informatie terug dan de zogenaamde journalistiek te vermelden heeft. De boegbeelden van de Nederlandse journalistiek doen weinig echt onderzoek. Ze hebben nog een paar journalisten in dienst en die worden verstopt achter een pay-wall. Dus, als je bereid bent om voor de propaganda van die media te betalen, dan krijg je toegang tot een kans op echte journalistiek over onderwerpen die vaak minder relevant zijn.

 

Pravda

De belangrijkste nieuwsverspreider in de Sovjet-Unie was de Pravda. Logischerwijze was de Pravda de news-outlet die de toon aangaf. Pravda betekent waarheid en, ondanks dat we tegenwoordig graag anders geloven, is er maar één waarheid. Nu.nl wordt de Pravda binnen het Nederlands sprekende deel van de EU als het aan die EU ligt. Nu.nl doet weinig tot niets met journalistiek maar, pompt ANP en Reuters informatie rond. De kwaliteit van nu.nl zit vooral in de keurige zinnetjes die afgestudeerde studenten Nederlands op digitaal papier zetten om ‘het nieuws’ uit eerste hand te vertellen. Als je de mensen van nu.nl wilt raken, begin niet over de inhoud maar over de eventuele taalfoutjes die je in de korte stukjes tekst gevonden hebt. Dat doet pijn want, ze hadden slechts één opdracht en één vermeend talent.

Onder de afgestudeerde studenten zitten ook echte fact-checkers. Dat is een nieuw beroep. Er is nog weinig bekend over de fact-checker. De voorbeelden doen vermoeden dat een fact-checker Google raadpleegt en de voor en tegen argumenten tegen elkaar rekenkundig afweegt. Google is daarvoor een betrouwbare partner, omdat Google een politiek bedrijf is dat op dit moment steun geeft aan het globalisme. Dat soort fact-checking wordt door de EU omarmd en dat maakt straks van het ANP van John de Mol een winstgevend bedrijf. Het ANP is straks de organisatie die als enige waarheid wordt vertaald door anders werkeloze studenten studenten die zich hebben bekwaamd in een taal die de EU uiteindelijk om zeep zal helpen. De Mol heeft een goed oog voor de monopolies waarmee het globalisme werkelijk alles wil centraliseren, misschien is dat het laatste stukje Nederlandse handelsgeest.

 

 

Onthouden van nieuws en feiten

Ondertussen schieten de alternatieve nieuws websites als paddenstoelen uit de grond. Nederland is nog nooit zo rijk geweest aan divers nieuws en opinie. Steeds meer mensen hebben hun ergernis door actie laten overstijgen en publiceren nu hun speurtochten naar nieuws op onder eigen titel. Het zijn nieuwsgierige burgers die dit doen. Mensen die opzoek zijn gegaan naar de details die kranten en tv niet gaven en met hele nieuwe details terugkwamen. Die details heb je nooit op nu.nl gezien maar dat neemt niet weg dat ze met een steeds groter gemak te vinden zijn. Alles wat nu.nl je aan nieuws onthoudt ligt bijna letterlijk op straat en wordt steeds meer via social media gepubliceerd.

Dat heeft de EU ook gezien en volgens deze tiran is het onwenselijk dat er steeds meer geluiden opduiken die het officiële narratief van de gepropageerde waarheid tegenspreken. Facebook, een belangrijk distributiecentrum van alternatief nieuws, is een bedrijf dat de politieke opvattingen van de EU deelt. Facebook en nu.nl werken nu samen en nu.nl checkt de feitjes die Facebook dan later weer onderdrukt.

Die onderdrukking was al best effectief voor nu.nl zich hiermee bemoeide. Facebook gebruikte al allerlei algoritmen waarin nieuws uit specifieke bronnen in bereik werd gedimd. Zo lijkt het posten van serieuze informatie voor de zender en de ontvanger even normaal te verlopen als een schattige poezenprent maar, het ongewenste nieuws bereikt nog alleen hen die al binnen datzelfde algoritme passen. Daardoor raakt het alternatieve nieuws steeds meer in zijn eigen echo-chamber.

Dat is wat de techgiganten doen en met een succes dat uiteindelijk de dood wordt van de platforms die zij manipuleren. Uiteindelijk bereik je straks niemand meer met je poezenplaatjes omdat je één keer niet alleen je interesse in katten hebt gepost. Uiteindelijk vertrekken zij die op zoek zijn naar serieuze content en hou je een platform met naïeve globalisten over.

 

DARPA

Nu zijn Google, Facebook ontsproten uit de financiële middelen van het defensie-apparaat van de Amerikanen. Donald Trump en nieuws dat past in het gedachtegoed van deze president wordt onderdrukt. De gevestigde media kunnen niet anders dan de man zwartmaken, zelfs als zijn leven ruim twee jaar lang door speciale onderzoeksteams is uitgespit. De oranje man heeft geen grote misstappen begaan en dat is een schop in het kruis van de globalisten en hun intellectueel uitgedaagde publiek.

 

 

Trump heeft echter al een paar keer aan zijn publiek laten weten dat ook de social media organisaties een politieke voorkeur hebben en de nadruk werd door talloze bronnen gelegd op de oorsprong die Google en Facebook delen. Beide organisaties werden gebruikt om wijdverspreid de privé domeinen van gebruikers te infiltreren. Dat kon niet zolang deze organisaties onderdeel van de overheid waren dus, zijn deze organisaties tot bedrijven gemaakt. Lifelog werd ontbonden en op dezelfde dag werd Facebook geboren. Mark Zuckerberg heeft dus gelukkig niet zijn vrienden bestolen, een verhaal dat je wel op nu.nl kunt vinden.

 

Nu.nl een ‘eerlijke’ organisatie

Toen nu.nl nog leek op een eerlijke organisatie hebben ze echter wel het spoor van Lifelog gevonden. Liever gezegd, dat was het ANP dat toen als nieuwsorganisatie nog snuffelde in de hoekjes waar het interessant kon zijn. Nu.nl werkt dus nu samen met Lifelog, een organisatie die omgedoopt is tot Facebook en nog steeds onder CIA controle staat. We weten van operation Mockingbird, een CIA programma waarmee deze inlichtingendienst het narratief in de media wil controleren. De CIA installeert apps op je apparaten die voor de normale gebruiker onzichtbaar zijn en je ondertussen bespioneren.

Donald Trump heeft de eerste aanzet gemaakt zijn publiek hierop te attenderen. Wat de volgende stappen gaan zijn is niet bekend maar, voor volgend jaar deze tijd moet Facebook weer een vrij platform zijn. Zonder social media was Donald Trump geen president geweest. De MainStream Media berichtten over Trump alleen maar negatief en toen is de term FAKE NEWS ontstaan. Trump vertelde onwaarheden zodat hij daarmee in het nieuws kwam. Vervolgens bleef hij zijn leugen nuanceren tot de boodschap die hij wilde overbrengen. Dat hield zijn hoofd op tv en hij gebruikt die tactieken nog steeds. Ondanks dat heeft hij de steun van zijn publiek nodig en die heeft hij voor een groot deel via social media bereikt. Ook hier hebben we een Geenpeil referendum kunnen organiseren juist via social media kanalen. Facebook en Twitter zijn invloedrijke platforms en ze zijn politiek geëngageerd. Die mix staat democratie in de weg en Trump moet daar iets aan doen voordat de campagnes voor de verkiezingen van 2020 echt los gaan.

 

EU onder vuur

Vanuit de VS ligt ook de EU onder vuur. Het globalisme en de Trump administratie zijn natuurlijke vijanden. Dus, als Trump iets tegen de social media bedrijven gaat ondernemen, dan gaat dat ook effect hebben op onze accounts. Het beste scenario zal zijn dat bedrijven als Facebook gedwongen worden de vrijheid van meningsuiting te respecteren als het informatie betreft. Het is niet aan organisaties te besluiten wat de waarheid is. Als men een overtuigend verhaal heeft met een hoop feiten en onderbouwing, dan mag dat evengoed gepubliceerd worden en het is aan de ontvanger te onderzoeken wat hij waar acht.

Dus, dit wordt een jaar waarin op tal van fronten de informatieverstrekking gaat winnen of verliezen. Of we krijgen de Pravda of we mogen de MSM kapot schrijven. De MainStream Media outlets hebben hierin een keuze te maken en op die keuze kunnen zij worden afgerekend door het publiek. Ze zijn al niet relevant voor de verspreiding van het nieuws en als het grote publiek dat inziet dan is het gedaan. Dan kunnen de studenten Nederlands naar huis en de moraliteit van het linkse gedachtegoed dat zij op de universiteit kregen ingepompt overdenken. Misschien worden ze kwaad op hun docenten, misschien worden ze kwaad op de vrijheid. Sommigen zullen hieraan overlijden, anderen zullen hervormen en misschien een baan vinden in het onderwijs.

 

EU en auteursrecht

De EU voelde deze nattigheid aankomen en heeft daarop Facebook verantwoordelijk gemaakt als eigenaar van de content. Dat is de tegenzet van de EU. Mocht Trump op welke manier dan ook de Facebook gebruiker binnen de EU bevrijden, dan gaat dat Facebook kosten. Dat is een papieren tijger van de EU. Het resultaat zal een jarenlang conflict in een rechtszaal zijn en ondertussen blijft vrije content de EU instromen. De auteursrechten worden hier door de EU voor ingezet. Hoe dat in de praktijk gaat werken en of het gaat werken zullen we moeten afwachten. Wat betekent dit voor de afbeeldingen op deze website? Gaat Facebook ze filteren? Moeten we creatiever worden? Het is een maatregel die tal van vragen oproept en de antwoorden daarop zullen gratis zijn. Verwacht talloze rechtszaken die alleen al deze wetgeving zal aanvechten omdat het te vaag is. Je kunt niet aan de regels voldoen als ze praktisch onmogelijk te handhaven zijn. De EU wil social media als nieuwsverspreider beëindigen, dat hadden ze in de Sovjet-Unie ook gedaan.

De hele fact-checking tirannie is wellicht ten dode opgeschreven. De MainStream Media is zo ziek dat de euthanasie procedure niet lang op zich laat wachten. Als het allemaal zo gebeurt als hier wordt verwacht, dan is tevens het einde van de EU nabij.

2 gedachten over “De Schoolmeesters van nu.nl

 • 10/04/2019 om 00:28
  Permalink

  Oorlogscrimineel Trump is een rattenvanger die alleen maar voor chaos zorgt.
  Heel erg naief om deze gangster marionet op te hemelen en los te zien van zijn voorgangers.
  Door oa FB weten de gangsters precies wat wij willen en daarom krijgen we een schaaltje Trump voorgeschoteld. Mensen luisteren liever naar mooie woordjes die ze willen horen en blijven liever blind voor de gevolgen.
  Zeker in Neanderland gezien het succes van fvd waar de zombies weer massaal ingetuind zijn.
  Ach zodra ze het uiteindlijk door krijgen is er wel weer een andere redder waar ze hun stem aan kunnen weg geven.

  Beantwoorden
  • 10/04/2019 om 20:11
   Permalink

   Dus, wat stel je voor? Welke politieke partij heeft jouw voorkeur? Stem jij wel of stem je niet?
   Overigens zijn de zaken die Trump doet niet in overeenstemming met wat je beweert.

   Toch bedankt voor je reactie.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Je kunt er verontwaardigd over zijn. Het is productiever om te zien wat hier gebeurt. NU.nl heeft nu haar ‘check’ gedaan en 5G is ongevaarlijk. Wat betekent dat? Dat berichten…