Trump sloopt FAKE NEWS

“De grootste vijand van het land zijn de FAKE NEWS MEDIA”, volgens Donald Trump. Die MainStream Media heeft daar talloze reacties op gegeven, zonder gedragsverandering. Ze hebben de president uitgelachen, beschuldigd van het schenden van de vrijheid van de pers en het publiek vertelt dat de president van de Verenigde State knettergek was. Nu staat aan het einde van het Mueller onderzoek vast dat de beschuldigingen op basis van een valse rapportage een grote leugen was die iedereen met een werkend brein vanaf einde 2016 meteen had kunnen zien.

 

 

 

Coupe op Trump

Als iets is uitgekomen, dan is het dat de administratie van Barak Hussein Obama de Trump campagne heeft bespioneerd middels de inlichtingendiensten. Waarom? Omdat de Obama administratie zoveel onderste stenen heeft dat Mark Rutte er knettergek van zou worden. Onder Obama zijn vliegtuigen vol met cash naar Iran gevlogen, Amerikaans uranium naar Rusland verscheept en is het terrorisme in het Midden-Oosten onder Obama en Clinton opgezet. Clinton moest de verkiezingen winnen om het lid op deze doofpot te houden. Clinton won niet dus Trump moest worden afgezet en daarin had de MSM een cruciale rol te spelen.

Herinner je dan de snoetjes in Den Haag na de verkiezingsoverwinning van Trump. Ze keken op één partijleider na allemaal even zuur als Rachel Maddow van MSNBC. Ook de MSM in Nederland ging volledig mee in een complottheorie waarmee ze hun publiek meer dan 2 jaar lang hebben beziggehouden. Twee jaar lang heeft het AD, de Volkskrant of bijvoorbeeld NU.NL je FAKE NEWS voorgeschoteld en andere geluiden onderdrukt. NU.NL is zelfs de officiële FACT CHECKER voor FaceBook geworden. Wat NU.NL zegt moet als de absolute waarheid gelden terwijl iedereen, zelfs met een IQ dat onder het landelijk gemiddelde ligt, kon zien dat het hele Russia Collusion verhaal een leugen was om Trump het presidentschap te ontnemen.

 

 

 

Mockingbird

Deze media zijn volledig onbetrouwbaar en daaraan ligt ‘Operation Mockingbird’ ten grondslag. Dit is een CIA programma dat George Bush als CIA directeur heeft beëindigt met de veelbelovende woorden, “We gaan de journalisten niet langer BETALEN om een specifiek narratief naar buiten te brengen.” De grootste ‘informatiekanalen’ zijn dus FAKE. Ze zijn er om je mening te sturen met valse informatie met als doel je mening te beïnvloeden. Dat hebben we in Nederland met Pim Fortuyn zien gebeuren, dat is nu aantoonbaar Donald Trump gebeurd en op dit moment ligt de FVD van Thierry Baudet onder vuur.

We zouden daar eenvoudig lering uit kunnen trekken. Dat wat deze media ons opdringt heeft weinig met de waarheid te maken. Met die wetenschap krijg je een hint over wat waar zou kunnen zijn. Als iemand in de media zo zwart gemaakt wordt met harde aantijgingen zonder bewijzen, dan weet je dat de politiek en wat daarboven zit van zo iemand af wil.
De argumenten die daarvoor gebruikt worden zijn altijd hetzelfde. Dat zijn de argumenten waarvoor de linkerkant van deze samenleving zo gevoelig voor is. Racisme, homofobie, fascisme en xenofobie. Die groep wordt ook altijd in verband met Hitler gebracht, een irrationeel argument omdat Hitler in de linkerkant van het politieke spectrum zat. Deze links georiënteerde FAKE NEWS media verwijt continu de rechterkant van hetgeen waaraan zij zich zelf constant schuldig maken, een propagandatruc uit de dood van Goebbels.

 

Vrijheid van meningsuiting

De media probeert de vrijheid van meningsuiting kapot te maken met de term FAKE NEWS. Ook in ons land is FAKE NEWS de term geworden waarmee iedere mening van tafel kan worden geveegd. Aanvankelijk was dat de term “complottheorie”. Die term is met die functie door de CIA geïntroduceerd na de moord op Kennedy. Daarmee werden afwijkende denkbeelden weggeschreven als iets belachelijks zodat het narratief van de CIA overeind bleef. Waarom? Alleen om de mening van de burger aan hun kant te houden en die burger gebruikt die term als hij het officiële narratief gelooft en in zijn omgeving daarom geen alternatieve waarheid duldt. Op dit moment vindt er een strijd plaats om het label FAKE NEWS. Trump is dat begonnen door de term die eerst de MSM toebehoorde te kapen. Hij heeft dit constant geuit en gewezen op de MainStream Media.

 

Mueller en 911

Het rapport van Robert Mueller is af en de conclusie is dat het hele ‘Russia Collusion’ verhaal FAKE NEWS is. Iedereen die weet wie Robert Mueller is had kunnen weten dat deze man bovenop de deksel van iedere doofpot als directeur van de FBI heef gezeten. Herinner je je de ‘weapons of mass destruction’ nog?

 

 

De FBI wordt op dit moment aangeklaagd voor het achterhouden van informatie en het wegmoffelen van bewijsmateriaal in het 9/11 onderzoek. Mueller zat als FBI directeur bovenop het onderzoek en kreeg daarbij alle hulp van James Comey. Comey volgde in 2013 Mueller op als FBI directeur en de doofpot bleef gesloten.

 

Achterhouden van informatie

Dat vertelt de MSM je allemaal niet. Door het niet vermelden van bekende feiten, kan het nieuwe opgelegde narratief blijven bestaan. De echte feiten zijn vaak moeilijk te verenigen met de verzonnen feiten en, zo kan zo’n vals dossier over Trump in de media blijven bestaan als aanwijzing voor zijn spionage activiteiten. Op een gegeven moment krijgt een gretig publiek dat gevoerd wat zij inmiddels zijn gaan geloven. Dat werkt ook omgekeerd. Zo is het pizza-gate schandaal om zeep geholpen door publicaties die daarna niet te bewijzen waren. Die kwamen publicaties kwamen uit dezelfde koker als de tegengestelde informatie en, daarmee wordt dan bewezen dat het gehele onderwerp FAKE NEWS is. Dat laatste is misschien niet waar maar, als het onderwerp eenmaal het stempel FAKE NEWS heeft gekregen dan raakt niemand het nog aan. Het onderwerp is dan dood en de misdaad blijft onbestraft.

Zo functioneert de media die een onwetende massa informeert. Mensen die geen alternatieve informatie zoeken zijn gedoemd in die val te trappen. De massa hangt op de bank voor de tv naar programma’s van John de Mol te kijken. De enige ergernis die zij kennen is dat ze steeds minder overhouden. “Dat heeft niets met Amerika te maken en die Trump heeft makkelijk praten, die rijke oranje verrader.”

 

 

Op dit moment zit die grote media kanalen in de VS in een meltdown periode waarin ze een visje is toegeworpen en ze als piranha’s op afvliegen.

“While this report does not conclude that the president committed a crime, it also does not exonerate him.”

De gehele linkse media is in verwarring gebracht door dat laatste zinnentje van William Barr, “Terwijl dit rapport geen uitsluisel dat de president verbreken heeft gepleegd, spreekt het hem ook niet vrij.” Er is niets gevonden maar dat betekent geen vrijspraak. Zo kunnen we geen van allen onze onschuld bewijzen. Alleen schuld kan bewezen worden als er sprake van schuld is. Om olie op dat vuur te gooien heeft Trump meteen getweet dat hij nu vrijgesproken is. Dat is de val die voor media en politiek is uitgezet, iedereen kan het zien maar hierop gaat zwaar worden ingezet. Het publiek gaat daardoor zien hoe linkse politici en media zijn doorgedraaid en zullen ontwaken aan de onzin die uit deze kanalen komt. Zo weet Trump iedere keer die media met kinderlijke eenvoud te bespelen door het uitzoeken van tegenstellingen voor de tegenpartij.

 

Adam Schiff

Ondertussen wordt hier nu nog een schepje bovenop gegooid. “Adam Schiff zou moeten aftreden.” Deze uitspraken worden nu vanuit de Trump administratie gedaan en leggen de druk bij de Democrats. De partij is verdeeld. Nancy Pelosi had al afstand genomen van het impeachment proces en Schiff gaat door. Schiff heeft in Californië contacten die op bizarre wijze in het nieuws zijn gekomen. De kans is aanwezig dat Adam Schiff met zaken geïnfecteerd is geraakt die hij misschien voor een rechter ooit zal moeten uitleggen. Nu wordt er aan zijn stoelpoten gezaagd en als Schiff zijn positie in het congres kwijtraakt, dan is hij geen politiek opponent meer. Als Schiff zo onder druk komt te staan dat hij aftreedt dan zit er een reële kans in dat de beerput rond Adam Schiff opengaat. De kans dat dit een domino-effect gaat hebben is aanwezig.

 

 

Clintons

Er gaat de komende tijd veel op ons afkomen. De Clintons gaan geconfronteerd worden met het feit dat zij miljarden door een ‘liefdadigheidsstichting’ hebben gepompt, terwijl die stichting als een belastingvrije geldpomp gebruikt is. Hillary Clinton’s emails tonen aan dat zij ernstig verraad heeft gepleegd aan de Amerikaanse slachtoffers in Benghazi. Vervolgens is het steunen en opzetten van terroristische organisaties strafbaar en daar gaat zelfs niet een voormalig president van de VS mee wegkomen. Uiteindelijk komen we bij de motor van de corruptie, een geldsysteem en de seksuele chantage middelen waarvoor kinderen worden ingezet om het te beschermen.

 

Counter punch

De komende jaren gaan we de ‘counter punch’ van Trump en zijn mensen zien. De media en de Democrats graven nu verder hun eigen graf en dat geeft ruimte voor de vervolging van kopstukken. Het drainen van The Swamp is nu pas echt van start gegaan en we zullen het hele narratief zien veranderen. Nieuwe media gaat geld vinden omdat adverteerders zich straks niet meer de associatie kunnen veroordelen met kanalen als CNN. De journalistiek gaat zich hervatten omdat er een nieuwe ruimte gaat ontstaan voor integere journalisten. Overal gaat straks de bezem door, ook hier.

 

Toekomst van de EU

Uiteindelijk zal de MSM hier ook met de billen bloot moeten, zeker als we straks de waarheid leren kennen over MH-17. Sinds 9/11 is de gehele MSM onder controle van het opgelegde narratief gekomen. Daarom schreeuwt sinds 2014 die media nog alleen maar over Russen. De Skripal zaak, ook zo’n belachelijke vertoning. Kijken we dan naar wat Macron de demonstrerende Fransen aandoet, dan lezen we daarover weinig tot niets in die media. 

Dat maakt de MSM volledig ongeloofwaardig. Nu.nl als ‘fact-checker’ is niets anders dan de poging van Ollongren het lek te dichten. Al die mensen zijn fout. Al die mensen willen je middels propaganda een EU dictatuur in drijven en, als er geen nieuws uit de VS meer mag komen, dan weet je hoe laat het is.

Het is binnen de EU aan beide kanten van het hek twee voor twaalf. De EU zoekt naarstig naar een leger om de boze burger straks in toom te kunnen houden. Aan de andere kant van de Noord Zee wordt gestreden om de Brexit om zeep te helpen. Zullen ze daar standhouden? Gaan de Britten die dikke nagel in de doodskist van de EU drijven of laten ze de tirannie van een stelletje regenten winnen? Twee voor twaalf …

 

6 gedachten over “Trump sloopt FAKE NEWS

 • 28/03/2019 om 10:35
  Permalink

  Goed artikel, ik heb van het begin al gezegd dat de Russen er niks mee te maken hebben. Die linkse honden kunnen niet tegen hun verlies, daarom wijzen ze naar alles en iedereen.

  Beantwoorden
 • 27/03/2019 om 10:31
  Permalink

  Weten jullie al dat Trump de Golanhoogten aan Israel als ‘cadeautje’ gaf?

  Beantwoorden
 • 27/03/2019 om 00:21
  Permalink

  Goed artikel. Er bestaat nog echte nieuws. Hopelijk schaffen ze nos af fake nieuws betaald door ons zelf

  Beantwoorden
 • 26/03/2019 om 17:51
  Permalink

  Trump sloopt FAKE NEWS..? Gaat hij zich zelf slopen dan..?!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *