De tweede kamer gelooft de 5G fact-check van NU.nl niet

Heel vreemd toch? Schijnbaar leest de tweede kamer de meest betrouwbare fact-checker van Nederland niet. Op NU.nl heeft het duidelijk gestaan, de straling komt eigenlijk niet door je huid heen dus al helemaal niet in je hersenen. Niets aan de hand volgens de betrouwbaarste propaganda van Nederland. Is het dan niet heel vreemd om te moeten constateren dat de tweede kamer deze degelijke wetenschap met gemak in de wind slaat en nu zelf een onderzoek wil financieren?

 

Bron: https://www.nu.nl/wetenschap/5764227/nucheckt-niet-bewezen-dat-5g-slecht-is-voor-de-gezondheid.html

 

 

Brussel

Dit heeft alles met Brussel te maken. Brussel wil namelijk overal in de EU voor 2020 5G maar, Brussel wil dat niet. De mensen in Brussel willen geen proefkonijn zijn terwijl dat juist zo’n eerlijke proeftuin leek. We zouden binnen de gebouwen van de EU zo’n netwerk moeten testen. Van de andere kant heeft dat ook totaal geen zin omdat de meeste mensen binnen die gebouwen geen psychologische basis kennen die lijkt op die van de rest van de EU populatie.

Uiteraard zal er uit het tweede kamer stralingsonderzoek niets blijken dat niet binnen het spectrum past van het eerder gepubliceerde NU.nl artikel. Sterker nog, ze zullen waarschijnlijk met positieve effecten terugkomen, “5G is op geen enkel wijze schadelijk voor de volksgezondheid en levert in champignonkwekerijen zelf tot betere resultaten.” Dat soort onzin vermengd met wat positief geluid over de eigenlijk krimpende economie moet de burger mak houden. Waarschijnlijk gaat het nog werken ook.

 

Bijbel voor atheisten

Het enige wat opvalt is dat de tweede kamer de landelijke fact-checker niet even om wat info vraagt. NU.nl is toch uitgeroepen tot bron van de absolute waarheid, een soort bijbel voor atheïsten en gratis online te lezen. Schijnbaar moet het volk het allemaal wel geloven maar, als er echt geloofd moet worden dan is er geen betere bron dan de staat. Daarmee is dan wederom bewezen hoe betrouwbaar de info op NU.nl is. Als je de staat al niet gelooft dan is er geen enkele reden om de fact-checks van NU.nl nog serieus te nemen.

Vergelijk het met Stalin die een andere krant dan de PRAVDA las om wat betrouwbare info te vergaren. Wat in de PRAVDA stond was goedgekeurd door de staat en de Nederlandse staat keurt geeneens de informatie in eigen PRAVDA goed. Bij NU.nl zullen ze wel over de zeik zijn, misschien dat ze nog even dit stukje tot zich nemen en het publiceren als een fact-check die zij over zichzelf afroepen. Uiteraard blijven we hameren op de censuur die vanuit NU.nl in de nabije toekomst gaat worden toegepast. Ergens moet er een deukje ontstaan in de totale waanzin waarin we worden gedwongen.

 

Lees ook:

              De schoolmeesters van NU.nl
            Fake news of 5G fact-check

 

3 gedachten over “De tweede kamer gelooft de 5G fact-check van NU.nl niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Ik ken iemand en die noemt zichzelf LINKS. Hij is LINKS en dat is hij met enige borstklopperij. Het schijnt heel goed te zijn als je LINKS bent want, dan…