De CO2 hoax overleeft niet zonder de EU

De klimaatwaanzin. Waar komt het vandaan? Waar is het ontstaan? Hoe zijn we hierin geloodst? Wat is het einde als we niet ingrijpen? De discussie rond CO2 hoeven we niet te voeren. CO2 als vermeend broeikasgas is de grootst mogelijke onzin. Als CO2 door de massa als slecht wordt geaccepteerd is het wachten op de volgende stof die je consumptie produceert. Zo werkt zo’n lobby en zo’n lobby heeft alle tijd om in alle hoofdjes te kruipen met grootst mogelijke onzin.

 

Jaren 70

“Wees wijs met Water!” Dat was de slogan waarmee ik in mijn lagere school periode werd gebombardeerd. We hadden affiches, lesmateriaal en werden bedolven met stickers. Halverwege de jaren 70 was een sticker een ding voor een 7-jarige. Stickers waren bijzonder, je kon ze overal op plakken maar dat maar één keer. Was je een zuinig typje, dan bewaarde je je stickers totdat de randjes omkrulden en de hoekjes het papier waarop de sticker was aangeleverd loslieten. Zeker die goedkope papieren stickers waren niet te bewaren. Het papier trok samen waardoor het ding zich tot een kokertje oprolde totdat de lijm zich toch één had gemaakt met de niet plakkende achterkant.

 

Het straatbeeld in Nederland oogde rond 1975 heel anders dan nu. De openbare ruimte was bezaaid met zwerfafval. Het verzamelde zich in plantsoenen en goten. Er lag altijd wel wat en als er straatvegers langskwamen duurde het niet lang voordat het beeld weer net zo was alsof het hele beroep van straatveger nooit heeft bestaan. Mensen klopten op de dorpels van hun auto de asbakken leeg zonder daarover een schuldgevoel te ontwikkelen. Uiteindelijk ging alles weg dus was er eigenlijk geen reden om dit gedrag niet te vertonen en de beloning voor ons goede gedrag was ZURE REGEN.

Eéns in het jaar gingen we op vakantie in Frankrijk en die ervaring bevestigde ons keer op keer dat de Fransen de echte smeerlappen waren. Iedere parkeerplek langs de Franse snelwegen had de geur van vuilnis en een enorme wespen-overlast. De meesten deden hun behoeften aan de buitenrand van de parkeerterrein omdat het sanitair onveilig was ondanks dat je tegen, Difterie, Cholera en Polio was ingeënt. Die plekken werden omzoomd met gebruikt toiletpapier, toiletpapier dat de Nederlander toen graag onder een hoedje op de hoedenplank bewaarde.

 

IG-Farben

In de jaren 80 zijn we een hele inhaalslag gaan maken. We hebben opgeruimd en de mentaliteit veranderd. Nu scheiden we ons afval bijna op moleculair niveau en daar gaan we mee door totdat we het begrip ‘rest-afval’ niet meer kennen. Het zwerfafval dat je nu nog in de groenstroken langs de fietsroutes vindt komt hoofdzakelijk van een jeugd die niet geïnteresseerd in het milieu is maar in CO2. De “Wees Wijs Met Water” campagne was gebrekkig. Het maakte ons alleen bewust van het feit dat schoon water niet vanzelf tot stand kwam. Niet ingaand op de achterliggende problematiek, die toen ook al hoofdzakelijk uit de koker van het voormalige IG-Farben kwam.

 

 

Ijsbeertjes

Dat is nog steeds zo. Jouw energieverbruik is schadelijk voor de ijsbeer. Dat is alles waarmee je kinderen hoeft te doordrenken. De beelden van de allerleukste baby ijsbeertjes worden dan af en toe afgewisseld met wat van dode exemplaren en dat trauma zet zich om in onmacht en woede. De ijsbeertjes worden gebruikt als metaforen voor hun eigen kinderbestaan, zij hebben hiervoor nooit gekozen en de energie die jij verbruikt maakt dat zij straks verzuipen. CO2 warmt namelijk de aarde op. CO2 is gebombardeerd tot een gas dat de aarde isoleert als een wollen deken. Als het landijs op de noordpool smelt in zee komt dan komt ook in Scheveningen de zee omhoog en dan wordt het watertrappen. De bewijzen daarvoor moeten we terugvinden in extreme weersituaties, iets dat sinds El Niño geen bewijs meer nodig lijkt te hebben.

 

Chemtrail

Ondertussen bestaat de term ‘Chem-trail’. Deze term is de tegenhanger van de term ‘Con-trail’. De termen wijzen beiden op de zichtbare sporen die vliegtuigen achterlaten in luchtruim. De termen zeggen vooral iets over de gebruikers ervan. De term “con-trail” duidt op een normaal condensatiespoor terwijl “chem-trail” duidelijk aangeeft dat dit geen natuurlijk spoor is. De waarheid achter de term chem-trail is al snel besmeurd geraakt door een bange groep mensen die zegt besproeid te worden. Het geheel is tegen hen gericht. Zij zien zich besproeid worden als een stelletje insecten door een elite die van ze af wil. Deze groep mensen weet precies hoe het zit, ze kunnen heel goed kruipen in de huid van anderen en communiceren zelfs hun motivaties. Dat is wat zo’n onderwerp bijna automatisch tot een no-go-zone maakt. Als je omhoog kijkt begrijp je waarover ze het hebben maar, de hele community om het onderwerp heen maakt het kapot met aannames die met een hoop kunstgrepen gestaafd moeten worden.

Nu mogen we de zogenaamde ‘chem-trails’ het resultaat van geo-engineering noemen. Geo-engineering behoort tot de ‘klimaat-wetenschap’ en om het klimaat te redden blijkt men al decennia het zonlicht wat te dimmen met zogenaamde aerosols. De bedoeling is dat die aerosols zich verbinden met watermoleculen waardoor waterdamp in lucht ontstaat en, dat fenomeen zonder chemische interventie noemen we wolkvorming. Het zonlicht wordt dus geblokkeerd om de opwarming van de aarde tegen te gaan. De meest bekende stoffen in die aerosols zijn aluminium, barium, strontium en tal van zwavelverbindingen. Ja zwavel, dat spul dat de hoofdoorzaak achter het zure regen probleem was.

 

Zwavel

Om de zure regen te bevechten zijn we allemaal aan de groene benzine gegaan. Benzine was vroeger rood, het rook aantrekkelijk en het irriteerde niet. Ook niet als de tankdop van je motor niet goed afsloot en je een uurtje met je scrotum in de benzine zat te weken. Het kon geen kwaad tenzij het vlam vatte. Vervolgens kregen we de ongelode benzine. Niet alleen het lood was verdwenen maar, ook tal van zwavelverbindingen waren niet langer welkom. Dat alles met het hoofdargument ‘zure regen’.
De nieuwe chemische samenstelling van benzine was dus minder natuurlijk geworden maar, met een katalysator werd een motor zo schoon dat de bomen er spontaan van gingen groeien. De gemeten uitstoot was alle kanten minder maar nooit heeft men serieuze metingen laten zien van de grootste killer. Ultra-fijnstof komt er uit onze moderne verbrandingsmotoren. Deze partikels zijn zo fijn dat ze nauwelijks gefilterd kunnen worden. Onze lichamen nemen dit stof op en het is te klein om te worden afgevoerd, hetgeen steeds meer in kanker en andere problemen resulteert.

 

Ultra-fijnstof

De CO2 propaganda wijst juist de andere kant op. Wat er uit die uitlaat komt blijft altijd teveel want, het is CO2. Nu wil dat CO2 percentage in de lucht niet echt groeien zoals Al Gore voorspeld had. Ondanks het feit dat zonlicht wordt geblokkeerd, blijft de natuur ieder jaar weer vrolijk uitlopen. De meetresultaten blijven uit en die zijn vervolgens heel goed te helpen als er gewoon minder bomen zijn. Met een beetje lekker weer zet een boom een 20kg CO2 om in zuurstof en hout. Dat drukt de cijfers waarmee de ernst van de klimaatcrisis wordt uitgedrukt dus, minder licht en minder bomen zal de hoeveelheid fotosynthese negatief gaan beïnvloeden en het probleem meetbaar maken. Daar zitten we nu. Op dit moment worden er overal bomen gekapt omdat bomen de tegenhangers van de klimaatwaanzin zijn.

 

Globalisme

Dus, waarom? Omdat wij hier nog steeds onder het juk van globalisme leven. De mensen die zo graag die EU als de centrale regering van Europa willen laten functioneren hebben een nieuw economisch systeem in de maak. Dat systeem is gebaseerd op CO2 productie. Dat moet geïmplementeerd worden door een technocratisch systeem. Een systeem dat alles kan meten en meteen met je gaat afrekenen. Iedere actie die je onderneemt produceert CO2 en, daarvoor ga je direct betalen. Uiteindelijk wordt alles zo duur dat je thuisblijft en hoopt dat je het weekend zonder teveel schade overleeft. Dat is waar het globalisme je wil hebben, vervolgens neemt het je iedere vorm van invloed af. De uiteindelijke technische totale controle zal in de vorm van het 5G netwerk komen. Dan blijft het systeem van iedere door jou verrichte handeling volledig op de hoogte.

 

Middel of probleem

Daar gaat het hele klimaatdebat over. Het gros van het publiek heeft geen flauw idee, zeker die arme geïndoctrineerde kinderen niet. Het gaat niet over CO2. CO2 is slechts het middel, het rubber van de zolen onder die laars die jij in je nek moet voelen.
Ondertussen leef je in een land waar de rekenkamer nog maar 30% van de uitgaven van de overheid kan traceren. Ondanks dat is er altijd meer geld nodig want die overheid heeft nooit genoeg. Dat geld wordt gestoken in tal van projecten die op jou geen of een negatief effect gaan hebben. Het wordt gestoken in een enorme propagandamachine die je brein in een constant gevoel van crisis moet houden. Alleen dan blijf je akkoord gaan met de meest waanzinnige onzin en braaf storten. Dat hebben we namelijk zo geleerd. We konden de zwarte kindjes met dikke buiken en vliegen om hun ogen tenslotte ook alleen maar helpen door braaf te blijven dokken.

 

Afbeeldingsresultaat voor bayer

 

Bayer

Ondertussen hebben grote bedrijven als Bayer vrij spel. Het voormalige IG-Farben is heel belangrijk geweest in de creatie van de EU, net zoals het dit voor het derde rijk was. We leven in een fascistische maatschappij en als we daar als samenleving uit willen, dan kunnen we niet blijven wachten totdat we gered worden. We zullen zelf iets moeten ondernemen. Dat laatste klinkt makkelijker gezegd dan gedaan maar, als dat het laatste is wat we hierover te zeggen hebben dan zijn we onze vrijheid niet waard.
Het eerste wat we moeten doen is die EU verlaten. Zolang we in de EU blijven hebben we geen enkele stem. De enige stem die geldt binnen de EU is die van de Europese commissie en dat orgaan wordt aangevoerd door een dronken crimineel die volledig onder controle van krachten buiten die EU staat. Het maakt niet uit over welke crisis je het wilt hebben, of het nou om migranten, terrorisme of het milieu gaat, de EU staat altijd onaantastbaar en centraal in de problematiek.

 

Bespreek dit

Bespreek dit artikel eens met je omgeving. Spreek niemand tegen, maak geen ruzie maar, breng het buiten je vertrouwde cirkel. Doe je dat niet dan blijf je zeuren binnen je eigen echo-chamber omdat je bang bent dat iemand een negatief oordeel over je zal vellen. Blijven we op dat niveau, dan gaan we dit allemaal nog veel groter zien worden en de gevolgen zullen rampzalig zijn. Er bestaat geen concept van vrijheid binnen de EU voor jou. Je zult je bezit door de overheid geconfiskeerd zien worden. Er staat die overheid straks niets in de weg dit te doen. Leer anderen begrijpen dat overheden de grootste massamoordenaars in de geschiedenis zijn. We zitten weer op zo’n punt in de geschiedenis en de locatie is hier. Succes.

2 gedachten over “De CO2 hoax overleeft niet zonder de EU

  • 22/02/2019 om 23:33
    Permalink

    Het is simpel. Links heeft eindelijk haar ideologie gevonden waar de mensen in geloven en dat geeft hen de macht waar ze altijd naar op zoek zijn geweest. Socialisme en communisme hebben niet de beloofde heilstaat gebracht. CO2 en klimaat hebben met elkaar niets van doen. CO2 en politiek daarentegen alles. Het klimaat verandert maar dat is altijd al zo geweest.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Michael Cohen, de voormalige advocaat van Donald Trump, is een belangrijke pion geworden in the last stand van de Deep State tegen Trump. Michael Cohen is door het congres gevraagd…