Klimaat-verandering koop je af met de Klimaat-aflaat

“Klimaat, klimaat, klimaat!”, dat is waar 50% van de publicaties bol van staan. Waarom? Omdat na decennia van belachelijk maken de ontkenner van de CO2 onzin voeten aan de grond krijgt. CO2 uitstoot is NOOIT een klimaatprobleem geweest. Het houdt direct verband met de verbranding van fossiele brandstoffen en, die gebruiken we allemaal om te kunnen leven in de huidige maatschappij. Het klimaatakkoord is de grootste fraude ooit maar, we schijnen ons na 2008 minder makkelijk in de luren te laten leggen. Daarom is er een media oorlog ontstaan om het narratief over alles dat een relatie met het klimaatakkoord heeft.

Geld is energie. Zonder het gebruik van energie wordt er totaal niets gecreëerd. Middels het gebruik van energie delven we grondstoffen, die grondstoffen bewerken we totdat ze een eindproduct opleveren. Haal je daar de component energie uit, dan wordt er niets gecreëerd, niets verdiend en uiteindelijk gaan we dan allemaal dood omdat ons organische lichaam energie vergt terwijl de productie daarvan zonder energie niet meer mogelijk is. Met andere woorden, het belasten naar hoeveelheid CO2 uitstoot is een belasting op het leven zelf.

 

Milieu vervuiling

Dat betekent niet dat onze leefomgeving geen ernstige problemen kent. Er zijn tal van stoffen die worden uitgestoten die wel schadelijk zijn voor mens en milieu. Daar schijnen overheden slechts gematigd problemen mee te hebben. Dat bedrijven als Dupont uiterst kankerverwekkende stoffen in het oppervlaktewater lozen leidt niet tot drastische maatregelen van die overheid. Daar mogen we allemaal iets van zeggen, uithalen doet het niets. De overheid zwijgt, waarna je weer overladen wordt met het feit dat het klimaat veranderd.

Global Warming van Al Gore

De term “Global Warming” is vervangen omdat er teveel bewijzen zijn dat er met de cijfers nog meer gerommeld is dan bij de Clinton Foundation. Tegenwoordig gaat alles onder de noemer “Klimaat Verandering” en ook voor die verandering zijn onder gletsjers bewijzen te vinden die vertellen dat daar 2000 jaar geleden geen gletsjer was. Het verhaal valt sneller in duigen dan men had verwacht. De leugen wordt nu hoofdzakelijk gestuwd door een volledig corrupte politiek en wat schoolverlaters die op jonge leeftijd werden gedwongen de film van Al Gore aan te zien. In Engeland kregen de kinderen op gerechtelijk bevel eerst een document te lezen waaruit bleek dat Gore bij Walt Disney had kunnen werken. De Nederlandse kindertjes hebben nooit te horen gekregen dat de film van Gore pure propaganda is en, kunnen nu nog steeds niet bedenken dat we volgens de belofte van Gore in dit land al lang met de boot naar het werk zouden gaan.

 

SCAMALOT

 

Klimaat ontkenners

De argumenten voor die Carbon Credits, want daar gaat het om, verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het enige wat dit vervangende monetaire systeem kan redden is een hoop propaganda. Mensen die nu durven te uiten dat CO2 geen milieu probleem veroorzaakt worden net zoals ‘complottheoristen’ gebrandmerkt maar dan als ‘Klimaat ontkenners’. Je mag geen argumenten tegen de manke klimaatwetenschap uiten. Duizenden miljarden pompen in een temperatuur die over 100 jaar 0,0003 graden lager ligt zegt alles in deze. De huidige maatregelen maken geen enkel verschil maar, ondertussen stuwt men het beleid voort zonder pas op de plaats te maken. Waarom? Omdat het helemaal niet om het milieu of klimaat gaat.

Migratie en klimaat

Net zo goed als we mensen nu uit arme landen hierheen halen zonder daarvoor over de middelen te beschikken. Het wordt gebracht als een humanitair doel terwijl, dat door dezelfde regering die de maatschappelijk laagste klasse in dit land letterlijk in de kou blijft staan. De import van arme mensen is even oprecht als het klimaat debat. Het gaat niet over het welzijn van mensen, anders hadden we ze niet eerst met oorlog opgejaagd. Belangrijke gemene deler tussen die vluchtende mensen en het veranderende klimaat is dat het Nederland een vermogen kost en ons in maatschappelijke zin herstructureert. Zij die nog iets hebben wordt dat ontnomen en zij die helemaal niets meer hadden lijken er op korte termijn iets beter van te worden. Uiteindelijk vinden we mekaar in een vorm van maatschappelijke gelijkheid die we armoede noemen.

De mensen die nu aan de onderkant van deze maatschappij overleven gaan in een enorme concurrentiestrijd verwikkeld raken met de vers geïmporteerde mensen. Volgens de EU is het doel om Nederland middels import op een bevolkingsaantal van 25 miljoen te brengen. Dat staat haaks op de huidige Nederlandse economische status. Er is geen sprake van een economische groei die niet gebaseerd is op inflatie. We staan dus eigenlijk stil en de enige reden waarom er meer geld in de economie omgaat met het verstrijken van de tijd is te danken aan geld ontwaarding. Daarom blijft de koopkracht ook dalen.

Kijken we dan naar de gestelde milieudoelen voor Nederland, dan worden die nooit gehaald als je hier mensen aan de bevolking blijft toevoegen. Sterker nog, voor die mensen moet ruimte zijn en zullen we steeds meer natuur moeten opofferen aan de huisvesting van ervan. Kijken we vervolgens naar de bomenkap die de afgelopen jaren enorm is toegenomen, dan wordt het enige effectieve middel tegen die vermaarde CO2 aanwas nog harder bestreden dan de familie muizen in een Goudse kaasfabriek.

 

Wat is het beleid werkelijk?

Als je dus op een holistische wijze naar het gehanteerde beleid kijkt, dan slaat het als een tang op een varken. Je zou de beleidsmaker dom kunnen noemen maar, dan doe je jezelf tekort. De antwoorden die beleidsmakers geven en de keuzes die zij maken lijken dom omdat er sprake van een overduidelijke tegenstelling is. Dat alleen omdat je in de huidige vorm van democratie nog steeds een antwoord verdient. Dat antwoord hoeft niet logisch te zijn en het hoeft niet waar te zijn. Het antwoord moet alleen gegeven worden om de illusie te bewaren dat je niet genegeerd wordt.
De reden voor die tegenstelling is dat er een heel ander beleidsdoel bestaat dan gecommuniceerd wordt. Het gaat niet over het milieu of het helpen van arme mensen, het gaat over de totale controle over de bevolking. Dat middels de taxatie van het leven en de onmacht om daartegen een politiek blok te vormen. Hoe meer diversiteit je importeert hoe meer diversiteit er in stemmende meningen zal ontstaan. Met meer politieke diversiteit in het bestuur neemt de bestuurlijke vrijheid toe en, daar is dan zelfs een logische verklaring voor te geven.

 

Chicago Climate Exchange

Dus, de klimaatdiscussie is belangrijk. Alle mensen die nu nog denken dat door het betalen van belastingen het milieu kunt redden, die moeten met hun eigen hamers en sikkels bestreden worden. Vergeet vooral niet wie dit debat een nieuw leven heeft ingeblazen. Hij is de president waar uiteindelijk al die onzin is begonnen met de stichting van de Chicago Climate Exchange. Donald Trump is vrijwel meteen uit de klimaat akkoorden van Parijs gestapt. En vergeet niet, geld is energie dus, als we meer gaan betalen voor het gebruik van energie dan gaan we automatisch meer verbruiken.

 

Piramide spel

Het is het zoveelste piramidespel, niet anders dan het huidige monetaire systeem.
Een overduidelijke indicator is het feit dat de duizenden deelnemers over de hele wereld mekaar achterna vliegen om de klimaatproblematiek te bespreken. Hoeveel CO2 zo’n vliegtuig alleen al bij de start uitpompt, daar hebben de dames en heren het liever niet over. En raad eens wie de tickets betaalt? Ja, dat zijn de sukkels die straks gebukt mogen gaan onder het beleid dat zij op tal van conferenties met elkaar bekokstoven. Dus, niet meer zeggen dat de beleidsmakers dom zijn, daarmee verraad je teveel over jezelf.

2 gedachten over “Klimaat-verandering koop je af met de Klimaat-aflaat

 • 01/02/2019 om 13:15
  Permalink

  Goede column, u heeft het oa over totale controle als doel maar benoemt niet in welke vorm.
  Is daar een reden voor of weet u het niet?
  Graag een reactie.

  Beantwoorden
  • 01/02/2019 om 16:07
   Permalink

   De staat heeft macht over jou. Die macht manifesteert zich in de beïnvloeding van jouw gedrag. Hoe meer controle de staat heeft, hoe meer macht die partij heeft. De reden waarom laat zich raden. Waarom wil iemand macht over de ander? Ik ga geen open deuren intrappen.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Nicolas Maduro, de president van Venezuela, kan niet anders dan vertrekken. Maduro schijnt hier nog steeds anders over te denken maar, de bijl is al gevallen en iemand moet de…