Nu.nl fact-checkend propaganda platform

Op 11 september 2001 veranderde de wereld en werd nu.nl overgenomen door het mediaconcern Sanoma. Nu.nl was een met klein geld tot stand gekomen internet startup en overgenomen door het grote geld. Nu.nl is uitgegroeid tot het grootste internet nieuwsbedrijf van het land en publiceerde artikelen zonder standpunten. Nu.nl werd als ‘neutraal’ beschouwd in een medialandschap gevuld met kranten die publiek met hun eigen specifieke politieke kleur bedienden. Nu.nl nam geen stelling en met die reputatie werd dit bedrijf de fact-checker van Nederland.

 

2015

Nu had uw schrijver al ondervonden dat op het nujij platform niet ieder geluid werd toegestaan. Loyalist werd geweerd. Aanvankelijk werden berichten weggehaald en uiteindelijk werd het publiceren op nujij.nl voor Loyalist onmogelijk gemaakt door een IP-ban.
Precies 4 jaar geleden is op dit domein daarover geschreven. Nujij censureerde deze website in haar nog prille bestaan omdat het geluid niet hoorde bij de overtuiging die Sanoma bij het Nederlandse publiek wilde achterlaten.

 

Klik op de afbeelding voor het artikel

 

 

Genocide misbruikt door globalisme

Het was hier dus al een tijdje bekend dat nu.nl minder neutraal is dan het probeert te lijken. Nu.nl voedt haar lezerspubliek met propaganda door ‘nieuws’ te selecteren dat past binnen het narratief van het globalisme. Sinds de tweede wereldoorlog is dat globalisme actief in de steigers gezet. Een belangrijk middel in het één maken van die wereld was de propaganda rond de Holocaust. De Holocaust heeft de stichting van Israel mogelijk gemaakt. Dit nadat de Rothschild familie zowel aan het einde Ottomaanse rijk als in de Balfour verklaring na de eerste wereldoorlog om de stichting van Israel had gevraagd. Na de Holocaust was het afwijzen van die vraag een politiek incorrecte daad van antisemitisme geworden dus, Israel is in 1947 gesticht. Dat zijn de feiten rond de stichting van een land dat nadien centraal in bijna ieder conflict in het middenoosten heeft gestaan.

Wat er precies heeft plaatsgehad in die Holocaust is niet hetzelfde als de geschiedenisboekjes vertellen. Dat is het enige wat we hierover met zekerheid kunnen zeggen. Na de oorlog zijn er nog een aantal revisies van het verhaal geweest met betrekking tot de aantallen omgekomen Joodse mensen. Dat de wereld in 1940 hoofdzakelijk antisemitisch was kregen we niet te horen. We hebben wel getuigenissen van slachtoffers die deze vreselijke gebeurtenis hebben overleefd maar, dan hebben we het over persoonlijke overleveringen zonder een overzicht te krijgen over de omvang en de exacte motivatie achter het geleden leed. Wel hebben we allemaal als kind talloze Holocaust documentaires gezien waarin ons is verteld wat we moesten weten.

Op het ontkennen van de Holocaust staat een straf en dat is vrij uniek. Alleen op dit onderwerp kennen we niet de vrijheid van meningsuiting. De discussie rond Holocaust is een taboe geworden. Er wordt niet over gepraat, zelfs niet dat genocide is misbruikt voor propaganda doeleinden. Kritiek op Israel wordt nu uitgelegd als antisemitisme. Zelfs de politiek van Zionisten mag dus niet in twijfel worden getrokken. Doe je dat wel, dan maak je je schuldig aan de discriminatie van Joodse mensen. Dit geheel in tegenstelling op de kritiek die we mogen uiten op de Nederlandse politiek. Kritiek op Mark Rutte betekent niet dat je iets tegen Nederlanders hebt.

Milieu-propaganda

De propaganda rond de invloed van de mens op de temperatuur van de aarde begint nu dezelfde vorm aan te nemen. Eerst heette het ‘Global Warming’ maar, die uitdrukking bleek niet langer vol te houden te zijn. Nadat we erachter kwamen dat de ‘wetenschappers’ de cijfers manipuleerden werd de nieuwe term werd Climate Change en, daaraan is de mens nog steeds schuldig.
Dat hele Global Warming verhaal is door Al Gore in de wereld geinjecteerd. Gore maakte een film waarin met cijfers werd gegoocheld en dat werd aan kinderen getoond. Een hele generatie is opgegroeid met de onzin van Gore en onze vriend Gore heeft daar goed aan verdiend. Gore heeft de Chicago Climate Exchange met ene Richard Sandor opgericht. Uit de winsten die beide heren hebben opgestreken blijkt dat het klimaat vooral big business is geworden.

 

www.loyalist.nl
Klik op de afbeelding voor het artikel

Geld = energie

Het verbruik van energie staat gelijk aan geld. Er is geen geld te verdienen zonder energie te verbruiken. Het huidige geldsysteem raakt op zijn einde. Daarom zien we dat centrale banken van geld geld in de economie injecteren zonder daarover nog rente te rekenen. Er moet namelijk steeds meer geld gecreëerd worden om de rente te kunnen blijven betalen. 50% van de prijs van ieder product bestaat nog alleen maar uit rente. De rek is eruit, de waarde van de ruilmiddelen verdwijnt als sneeuw voor de zon en de eigenaren van het financiële systeem wisten allang dat dit punt bereikt zou worden. Verwacht voor November 2020 een nieuwe financiële crisis. Voor die crisis gaat iedereen de schuld krijgen behalve degene die ervoor verantwoordelijk en gebaat bij is, de eigenaren van de centrale banken. Als alternatief zou een nieuw monetair systeem worden aangeboden en, dat systeem is puur en alleen gebaseerd op energieverbruik. Daarmee krijg je meteen een globale munteenheid die overal dezelfde waarde vertegenwoordigt.

 

Bomen en vliegtuigen

Daarom moet het allemaal heel erg mis met het klimaat zijn en regeringen doen er alles aan om te bewijzen dat wij een hele slechte invloed op het klimaat hebben. Jij bent schuldig aan de zorgwekkende toestand waarin de wereld verkeert en, om dit verhaal kracht bij te zetten worden nu massaal bomen gekapt. We horen al decennia hoe het hele Amazonegebied wordt platgelegd maar, nu maakt staatsbosbeheer van Nederland ook één groot voetbalveld. Dat terwijl we het klimaat al zo uitdagen. Zo zien we ook de zaken die vliegtuigen in de lucht achterlaten een invloed op de temperatuur hebben. Dit terwijl de vliegindustrie werkelijk geen rooie cent aan BTW of accijnzen over haar brandstoffen betaalt. Dit lijkt wat tegenstrijdig. Jij betaalt je blauw maar de grote vervuilers gaan rustig hun gang zonder ingrijpen van de overheid. Sterker nog, die overheid neemt een extra belang in de nationale luchtvaartindustrie.

Het hele verhaal is nogal tegenstrijdig en, dat betekent dat je belogen wordt. Als we dat met z’n allen gaan roepen, dan houdt zo’n verhaal geen stand en daarom staan we vervolgens bloot aan propaganda en censuur. Er zijn mensen nog steeds die geloven dat iemand met een oude auto het milieu zoveel geweld aandoet dat de ijsberen op de Noordpool verdrinken. De mensen die een tegengeluid laten horen worden verketterd en gecensureerd. Dat werkte in het derde rijk van Hitler zo, dat heeft met na de tweede wereldoorlog haar doel bewezen en dat moet het nu voor het klimaat weer doen. Men wil dat je je onderwerpt aan deze klimaatreligie en ze gaan alles uit de kast halen om je te dwingen tot de acceptatie van dit narratief.

 

FAKE NOS

Daarom hebben we tegenwoordig zoiets als FAKE NEWS. We weten al heel lang dat je de tv niet moet geloven maar, het NOS journaal stond toch altijd op een sokkel van betrouwbaarheid. Net zoals de overheid altijd een betrouwbare partij leek. De overheid was van het volk en die pet paste ons allemaal. We dachten ook dat de overheid de Gulden sloeg en hebben nooit getwijfeld aan wie de eigenaar van De Nederlandse Bank was. DNB was van Nederland. Als DNB van Henk was geweest dan had het ding wel DBVH geheten. We hebben ons ook nooit afgevraagd waarom het door DNB gecreëerde geld aan de staat tegen rente werd geleend. Met dat geld is het bijna afgelopen en een klimaatcrisis moet de eigenaren van het systeem in het zadel houden.

 

Afbeelding afkomstig van tpo.nl

 

Fascisme

Om een heel volk te dwingen zich te onderwerpen aan al die onzin heb je iets stevigers dan een schijndemocratie nodig. Dat is de reden waarom je de handhaving en onderdrukking steeds verder ziet toenemen. Mensen worden tegen elkaar uitgespeeld om ze vooral in een strijd tegen elkaar te houden zodat de politiek in alle rust een volledig fascistisch systeem kan opbouwen. Het is bijna klaar. Nu kan de overheid je computer in om te zoeken naar zaken die je strafbaar maken. Ze komen binnen, je weet niet wat ze achterlaten maar, als ze ergens iets vinden dan kunnen we nooit met zekerheid zeggen dat de overheid dit niet geplant heeft. Niet dat dit straks voor een rechter een argument is. Die rechter gaat er klakkeloos vanuit dat de overheid ter goeder trouw is.

 

 

 

Nederlandse tolerantie

Ooit zagen we dit land als een bolwerk van democratie. We hadden onze neuzen in de lucht en claimden een vrijer land dan welk ander land op deze aardkloot te zijn. Wij werden als tolerant gezien, in Nederland mocht alles maar met mate. Dat imago moest worden nageleefd en nu laten we nog steeds gelaten over ons heen lopen. We raken onze Nederlandse identiteit kwijt als we met gelatenheid blijven reageren op de complete waanzin die ons in beleid wordt voorgeschoteld. Het gros van haar lezers vindt nu.nl waarschijnlijk nog steeds een neutrale internetkrant. We behoren collectief beter te weten en ons te verzetten tegen de censuur die nog komen gaat. Als de ontwikkeling van censuur in dit tempo doorgaat, dan wordt dit artikel als ‘nepnieuws’ omschreven en is dit straks nergens meer te lezen. Er zijn al verschillende Amerikaanse websites die je vanuit de EU niet meer kunt zien. Waarom? Omdat de EU denkt te kunnen overleven door antigeluid te onderdrukken.

 

Klimaat akkoorden

Weet wat op je afkomt. Je inspraak is nu al verdwenen. Die klimaatonzin wordt je door de strot geduwd. In de VS draait het verliezende links al helemaal door. Daar denkt men met het verstoken van enorme hoeveelheden energie het klimaat te gaan redden. Dat moet 650.000 Dollar per inwoner gaan kosten en een redelijk deel van de politiek schaart zich achter dit ‘plan’. De VS heeft de klimaatakkoorden al verlaten, de Chinezen hebben nooit serieus meegedaan en wij hobbelen achter de propaganda aan misschien een burgeroorlog in. We raken steeds verder ingekapseld op social-media, de boodschap heeft geen bereik meer. Straks mag de boodschap niet meer, dan is het duidelijk voor hen die de boodschap ooit hebben gezien.

Het feit dat je de klimaatwaanzin niet meer mag ontkennen maakt de discussie over dit onderwerp onmogelijk. Discussie is het uitwisselen van argumenten. Als de discussie niet meer mag, dan is het duidelijk wie geen argumenten wil horen. De enige reden waarom men argumentatie uit de weg gaat kan alleen maar zijn omdat de ingenomen stelling onjuist is. Dat maakt nu.nl als aangewezen fact-checker volledig ongeloofwaardig. Nu.nl heeft nu dezelfde functie als de Pravda ten tijde van de Sovjet-Unie. Luister naar de Oost Europese EU-lidstaten, die herkennen wat hier speelt, zij hebben dit al een keer meegemaakt.

 

Klik op de afbeelding voor het artikel

 

‘Linkse Media’

We zien in het gehele westen conservatieve geluiden, hetgeen ook als ‘rechts’ wordt aangeduid, onderdrukt worden. De gehele corporate media is links geschoeid en maakt gebruik van pure propaganda technieken. Dat geldt voor Nederland, dat is binnen de EU zo en, in de VS ligt daarom die media zwaar onder vuur. De brengers van het ‘nieuws’ zijn politiek geworden en de waarheid is volledig ondergeschikt geraakt aan propaganda doeleinden. In de VS raken steeds meer mensen zich actief bewust van wat er gaande is en veranderen daardoor niet alleen van mening maar, ze voelen zich gedwongen hiertegen in actie te komen. De onderstaande video vertelt het verhaal van iemand die door dat links was opgeslokt totdat hij zich realiseerde dat hij gehersenspoeld was door media en politiek.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Het raakt je of het raakt je niet. Voor de ontvanger van dit telefoontje was het een enorme opsteker, zijn laatste wens was een telefoontje van Donald Trump. Je kunt…