Baudet bedreigd door links fascisme

Je zou het grappig kunnen noemen als het niet zulke enge vormen aannam. Waar hebben we het over? Die verschrikkelijke Baudet natuurlijk. Mensen in linkse kringen gaan echt helemaal over de rooie omdat de FVD op dit moment Nederland’s grootste partij is. Baudet, de voorman van die partij, wordt zelfs met Hitler vergeleken maar, hoe verhoudt zich dat richting de realiteit. Is Thierry Baudet de volgende Hitler?

Een voor de linksmens lastig verschil tussen Hitler en Baudet is het Nationaal Socialisme. De NSDAP was een linkse partij, makkelijker te vergelijken met het gedachtegoed van de PVDA, GroenLinks of de SP. Vladimir Lenin Begon als Marxist zijn politieke carrière ook als Sociaal Democraat. SP-leider Marijnissen is een groot bewonderaar van Mao Zedong. GroenLinks is een samensmelting van alles wat we extreem links noemen, tot de voormalige CPN en zelfs de terroristische organisatie RARA toe. Met andere woorden, de linkerkant van het politieke spectrum heeft een gewelddadige en bloedige geschiedenis van onderdrukking.

 

Alles is links

Het gehele politieke spectrum in Nederland is naar links opgeschoven. Zelfs de VVD gedraagt zich links. Persoonlijke vrijheid wordt onder leiding van die VVD bestreden en de overheid groeit. Dat is precies het tegenovergestelde van wat het liberalisme voorstaat. De VVD is dus niet rechts, het is niet voor een vrije markt van goederen, diensten en ideeën. De VVD streeft in opdracht van de EU naar een socialistische economie waar multinationals de dienst uitmaken. Ze hebben het jarenlang “globalisme” genoemd, hetgeen betekend dat de geldstromen via de overheid moeten lopen en naar inzicht van die overheid in conclaaf met die grote bedrijven opnieuw verdeeld wordt.

Een dergelijke economie streefde Hitler in navolging van Mussolini ook na. Hitler werd gesteund door het internationale bankwezen en grote overzeese bedrijven. Onze economie begint steeds meer op die van NAZI Duitsland te lijken en, dat kun je de FVD niet echt verwijten. Ondertussen verliezen we als land steeds meer het recht tot zelfbeschikking. De vrijheid zelf je richting te bepalen komt vanuit de rechterkant van het politieke spectrum. Vrijheid behoort niet tot de linkse doelstellingen. Het zogenaamde links verkoopt altijd restrictie met doelen die met veel emotie worden verkocht. De klimaatwaanzin is daar een aardig voorbeeld van. De aarde moet gered worden, iets waar iedereen mee instemt die denkt dat de aarde gevaar loopt en vervolgens worden er draconische maatregelen voorgesteld.

 

Groen socialisme

Wat gaan de klimaatvoorstellen van GroenLinks bewerkstelligen? We gaan in 10 jaar meer in een doel steken dan we in een jaar met elkaar omzetten. Een financieel onhaalbaar doel waar vreemd genoeg de meeste politieke partijen zich achter scharen. De doelstelling kan alleen gehaald worden als er enorme hoeveelheden geld worden gecreëerd. Dat betekent dat de inflatie als een verborgen rente zal toenemen, evenals de landelijke rentedragende schuldenlast. De overheid trekt daarmee een groot deel van de controle over de geldstromen naar zich toe. Met de klimaatdoelstellingen worden we dus automatisch nog meer dat socialisme in gedreven.

 

Foto TPO

 

De FVD en de PVV zijn de enige partijen die weerstand aan dat oprukkende socialisme geven. De grote Media kanalen staan aan dezelfde kant als de gevestigde politieke partijen. Sinds Pim Fortuyn weten we dat maar, dat heeft de linkerkant van de samenleving nooit echt geregistreerd omdat ze in al hun ‘goedheid’ eigenlijk blij waren dat Pim Fortuyn was uitgeschakeld. Die mensen zijn niet in staat kritisch te kijken en daarom zijn ze de megafoons van de gevestigde media geworden. De afgelopen provinciale verkiezingen hebben voor een politieke verschuiving gezorgd en demonisering van de winnaar is nog het enige waar de politiek en media zich nu op zullen richten. Daarom wordt Baudet nu met Hitler vergeleken, net zoals Donald Trump in Amerika.

 

Fortuyn revisited

De hysterie die de berichtgeving bij de linksmens losmaakt lijkt heel veel op wat zich in de VS afspeelt. Alles wat Trump doet wordt als extreem rechts verkocht. Het tv-kijkende publiek vreet het als zoete koek, ontwikkeld geen enkele eigen gedachte en doet beslist geen onderzoek.
Pim Fortuyn werd ook als extreem rechts afgeschilderd. De gehele gevestigde politiek en media vielen over hem heen. Mensen werden bang gemaakt door de hele dag in de media geconfronteerd te worden met het feit dat Fortuyn de Nederlandse equivalent van Hitler zou zijn. Fortuyn stevende op een enorme verkiezingswinst af. Er zat een aardige kans in dat we premier Fortuyn zouden krijgen en dat werd tot zo’n enorm angstbeeld opgeklopt dat Folkert slechts de eerste was.

 

 

Nu is de situatie echter anders. De FVD is nu een politieke partij, Fortuyn was hoofdzakelijk een one-man show waar naarstig een partij omheen werd gebouwd. Je kunt Baudet vermoorden zonder dat de FVD vertrekt. De FVD kan zonder Baudet verder. Het gedachtegoed van de FVD wordt breed gedragen en is dus niet voor haar voortbestaan van één man afhankelijk.
De linksmens beschikt over een actiebereidheid die extreme vormen kan aannemen. Terrorisme zoals dat van de Rote Armee Fraction was een linkse aangelegenheid. Ook de groep RARA, die in GroenLinks is opgegaan, had geweld niet geschuwd. Het communisme is altijd met geweld en onderdrukking aan de macht gekomen. Het rood is groen geworden maar de propaganda die tot geweld aanspoort is gelijk gebleven. Dat gesteund door een achterban die intellectueel nog wat uitdagingen heeft.

Terreur en fascisme

Ze zijn meestal tegen, zoals nu tegen Baudet die ze “fascistisch” noemen. Ze zijn niet bang geweld te gebruiken als ze het met de stem van Nederland niet eens zijn. Dus, met terreur willen ze de vrijheid van meningsuiting van de momenteel grootste groep in Nederland onderdrukken. Wat is terreur linksmens? Moet ik dat echt voor je opzoeken? Nou, vooruit dan maar.

Wikipedia:

“Terrorisme (van het Latijnse terror, paniek) is het zonder wettige grond plegen van ernstig geweld, of ernstige dreiging daarmee, met een politiek doel. In de meeste opvattingen over wat terrorisme is, moet het om illegaal geweld gaan, doorgaans gekoppeld aan burgers als slachtoffers.”

https://www.juridischwoordenboek.nl/zoek/fascisme

fascisme: Politieke opvatting die zich kenmerkt door autoritaire gezagsuitoefening en verwerping van de democratie;autoritaire politieke beweging die aan de macht was in Italië van 1922 tot 1943, onder leiderschap van Benito Mussolini.

 

Moeten er eerst weer dooien vallen?

Dat je zo bent is tot daaraan toe. Dat je geweld pleegt als je je zinnetje niet krijgt weten we al lang. Dat je je eigen gedrag projecteert op je vermeende vijand is een linkse hobby die we uit de lezingen van Saul Alinsky als dusdanig herkennen. Probeer eens echt te bedenken waar je zo tegen bent. Jij bent een fascist die naar terrorisme grijpt als je je zin niet krijgt. Jij staat met je ideologie en handelen dichterbij Hitler dan iedere FVD stemmer. Dom genoeg demonstreer je tegen jezelf en je noemt jezelf op dat moment Baudet. Je zou denken dat het niet echt veel pathetischer wordt maar, dit gaat nog verder uit de hand lopen. De linksmens gaat steeds verder ontsporen en dat zal aangejaagd worden door clubjes als de NOS. Moeten er eerst weer dooien vallen? Serieus??

8 gedachten over “Baudet bedreigd door links fascisme

 • 01/04/2019 om 13:54
  Permalink

  Waarom wordt altijd Hitler van stal gehaald als we met een vermeende rechtse dictator te makrn hebben? De 6 miljoen slachtoffers – een getal dat nogal twijfelachtig is maar waar we geen onderzoek naar mogen doen- valt in het niet bij de 60 miljoen slachtoffers van Stalin en de 70 miljoen slachtoffers van Mao Zedong, 130 miljoen slachtoffers van het communisme dus.
  De hoger opgeleide Nederlander voel zich zo een man/vrouw van de wereld, het topje van de evolutie, dat de mogelijkheid dat zijn/haar denkbeelden geen objectieve waarheid zijn, maar het gevolg van programmering en het voor zoete koek aannemen van het door de media verkondigde narratief vol verontwaardiging van de hand wordt gewezen.
  Mbt het CO2 monster, heeft iemand ooit onderzocht wie de cijfers en de grafieken produceert? Ooit nagedacht wat het CO2 gehalte van 400 ppm eigenlijk betekent? 400:1000000= 0,0004 % van onze atmosfeer bestaat uit CO2. Van die 0,0004% wordt 96% gereguleerd door natuurlijke processen en is de mens verantwoordelijk voor de resterende 4%. Rekensommetje: de mens is verantwoordelijk voor 0,000016% van het CO2 gehalte I de atmosfeer. Dan hebben we nog de koolstofkringloop. Dat hebben we allemaal wel op school geleerd, dat planten en bomen CO2 gebruiken voor hun fotosynthese en O2 afgeven. Kwekers voegen CO2 toe om hun planten sneller te laten groeien. Dus wat is de meest voor de hand liggende oplossing? De carbontax! Oh, ik dacht zelf meer aan bomen planten. Trouwens over bomen gesproken, er worden er erg veel gekapt de laatste tijd. Voor de uitrol van 5G. 5G is namelijk belangrijk voor de uitrol van the internet of things. En de internet of things is weer belangrijk om controle te houden op wie wat wanneer verbruikt. Daar is dan wel extra overheid voor nodig. En zo… glijden we langzaam als kikkers in een pan met water naar een kookpunt van …
  https://climate.nasa.gov/400ppmquotes/ O mijn hemel, paniek, volgens de laatste cijfers is het CO2 gehalte gestegen naar een alarmerend 410.28 ppm!
  We Just Breached the 410 PPM Threshold for CO2 – Scientific … Waar is die verdomde carbontax?

  Beantwoorden
 • 28/03/2019 om 09:37
  Permalink

  wat moet ik zeggen?? de meeste media’s zijn nog steeds (extreem)links of zijn zeker niet onpartijdig.
  dus wat haalt het uit als één man het moet afleggen tegen tien man, of één onpartijdige media het moet afleggen tegen tien partijdige?. recht kan dan verkiezingen winnen (gekozen door de meerderheid) maar zolang er media’s bestaan die dit kunnen dwarsbomen door het volk op te ruien tegen deze partij dan zal er gewoon niets veranderen en verliezen we met zen allen.

  Beantwoorden
 • 26/03/2019 om 10:26
  Permalink

  Wanneer ik bijna lijfelijk wordt aangevallen als ik afstand neem van het inmiddels uiterst politiek correcte klimaat praatje, dan ga ik toch om mij heen kijken om te zien of er nog partijen zijn waar men z’n eigen mening mag hebben. Kennelijk is men met name door de media zo geïndoctrineerd dat de methode dat als je iets meer vaak genoeg herhaalt, het op gegeven moment waar is geworden.
  “die Juden sind unser Unglück”, weet u nog?
  Daarbij komt, er is geen enkele 100% sterke bewijsvoering over de veelal op aannames gebaseerde ‘Volksemfinden’, waarvoor de toekomst klaar gemaakt gaat worden met enorme NWO achtige restricties en repressies.

  Beantwoorden
 • 25/03/2019 om 10:28
  Permalink

  Deze extreme gedachten moeten niet te veel in de media naar voren worden gebracht, dus zo weinig mogelijk aandacht hieraan schenken, maar wel gerechtelijk achtervolgen zonder er teveel publiciteit aan te geven?
  Anders werkt het gewoon verkeerd.
  centrum-democraten mn Jan Maat en LPF Pim fortuin zijn hiervan slachtoffer geworden!

  Beantwoorden
 • 24/03/2019 om 23:58
  Permalink

  Ik ben niet zozeer van mening dat het om links en/of rechts gaat, of om rood en/of groen.
  Het is allemaal gerelateerd aan het verdeel en heers principe.
  Ik denk dat het van meer belang is dat we de koppen bijeen steken, onze eigen verantwiirdelijkheid gaan nemen voor ons eigen leven.
  En vandaar uit weer samen komen.
  We zijn allemaal mensen, niet gelijk, echter wél gelijkwaardig.
  Baudet is ook slechts een pion, net zoals Wild-ers.
  Pim was dat niet en wist reeds op voorhand dat hij dat met zijn leven ging bekopen, en aldus geschiedde.
  Dus tracht in jouw eigen macht te gaan staan en daar te blijven.
  Creëer de wereld die jij graag wilt zien, wilt be-leven.

  Stay Human,

  Beantwoorden
  • 25/03/2019 om 02:36
   Permalink

   Links/rechts is de taal die gesproken wordt. Communisme en socialisme wordt al langer dan een eeuw door een onzichtbare macht gestuwd. Waarom? Omdat dit een model is van waaruit een bevolking zich makkelijk laat besturen (lees: onderdrukken).
   De geschiedenis heeft geleerd dat dit soort systemen met een hoop geweld worden geintroduceerd met de hulp van een gewillig en geindoctrineerd deel van de bevolking. De mensen die zich daarvoor lenen zijn gevoelig voor propaganda en kramen de grootste onzin uit als dat binnen het geluid van de groep past.

   Niet dat aan de andere kant van het spectrum geen meelopers te vinden zijn. Helaas hebben we te maken met massa’s mensen die niet zelfstandig denken en die worden al jong gekweekt. Daarom zitten schoolinstituten vol met leerkrachten die allemaal links georienteerd zijn. Dat hoort bij de infiltratietactieken die het zogenaamde links in haar leerschool heeft en bezigt. Het denken in dit land is geinfiltreerd door een socialistisch/communistiche beweging die na de tweede wereldoorlog zich hier heeft opgebouwd.

   Daar kun je met een hoop gezond verstand en een libertarische gedachte op reageren zoals je doet maar, jouw denken zit niet in de mensen die nu iemand als Baudet dood wensen. Dat de politiek verder alleen maar pionnen kent is een moeilijk te bestrijden feit maar, dat ligt aan de achterkant van de waarheid. De voorkant is dat hij een politicus is met een mening die afwijkt van dat linkse geluid en dat het antwoord daarop buitengewoon agressief is. Die mensen denken niet in die gelijkwaardigheid die jij hier aanhaalt. Voor hen ben je alleen gelijkwaardig als je dezelfde taal uitslaat.

   Een gedeelte van dit land steunt een beweging die jou steeds meer van je vrijheid wil afnemen. Dat omdat zij niet het debat winnen en je daarom het zwijgen willen opleggen. Dat is de afgelopen jaren zo erg geworden dat we in de Nederlandse politiek de meest waanzinnige wetten zien worden aangenomen. Het is allemaal wat tegenstrijdig met de gebezigde retoriek en wordt autoritair doorgedrukt. Hoe ver mag dit nog gaan? Wat zit daarachter? Dat zijn vragen die je je kunt stellen om het geheel wat inzichtelijker te maken.

   Dat de politiek door een macht daarboven wordt bestuurd en met een verdeel en heers beleid ons manipuleert is al vaak genoeg beschreven. Alleen, je mag best bekijken hoe die met propaganda gevulde linksmens nu volledig ontspoort in een tegenstrijdige ideologie. Ze weten niet wat ze over zich afroepen en wil je ze gaan begrijpen zodat je misschien met ze kunt praten zul je eerst moeten weten waar al die waanzin vandaan komt.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
“De grootste vijand van het land zijn de FAKE NEWS MEDIA”, volgens Donald Trump. Die MainStream Media heeft daar talloze reacties op gegeven, zonder gedragsverandering. Ze hebben de president uitgelachen,…