‘De onderste steen’ van onze Mark

Uit het veld geslagen waren we. We waren geschokt afgelopen zomer over wat er met een vliegtuig, met 298 mensen waarvan 198 Nederlanders dat vanuit Schiphol was vertrokken, gebeurd was. We hebben dagen van nationale rouw gekend en, ‘de onderste steen’ van Mark Rutte is geboren. We hebben langs de snelweg stilgestaan bij de passerende stoet van lijkenwagens, toen de lichamen van de verongelukten naar Hilversum werden gebracht. We hebben beertjes en bloemen, bij de poorten van de ‘Korporaal van Oudheusdenkazerne in Hilversum, gelegd ter nagedachtenis en als expressie van ons medeleven met de slachtoffers. Daarna hebben we alles weggespoeld met ijswater en hebben de ramp met MH-17 zo snel mogelijk proberen te vergeten.

Ome Frans Timmermans heeft de VN in New York op 22 juli 2014 huilend toegesproken. Hij heeft zijn slachtofferrol ingevuld met beeldende uitspraken over de diefstallen van de persoonlijke bezittingen van de slachtoffers. Hij heeft de daders van deze vermeende diefstallen ‘schoften’ genoemd voor het oog van de wereld, terwijl een video heeft laten zien dat deze mensen dit juist voorkwamen door deze bezittingen te verzamelen en te archiveren. De video was beschikbaar maar schijnbaar had Frans alleen die paar frames gezien waarbij een slachtoffer een ring werd afgedaan.
Met de ondersteuning van een foto, die eigenlijk een frame uit een video was, kopte de Telegraaf meteen “MOORDENAARS”. De foto liet een militair van separatistische zijde met in zijn hand een teddybeer die hij omhoog hield. De Telegraaf liet haar ontsteltenis zien over de foto waarop volgens hun uitleg de man de beer omhoog hield als een trofee. Iedereen die de video gezien heeft weet beter. De man veroordeelde net zoals Ome Frans deze aanslag, liet een traan en sloeg een kruisje als teken van zijn Christelijke medeleven met de slachtoffers waaronder veel kinderen.

Op 17 juli, op de avond van het neerstorten van het vliegtuig, kwam een youtube filmpje vanuit Kiev met het antwoord op het daderschap. Dit filmpje liet een opgevangen telefoongesprek horen tussen een Russische generaal en een separatist. De separatist liet weten een vreselijke vergissing te hebben gemaakt, hij had een passagiersvliegtuig neergeschoten. Daarmee was de schuldvraag beantwoord maar, deze video laat zien dat deze voor de ramp is gemaakt.
De minder trage denker zal direct begrijpen dat degene die de video gemaakt heeft dus vooraf wist dat dit ging gebeuren. De partij die hier beschuldigd wordt zal dus niet de ware schuldige zijn. Het nieuws dat het filmpje niet echt was heeft de media nog gehaald maar, de implicaties van dit stukje Oekraïnse huisvlijt zijn nooit geadresseerd. Onze media heeft er voltallig en heel hard overheen geschreeuwd. Al onze kranten hadden dezelfde mening, hetgeen 20 jaar geleden absoluut uniek zo zijn geweest. Alles wat gedrukt en geschreven werd riekte naar de staatspropaganda en dat werkte want, ome Frans werd op handen gedragen.
De Telegraaf heeft nog wel even bakzeil gehaald met een rectificatie van de voorpagina van 19 juli 2014. Die voorpagina is van het net verdwenen en vervangen met een andere maar, we hebben allemaal de krant gezien met alleen die foto op de voorkant en in chocolade letters het woord ‘MOORDENAARS!!”. De video wordt getoond in het artikeltje maar, het medium geeft andere media de schuld van haar fout zonder haar eigen fout te benoemen.

Verder ging het mediaoffensief tegen de separatisten gewoon door en de EU kwam af met sancties tegen Rusland nadat Putin een ‘staakt het vuren’ had bewerkstelligd in Kiev. De Russen sloegen terug door het hacken van de satellieten van de VS en gaven Amerikaanse beelden van het drama vrij. Onze media negeerde de beelden, zoals ook de eerdere radarbeelden die Oekraïense gevechtsvliegtuigen in de buurt van MH-17 lieten zien. De bewijslast tegen de gestolen overheid van Oekraïne stapelde zich op maar, dat is een gedachte die niemand in Nederland wil zien.
Op 7 augustus 2014 bleek onze regering een verdrag met onder andere Oekraïne te hebben ondertekend. Dit verdrag houdt in, dat alleen onderzoeksresultaten mogen worden gepubliceerd wanneer alle ondertekenaars akkoord gaan met deze publicatie, dat zijn Nederland België, Australië en de ‘nieuwe regering’ van Oekraïne. Dat betekent automatisch dat een eventueel daderschap van Oekraïne nooit via de officiële kanalen aan het licht zal komen, omdat Oekraïne zich zal beroepen op het ook door ons ondertekende verdrag. Willen we een dader vinden, dan kunnen we die alleen aan Russische zijde zoeken want, Oekraïne wordt dankzij dit verdrag uit de wind gehouden. Hoe Nederland ooit zo stom heeft kunnen zijn een dergelijk verdrag te tekenen? Dat is de meest naïeve vraag die iemand nog kan stellen, zeker als je terugkijkt op wat er allemaal daarna in de internationale politiek is gebeurt.

De vraag werd al snel gesteld, hoe het toch mogelijk was dat een verkeersvliegtuig niet omgeleid werd maar, werd toegestaan en misschien zelfs bevolen boven een oorlogsgebied te vliegen. De gesprekken tussen MH-17 en de verkeersleiding in Kiev zijn nooit vrijgegeven. We hebben wel een uur na de ramp allerhande tweets mogen lezen van ene ‘Carlos’ die beweerde luchtverkeersleider in Kiev te zijn en die is daarna vlot op mysterieuze wijze verdwenen. Hier een video met de tweets die hij de ether in heeft gestuurd voor zijn verdwijning.
We werden geconfronteerd met Russische radarbeelden van twee gevechtsvliegtuigen en MH-17 die, vlak voor het neerstorten van MH-17, in de buurt waren. Die beelden ondersteunen de tweets van verkeersleider Carlos maar, beide zaken zijn door onze media volledig genegeerd.

Onlangs hebben we geleerd dat, drie dagen voor de ramp met MH-17, een diplomatiek overleg in Kiev heeft plaatsgevonden waaraan Nederlandse diplomaten hebben deelgenomen. In dit overleg is de veiligheid van het Oekraïense luchtruim besproken, ondermeer in verband met het neerhalen van een Oekraïense Antonov. De vraag wat daar precies besproken is gaat niet beantwoord worden omdat Mark Rutte pleit voor een geheimhouding van dit overleg.
Daarmee komt de teller op twee te staan, in de lijst van geheimhoudingen van de Nederlandse regering waarmee we bekend zijn. Dit alles in een zaak waarin volgens diezelfde Rutte de onderste steen boven zou komen. Onze ‘vriend’ Rutte lijkt meer stenen te begraven dan boven te halen en niemand die uit deze informatie voorspelbare conclusies durft te trekken kan blijven beweren dat onze regering niet de dader kent.

Niet al te lang geleden is zelfs een naam bekend gemaakt van de piloot die MH-17 zou hebben neergeschoten. De bewijslast is niet keihard dus mag het niet als feit worden meegenomen maar, het was wel nieuws dat de media had mogen bereiken. Het laat een andere mogelijkheid zien, een mogelijkheid die we uit officiële bronnen nooit bevestigd kunnen zien, vanwege het verdrag dat is getekend aangaande de onderzoeksresultaten.
Dus wat is er wel gebeurt in het lopende onderzoek? Hoe verloopt een onderzoek waar moet worden uitgezocht wie een daad gepleegd heeft als de uitkomst al vaststaat omdat een verdrag is ondertekend? Zo’n onderzoek loopt stuk, de bewijzen tegen de partij die het niet gedaan heeft verdwijnen als sneeuw voor de zon en de bewijzen die de andere partij aanwijzen kunnen niet naar buiten worden gebracht en misschien zelfs niet worden onderzocht. Het onderzoek kan nooit de waarheid brengen want, alles wat het oplevert moet de censuur van Kiev daarna overleven.

Als we kijken naar wat er na de ramp met MH-17 politiek is gebeurt, dan mogen we vaststellen dat MH-17 voor bepaalde belangen een doel heeft gediend. We zijn de Russen gaan boycotten. We hebben ze economische sancties opgelegd, waar we zelf ook niet op vooruit gingen. De Russen hebben in die periode hun BRICS bank het levenslicht laten zien en, het bestaan van die bank is bedreigend voor de Dollar. De Russen bedreigden daarmee niet alleen de Dollar maar, ook de Euro en het gehele voortbestaan van ons economische systeem. De dreiging was nog niet van een formaat dit te kunnen maar, het potentieel van deze bank, die buiten het huidige financiële systeem functioneert, is in staat een einde te maken aan een imperium waarover de Loyalist eerder geschreven heeft in dit artikel.
Maar, er zijn nog meer redenen waarom de crash van MH-17 bepaalde partijen tot nut is. De schaliegasvelden waarvoor door onder andere Shell al Miljarden zijn betaald, kunnen niet door deze bedrijven worden betreden zolang deze in separatistische handen zijn. Het gaat hier om het Yuzivskeveld in het oosten van Oekraïne. De contracten zijn gedeeltelijk getekend medio 2012 en daar is nog geen liter gas gewonnen.
Sinds de vervanging van de Mosaddegh regering in Iran weten we wat voor een invloed geheime diensten voor de belangen van oliemaatschappijen kunnen uitoefenen. Dit is dus een extra belang dat kan hebben meegespeeld in het neerhalen van MH-17. Het is gezien de geschiedenis een niet te onderschatten belang en de methoden van false flags mogen bekend zijn.

Dan mogen we aan het einde van dit verhaal ons nog afvragen vanuit welke tactische overweging de separatisten MH-17 hadden willen neerschieten. Welk motief zouden ze als dader kunnen hebben gehad en wat hadden ze ermee kunnen bereiken? Iedereen die deze vraag kan beantwoorden, kan alleen vaststellen dat het een ongeluk geweest moet zijn en, als je dat liever gelooft tegenover de bovenstaande argumenten dan is een abonnement op de Telegraaf op zijn plaats.
Als laatste mogen we nog de grote BUK-vraag stellen. De dag voor de aanslag hebben de separatisten een BUK-raketsysteem buitgemaakt op Oekraïense soldaten. Er waren die dag rond Donetsk tientallen van deze systemen aanwezig maar, de separatisten hebben geen vliegtuigen. Wat moesten die Oekraïense BUK’s daar anders dan buit gemaakt te worden? Is het dan gewoon een ongelukkig toeval dat men beweert dat met een zojuist buitgemaakt BUK-systeem ‘onze mensen’ uit de lucht geschoten worden?

We hebben alle informatie die de propaganda aanvankelijk gevoerd heeft uit Kiev gekregen. We hebben de banden tussen Kiev en de EU geeneens besproken maar, de EU/NAVO/VS/KIEV hadden alle belang bij de crash van MH-17. ‘De onderste steen’ van Rutte zit in een ‘non-disclosure’ verdrag met Kiev begraven en de separatisten kregen meteen zonder onderzoek de schuld, met Kiev als eerste brenger van de ‘nieuwsfeiten’.
Onze kranten hebben sinds WO2 niet meer zo bol van de propaganda gestaan en over het algemeen hebben we dit geslikt als zoete koek. We hebben het snel weggespoeld met het ijswater voor de ALS-hype en we hebben nooit meer echte vragen gesteld.Onze regering liegt en bedriegt alsof het gedrukt staat en voelt zich veilig achter de geheimhouding van informatie. Straks mag je weer gaan stemmen en dan overleeft Rutte de verkiezingen niet. Dan krijg je Pechtold als premier en Wilders nog steeds in de oppositie. Als je denkt dat daarmee iets verandert, dan heb je dat mis want, je kunt als stemmer misschien de poppetjes vervangen maar, je kunt alleen de poppetjes kiezen die naar voren worden geschoven. Je kunt één stem afgeven, door niet te stemmen. Met niet stemmen vervalt de draagkracht voor dit systeem en dan kunnen we gaan praten over een herinrichting van deze maatschappij want, als je gelooft in een mooie toekomst voor ons allemaal dan wordt het tijd dat we gaan ingrijpen.

17 gedachten over “‘De onderste steen’ van onze Mark

 • 23/06/2015 om 15:46
  Permalink

  De meeting 3 dagen tevoren is ernstiger dan men doet voorkomen. Een vlieghoogte instellen van 32000 voet is al vreemd, waarom niet een algemeen vliegverbod! Misschien was de hoop van Kiev van hetgeen dus gebeurde. Waarom nam Nederland zijn verantwoordelijkheid niet om zelf een algemeen vliegverbod in te stellen. Wanneer men over een vlieghoogte heeft gesproken dan is dit toch een veiligheids issue, de Amerikaanse ambassadeur verklaarde een week geleden voor het AD dat er niet over veiligheid was gesproken tijdens deze meeting!!? Een belgische luchtvaartdeskundige verklaarde dat Nederland de KLM uit de wind hield in deze zaak. In het kamerdebat over de MH17 betreffende de ARGOS uitzending verklaarde de minister dat het een zaak van de Oekrane was om een vlieghoogte in te stellen en het niet de taak had om de KLM on te lichten, afschuiven van juridische verantwoordelijkheid maar er is ook morele verantwoordelijkheid en zorgplicht. Het is duidelijk dat men het in de doofpot wil houden en de MSM treedt ook maar slapjes op.

  Beantwoorden
 • Pingback:Geen crisis in het kabinet over corruptie - Loyalist

 • Pingback:Verwarde Telegraaf wil oorlog - Loyalist

 • Pingback:Het stormt - Loyalist

 • Pingback:Vliegtuigongelukken tegenovergestelde legpuzzels - Loyalist

 • Pingback:Het onrechtmatige bewijs van de RTL propaganda - Loyalist

 • Pingback:VVD? Mark bekende maar, Mark zegt dat Mark liegt! - Loyalist

 • 13/02/2015 om 15:46
  Permalink

  Eindelijk een artikel dat voldoet aan de basis van de journalistiek; objectieve weergave van feiten. Als ik het Nederlandse of Belgische Nieuws aanzet is het enig betrouwbare nog de datum en de tijd, en die controleer ik zelfs nog. De hetze tegen alles wat Russisch is is al enige tijd aan de gang, en kennelijk zijn de Nederlanders vergeten dat wij altijd nuchter en reëel waren, want alles wordt uit de kast gehaald om de Russenhaat te uiten, terwijl daar geen aanleiding voor is, hetgeen dit artikel ook weer toont. Nogmaals mijn compliment, ik heb me inmiddels geabonneerd op de Loyalist nieuwsbrief.

  Beantwoorden
 • 12/02/2015 om 18:40
  Permalink

  Hahaha, laat me even lachen. Jullie beschuldigen anderen van liegen, draaien en het verspreiden van propaganda, zij hebben hun niet juiste verhaal ingetrokken. De onzin die hier uitgekraamd wordt staat er nog steeds! Ik zie geen rectificatie staan van de leugens hierboven beschreven.
  Als je nou eens met ook maar het kleinste stukje bewijs zou komen, dan zou je mijn aandacht hebben voor langer dan de 3 minuten die ik er nu aan heb verspeeld.

  Beantwoorden
 • 12/02/2015 om 18:40
  Permalink

  Complimenten voor de inhoud van het artikel.
  Ben zelf al vanaf begin op de hoogte van alle genoemde feiten en inzichten.

  Wel fijn vind ik dat er nogmaals wordt beaamd dat er BUK raketten van Oekraine in de omgeving stonden. Ik heb daar zelf ook meermalen over geschreven op o.a. Elsevier.

  Wel wil ik daarbij benoemen dat de buk-raketten die daar op dat moment aanwezig waren ivb met de grootscheepse oefening van Amerika en Oekraïne samen, met de naam Sea-Breeze.
  Deze operatie was er op gericht de nieuwste spionage-apparatuur te testen. De oefening was al enkele weken aan de gang, en hield exact op 17 juli 2014 weer op.
  De volgende dag 18 juli waren de BUK raketinstallaties plots ook weer verdwenen.
  Tijdens deze oefening waren er 2 of 3 AWACS toestellen in de lucht, deze kunnen gezamenlijk geheel Europa overzien met hun radar.
  Toevallig hebben ze het neerhalen van de MH17 niet waargenomen, ahum!

  Beantwoorden
 • 12/02/2015 om 17:20
  Permalink

  Goed geschreven artikel! Geen woord aan toe te voegen.

  Ik snap het qua niet stemmen. Allee. Denk ikzelf dat je een beter en sterker signaal afgeeft door met ze allen een dag niet te werken em te consumeren. Of met een behoorlijke massa ( 500000 ) man of meer op jet plein te staan.
  Men vergeet door men bezig te houden met verplichtingen.
  Men vergeet dat de kracht nog steeds bij het volk ligt, en dat, dat pas gehoord wordt wanneer men het uit.

  Beantwoorden
 • 27/01/2015 om 21:10
  Permalink

  Mooi stuk ! Niet stemmen ben ik het niet mee eens . Een blanco stem geeft een beter signaal. Deze moet namelijk worden geteld .

  Beantwoorden
 • 26/01/2015 om 17:42
  Permalink

  Toen de ramp van de MH17 zich had voltrokken waren onze politici de eerste die meteen moord en brand liepen te gillen dat de daders gepakt moesten worden en dat de onderste steen naar boven moest komen. Het was de zoveelste leugen…..nu wordt de ware toedracht angstvallig in de doofpot gehouden en houd men de feiten voor de burger en de slachtoffers aan alle kanten geheim. Kortom is het iedereen nu wel duidelijk dat het een stinkende zaak betreft waarin wordt gepoogd alles wat het daglicht niet kan verdragen diep in een duistere kluis verborgen wordt gehouden.

  Beantwoorden
 • 26/01/2015 om 11:13
  Permalink

  When the truth is replaced by silence, the silence is a lie.

  Beantwoorden
 • 25/01/2015 om 12:43
  Permalink

  ik vermeld dit apart.

  Ik ben het absoluut niet eens met het advies om niet te gaan stemmen.
  Dat betekent alleen maar je WEL kiest (want niet kiezen wordt vertaald als WEL kiezen) en dat je eurofiel neoliberaal STEUNT.
  Je steunt dus datgene wat je niet wilt..dat is de paradox van niet stemmen..de rijdende trein dendert dan gewoon door… en stopt niet eens bij rood

  Beantwoorden
 • 25/01/2015 om 12:40
  Permalink

  Frappant.
  Ik zit op precies, maar dan ook precies op dezelfde golflengte

  Ik begin al langere tijd te walgen van het Amerikanisme aanhangers( en hun propaganda, manipulatie,smeerlapperij) en de Amerikaans imperialistische geopolitiek waarvoor dan anderen mogen sneuvelen.
  Het likgedrag van de EU en het (soms extreme) likgedrag van politieke partijen in Nederland(VVD, D66,CDA,SGP,CU)in het verlengde daarvan. Het marktgerichte eurofiel neoliberalisme met alle stinkende gevolgen daarvan voor de gewone bevolking( die dan weer mag sneuvelen voor hun “hoogstaande”, dictatoriale gedachten met (financiele) terreur, totale controle,repressie en dwang.)
  Dat is dan gelabeld als vrijheid en democratie.

  Iedereen ziet het ,maar op basis van ontkenning van de eigen cognitieve dissonantie( we geven ene eerdere mening absoluut niet op, ook al wijst de realiteit op iets anders..we blijven ons gelijk volhouden!) gaan we toch maar tegen beter weten in de verkeerde mensen stemmen als leiders (terwijl we weten dat we er niets mee opschieten, sterker: dat we er op achteruit gaan.Maar liever zelfkastijding voor je elf en voor anderen dan toegeven datje fout zit/zat)

  Onze sado- masochistische instelling maakt dat we ons(graag) laten belazeren door onze overheid en de bralbabbelende figuren daarbinnen.
  Het zal ons niets anders dan ellende blijven brengen, de media bol van propaganda brengen steeds opgeblazen oud nieuws als bevestigingen van de Führer (welke dat ook is)en het gekke is dat het nog wordt geslikt ook. Rutte is de heraut en makelaar van niet bestaand Oranje..de marionet van de markt en GrootGeld achterban, de lege belofte van misleidende dictatuur(hij kan het niet en stuntelt voor de voet weg) en de duoclub met heil zoeken bij doorknede babbelaars en manipulators met machtsstreven.die zijn te vinden in de “constructieve”partijen..die alles doen wat niet constructief is voor de bevolking..Die bevolking is de maakbare massa (dat valse idee is nog nooit opgegeven,het egokarakter van eurofiel neoliberale partijen is daarvoor veel te groot en de inteelt te ambitieus…Het resulteert in een bijzondere ervaring van afbraak in euro en EU stijl..we sneuvelen voor de idealen van partijleiders en doen dit met graagte….)

  Over 1 of 2 generaties horen we de waarheid over MH 17 -of horen we misschien wel 1000 waarheden.Op dit moment zal de waarheid gewoon niet als waarheid worden geaccepteerd..de EU en NL hebben en eigen weaky leaks nodig.
  Eurofiel neoliberaal zl alles op alles zetten niet voor schut te gaan en in verlegenheid te worden gebracht als volksmenners en de dingen proberen af te doen als complottheorieen.
  Ze hebben immers het best met de bevolking voor….? (en op hun selectieve “best”zitten wij dus niet te gillen, lijkt me)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Een topman van de Duitse Bundesbank zegt dat de Grieken zich wel aan de gemaakte afspraken moeten houden. Blijkbaar maakte de man zich zorgen en dat was terecht, tot de…