De onderste steen zinkt niet

De onderste steen van Mark Rutte lijkt steeds meer op een bal die hij onder water wil houden. Hij liegt niet maar komt volgens zijn eigen zeggen, niet altijd zijn beloften na. Zo ging er geen geld meer naar Griekenland, kregen we allemaal 1000 Euro en ging de onderste steen boven komen. Geen van zijn beloften houden stand, hij zegt zelf niet over visie te beschikken maar, hij blijft wel lachen, waar ons het lachen al lang vergaan is. Hij liegt dat het gedrukt staat maar niet tegen iedereen. Hij liegt tegen Nederland, het volk en zelfs tegen zijn aan de partij loyale kiezers.
Hij beloofde dat de onderste steen boven zou komen. Hij beloofde de overleden slachtoffers gerechtigheid maar, in het hiernamaals weten ze precies wat ze van hem kunnen verwachten. Hij probeert de onderste steen onder water te houden,  in te helder water. Hij probeert de waarheid te verbuigen om andere doelen na te streven.

Onze regering, onder leiding van Mark Rutte, heeft een akkoord getekend met de regering van Kiev en andere landen. In dat akkoord staat dat ieder ondertekenend land een vetorecht heeft op de informatie die naar buiten gaat. Als een dergelijk verdrag zou worden getekend door ons kabinet in zake Joris Demmink, dan zouden we over een doofpot spreken. De affaire rond MH-17 is misschien vele maten groter dan de Demmink doofpot en het woord doofpot schiet ook in deze te kort.
De Nederlandse regering is niet gebaat bij de waarheid. MH-17 is neergehaald door één van de daar strijdende partijen. Er is een onderzoek gestart dat aanvankelijk niet wilde vlotten omdat het een oorlogsgebied betrof en er werd gevochten. “Waar twee vechten hebben twee schuld”; is een typisch Nederlands gezegde en toch kregen alleen de separatisten hiervan de schuld. Feit is dat de agressor in deze oorlog de regering van Kiev is. Zij willen de controle over mensen die de regering van Kiev niet zien zitten. Kiev is een bondgenoot van de EU en, dat mag ook na de miljarden die de EU na de coupe in de regering van Kiev heeft gepompt. Hoe moeilijk zou het zijn geweest om die jongens in Kiev een staakt het vuren te vragen in verband met het bergen van de slachtoffers en het blootleggen van de toedracht?

Nee, Kiev, en Nederland was er alles aan gelegen de separatisten en daarmee de Russen aan te wijzen als de daders. De separatisten hebben geen vliegtuigen en dus moesten zij zeker weten over de befaamde BUK-installaties beschikken. Dit is aantoonbaar want Kiev heeft de dag voor de tragedie met MH-17 maar liefst 3 van deze auto’s met raketten aan de separatisten verloren.
Als een vuurwapen in een moordonderzoek is het wapen met de vingerafdrukken al op de plaats delict geplant voordat de daad heeft plaatsgevonden. Net zoals het befaamde youtube clipje met het telefoongesprek tussen de daders en hun separatisten commandant een dag van te voren was geupload. Het was allemaal net te snel, de puzzelstukjes pasten net te precies en toen men daarachter kwam heeft men alle ‘bewijsmateriaal’ naar de prullenmand verwezen zonder de daaraan gerelateerde vragen te beantwoorden.

De vragen zijn simpel. Wat deed het leger met de BUK-systemen in het oorlogsgebied terwijl de separatisten geen vliegtuigen hebben? Hoe kon het telefoongesprek tussen de separatisten en hun gezagvoerder een dag te vroeg op youtube staan? Wie heeft het telefoonsignaal onderschept? Wie heeft de mensen in dit gesprek geïdentificeerd, op basis van welke gegevens en, wat is er met de Spaanse luchtverkeersleider Carlos gebeurd?
Carlos beweerde in zijn Twitter account dat het leger van Kiev met vliegtuigen  MH-17 had neergeschoten. Zijn account is kort daarop verdwenen en van Carlos is niets meer vernomen. De informatie die Carlos gaf is door Russische radarbeelden ondersteund en daarna door satellietbeelden van een, door de Russen gehackte, Amerikaanse spionage satelliet. Niemand heeft deze informatie willen bekijken want, het moet per se een BUK-systeem zijn die MH-17 heeft neergehaald.

De regering van Kiev begon hem te knijpen en die angst was niet onterecht. Ondanks dat de NAVO, de EU en de Dollar een incident met de Russen nodig hadden voor een oorlog, wilden zij niet de schuld dragen. De beelden van het Joegoslavië tribunaal en het lot van de gedaagden staan de leiders van de regering in Kiev nog vers in het geheugen en zij hebben hun lot willen beschermen in een verdrag wat hen de controle gaf over wat wij mogen weten over het incident met MH-17.
Dit op een rijtje zettend, maakt het niet meer uit door wat MH-17 was neergeschoten. De vraag, “Door wie?” lijkt door het secundaire bewijs een duidelijk antwoord te hebben. Of onze regering van te voren heeft ingestemd met deze aanslag laat zich raden. Misschien wisten Mark en ome Frans er niets van maar, kijkend naar wat we wel mogen weten kunnen we makkelijk conclusies trekken. Die conclusies worden gestaafd door de Russen die een getuige heeft die het gevechtsvliegtuig met raketten heeft geladen van niet Russische makelij en dit vliegtuig na de ramp zonder raketten heeft zien landen. De naam van de piloot en deze vliegtuigtechnicus van de luchtmacht zijn door Kiev vrijgegeven. De namen van de daders hebben we maar, wat doen we met onze Mark en ome Frans of de rest van deze criminele organisatie?  Moeten die niet net zo goed voor de rechter? Laat de Nederlander maar bepalen wat de straf moet zijn van het offeren van 298 mensen en het willen offeren van nog veel meer mensen om ons in een oorlog te verwikkelen die miljoenen levens kan kosten.

Als het verhaal van Eric Zuesse in de media zou komen dan heeft onze Mark nog heel wat uit te leggen.

7 gedachten over “De onderste steen zinkt niet

 • 25/07/2015 om 16:23
  Permalink

  er zijn zat ministers die een brief hebben ontvangen dat ze er niet mochten vliegen maar alles is in een la gegooit zij zijn wel degelijk schuldig het is een schande dat ze hier mee weg komen en dan rusland de schuld in de schoenen schuiven het is een corupte bende

  Beantwoorden
 • 20/07/2015 om 14:30
  Permalink

  Deze landverrader staat onder controlle van iets veel groters en is maar een Puppet ! Na zijn tijd als min President staat er alweer een volgende klaar die op dezelfde voet verder gaat !

  Beantwoorden
 • 20/07/2015 om 08:49
  Permalink

  Hoe groot de leugens ook door Rutte & Co. bij de volgende verkiezingen wordt er weer gewoon op gestemd door het domme volk van NL.
  MH17 moest gewoon naar beneden om o.a. sancties te rechtvaardigen en zodoende Putin op de knieën te krijgen, want hij loopt niet in de pas.

  Beantwoorden
 • 19/07/2015 om 15:30
  Permalink

  Allemaal veroordelen die Bilderberg marionetten. Ze zijn zeker schuldig, is het niet aan de moord dan wel aan het wegwerken van bewijzen en liegen tegen de massa over hun eigen medeplichtigheid en de waarheid.

  De waarheid is Shell wil het gas en de VN de oorlog met Rusland.

  De vieze samen spanners en oorlogsmisdadigers dachten eenvoudig 2 vliegen in 1 klap te slaan maar achteraf zullen ze begrijpen dat dit ze juist de das om gaat doen :).Te veel bewijs.

  Of pikken wij, net als de Amerikanen, massamoord op onze medemensen door een corrupte fascistische (R)overheid?!!

  Beantwoorden
 • 19/07/2015 om 11:14
  Permalink

  Als Nederland niet met de Oekraïne meewerkt mag shell niet naar olie en gas boren, daarom was Willen ook zo verdrietig die zag zijn investering al in rook opgaan.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Als iets te schokkend is, dan wordt het vaak als “niet waar” betiteld. We durven niet te begrijpen dat we in een tijd leven waarin een totalitaire macht zich ontwikkeld…