Frans Timmermans ziet niets in Nexit

Frans Timmermans ziet niets in een Nexit referendum, echt veel meer argumenten voor een dergelijk referendum lijken dan al niet meer nodig. Alles wat jankende Frans voor Europa goed acht gaat tegen het belang van haar burgers in. Het Europa van Frans is iets anders dan dat wij onder Europa verstaan. Frans bedoelt natuurlijk de EU, daarna de ECB en als hekkensluiter de zo belangrijke markt die de corporatistische superstaat moet laten bloeien.
Bij de NOS durft Frans zijn visie richting de kijker te uiten. De NOS kent een trouw publiek dat alles voor zoete koek slikt en waarschijnlijk Frans morgen gaat citeren bij de koffie automaat op de zaak. Aan de woorden van Frans hoeft ook geen enkele waarheid verbonden te zijn, zo hebben wij Frans zien huilen op het grootste toneel dat deze wereld kent. Frans had achteraf bekeken niet de juiste argumenten maar, dat maakt tegenwoordig niets meer uit. De NOS neemt namelijk niet de moeite om dit soort propaganda fouten later recht te zetten. De NOS zwijgt dan in alle talen om Frans vooral niet in verlegenheid te brengen.

Toen was Frans nog minister van buitenlandsezaken en het gaat hierboven over zijn performance aangaande de waarheid rond MH-17 een paar dagen na de ‘ramp’. Al vrij vlot waren de kranten door de mand gevallen met de foto van de separatist met de teddybeer. De online voorpagina’s zijn veranderd en het leek net alsof deze grove fout nooit was gemaakt. Dat die fout een fout was, was al snel duidelijk toen de video waarin het moment van de man met de beer op youtube kwam. Gelukkig was er iemand met een video camera wiens opnames de foto’s in een ander daglicht stelden.
Dat stond Frans niet in de weg om nog bij de VN een andere video te misbruiken. Hij liet uitsneden van die video als foto’s zien, zonder de video te tonen terwijl hij daar wel de beschikking over had gehad. Hij liet zien hoe iemand de ring van een lijk verwijderde en noemde het een schending van lichamen van ONZE slachtoffers. De video waar deze stills uit genomen waren toonden dat men deze bezittingen veilig stelde zodat ze aan de nabestaanden konden worden overgedragen. Dat was onze Frans en, dat is nu de Frans Timmermans van Europa.

Frans wilde maar wat graag dat de separatisten de schuld kregen. Het moest zo gespeeld worden zodat de opstand met grof geweld, een goedkeuren van de VN en een eventuele NAVO interventie kon worden neergeslagen. Waarom? Omdat het hangende handelsverdrag verder geen obstructies meer kon gebruiken en omdat MH-17 de perfecte katalysator was om de regering van Kiev te helpen die geradicaliseerde opstandelingen neer te slaan. Het gebied dat de separatisten hebben geannexeerd is namelijk het meest grondstof rijke deel van Oekraïne en voor de rechten op de schaliegasvelden was door Exxon en Shell al jaren geleden betaald. Er was voor corporate Frans dus werk aan de winkel.
Ondanks zijn falen heeft de EU toen direct begrepen dat het uit was met Frans als Nederlandse minister van buitenlandse zaken. Frans mocht dus naar Brussel komen vanwege bewezen diensten en, zo’n volgevreten knuffelbeer die kan janken op commando, daar had Jean Claude nog wel een functie voor. Het mag dan ook niemand verbazen dat we Frans bij de NOS horen zeggen dat een Nexit referendum niet geen enkele noodzaak heeft maar, het geeft alleen het tegenovergestelde aan.

Nederland doet er verstandig aan de EU te verlaten na de Britten. De EU heeft een burgeroorlog veroorzaakt, een voor haar niet onbelangrijke doofpot met verschillende landen beklonken in een ‘zwijgverdrag’ met de potentiële dader van de aanslag op MH-17 en dat allemaal omwille van een associatie verdrag om de Russen te tarten in hun grensgebied.
Het advies van Frans heeft evenveel waarde als zijn optreden bij de VN, waarin hij een zwakke imitatie van Collin Powell deed. De aard van het advies was op iets soortgelijks gebaseerd maar, bij de leugen van Powell kwamen we daar pas echt achter toen heel Irak onder valse voorwendselen volledig uitgekamd was. Vervolgens durft Frans aan het eind van het interview nog te vermelden dat als de lidstaten hun afspraken over vluchtelingen niet nakomen we gaan vluchten in “nationale schijnoplossingen”. Dit houdend tegen de waarheid die we kennen, zou het een nationale schijnoplossing zijn om onze eigen capaciteit tot het opnemen van nieuwe mensen niet zouden kennen. De enige mogelijkheid om weer controle te krijgen over onze eigen intake van mensen betekent dat we het akkoord van Schengen moeten negeren of afschaffen. Dus, Nexit is aan de orde, al was het alleen maar om de uitspraken van die lieve emotionele Ome Frans Timmermans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Ik heb onlangs Vrij Nederland op m’n radar gekregen en, tegen de trend die door de regering van Kiev is ingezet in, maak ik mijn radarbeelden wel beschikbaar. Vandaag is…