Geweld en propaganda heeft de EU gebracht

Als propaganda het bestaan van de EU moet waarborgen, is er dan nog een reden om enig vertrouwen in die EU te hebben? Wat zijn eigenlijk de argumenten die ons moeten overtuigen binnen de EU te blijven? Bestaan die wel? Bestaan die na enig onderzoek nog? Is het niet buitengewoon naïef om het geloof in de EU te behouden als we eigenlijk sinds 2000 nog alleen last van de EU hebben ervaren?
Het argument dat jarenlang gold was dat je zoveel makkelijker de grens over kon. Je kon zo doorrijden binnen de EU gebieden omdat het Schengen akkoord de buitengrenzen van de bij de EU aangesloten landen bewaakte. Je hoefde niet meer te wisselen bij het GWK en ontkwam aan de wisselkoersen dankzij de Euro maar, wat heeft dat gekost?

Een verenigd Europa zou veiligheid bieden omdat er een platform was waar nog gepraat kon worden voordat de pleuris zou uitbreken. Dat klonk ooit plausibel maar, de opgelegde economische terreur en het totale gebrek aan controle over eigen valuta heeft de bij de EU aangesloten landen kwetsbaarder gemaakt dan ooit te voren. Eén voordeel is er wel, als we ten ondergaan, dan gaan we allemaal en die afgrond komt iedere dag dichterbij. De EU is de grootste destabiliserende factor geworden binnen Europa. Burgers hebben absoluut geen stem en nationale regeringen luisteren nog alleen braaf naar het dictaat van Herr Obersturmbannführer Juncker.
Er heerst onrust binnen de EU en de media probeert die onrust weg te houden bij het publiek, terwijl ze een extra goed woordje blijven doen voor een dictatuur van regelgeving die nog harder groeit dan een uit de hand lopende bosbrand. Je hoor mensen nog weleens zeggen dat het EU lidmaatschap een goede zaak is maar, dat zijn die mensen die kritiekloos geloven de waarheid in hun eigen krant te vinden.

Wat hebben we tot nu toe gezien van die EU? Wat was er zo goed voor de Nederlandse burger aan die EU, dat we vooral door moeten gaan met die bureaucratische scoutingclub, waarvan de hopman heeft vermeld dat er geen democratische keuze getolereerd wordt tegen Europese verdragen? Aangezien we sinds 2005 weten dat wetgeving ook gewoon in verdragen gepast kan worden, zoals het verdrag van Lissabon heeft aangetoond, weten we dus dat Juncker geen enkele vorm van democratie in zijn EU tolereert.
Wil je als EU machtig zijn, dan voer je een beleid uit vanuit een centrale overheid over een zo groot mogelijk grondgebied. Dat hebben we de EU zien doen. We hebben allerlei landen zien toetreden die niet de waarden en normen hanteren zoals we dat in west Europa gewend zijn. Landen als Bulgarije zijn zo corrupt als de pest maar moesten door onze VVD-er van Baalen zo snel mogelijk over de grenzen van de EU gesleept worden. Dat dit soort landen economisch zo ver achterliggen bij de oorspronkelijke EU landen is een probleem dat wordt overwonnen door treinladingen geld in dit soort landen te pompen. Kijken we naar voormalige oostblok landen, dan kun je daar met je autootje prima rijden want, de wegen zijn daar beter dan de meesten in west Europa en, overal voorzien van die vrolijke blauwe bordjes met gele sterren met de boodschap dat de EU dit plezier voor je heeft mogelijk gemaakt.

De EU noemt deze landen een bufferzone tussen de kern van de EU en die imperialistische Russen. De Russen zijn namelijk heel eng voor het westerse denken. Rusland heeft de meeste oligarchen achter slot en grendel of buiten haar grenzen gezet en het publieke bezit dat onder het bewind van Boris Jeltsin vergeven was weer teruggevorderd. Zo ga je niet met elkaar om in de Rotschild economie. Dat de Russische burgers volledig bekocht de Perestrojka uitkwamen en dat het land zelfs dreigde failliet te gaan, vond het westen niet zo’n ramp. Dat Rusland haar schulden afbetaalde en zelfs het IMF wist buiten te zetten, werd ze echter moeilijker vergeven.
Het westerse geld moest bij de Russen haar invloed weer kunnen uitoefenen en dus viel het oog op Oekraïne. Oekraïne kampte met dezelfde problemen als de Russen tijdens Jeltsin kregen. Ook in Oekraïne probeerde men wat oligarchen te bestrijden maar, duidelijk minder doortastend als aan de andere kant van de grens. Allerhande ‘vrijheids- en gelijkheidsclubjes’ vanuit het westen hebben daarop zich in de verkiezingen gemengd, met de ‘Oranje revolutie’ als gevolg daarvan. Het werd een touwtrek wedstrijd die uiteindelijk met wat Russische steun gewonnen is dus, heeft de EU het Oekraïense volk de EU-lidmaatschapsworst voorgehangen.

De Oekraïners wilden stabiliteit en centen, google-den op EU en wisten niet wat ze zagen. Het kon niet op aan de andere kant van de grens. Zelfs de Bulgaren waren al binnen en die hadden nu ook mooie wegen. De toenmalige president wilde echter uiteindelijk het verdrag met de EU niet ondertekenen en toen sloeg de vlam in de pan. Om die vlam wat verder te doen oplaaien zijn EU-vazallen van Baalen en Verhofstadt naar Kiev getrokken en de volgende dag was het plotseling oorlog. Het Oosten van Oekraïne wilde niet bij de nieuwe regering van Kiev horen maar, wilde onafhankelijkheid of bij Rusland horen. Daarop heeft Rusland wat oude grond gezekerd, die ooit bij Rusland hoorde en een belangrijke uitvalsbasis was voor het Russische leger. De Krim was door de Russen ingenomen en daarmee in westerse ogen imperialistisch geworden.
De EU en clubjes vanuit de VS hebben die burgeroorlog geforceerd. Dat mogen we nooit vergeten. Zonder de EU was die hele Maidan beweging nooit tot stand gekomen. Kijk de foto’s van toen maar eens na, het zag blauw van de Europese vlaggen op dat plein en die zijn daar met veel te grote beloftes door de EU gebracht. Vervolgens werd de nieuwe president van het land in burgeroorlog meteen door Juncker de EU in geknuffeld. Het oosten moest nog wel even ontsmet worden van separatisten maar, dat ging Poro wel even fixen.

Er waren namelijk nogal wat schaliegasvelden rond Donbass waarvan Shell en wat andere bedrijfjes dachten wat leasecontracten te bezitten. Die lagen echter in ‘bezet’ gebied en dus moest Poro voor zijn nieuwe bazen aan de slag. Het leger van Poro was jammer genoeg niet in staat om die opstandelingen daar weg te krijgen. Poro en zijn legertje schoten wel de burgerij kapot maar, ze konden hun weerstand niet breken. Er was iets bijzonders nodig en plots viel MH-17 uit de lucht, precies in het gebied dat Poro voor zijn nieuw alliantie moest veroveren.
De mogelijkheden leken meteen daar om wat westers legermateriaal naar binnen te sturen om die oost Oekraïners even de oren te wassen, was het niet dat de schuldvraag wat onduidelijker bleek als de propaganda direct na de crash van MH-17 wilde doen geloven. Het hele verhaal was verdacht, terwijl volgens de MainStreamMedia alles zo klaar als een klontje was. “Moordenaars” kopte de Telegraaf direct met de foto van de man met het beertje en vervolgens ging Ome Frans naar de VN om daar nog eens een potje te janken terwijl hij wijzend naar het oosten op de misdadigers duidde die het vliegtuig hadden neergehaald. Vervolgens had Mark nog iets over “de onderste steen” die hij sindsdien angstvallig probeert te begraven voor zijn nieuwe Oekraïense vriendjes en de EU maar, zeker niet met de slachtoffers van MH-17 in gedachte.

Dit alleen is genoeg reden de EU te willen verlaten. Als wij enig zelfrespect en respect voor de slachtoffers van MH-17 willen tonen, dan moeten we die EU wel verlaten. Maar hoeveel dwaallichten in dit land geloven nog steeds in die criminele organisatie, die letterlijk over lijken gaat en hierin geen enkel onderscheid maakt tussen Europese paspoorthouders of Oekraieners? Dat is nog het enige positieve dat je kunt vermelden over de EU, er wordt niet gediscrimineerd tussen Eu-Europeanen of lieden van daarbuiten, dood mogen ze allemaal en we hebben alleen ome Frans die te motiveren is daar een krokodillentraan voor te laten.
Nu heeft het propaganda niveau binnen de EU proporties aangenomen die we vroeger de Sovjetunie verweten. Het maakt niet uit welke krant je openslaat, ze serveren allemaal hetzelfde onder een dikke Pravda saus. De waarheid is te vies om af te drukken en als iedere Europese burger het allemaal zou weten, dan waren ze massaal stemhokjes gaan timmeren. Men kijkt echter liever naar de tv en krijgt daar ouwe Sovjet Borsjtsj geserveerd, waarvan de rode bieten nu blauw zijn. Men weet wel dat je de tv niet moet geloven maar, wat je te weten zou kunnen komen met een halfuurtje onderzoek is teveel gevraagd. De EU is fout en is alles wat ons zou moeten tegenstaan maar, men is niet geïnteresseerd of te bang om te vertrekken.

Er zijn geen argumenten om te blijven, behalve de angst dat het allemaal groter wordt en, blijven we dan gaat die angst nog waarheid worden. Nederland trekt zijn bek niet open. Men leest af en toe zo’n Loyalist artikel en zwijgt instemmend omdat men zelfs bang is zijn baan te verliezen als er een like op Facebook wordt afgegeven. Men kent wel het spreekwoord: “Angst is een slechte raadgever” maar, dit is ook het land dat Joris Demmink na dertig jaar nog steeds niet voor de rechter krijgt terwijl niemand ermee instemt maar het zeker niet hard genoeg afkeurt.
Er zijn straks 300.000 handtekeningen nodig om een referendum aanvraag te kunnen doen en, een referendum hebben we nodig om vreedzaam de EU te verlaten. Ben je tegen geweld, dan heb je een goeie reden om straks je poot onder zo’n aanvraag te zetten want, de EU is een gewelddadige organisatie zonder wapens. Wapens hebben ze nog niet, al blijft hopman Juncker maar zeuren om een Europees leger. Daar kan dan mooi in geïnvesteerd worden, die burger betaald toch weer en als er geld tekort is dan maakt de ECB wel even bij. Dan kun je je kinderen straks uitzwaaien als ze niet aan de dienstplicht kunnen ontsnappen want, die is nooit afgeschaft maar, alleen uitgesteld.

Als de EU straks Napoleon en Hitler achterna gaat, richting het Russische front, dan is zeuren te laat. De tijd om je muil open te trekken is nu en, daar is wat nationale trots voor nodig. We hebben ons lang genoeg het dictaat van Brussel laten opleggen om te kunnen zien dat we ons op een hellend vlak begeven. De EU brengt niets anders dan ellende, een beperking van mogelijkheden via een dictatuur van regelgeving die alleen maar om meer handhaving vraagt. De EU wordt een Walhalla voor handhavers zoals in het derde rijk. Als “Nie Wieder” “NOOIT MEER” betekent, dan moeten we nu echt onze koffers pakken. We kunnen namelijk zelf bepalen of de geschiedenis zich gaat herhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Vladimir Putin uit zijn zorgen en verwijt de pers over weinig journalistieke vaardigheden te beschikken. Dat is een feit waaruit de alternatieve media is ontstaan. De berichtgeving in het westen…