Hard or soft BREXIT

Wat zijn de opties? Akkoord gaan met een deal waardoor er weinig tot niets verandert, zonder deal de EU verlaten, of nog even wachten en misschien een nieuw referendum. Dat is hetgeen waarover de Britse regering te stemmen heeft en, het zou dus allemaal niet zo heel lastig moeten zijn. Dus waarom duurt het dan zo lang?

De BREXIT is voor de ‘volksvertegenwoordiging’ een lastige zaak. De Britse democratie is namelijk nauwelijks democratischer als de EU zelf en, de EU is ook een creatie van de macht die de touwtjes in het VK en de rest van de wereld strak in handen heeft. Laten we vooral niet vergeten dat de Britten hun financiële soevereiniteit als eerste na de slag bij Waterloo zijn verloren. De Britse staat heeft de macht van de geldcreatie moeten opgeven aan de partij die aan beide kanten van de oorlog met Napoleon profiteerde. De wereld is opgeslokt door die macht en, die macht bestuurt wereldwijd regeringen. Die macht doet haar best zich te centraliseren en, dat noemen we nu “Globalisme”.

Die macht is tiranniek van aard en volksvertegenwoordigers beginnen vaak met een hoop goede bedoelingen aan hun taak totdat ze oog in oog met die macht staan. Daarom leven we in een schijndemocratie en daarom duurt het heel erg lang voor de Britten om tot een oplossing te komen.
Theresa May is een globalist die zich graag aan de EU onderwerpt. Het project EU staat in een hoger aanzien bij die macht dan de belangen van het Verenigd Koninkrijk. Het VK mag door de put gaan als het die macht forceert te decentraliseren. Dat is het zwaard van Damocles dat als de ultieme bedreiging boven de hoofden van die volksvertegenwoordiging hangt.

Als de Britten de deal van de EU aanvaarden, dan is de directe pijn minimaal en blijven ze gewoon onder Europese wetgeving functioneren met een paar onbeduidende kanttekeningen. Deze oplossing staat haaks op waar het in de gehele BREXIT over ging en kan als verraad aan het volk worden omschreven.
Dan blijven de keuzes voor een HARD BREXIT of een uitstel over. Bedenktijd dat is iets waar het totalitarisme tactisch in uitblinkt. Met een uitstel winnen de globalisten tijd om de bevolking extra angst aan te praten en vervolgens mag die bevolking dan waarschijnlijk hetzelfde BREXIT referendum opnieuw houden in de hoop op de gewenste uitkomst.

Vervolgens is er nog de HARD BREXIT. Dat betekent dat de Britten koud de EU verlaten en dat er enorme sancties worden opgelegd. Vanaf dat moment zullen Britse bedrijven nauwelijks kunnen exporteren naar EU landen zonder daar een enorme prijs voor te moeten neerleggen. De Britse overheid zal genoodzaakt zijn hetzelfde te doen en daarmee komt de handel tussen de EU en het VK uiteindelijk bijna stil te liggen. Dat gaat zowel de EU als de Britten heel veel kosten. Talloze bedrijven zullen hieraan te gronde gaan en dat zal ons moeten motiveren niet tegen de wensen van de EU in te gaan.

We zouden onze vrienden aan de andere kant van het kanaal geen groter plezier doen door allemaal de EU te verlaten maar, wij hebben niet de middelen. Wij zitten namelijk gevangen binnen de EU. We hebben niets dat nog van ons is en hebben zelfs onze pensioenpot in Brussel laten liggen. We zijn van binnenuit verraden door een volksvertegenwoordiging die de natte droom van Hitler tot leven heeft gebracht.
We hebben wat gele hesjes die demonstreren en daar wordt al paniekerig door de politie op ingegrepen. Mensen die in gele hesjes over straat gaan lopen nu het risico te worden aangehouden alleen omdat ze een hesje dragen dat de EU ze heeft verplicht.

Je kunt demonstreren en je zult met het geweld van de macht geconfronteerd worden. Je kunt terugvechten en ze zullen je meenemen. Je kunt net zolang blijven vechten totdat ze je uiteindelijk zullen vermoorden om van je gezeik af te zijn. Dat is totalitarisme en daarvoor heb je nietsvermoedend gekozen toen je ging stemmen. Je wist niet dat je die keuze had. Niemand heeft je dat verteld maar, stemmen is een wilsverklaring en je wil heb je met stemmen aan de staat gegeven. Daar staat niets tegenover. De staat is jou geen verantwoording schuldig. Jij hebt je wil overgedragen en wat er daarna komt wordt van bovenaf bepaald. Het maakt niet uit wat je stemt, zo gebeurt het en zo zijn we dan ook de EU ingeloodst.

De EU lijkt democratisch want, wij kiezen via democratische wegen EU-parlementariërs. Die parlementariërs hebben echter geen enkele invloed op de wetgeving die via de ongekozen EU-commissie over ons wordt uitgestort. Ze mogen klagen, ze mogen nieuwe ideeën aanbrengen en ze steunen graag de goede Europese zaak omdat ze daar beter voor worden beloond dan de presidenten van de meeste lidstaten.
Als je denkt dat dit allemaal heel erg is, dan heb ik slecht nieuws voor je. Dit gaat namelijk nog veel erger worden, aan het hoofd van de globalistische mallemolen staat de VN. De Verenigde Naties moet uiteindelijk de wereld onderbrengen in één regering, die niet anders dan de EU in Europa, de hele wereld regeert middels dezelfde wet en regelgeving.

http://bit.ly/2FzmBjp

Tegen wie ga je dan nog vechten als je nu niet vecht? Hoe kun je tegen Brussel in het verweer gaan? Dat kan alleen als we eerst Nederland weer claimen, zoals de Fransen nu in hun gele hesjes doen.
Waarom is er zo weinig geld terwijl er zo hard gewerkt wordt? Omdat na de slag bij Waterloo de geldcreatie in private handen is terechtgekomen. Wie geld heeft, heeft macht. Wie het geld creëert heeft de macht landen aan zijn wil te onderwerpen. Wie het geld voor de hele wereld creëert onderwerpt die wereld aan zijn wil en heeft daarmee de macht over een wereld van slaven. Maak je geen illusie, hoe langer je wacht met de bereidheid je leven te geven, hoe meer mensen hun leven zullen moeten geven in een strijd die steeds lastiger te winnen zal zijn. Je grootste hoop ligt in de VS en Rusland, globalisten zijn als de dood voor Putin en Trump en dat is volledig terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Goed, het acute gevaar waar BREXIT aan bloot stond is afgewend en het is nog lang niet afgelopen. Het beste op de lange termijn voor de Britten is naar mijn…