Het onrechtmatige bewijs van de RTL propaganda

RTL heeft zich laten gebruiken onrechtmatig verkregen bewijs te presenteren als het bewijs dat MH-17 niet door vliegtuigen is neergeschoten. Het is buitengewoon frappant te noemen dat Jeroen Akkermans een stukje metaal in een veld vol met wrakstukken in zijn zak heeft gestopt omdat dit weleens cruciaal bewijs zou kunnen zijn. Dit terwijl de officiële onderzoekers toch ook op die locatie zijn geweest en zonder dit soort cruciale bewijslast zijn teruggekomen.
Dit stukje metaal kan dus nog overal in, een straal van 50 kilometer, waar ooit een BUK-raket is afgevuurd zijn gevonden. Nu heeft het stukje metaal van lakei Jeroen een nummer dat alleen maar kan leiden naar de Russische producent van dit wapen want, de Russen zijn de enigen die dit wapen vervaardigen. Verder zal men ‘bewijzen’ dat Oekraïne nooit over de aanschaf van dit nummer heeft gedaan en dat is even makkelijk te bewijzen als het tegenovergestelde. Het bewijst dus helemaal niets behalve dat Akkermans met bewijsmateriaal de crashsite lijkt te hebben verlaten en dat de waarde van het bewijsmateriaal daarmee geen enkele waarde meer heeft.

Maar waarom laat RTL zich hiervoor lenen? Waarom heeft de NOS kritiekloos het ‘RTL nieuws’ overgenomen? Waarom wil men zo graag bewijzen dat het een BUK-systeem was dat MH-17 heeft neergehaald?
De NOS heeft al een hoop geloofwaardigheid verloren in zake MH-17 met niet neutrale berichtgeving. Willen we nog iets geloven, dan kan dit niet meer door de NOS als hot-news gebracht worden. RTL maakte als media outlet nog steeds een betrouwbare indruk maar, als je de wortels van RTL bekijkt of liever die van de eigenaar van de RTL-groep dan kom je uit bij ex-NAZI uitgever Bertelsmann. Bertelsmann was de uitgever van de NAZI-propaganda machine en sindsdien is er schijnbaar minder veranderd dan we hadden verwacht. We moeten RTL zien voor wat ze is gezien haar oorsprong, die aardig synchroon met die van de Telegraaf loopt.

saker3

De vraag waarom het een Buk-systeem geweest moet zijn van ‘onze’ media is omdat er in de buurt van MH-17 ten tijde van de crash twee Oekraïense jachtvliegtuigen waren. Dit hebben Russische radarbeelden uitgewezen. Die beelden worden bevestigd door de net na de crash getweete ervaringen van luchtverkeersleider Carlos, die sindsdien van de aardbodem verdwenen is. Alleen een Buk-systeem kan de twijfel laten bestaan over welke partij MH-17 heeft neergehaald. Alleen daarom moet er bewezen worden door de propaganda kanalen dat het een BUK-systeem MOET zijn geweest.
Het BUK-systeem is een door radar geleid projectiel met een kop die 20 meter van zijn doel ontploft. De kop van de raket zit vol met de metalen deeltjes, waarvan Akkermans er waarschijnlijk één ‘gevonden’ heeft. We hebben allemaal genoeg foto’s van de cockpit gezien om vast te stellen dat die volledig doorzeefd was maar, dit soort radar systemen concentreren zich op het centrum van de radar reflectie van hun doel. Dat was in dit geval het midden van het vliegtuig geweest en zeker niet de voorkant.
Wil je een vliegtuig neerschieten dan richt je op de motoren of de cockpit. Het nadeel van het schieten op de motoren is dat de piloten misschien nog de tijd hebben om iets over de toedracht te vertellen over de radio. Nogmaals, de cockpit was doorzeefd. De piloten waren al dood voordat het toestel was neergestort.

Het officiële onderzoek gaat dit nooit staven want, die willen zich enigszins aan de regels houden. Die willen een professioneel onderzoek presenteren en dat het liever zonder dader dan dat blijkt dat de conclusies in het rapport met een rijke fantasie tot stand gekomen zijn.
De Onderzoeksraad Voor Veiligheid (OVV) kan nooit publiceren dat de dader Oekraïne is omdat er een zwijgverdrag is getekend met Kiev. Met handtekeningen heeft Oekraïne haar internationale onschuld gewaarborgd en dat staat de waarheidsvinding enorm in de weg. De OVV kan het daderschap van Kiev nooit bewijzen dankzij het geheimhoudingsverdrag dat getekend is door België, Australië, Nederland en Oekraïne. Dit is een in de kamer toegegeven feit waar niemand over gevallen is, dus ook de SP niet.
Ook de families van de slachtoffers komen niet aan het woord. Ze hebben zich niet in een vereniging verzameld en treden niet in de openheid. We hebben allemaal aan de familie van de slachtoffers gedacht tijdens de nationale rouw om MH-17 maar, verder hebben we nooit meer iets gehoord van deze groep mensen. De bevindingen laten enorm op zich wachten en de mensen die indirect getroffen zijn hebben nooit van zich laten horen. De aanloop naar een dergelijk gedrag van de families van slachtoffers hebben we gezien in het proces tegen Robert M. Die mensen kregen meteen Richard Korver als advocaat en die heeft zijn clientèle met een kluitje in het riet gestuurd.

Wat verder opvallend was in de aanloop naar de ramp met MH-17, is dat de Separatisten verschillende BUK-systemen op het Oekraïne leger hebben buitgemaakt op 16 Juli 2014. De omgeving rond Donetsk was vergeven met deze systemen en, dat verzorgde op 17 Juli de eerste geluiden van Separatistisch daderschap. De vraag die wij ons nog steeds mogen stellen is waarom die systemen daar waren want, de Separatisten hadden geen vliegtuigen.
Als we die gedachtengang door trekken, dan kunnen we zelfs zeggen dat dit gedaan is door Kiev met een bepaalde voorkennis. Kiev heeft geweten een passagiersvliegtuig te gaan neerhalen, op welke manier dan ook en, Kiev wilde dit de separatisten in de schoenen schuiven.
Dat laatste heeft een vrij eenvoudige reden, het gebied rond Lugansk en Donetsk ligt vol met waardevolle gasvelden waarvoor onder andere Shell al dik had betaald. Als de Separatisten de schuld konden krijgen van de moord op de totale inhoud van een passagiersvliegtuig, dan zou de totale oorlog aan die regio als reactie op dit drama als de enige manier worden gezien van reageren.

https://www.youtube.com/watch?v=m8nYE4pjK-Y

De gehele ‘ramp’ was zwak voorbereid. Zo was de video die de schuld van de Separatisten had moeten bewijzen al voor de ramp ge-upload en dat viel sceptici meteen op. Het was een vermeend telefoongesprek tussen soldaten en een belangrijke commandant in het Separatistenleger, het geheel was aangekleed met engelse ondertiteling en foto’s van de daders en hun commandant. De strekking van het gesprek was dat ze een verschrikkelijke fout hadden begaan maar, het geheel werd te snel ontkracht om zijn doel te bereiken. Wat echter niet gebeurd is, is dat deze video geen reden reden was om de bewijslast om te keren. De mensen die deze video hebben laten maken wisten van te voren wat er ging gebeuren en de bron van de upload was de regering van Kiev.

Er is een enorme bak aan indirecte bewijslast die de onderste steen van onze mark begraaft en hele zwakke argumenten tegen de Russen en de Separatisten. Toch schroomt RTL zich niet om net na de verkiezingen de onderste steen van Mark te projecteren op de vijanden van Kiev, de EU en de VS. We hebben de Russen geboycot omdat zij geweldloos de Krim hadden ingenomen ten tijde van de door de CIA geregisseerde coupe in Kiev. We hebben gezien hoe een stelletje neo-nazi’s, de tegen hen betogende, mensen onder de dreiging van geweld een overheidsgebouw in hebben gejaagd en dit vervolgens in de fik hebben gezet. Deze daad is bijna toegejuicht door de nieuwe regering in Kiev en de EU. De inwoners van de Krim horen nu weer bij Rusland en voeren zich veilig onder die Russische paraplu. De inwoners van de rebellerende Oost-Oekraïne wilden hetzelfde maar, door de leasecontracten die al door Kiev waren afgegeven kon dit nooit gebeuren en dus moest hun weerstand gebroken worden.

De Oost-Oekraïense burger zijn sinds het uitbreken van die oorlog constant bestookt met geweld van Kiev. We hebben met z’n allen weggekeken. Onze media heeft niet willen berichten over de verschrikkelijke schending van de rechten van die mensen en nu proberen ze alsnog de oorlog daar verder te doen oplaaien, door de Separatisten in een kwaad daglicht te zetten met halfbakken bewijsmateriaal.
Ondertussen worden de Russen steeds meer geprovoceerd door de NAVO en nog steeds laten ze niets zien van eenzelfde agressie maar, de NAVO troepen bouwen op langs de Russische grens en dat baart de Russen terecht zorgen. De VS heeft zich sinds de tweede oorlog overal agressief gedragen en hebben een oorlog met de Russen nodig. De VS heeft bijna geen reden nodig om de Russen aan te vallen en het enige wat ze daarvan weerhoudt zijn de Russische kernwapens.
De Amerikanen krijgen haast want de coalitie met de EU lijkt uit elkaar te vallen. We hebben gezien dat de economisch grootste Europese landen zich al voorzichtig aan het distantiëren zijn van de wereldbank en dat baart de VS terecht grote zorgen. Als de wereld de Dollar verlaat stort de VS in dus, de VS heeft haast en zal de NAVO pushen in een oorlog en anders alleen gaan. Ze hebben weinig andere opties.

De Bush familie heeft een heel groot en zwaar stempel gedrukt op de VS sinds WO2. Prescot Bush heeft Hitler gesteund met geld uit het Amerikaanse bankwezen tot de aanval op Pearl Harbor. Na de oorlog is hij als invloedrijke bankier verder gegaan en heeft hij Allen Dulles gesteund in het omvormen van de OSS in de CIA. De CIA heeft duizenden nazi’s in dienst genomen in haar spionageapparaat tegen het voormalige oostblok. De Bush familie hebben altijd nazi sympathieën gehad en het is niet verwonderlijk dat we een zelfde soort politiek en gedachtengoed zo sterk terugzien in onze huidige maatschappij. De Duitsers hebben de oorlog verloren maar, de nazi’s zeker niet. We hebben na de tweede wereld oorlog twee Amerikaanse presidenten en 1 vice president gehad die de naam ‘Bush’ in het witte huis hebben gebracht. Er zijn aanwijzingen dat George Bush sr betrokken was bij de moord op Kennedy. Kennedy was ook de laatste president die ons waarschuwde voor ‘the military-industrial complex’.
Nu staan we aan de vooravond van grote globale veranderingen en Rusland lijkt een stuk betrouwbaarder en menselijker dan ons eigen Westen. De propaganda machine in ons land draait op volle toeren en er is geen politieke partij die een ander geluid laat horen dan anti-Russisch. Het geheel zou ons aan het denken moeten zetten maar, niets is kneedbaarder dan de mens. Zeker de Nederlander is nog steeds overtuigd van de beste intenties van de Westerse overheden maar, er is voor die intenties geen enkel bewijs. Onze oppositiepartijen zijn gedoogpartijen geworden en daar is iedere vorm van een echt antigeluid gestorven. Het enige dat ons nog kan redden komt van buiten onze landsgrenzen en zeker van buiten ons partijenstelsel want onze democratie is hartstikke dood.

8 gedachten over “Het onrechtmatige bewijs van de RTL propaganda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
De laatste keer dat we het vermoeden konden hebben in een echte democratie te leven was op 1 juni 2005. We zijn toen voor of tegen de invoering van de…