Hilarische Hillary, een reden voor Nexit

De keuze lijkt Hillary Clinton of Donald Trump te zijn. Een soortgelijke keuze heb je tussen Pepsi en Coca cola als je niet van cola houdt. Je hebt weinig te kiezen als je wordt gedwongen jezelf tot het minst slechte te verdoemen. Je kunt geen goede keuze maken maar, gelukkig geldt dat in dit geval voor de Amerikanen. Wij zouden een andere keuze moeten maken, wij zouden ervoor moeten kiezen de VS te boycotten totdat ze hun totale overheidsapparaat hervormd hebben.
Gek genoeg maken wij die keuze ook niet. Wij gaan mee in het kielzog van de EU en daarmee met de VS. Dat zegt wat over de soevereine macht die wij hebben, dat zegt wat over onze eigen regeringsleiders en de zogenaamde vijanden van de bij ons aangesloten landen. Het heeft er alle schijn van dat Rusland voor ons een veiligere partner zou zijn als de VS sinds de tweede wereldoorlog is geweest. Liggen juist daarom de Russen onder vuur? Worden zelfs daarom Russische atleten allemaal zonder getest te worden gediskwalificeerd van de Olympische spelen? Het heeft er alle schijn van want, we zitten midden in een enorme propaganda oorlog.

De wandaden van de VS komen steeds meer aan het licht. We weten tegenwoordig dat de Arabische lente een door de CIA en andere obscure clubjes gesponsord evenement was om politieke controle te krijgen over delen van noord Afrika en het middenoosten. De klokkenluiders van dit soort misstanden zitten vast. Julian Assange woont in de Ecuadoraanse ambassade in London, Edward Snowden week uit naar Rusland en Chelsea Manning zit in het gevang. Allemaal voor dezelfde redenen, zij hebben aangetoond dat we op grote schaal belogen en gemanipuleerd worden.
De waarheid heeft het internet gevonden en daarmee de wereld. Iedereen zou op de hoogte moeten zijn van de agenda van de VS maar, we protesteren daar niet tegen. De onthullingen hebben aangetoond dat de VS door criminelen geleid wordt en toch accepteren wij het dat Obama in Nederland gastvrij wordt ontvangen door Mark Rutte en zijn gevolg. George Bush, Barack Obama, beide Clintons, het zijn oorlogsmisdadigers van het ergste soort en, wij ontvangen ze en doen alsof de zon uit hun achterste schijnt.

Er zit een kans in dat Hillary Clinton de president van Amerika wordt. Het is de tijd waarin wij leven die haar redelijke kansen geeft, niet het beleid dat zij gaat voeren of gevoerd heeft. Hillary zou de eerste vrouwelijke president van de VS kunnen worden en, alleen omdat zij vrouw is maakt ze een goede kans. Veel vrouwen hopen dat zij het wordt, omdat ze alleen op basis van haar geslacht zich identificeren met de wellicht straks machtigste vrouw ter wereld. Vrouwen zijn volgens de overleveringen namelijk zachtaardiger en minder gewelddadig dan mannen. Vrouwen staan niet aan de voet van oorlogen maar zijn vredestichters. Dat de vrouwen in Amerika straks dit serpent tot president maken, lijkt zijn grondslag te vinden in een weinig intelligente motivatie waarmee we met een soortgelijke generalisatie over de gemiddelde vrouwelijke intelligentie kunnen oordelen.
Dat doen we natuurlijk niet maar, om de motivatie voor een politieke keuze op basis van geslacht of andere fysieke kenmerken te doen, is volledig banaal en heeft de wereld de afgelopen acht jaar als niets dan ellende gebracht, zonder dat daar enige lering uit wordt getrokken.

https://www.youtube.com/watch?v=MldmEEp4lnY

Dat het beleid van deze mevrouw een negatief effect op ons bestaan heeft, is een soort olifant in de kamer. Is dit land vorig jaar nog bijna verscheurd geweest over het vluchtelingen vraagstuk, dan blijkt zij nu aantoonbaar aan de wortel van dat vraagstuk te staan. Onder haar leiding is de oorlog tegen Bashar Assad van start gegaan. Zij is verantwoordelijk voor de talloze filmpjes van onthoofdingen en, heeft jonge fanatieke Moslims omgetoverd tot de knechtjes van de Verenigde Staten van Amerika. Dat laatste is best hilarisch te noemen. Die jongens vechten niet voor God maar voor de VS omdat ze zo graag diezelfde VS willen bestrijden. Ga die koppensnellende leeghoofden dat maar eens uitleggen.
Het zou ook Hilarisch zijn als het niet miljoenen mensen hun huizen had doen ontvluchten en honderdduizenden levens had gekost. De vluchtelingen, zijn op de vlucht voor een systeem dat wij steunen en het resultaat daarvan zien we als een nationale bedreiging. Gelukkig heeft de EU haar planning op een dergelijke migratie goed voorbereid en de EU verwacht voor 2050 zo’n 60 miljoen vluchtelingen te kunnen herbergen.

Daarmee lijkt de EU volledig in te stemmen met het werk van Hillary Clinton en is dus medeplichtig aan de misdaden tegen de mensheid die onder haar beleid plaatsvinden. Omdat wij als Nederland een EU-lidstaat zijn, besmeuren wij ons met de verantwoording voor dezelfde wandaden die in het middenoosten indirect door westerse mogendheden gepleegd worden. Accepteren we die verantwoording, dan moeten we ook niet zeiken over vluchtelingen, die horen erbij. Accepteren wij die verantwoording niet, dan moeten wij ons onttrekken aan die dood en verderf zaaiende machine. Dat betekent dat we de EU zo snel mogelijk moeten verlaten vanuit morele principes.
We denken altijd zo machteloos te zijn. We hebben de macht een duidelijke boodschap af te geven. Wij kunnen een trend zetten waarin verder leed uiteindelijk wordt voorkomen. We kunnen vluchtelingen uit die regio onderdak geven in de aantallen die wij acceptabel achten, ondanks dat we de EU verlaten. We kunnen zoveel beter, als we zouden nadenken, onze verantwoording zouden nemen en de EU zouden verlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Als propaganda het bestaan van de EU moet waarborgen, is er dan nog een reden om enig vertrouwen in die EU te hebben? Wat zijn eigenlijk de argumenten die ons…